Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 14:33

Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
ФА Къп 2013/2014 
Автор Съобщение
(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ФА Къп 2013/2014   |   26.01.2014 21:57

Интересното е, че Сити и Челси имат мач за първенство в Манчестър на 3 февруари, а Ливърпул и Арсенал играят на Анфийлд на осми същия месец. Очертава се един прекрасен за нас телевизионните зрители месец февуари :-)
Иначе едно е сигурно за мен. През идния месец Сити ще направят издънка на Етихад. Няма как Челси да изгубят и двата мача. Градския отбор ще рухне много скоро и битката за титлата ще отане само между Арсенал и Челси.

Ето и прогнозите ми за 1/8 финалите:

Ман Сити - Челси
Шефилд Ютд/Фулъм - Нотингам/Престън
Арсенал - Ливърпул
Брайтън - Хъл Сити
Кардиф - Уигън
Шефилд Уензди - Чарлтън
Съндърланд - Саутхямптън
Евертън v Суонзи

Изображение

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ФА Къп 2013/2014   |   27.01.2014 10:33

Много интересен жребий!
Очаквам да има представители на Чемпиъншипа на полуфиналите, а защо не и на финал!

Ето ми и прогнозите на прима виста:
Ман Сити - Челси - според мен Челси няма да паднат на Етихад, а в преиграването ще излъжат Сити. Моуриньо все пак е добър турнирен борец, докато Сити напоследък по инерция си взимат някои от мачовете.
Шефилд Ютд/Фулъм - Нотингам/Престън - Предполагам, че Фулъм ще играе срещу Нотингам и ми се струва, че Форест ще вземат втори скалп от Висшата лига.
Арсенал - Ливърпул - Арсенал имат нечовешки трудна програма. В рамките на 2-3 седмици трябва да играят 2 пъти с Ливърпул, с Байерн, Челси и Ман. Сити мисля.
Брайтън - Хъл Сити - време е за изненадка. Брайтън преди 1-2 години помляха Нюкясъл с 3:0, защо и сега не направят нещо подобно.
Кардиф - Уигън - не се знае мотивацията на Кардиф каква ще е, докато Уигън са длъжни да излезнат с най-доброто, защитавайки трофея.
Шефилд Уензди - Чарлтън - мисля, че кукумявките са във възход и ще го вземат тоя мач. Очаквам да са изненадата на турнира, стига жребия да не ги прати срещу някой от топ 4.
Съндърланд - Саутхямптън - мисля, че светците ще продължат след преиграване.
Евертън - Суонзи - ако беше обратния сблъсък щях да заложа непоколебимо за Суонзи. Сега пак го правя за тях, но ще им е доста трудно.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2