Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 17:25

Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Простоватите момчета 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Простоватите момчета   |   01.11.2012 15:44

Е тея "деца" на Челски им излязоха 100+ милиона, оставаше и да не са утвърдени ... :-D А кой къде ще играе след 2-3 години ще видим. Айде, готви се за Мичу, че събота наближава ... 8-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Простоватите момчета   |   01.11.2012 16:42

einstein's cock написа:
Е тея "деца" на Челски им излязоха 100+ милиона, оставаше и да не са утвърдени ... :-D А кой къде ще играе след 2-3 години ще видим. Айде, готви се за Мичу, че събота наближава ... 8-)

Мда! За разлика от вас, където всичко е ясно, останалите трябва да играят на 100% във всеки мач, че да го вземат! Убеден съм, че Роби ще подходи с нужното уважение към Суонзи, но чак пък да ни е страх от Мичу, пичу.....

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Простоватите момчета   |   01.11.2012 17:42

Canary написа:
Тоя мач за купата го даваш за пример всеки път! Колкото до дупзите, гледаш колко са дали, а колко не дадоха(когато ги имаше)??? Срещу Стоук и да бяха изгонили Луиз в 93мин., какво щеше да се промени? Както си гледал в Неделя,Челси и 9 срещу 14 може да играе и пак трябваше гол от засада да им се даде, че да загубим! За вашия мач срещу манафите, не го гледах, но подозирам ,че си прав, защото Фой го пратиха следващия кръг да свири в Лиг 2, ако това ти говори нещо?!!!! Изобщо, гледаш доста избирателно, а не виждаш тенденцията, което засилва моите предположения, че си скрит фен на манафите....
Да си жив и здрав!

Е като го давам за пример всеки път става неверен ли? А иначе не гледам избирателно, а ти показвам, че ти гледаш избирателно. Аз виждам като подпират МЮ, но също така виждам и като подпират Челси. А ти твърдиш, че подпират само МЮ - не знам кой гледа избирателно :) Ти явно смяташ, че като в 4 поредни мача с Челси ни порежат брутално това не е тенденция, Арсенал като бият КПР с гол от засада и след 3 дни изравнят на Рединг една минута след като е изтекло продължението не е тенденция, обаче на МЮ като им дадат измислена дузпа срещу Стоук при 3:0 пускаш три теми. Очевидно е според мен кой гледа избирателно. Иначе аз никъде не отричам, че МЮ ги подпират най-много, само казвам, че Челси са на второ място след тях и са последния отбор, който би трябвало да се възмущава от това...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Простоватите момчета   |   01.11.2012 18:31

spurs написа:
Canary написа:
Тоя мач за купата го даваш за пример всеки път! Колкото до дупзите, гледаш колко са дали, а колко не дадоха(когато ги имаше)??? Срещу Стоук и да бяха изгонили Луиз в 93мин., какво щеше да се промени? Както си гледал в Неделя,Челси и 9 срещу 14 може да играе и пак трябваше гол от засада да им се даде, че да загубим! За вашия мач срещу манафите, не го гледах, но подозирам ,че си прав, защото Фой го пратиха следващия кръг да свири в Лиг 2, ако това ти говори нещо?!!!! Изобщо, гледаш доста избирателно, а не виждаш тенденцията, което засилва моите предположения, че си скрит фен на манафите....
Да си жив и здрав!

Е като го давам за пример всеки път става неверен ли? А иначе не гледам избирателно, а ти показвам, че ти гледаш избирателно. Аз виждам като подпират МЮ, но също така виждам и като подпират Челси. А ти твърдиш, че подпират само МЮ - не знам кой гледа избирателно :) Ти явно смяташ, че като в 4 поредни мача с Челси ни порежат брутално това не е тенденция, Арсенал като бият КПР с гол от засада и след 3 дни изравнят на Рединг една минута след като е изтекло продължението не е тенденция, обаче на МЮ като им дадат измислена дузпа срещу Стоук при 3:0 пускаш три теми. Очевидно е според мен кой гледа избирателно. Иначе аз никъде не отричам, че МЮ ги подпират най-много, само казвам, че Челси са на второ място след тях и са последния отбор, който би трябвало да се възмущава от това...

Те и вас ви подпират, какво се правиш, че не е така!!?? Разликата е, че мангасарята ги подпират основно в дербитата. Питай феновете на Пуул и бъди благодарен ,че вашия мач се падна точно след тяхния, че ви се размина теслата и взехте три точки! То общо взето, където не са ги подкрепили, там са паднали!!
За Челси казах какво мисля, една засада във втория мач срещу Рединг! Това е помоща! За сметка на това, рязане срещу кпр и ритуално убийство срещу циганите! Я кажи какво ви поряза съдята в последния мач срещу Челси, че нещо не се сещам?

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Простоватите момчета   |   02.11.2012 01:10

Ами има мачове, в които и нас са ни подпирали, да. Само че за разлика от Юнайтед и Челси, мачовете в които са ни подпирали са доста по-малко от мачовете, в които са ни рязали. Последния мач срещу Челси не съм го гледал, защото бях на дербито по това време, но гледах головете и при четвъртия има 1000% фал на Мата срещу Уокър, за който никой не спомена и една дума, всички коментриаха единствено грешката на Уокър, че се замота. Той наистина се замота безсмислено, но това не значи че Мата като го бутне с ръка в гърба не е фал.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Простоватите момчета   |   03.11.2012 04:17

Митак, мангасарите са НАЙ-британския отбор. Sad, but true!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Простоватите момчета   |   03.11.2012 04:24

До Кура на Айнщайн: Брато ти или си дебил, или се правиш на такъв! Не искам да вярвам, че си тотално смотан, затова пиши малко по-обективно, ако се сещаш! :devil:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Простоватите момчета   |   03.11.2012 04:54

Spurs: Батко, ти сериозно ли си мислиш, че без бутане ще стане??? Аз го обЕсних на Митака какви са тенденциите и коя е мафията. Просто трябва да има противодействие ( на всяко антидействие )!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Простоватите момчета   |   06.11.2012 12:17

TheExorsist написа:
До Кура на Айнщайн: Брато ти или си дебил, или се правиш на такъв! Не искам да вярвам, че си тотално смотан, затова пиши малко по-обективно, ако се сещаш! :devil:

Ще си взема бележка и ще се опитам да се впиша в общия тон на обективност, който струи от този форум :moufan:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Простоватите момчета   |   06.11.2012 18:32

einstein's cock написа:
TheExorsist написа:

Ще си взема бележка и ще се опитам да се впиша в общия тон на обективност, който струи от този форум :moufan:

Niama nujda! Na men byrzo mi minavat prostotiite, no opredeleno po edin den me dyrji! :music: :devil: :salute:

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Простоватите момчета   |   10.11.2012 20:51

spurs написа:
Арсенал като бият КПР с гол от засада и след 3 дни изравнят на Рединг една минута след като е изтекло продължението не е тенденция...

Само да отбележа, че тази тенденция продължава, но никой не я коментира, днес спестен 100% втори жълт на Рамзи и след това дадена дузпа в 94-та, която ако се даде на Олд Трафорд ще има поне 2 теми тук.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Простоватите момчета   |   10.11.2012 21:49

За дузпата съм съгласен - НЯМАШЕ ТАКАВА - и съдбата си показа.
Иначе да си фен на "топчийте" в днешно време и да гледаш Арсен начело на този отбор е = :outofspace:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Простоватите момчета   |   11.11.2012 02:10

spurs написа:
Само да отбележа, че тази тенденция продължава, но никой не я коментира, днес спестен 100% втори жълт на Рамзи и след това дадена дузпа в 94-та, която ако се даде на Олд Трафорд ще има поне 2 теми тук.

И за двете неща си прав... дузпата особено си бе престъпление да се даде. В края на мача, в последната минута, дузпа се дава само ако е категорична. Добре че Шварцер поправи тази несправедливост.

Иначе мача си бе на ниво като цяло.. много се радвам че това се дължи в не малка част и на Бербо.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Простоватите момчета   |   26.11.2012 16:24

Canary написа:
einstein's cock написа:
Canary написа:
снощи се видя, че като не ви бутнат достатъчно(поне една дузпа спестена и червен картон) ви насрахме!!

Хаха, кого сте насрали бе маймуно - Уутън, Киийн, Бютнер, Тъниклиф, Пауъл, болния Флетчър и Гигс на 100 години ... БРАВО! Да не ти изброявам колко играчи от първия отбор на Чукотка играха и пак късмет, че някакъв новобранец ви подари дузпа в 99 мин :laugh:

За бутането са ти обяснили вече ама не ти изнася - кво щяло да стане ако го изгонят ... :rofl: Ами и аз така мога да кажа "И кво щеше да стане ако не го бяха изгонили Торес?" :laugh:

Man utd supporters are proud of their team as their academy players were beaten by a veteran and experienced Chelsea side

You don believe me??
HERE IS THE PROOF

Проблемът е, че тия отвратяги имат забележителна млада база и много деца се бутат да станат часто от тях. Копеле, тия са адски манимулатори и системата им в момента работи като добре смазана машина. Нещо, което новобогаташите не могат да постигнат с милиардите!
MAN UTD ACADEMY PLAYERS
Giggs -39,nani-26,fletcher-28, hernandez-24 ,anderson-24
welbeck-22 lindegaard-28 rafael-22 ,buttner-23, wootton -22

average age - 25.5

CHELSEA'S VETERAN SIDE

oscar is 21 mata 23 hazard 21 moses 21 bertrand 21 azipulceta21 luiz 24 cahil 24 romeu 20 sturide 23 piazon 18

Squad average age - 23.5

Разликата, глупако е, че "децата" на Челси вече са утвърдени в първия отбор и са звезди, а вие си играете с "младенеца" рио и дървото евнас, което, ако не беше от вашия катун, щеше да бъде гонено през мач!!
Тия дето играха снощи на "Бриджа", след 2-3 години никой няма да ги знае. Толкова са добри!! Това е и причината червния нос да селектира предимно реферите, че иначе щяхте да сте в средата на таблицата!!!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2