Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 26.07.2026 08:30

Отговори на тема  [ 61 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
LVG OUT, Jose IN... 
Автор Съобщение
(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   27.05.2016 15:16

Medved написа:
SUBXERO написа:
Какъвто и да е Жозето, има какво да даде на Юнайтед. А ние пък евентуално ще му дадем това, което досега не е имал - чувството за футболен дом, от който няма да иска да се махне след третата година.

Ей това е обобщено накратко! :cheers:

Че той само от Интер е искал да се маха, от другите места беше изритан позорно, както и ще се случи през третата година в МЮ!

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   27.05.2016 15:18

Medved написа:
Началото на една династия! :moufan: :moufan: :moufan: :moufan: :moufan:

На коя на Шевролет, Ягуар, Сейко и Мейко и бранда Мъдурко дето се държи от Челси :laugh:

Плюеш срещу комерса, срещу пошлата маркетинг машина Хипо&Гел, но същото нещо в треньорски вариант предизвиква в теб еуфория. :dunno:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   27.05.2016 15:22

BatRado написа:
След 3 години лутане и напъни, нямахме голям избор и направихме това, което трябваше да направим още след оттеглянето на САФ.
Дали е за добро или лошо, дали е падение или не, ще покаже времето. Факт е, че Юнайтед нямаше друг полезен ход.

Сега чакаме да представят и Златан, и отново ставаме най-омразния тим :cheers: А дори не сме си върнали Кристиано :whistle:

За Кристиано ще почакате ...

Да видим какви трансфери ще направи Жозето и кой ще доведе.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   27.05.2016 15:23

BatRado написа:
След 3 години лутане и напъни, нямахме голям избор и направихме това, което трябваше да направим още след оттеглянето на САФ
Дали е за добро или лошо, дали е падение или не, ще покаже времето. Факт е, че Юнайтед нямаше друг полезен ход.

Сега чакаме да представят и Златан, и отново ставаме най-омразния тим :cheers: А дори не сме си върнали Кристиано :whistle:

Ми не знам доколко сте били най-омразният отбор, но по времето на САФ лично аз ви уважавах страшно много, защото се случиха много уникални неща.

Не знам дали това ви е бил единственият ход в момента, може и така да е, но определено избягахте от традицията и от това което САФ градеше дълги години.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   27.05.2016 15:32

spurs написа:
SUBXERO написа:
А ние пък евентуално ще му дадем това, което досега не е имал - чувството за футболен дом, от който няма да иска да се махне след третата година.

Е, в Челси защо да не го е имал?

Питай Абрама, не мене. :laugh:

П.С. А можеш и Кантона да питаш ако искаш. Имам чувството, че и той има какво да каже по въпроса. :yes:

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   27.05.2016 15:37

Кантона ли? Вчера му четох едно изказване "Обичам Жозе, но не е за Юнайтед", не знам какво визираш?

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   27.05.2016 15:37

Според мен ако направи три сухи години ще го махнат, вече мина времето на футбола в който се дава шанс на някой за дълго време, фъргюсън и венгер са заварени положения.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   27.05.2016 16:18

С Хосето като мениджър Ман Ю ще намали рязко ползването на местни кадри. Талантливи юноши като Рашфорд пък трудно ще помиришат терен освен в ранните етапи на ФА Къп или Купата за лигата.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   27.05.2016 17:09

spurs написа:
Кантона ли? Вчера му четох едно изказване "Обичам Жозе, но не е за Юнайтед", не знам какво визираш?

Не нямах това предвид.

Не знам доколко имаш спомен от престоя му в Лийдс, но паралелите са някак неизбежни, колкото и относително да е едно такова сравнение.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   27.05.2016 17:27

В случая съм съгласен със спърса, в челси жозе беше обожествен, феновете бяха готови да седи треньор без значение от класирането.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   27.05.2016 17:34

gamen4o написа:
В случая съм съгласен със спърса, в челси жозе беше обожествен, феновете бяха готови да седи треньор без значение от класирането.

Именно, и Кантона беше боготворен от феновете в Лийдс. Въпросът е как се е чувствал самият той.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   27.05.2016 18:06

bai Momchil написа:
BatRado написа:
След 3 години лутане и напъни, нямахме голям избор и направихме това, което трябваше да направим още след оттеглянето на САФ

Ми не знам доколко сте били най-омразният отбор, но по времето на САФ лично аз ви уважавах страшно много, защото се случиха много уникални неща.

Не знам дали това ви е бил единственият ход в момента, може и така да е, но определено избягахте от традицията и от това което САФ градеше дълги години.

Много хора мразеха Юнайтед през дългите години царуване на САФ, заради успехите ни, заради самия САФ, заради марката, която стана клуба след създаването на ВЛ и парите на Скай. С пенсионирането му, като че ли тази омраза се поизгуби - първата година при Мойс се кефеха на мизерията ни, плюеха на воля и после всичко поутихна. Омразни станаха Сити, Мити, Барса , Марса и т.н.

Традицията, която визираш, не е я изградил САФ, а клуба. И тя бе потъпкана още с уволнението на Мойс, което си бе правилен ход и показа каква грешка са направили управниците ни. И естествено е нормално действие, защото, както и Гамена казва по-горе, футболът днес не търпи дългосрочни провали.
Дали сега при Моу ще се търси незабавен успех или ще му се дадат няколко години, тепърва ще видим. Обаче едно от изреченията на Жозе, в стейтмънта на сайта ни, ми вдъхва оптимизъм, че той знае много добре в какъв клуб идва и какви са идеалите.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   27.05.2016 19:35

Според мен, трябваше да офертирате Симеоне. Би се навил. След една година ше го вземе Арсенал и ще съжалявате.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   27.05.2016 20:46

По-рисков вариант от Муриньо, както и да го погледнеш. Няма стаж във ВЛ, езиковата бариера... Не казвам, че не би успял, просто ЖМ беше неизбежно и наложително. И с три години закъснение, мене ако питаш.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   27.05.2016 20:51

Абе не беше ли самият Сър посочил Жозето за свой естествен наследник навремето?!?

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   27.05.2016 21:15

Vendome написа:
Според мен, трябваше да офертирате Симеоне. Би се навил. След една година ше го вземе Арсенал и ще съжалявате.

За 29 години е имало един-единствен случай, в който съм съжалявал, че Арсенал са взели някой, а не ние : Тиери Анри

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   27.05.2016 21:18

И аз май само веднъж - Иън Райт!

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   27.05.2016 21:21

Medved написа:
Абе не беше ли самият Сър посочил Жозето за свой естествен наследник навремето?!?

Според неофициалната информация (официална няма как да има все пак) САФ е посочил именно Мойс за наследник.
Аз обаче си имам своя теория - когато САФ е решил, че ще се пенсионира, някъде февруари-март 2013 г., Моу вече се е бил договорил и обвързал предварително с Челси. Та дори да е искал Моу да го наследи, разбирайки каква е ситуацията, е трябвало бързо да чертае план "Б" - Дейвид Мойс. Фактът, че бе разтикан след само 10 месеца показва, че всички са знаели, че това е експеримент и няма да го търпят дълго при неуспех.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   27.05.2016 21:26

Златан ако иде в Юнайтед, според мен ще има провал - той вече е на годинки все пак, а колкото и да е темпото във Висшата лига си е най-високото в Европа. Колкото до Жозе - може би почивката го е заредила, но може и да го е скопила - бързо ще се изясни.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   27.05.2016 21:26

SUBXERO написа:
И аз май само веднъж - Иън Райт!

За Райт изобщо даже :-) Той гонеше 30-те като премина при тях.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 61 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща