Аа, с това последното може и да ме спечелиш Особено след далаверката с койна TRUMP, която съм на път да врътна (ще изкарам достатъчно, за да си позволя подобен "лукс")... Баси какви хора има - как се лакомят за пари, не е истина...
Само Саутхямптън са малко по-слаби от нас. Догодина с Оксфорд,Престън и Плимут.

albertz
Re: Premier League 2024-2025 | 20.01.2025 01:40
borkata написа:
UNITED, UNITED, UNITED!
Изпадането не трябва да се изключва напълно, но все пак има и 7-8 доста по-слаби отбора, така че е малко вероятно. Иначе Чемпиъншип е много яко първенство, аз не съм фен на конкретна лига, но където и да играе Юнайтед ще ми е интересно. Но виж, рекордно ниско класиране във ВЛ като нищо ще се получи. Мачът с Ливърпул даде поредни фалшиви надежди, че клубът най-сетне ще тръгне на прав път. След това нищо не играха, за да дойде логично новата загуба днес. Бяха second best във всяко единоборство, борба за спорна топка, а Онана направо подари на Брайтън третия гол. Аморим не може да ме убеди, че е точния човек, но при всички положения, ако иска да успее, го чака много работа. Не вярвам обаче това да стане, като той е в зоната си на комфорт и иска да му се привлекат играчи които познава и с които е работил. Не смятам, че с играчи от португалското първенство или португалски такива клубът ще погресира. Тен Хаг допусна същата грешка, по нидерландска линия и нищо не стана. Добрият треньор трябяа да може да извлича максимума от своите футболисти и да подобрява качествата им. Трябва да приемем нещата такива, каквито са. Но играчи и треньори са тези, които не трябва да се примиряват със ситуацията в която е изпаднал клубът. Най-вече от тях зависи това да се промени.
много ключов мач гледам в програмата тоя уикенд. Етихадци срещу Челси Съвсем възможна е двойката тук и ако се случи, етихадци започват много неочаквана, но явна борба за място в топ 4 до края на сезона. Не смятам, че могат да изместят Арсенал или Челси, особено ако ги треснат сега, и за съжаление възможният губещ може да е Нотингам Не защото са по-слаби от етихадци, а заради ужасната им програма до края на сезона, разгледах и нея
Какви са вашите прогнози за финалния топ 4 накрая, Нюкасъл дали могат и те да се включат ? Не ми е много ясен и регламента относно 5-тия в класирането, в кой случай Англия получава 5-та квота, ако носителя на ШЛ е английски отбор ли, или не ?
п.с. абе, мишката ми прави проблем, не мога да скролна надолу, манчестър юнайтед на кое място са ? ако чукна монитора на компа, да не вземат да паднат на бюрото
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
Последна промяна ReZo на 23.01.2025 12:22, променена общо 1 път

Vendome
(The Grizzlies)
Re: Premier League 2024-2025 | 23.01.2025 12:27
Ливърпул, Арсенал, Сити и Борнемут ми е прогнозата.

Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32163 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
Re: Premier League 2024-2025 | 23.01.2025 13:53
Пуул, Арсенал, Нотингам и Нюкасъл Всичко отдавна е уговорено

alexbg
(The Thracian Orphics)
Re: Premier League 2024-2025 | 23.01.2025 14:13
ReZo написа:
Какви са вашите прогнози за финалния топ 4 накрая, Нюкасъл дали могат и те да се включат ? Не ми е много ясен и регламента относно 5-тия в класирането, в кой случай Англия получава 5-та квота, ако носителя на ШЛ е английски отбор ли, или не ?
Мисля, че е както досега: 1. Допълнително място за двете страни с най-висок коефициент от последния сезон на ЕКТ - EPS (European Performance Spots). За момента водят Англия и Италия.
Иначе има опции за 5ти участник в ШЛ, но не задължително да е на 5то място в ПШ: 2. Ако носителят на ШЛ не е в топ4 на ПШ, тогава стават 5. В случая Вила и Сити са опциите това да се случи (надявам се, че ще сме в топ 4). 3. Ако носителят на ЛЕ не е в топ4 на ПШ, тогава стават пак 5. Възможните опции са Юнайтед и Спърс.
Не съм сигурен дали има опция да се съчетаят тези 3 варианта. Мисля, че максимума е 5. Което значи, че има дори варианти, при които 4то място няма да даде ШЛ. Убеден съм, че носителите на ШЛ и ЛЕ са пред 4тия или 3тия. Може да се окаже, че 3тия може да влезне през EPS, евентуално. Макар че е малко вероятно примерно Сити и Спърс да спечелят ШЛ и ЛЕ, пък това да не е достатъчно Англия да спечели място през EPS.
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32163 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
Re: Premier League 2024-2025 | 23.01.2025 14:24
Ако има и пети английски отбор, както се очертава залагам на Челси.

TheExorcist
(New Mersey Razors)
Re: Premier League 2024-2025 | 23.01.2025 14:25
albertz написа:
borkata написа:
UNITED, UNITED, UNITED!
Изпадането не трябва да се изключва напълно, но все пак има и 7-8 доста по-слаби отбора, така че е малко вероятно. Иначе Чемпиъншип е много яко първенство, аз не съм фен на конкретна лига, но където и да играе Юнайтед ще ми е интересно. Но виж, рекордно ниско класиране във ВЛ като нищо ще се получи. Мачът с Ливърпул даде поредни фалшиви надежди, че клубът най-сетне ще тръгне на прав път. След това нищо не играха, за да дойде логично новата загуба днес. Бяха second best във всяко единоборство, борба за спорна топка, а Онана направо подари на Брайтън третия гол. Аморим не може да ме убеди, че е точния човек, но при всички положения, ако иска да успее, го чака много работа. Не вярвам обаче това да стане, като той е в зоната си на комфорт и иска да му се привлекат играчи които познава и с които е работил. Не смятам, че с играчи от португалското първенство или португалски такива клубът ще погресира. Тен Хаг допусна същата грешка, по нидерландска линия и нищо не стана. Добрият треньор трябяа да може да извлича максимума от своите футболисти и да подобрява качествата им. Трябва да приемем нещата такива, каквито са. Но играчи и треньори са тези, които не трябва да се примиряват със ситуацията в която е изпаднал клубът. Най-вече от тях зависи това да се промени.
Чаво, това е една от любимите ми песни all time, от дете още, когато излезе Nevermind, преди малко се прибирах покрай любимото си училище, където учех 8-ми клас, 22-ро, когато изелезе албума, RESPECT!

albertz
Re: Premier League 2024-2025 | 23.01.2025 15:49
На мен ми харесва почти всичко на Нирвана, независимо дали е във версия видеоклип или ънплъгд, но и за мен може да се каже, че тази песен ми е една от предпочитаните, заедно със smells like teen spirit, която пускат по MTV 90's, но винаги цензурирана. За училищата нямам сантименти, може би защото съм сменил три, едното заради преместване да живея на друго място. Радвам се, че те върнах в хубавите ти спомени.
Ливърпул, Арсенал, Сити и Борнемут ми е прогнозата.
Да, би било истинска футболна романтика Нотингам или Борнмут в топ-4, ама едва ли..... Трудна програма и за двата отбора докрая. Виж черешките последните четири кръга кво ги чака...гости на Арсенал и Шити и приемат Вила и Юнайтед .... Верно че май цъфтят черешите, но тук се иска много опит и характер, освен футболни качества.... Отделно сега им идват мачове с Нотингам и Пуул и южняшките дербита със Саутхямптън и Брайтън. И както са с двата крака в Чемпиъншип, така светците може да ударят Борнмут, точно щото е дерби.....
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."

TheExorcist
(New Mersey Razors)
Re: Premier League 2024-2025 | 23.01.2025 23:34
albertz написа:
На мен ми харесва почти всичко на Нирвана, независимо дали е във версия видеоклип или ънплъгд, но и за мен може да се каже, че тази песен ми е една от предпочитаните, заедно със smells like teen spirit, която пускат по MTV 90's, но винаги цензурирана. За училищата нямам сантименти, може би защото съм сменил три, едното заради преместване да живея на друго място. Радвам се, че те върнах в хубавите ти спомени.
Извинявам се на останалите, за лекото отклонение.
Остави отклоняването, бро, Нирвана имат и други неща освен NEVERMIND. In Utero e култов албум, Incestize не лош, Unplugged e уникален! Гръндж годините ми като тийн. Но ок. Да не спамиме!
П.С. И Аз съм сменил три училища!

Vendome
(The Grizzlies)
Re: Premier League 2024-2025 | 24.01.2025 09:37
И аз съм сменил три, едното точно като Чаво заради преместване в друго жилище. Обаче и към трите имам сантимент, особено второто, където бях от 4 до 7 клас.

alexbg
(The Thracian Orphics)
Re: Premier League 2024-2025 | 25.01.2025 18:44
Ама разбира се - Майкъл Оливър..... Буахахаха...
Честно казано, тоя трябва да се благодари, че е в гейска Англия - досега да му бяха видели сметката на много други места... Не съм виждал такъв смешен, двуличен, мишкарски псевдо-съдия...
Колкото и да ми е симпатичен бай Ангел, май ще си ходи. Кофти стечение на обстоятелствата с тези контузии.
Последна промяна Vendome на 26.01.2025 19:00, променена общо 1 път

spurs
(Arlito)
Re: Premier League 2024-2025 | 26.01.2025 20:57
Аз от няколко седмици се чудя и се мая Швабата на каква база реши, че сезонът на Тотнъм бил повече от приличен. А той междувременно от трагичен стана катастрофален.
И между другото контузиите са хубаво оправдание, ама са прекалено много за да са въпрос само на късмет, явно има нещо генерално сбъркано.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения