Честно казано на мача Пуул с гаргите, който по никакъв начин не ме касае, точно Боби изговори един тон глупости, особено като взе да се превъзнася колко велик мач гледаме и почна да го сравнява с някакъв друг велик мач между тези два отбора завършил 4:3. Айде мерси от такова прехласване. Тоя велик мач едва ли някой си го спомня, освен ако не е фен на някой от двата отбора...
Всъщност маовете са два. В два поредни сезона (95-96 и 96-97) Ливърпул би на Анфийлд Нюкасъл с по 4-3. Като специално през пролетта на 1996 г. го направи след като губеше с 1-2 и 2-3, но успя да обърне до 4-3 и по този начин може да се каже, че донякъде спря устрема на Нюкасъл към титлата. Роби Фаулър и Стан Колимор вкараха по два гола в този мач, като победният гол на Колимор беше в последната минута. Мачът си е класика.
_________________ Un pour tous, tous pour un!

bai Momchil
(Крива Нива)
Re: Premier League 2023-2024 | 06.01.2024 16:05
Още по-зле. Откъде се е сетил за някакъв мач от палеозоя, че чак и сравнява тоя сегашния с него?

bai Momchil
(Крива Нива)
Re: Premier League 2023-2024 | 07.01.2024 13:43
Отсъстващи заради европейските първенства на Африка и Азия в отборите от ВЛ
отбор, брой отсъстващи, африканци/китайци, от кои страни са ------------------- Нотингам 6 6/0 - Кот д'Ивоар x3, Нигерия, Сенегал х2
Уулвс 4 2/2 - Алжир, Мали / Ю.Корея, Индонезия
Брентфорд 3 2/1 - Нигерия, ДР Конго / Иран Фулъм 3 3/0 - Сенегал, Нигерия х2 Тотнъм 3 2/1 - Сенегал, Мали / Ю. Корея
Да, по-добър отбор ! Къдравият е егоист-консуматор, а ако разкараме и дупката Нуньез, просто ще е чудесно Без Салах ще играем много по-добре от слеващия сезон, дано този път някоя Ал Чалма го купи ! Даваш го за 200 мильона, купуваш си за 100 топ-наподател и ти остават 100. Елементарно
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."

Balleta
Re: Premier League 2023-2024 | 06.02.2024 14:22
200 милиона за 31 годишен В кой свят живееш, те 50 ако му вземат да се радват
На, чети. Арабелите са давали 150 плюс бонусите до 215 млн слагаш малко световна инфлация, добавяш индексация за все още добрия му статс, и ето ти оферта за 200 млн., брат арабелите са си изгубили акъла да се надцакват кой е по-по най...Насър, Итихад или Хилал и просто трябва да се използва момента да се продаде един скорошен пенционер за максимално много не бих се учудил и на оферта от 300 млн, в днешния футболен пазар всичко е възможно щом Нуньез паляка може да струва 64 млн.....смятай
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."

SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12957 Местоположение: Augusta Vindelicorum
Re: Premier League 2023-2024 | 06.02.2024 14:59
Balleta написа:
Що бе, те чаршафите парите така или иначе за нищо ги нямат.
Освен това покрай СП, което ще правят, ще им трябват точно такива като Сала - със сходен културен бекграунд. Щото нали виждаш какво става с европейчетата - минаха се не минаха шест месеца от голямата трансферна вълна и първите вече си биха камшиците от пясъка.
_________________ GREENANDGOLDUNTIL THE CLUB IS SOLD!

Anfield
(Real Green)
Re: Premier League 2023-2024 | 06.02.2024 15:14
Ал Итихад даваха 150 в края на август. И жалко че нашите шефове не се съгласиха. Рано или късно ще се случи и по-добре да се инвестират правилно тези пари и то точно от Клоп. Видя се какво се случи с парите от Коутиньо - за тях купихме Алисон и ван Дайк.. Хаха, точно след мача с Арсенал знам че не звучи както трябва, но тогава това бяха правилните играчи на точните позиции, за да се досглоби отбора.
Съгласен с РеЗо, че без Салах се видя че отбора играе доста по-различно. Мачът с Арсенал не е мерило. Или поне не само. Преди него имаше няколко други мача, в които в неговата зона често бе младеж на 20 години, който 2 пъти бе избиран за играч на мача. И то бидейки защитник. Ако Мо бе там, едва ли щеше да му дадат да мине и 60-ия метър. Не съм съгласен за Дарвин обаче. Точно в мачовете без Салах, той игра доста добре, според мен. Мисля че има още малко време да се доприземи, че летеше из облаците в началото като дойде. Ако и гредите почнат да стават голове, ще бъде топ играч. 11 гола + 11 асистенции до момента във всички мачове не е никак малък актив за времето за което е играл.

Anfield
(Real Green)
Re: Premier League 2023-2024 | 06.02.2024 15:26
SUBXERO написа:
Освен това покрай СП, което ще правят, ще им трябват точно такива като Сала - със сходен културен бекграунд. Щото нали виждаш какво става с европейчетата - минаха се не минаха шест месеца от голямата трансферна вълна и първите вече си биха камшиците от пясъка.
Дори един от най-ортодокаслните европейци се чуди май по кой параграф да напусне Итихад-а.
Ал Итихад даваха 150 в края на август. И жалко че нашите шефове не се съгласиха. Рано или късно ще се случи и по-добре да се инвестират правилно тези пари и то точно от Клоп. Видя се какво се случи с парите от Коутиньо - за тях купихме Алисон и ван Дайк.. Хаха, точно след мача с Арсенал знам че не звучи както трябва, но тогава това бяха правилните играчи на точните позиции, за да се досглоби отбора.
Съгласен с РеЗо, че без Салах се видя че отбора играе доста по-различно. Мачът с Арсенал не е мерило. Или поне не само. Преди него имаше няколко други мача, в които в неговата зона често бе младеж на 20 години, който 2 пъти бе избиран за играч на мача. И то бидейки защитник. Ако Мо бе там, едва ли щеше да му дадат да мине и 60-ия метър. Не съм съгласен за Дарвин обаче. Точно в мачовете без Салах, той игра доста добре, според мен. Мисля че има още малко време да се доприземи, че летеше из облаците в началото като дойде. Ако и гредите почнат да стават голове, ще бъде топ играч. 11 гола + 11 асистенции до момента във всички мачове не е никак малък актив за времето за което е играл.
Точно ! Конър Брадли влезе с гръм и трясък. Дано получава повече минути на терена. А иначе , проблемите не са ни в нападение, но това е ясно за всички вече май. Ван Дайк от доста време бележи регрес, играе нетипично отпуснато, грешките зачестяват, но все минава метър......странно защо Без още един централен защитник и креативен полузащитник, трудно ще ни се случат нещата. Не знам кой как и защо спъна на таланта на Фабио Карвальо, но това момче има бъдеще. На 21 му е нужно повече доверие и игрови минути, не наеми в Лайпциг или Хъл.... Да му мисли следващия мениджър, аз лично имам добро предчувствие
п.с. Брат, сложи Дарвин до Суарез и сам ще направиш разликата. Като ще взимаме уругваец, поне да е топ класа, а не средна класа.... Жота е в пъти по-полезен , но феновете не скандират толкова името му.....странно
Последна промяна ReZo на 06.02.2024 15:47, променена общо 1 път

Vendome
(The Grizzlies)
Re: Premier League 2023-2024 | 06.02.2024 16:53
SUBXERO написа:
Balleta написа:
Що бе, те чаршафите парите така или иначе за нищо ги нямат.
То и със сходния културен бекграунд не е сигурно - пример Бензема.

SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12957 Местоположение: Augusta Vindelicorum
Re: Premier League 2023-2024 | 06.02.2024 17:03
На Бензема май само корените му са сходни с тези на Сала. Роден и израснал във Франция, пие, пуши, изнудва... Май няма особено голяма база за сравнение.
_________________ GREENANDGOLDUNTIL THE CLUB IS SOLD!

Vendome
(The Grizzlies)
Re: Premier League 2023-2024 | 06.02.2024 17:28
И проявява джихадистки възгледи.

bai Momchil
(Крива Нива)
Re: Premier League 2023-2024 | 06.02.2024 18:21
същият кат нашите копейки дето живеят в западна Европа и УСА.

Vendome
(The Grizzlies)
Re: Premier League 2023-2024 | 06.02.2024 22:51
Баш Момчи!!

Anfield
(Real Green)
Re: Premier League 2023-2024 | 07.02.2024 10:42
Balleta написа:
Саудитският Ал Итихад не се е отказал от идеята да привлече Мохамед Салах и е готов да плати на Ливърпул умопомрачителните 235 млн. евро за нападателя, съобщава "The Athletic".
31-годишният футболист има договор с английския гранд до следващото лято, но все още не е решил дали да го продължи и се появиха нови спекулации за напускането на Анфийлд.
Ако „червените“ приемат офертата на саудитския клуб, това ще бъде най-големият трансфер за всички времена, надминавайки рекорда на Неймар, който премина от Барселона в ПСЖ за 222 милиона евро.
Саудитският Ал Итихад не се е отказал от идеята да привлече Мохамед Салах и е готов да плати на Ливърпул умопомрачителните 235 млн. евро за нападателя, съобщава "The Athletic".
31-годишният футболист има договор с английския гранд до следващото лято, но все още не е решил дали да го продължи и се появиха нови спекулации за напускането на Анфийлд.
Ако „червените“ приемат офертата на саудитския клуб, това ще бъде най-големият трансфер за всички времена, надминавайки рекорда на Неймар, който премина от Барселона в ПСЖ за 222 милиона евро.
Ако това е реално предложение, мириканците няма как да не го приемат. Остава и Салах да е съгласен Може пък Клоп да е бил пречка пред трансфера досега и това да му е изяло главата, знае ли човек.... На мен обяснението му за бърнаут ми звучи малко нелепо....
При всички положения, такова наливане на средства ще развърже малко ръцете на бъдещия мениджър за нови попълнения. Предстоят ключови решения, които ще определят посоката оттук нататък за Пуул. Трансфер на топ играч, нов мениджър ...да видим, интересно ще е :)
Анфо, кой е твоя фаворит за мястото на Клоп ?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения