Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 01:15

Отговори на тема  [ 7 мнения ] 
Брендън Роджърс официално в Пуул за 3 години 
Автор Съобщение
(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Брендън Роджърс официално в Пуул за 3 години   |   01.06.2012 15:33

Изображение

"I'm blessed to be given this opportunity. I want to thank John Henry, Tom Werner and FSG for the opportunity to manage such a great club. I'm really excited and I can't wait to get started on this incredible project going forward. I promise to dedicate my life to fight for this club and defend the great principles of Liverpool Football Club on and off the field."

Дали това е правилният човек - времето ще покаже. Сега просто може да му пожелаем успех. YNWA

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Брендън Роджърс официално в Пуул за 3 години   |   16.12.2012 01:01

Anfield написа:
Изображение

"I'm blessed to be given this opportunity. I want to thank John Henry, Tom Werner and FSG for the opportunity to manage such a great club. I'm really excited and I can't wait to get started on this incredible project going forward. I promise to dedicate my life to fight for this club and defend the great principles of Liverpool Football Club on and off the field."

Дали това е правилният човек - времето ще покаже. Сега просто може да му пожелаем успех. YNWA

Днес цяла вечер слушам радио Толк Спорт и не е истина каква хранилка пада по негов адрес! Феновете на Пуля са яко бясни! Сега чакат Януари, че да почне пазара и на всяка цена да се купи голаджия! Абе май ще се окаже голяма лъжица Пуул за Роджърс.....

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Брендън Роджърс официално в Пуул за 3 години   |   28.12.2012 00:54

Canary написа:
Anfield написа:
Изображение

Днес цяла вечер слушам радио Толк Спорт и не е истина каква хранилка пада по негов адрес! Феновете на Пуля са яко бясни! Сега чакат Януари, че да почне пазара и на всяка цена да се купи голаджия! Абе май ще се окаже голяма лъжица Пуул за Роджърс.....

Ne e istina toia otbor kolko zatyna, :-o :unsure: sled poslednia pogrom ot Stoke se 4udia 6to za football igraiat ( az otdavna ne gi gledam ), no taia kriza prodyljava ve4e 4-ti sezon, a takova ne6to ne pomnia otkak sym im fan. Pylna tragedia! :help:

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Брендън Роджърс официално в Пуул за 3 години   |   04.01.2013 00:21

TheExorcist написа:
Ne e istina toia otbor kolko zatyna, :-o :unsure: sled poslednia pogrom ot Stoke se 4udia 6to za football igraiat ( az otdavna ne gi gledam ), no taia kriza prodyljava ve4e 4-ti sezon, a takova ne6to ne pomnia otkak sym im fan. Pylna tragedia! :help:

Аз пък този сезон ги гледам повече от другите като че ли. Истинския фен е фен и в моменти на величие и падение ;)
Засега имам пълен кредит на доверие към Роджърс. Не забравяй, че това е отбор съставен с футболисти, които не е купувал той и че разполага с ограничен бюджет. Евала му правя за това,че се осмелява да налага младите...Стърлинг си е голямо откритие..Сусо започва да ми харесва, в Джо Алън има бъдеще ...не виждам от какво си недоволен...и на всичкото отгоре , играем с ЕДИН нападател, в лицето на Суарес...няма вариативност, няма конкуренция, няма нищо...
мачът със Стоук..не е само мача със Стоук, котйо изгубихме
но губим заради липсата на опит у младите и заради дълбочина в резерваната скамейка, нещо за което Роджърс не е виновен.
Щото ако не бяхме дали лекомислено Керъл на чуковете, колкото и да е схванат, щеше сериозно да обърка плановете на Стоук по отношение на изсипаните високи топки пред нашето наказателно. Щото в мача реално горилата Кенуин Джоунс нямаше конкуренция на втория етаж и това бе много голям плюс за Стоук.
Горе главата и оптимизъм...
Имам чувството,че ако бъде оставен да работи на спокойствие, до 2-3 години може да направи нещо голямо. Ако се и запази този състав..след две години ще е натрупал опит и ще е израснал....и само с 2-3 качествени попълнения (един централен защитник, един плеймейкър тип Чаби Алонсо и един нападател), ще газим наред...Помни ми думата :cheers:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Брендън Роджърс официално в Пуул за 3 години   |   05.01.2013 01:03

ReZo написа:
TheExorcist написа:

Аз пък този сезон ги гледам повече от другите като че ли. Истинския фен е фен и в моменти на величие и падение ;)
Засега имам пълен кредит на доверие към Роджърс. Не забравяй, че това е отбор съставен с футболисти, които не е купувал той и че разполага с ограничен бюджет. Евала му правя за това,че се осмелява да налага младите...Стърлинг си е голямо откритие..Сусо започва да ми харесва, в Джо Алън има бъдеще ...не виждам от какво си недоволен...и на всичкото отгоре , играем с ЕДИН нападател, в лицето на Суарес...няма вариативност, няма конкуренция, няма нищо...
мачът със Стоук..не е само мача със Стоук, котйо изгубихме
но губим заради липсата на опит у младите и заради дълбочина в резерваната скамейка, нещо за което Роджърс не е виновен.
Щото ако не бяхме дали лекомислено Керъл на чуковете, колкото и да е схванат, щеше сериозно да обърка плановете на Стоук по отношение на изсипаните високи топки пред нашето наказателно. Щото в мача реално горилата Кенуин Джоунс нямаше конкуренция на втория етаж и това бе много голям плюс за Стоук.
Горе главата и оптимизъм...
Имам чувството,че ако бъде оставен да работи на спокойствие, до 2-3 години може да направи нещо голямо. Ако се и запази този състав..след две години ще е натрупал опит и ще е израснал....и само с 2-3 качествени попълнения (един централен защитник, един плеймейкър тип Чаби Алонсо и един нападател), ще газим наред...Помни ми думата :cheers:

Така както си го описал, май за момента нямаме друг избор. Щото ако махнеме Роджърс пак требе да почваме отначало. Нямах предвид да звуча песимистично, просто последните 10 години бях доста сляп оптимист, не за друго, а то кво се получи. :cheers:

(The Mummies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Брендън Роджърс официално в Пуул за 3 години   |   12.01.2013 00:02

Rewind 10 години назад и да ти кажа не виждам повод за сляп оптимизъм и тогава да е имало:)) Рой Евънс и Улие доста забатачиха нещата, а изявите на Фил Баб, Кварме и Бьорнеби още ме стряскат насън :)

От един момент нататък този сезон предпочитах да не се обаждам много по темата Ливърпул тук, за да не дразня другите привърженици на любимия отбор с моя (умерен:)) оптимизъм за Ливърпул под ръководството на Роджърс. Всеки си страда по своему така да се каже:))
А и малко ли трябваше да преглътнем последните години.

Но Брендън Роджърс е смел човек, доказва го и с трансфера на Стъридж, и с отношението към Керъл. Мен мениджмънта явно му се отдава, ако трябва да съдя по подобрението при Даунинг и Нахендренсъм, а и за 3 месеца сглоби не лош отбор от една тайфа деца и латинос, който миналия сезон не можеше да оцели вратата. Пу-пу, нищо няма да казвам за Стъридж, но ще е толкова хубаво ако и от него стане човек в Ливърпул (напук на тенденцията при новите попълнения от преди идването на Роджърс). На този отдалеч му личи, че е лекенце, но като се замисля, че идва от Челси и с какви индивиди е тренирал всеки ден, току виж се окаже, че му е било като инстинкт за самосъхранение. Ако дойде и Том Инс направо да наемат и един педагог за асистент мениджър да озаптява децата, че току виж се сдърпали за някоя десетокласничка в съблекалнята.

Крайно време е и за победа срещу отбор в борбата за титлата, макар че не смея да се надявам на подобни неща точно тази седмица. Ще съм доволен ако последните 10-тина кръга отбора се сработи достатъчно, за да си повярват за следващия сезон, просто да видят, че нещата им се получават и намерят постоянство в играта. Надявам се Кели да се завърне в игра и до края на сезона да е ясно ще ги бъде ли Коатес и Борини или не. Тъй като през лятото би трябвало да има достатъчно пари за всички позиция, особено на гърба на един евентуален силен завършек на сезона.

Айде стига общи приказки, след мача с Юнайтед повече:)

YNWA

Последна промяна AnfieldIron на 12.01.2013 00:04, променена общо 2 пъти

(The Mummies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Брендън Роджърс официално в Пуул за 3 години   |   14.01.2013 01:27

За мача днес първо:

Заслужено загубихме, не ми е ясно защо Роджърс остави Суарез толкова изолиран напред цяло полувреме и на какво е разчитал тогава с този толкова млад и неопитен състав. Толкова индивидуални грешки в защита и в центъра (така или иначе почти не атакувахме първото полувреме) - голям спек ги гонеше младите ни таланти.

Откакто се завърна Лукас играе много слабо. Докато беше на терена и двамата с Алън бяха трагични и доста си пречеха, никакво сработване нямаше между тях. След смяната на Лукас играта на Алън се подобри в пъти.

Уиздъм беше доста спечен в нападение, но като защитник още от сега е по-добър от Глен Джонсън. Имаше и една добра комбинация със Суарез, при която обаче си оплете крата или се подхлъзна, когато шутира към вратата.. Все пак когато Енрике и Кели се завърнат момчето сигурно цял сезон ще топли скамейката (стига да са здрави).

Джонсън както винаги беше доста активен в атака и трагичен в защита. Особено при втория гол и Видич, и Евра го подминаха като борче, за да скочат и отбележат. Той дори не скочи с тях, а остана на 2-3 метра назад.

Агер също уж пазеше ван Перси за първия гол, а холандеца го вкара изпод носа му. Защитата беше под всякаква критика днес и само Уиздъм се откроява, но не с някакви кой знае какви изяви, а с липсата на фрапиращи (или по-скоро фатално наказани) грешки в мача.

Което пак ме връща на Лукчо, който никак не успя да улесни работата им. Много слаб. Дано си върне формата отпреди контузията.

Суарез беше толкова изолиран в нападение през първото полувреме, че от него реално нямаше какво да се иска повече. Все пак като видя, че така няма да стане се върна по-назад и дори си открадна топката на няколко пъти. Все още се отплесва с индивидуалните прояви, но това също търпи оправдание, когато около него обикновено е Даунинг. След влизането на Стъридж един от малкото позитивни моменти, които могат да се извлекат от мача е, че двамата със Суарез се намираха един друг почти интуитивно. Макар и двамата да имат склонност да шутират от разни невъзможни ъгли вместо да потърсят съотборник на добра позиция. Да се надяваме, че това ще го отработят с течение на времето.

Колкото и да беше зле и незабележим Стърлинг този мач, с влизането на Борини нещата никак не се подобриха. Не бяха 1 или 2 случаито, в които той и Суарез/Стъридж се оказваха на 1 метър от топката и един от друг и създаваше впечатление, че само се пречка и бави атаките. Пича все повече започва да изглежда като мини Анди Керъл-чо. Дано ме опровергае, защото би било доста тъжно ако заради това, че е протеже на мениджъра отвиси 2-3 години в клуба.

Даунинг беше ужасно праволинеен и предсказуем. Дано успеем да се оттървем от него през лятото (ха дано и сега ако може, но надали някой ще се излъже).

Джерард от известно време се е превърнал в лакмуса на отбора - ако играта на другите не върви и неговата не е на ниво, ако отбора играе добре той е в стихията си. Което за мен поне означава, че с играч като Суарез в състава стилът ни трябва да е доста по-атакуващ. Разбира се, трябват и изпълнители за това. Идвнето на Стъридж е обнадеждаващ знак, още повече, че момчето вкара 2 гола в 2 мача, а Суарез няма как да е резерва, така че (надявам се) БР ще започне да ги пуска заедно.

До скоро отбора редуваш силен и слаб мач, вече сме на слабо/силно полувреме. Разликата между полувремената беше огромна (не, че през второто полувреме беше перфектна играта), все едно друг състав е на терена. От една страна си личи, колко още има да се сработват тези играчи - за мен си личи най-вече, когато в центъра на терена 2-3 играчи се скупчат около топката и се окаже, че и тримата няма кой знае какво да я правят, нито на кой да подадат (днес даже мисля, че Клевърли отне една такава топка между трима в центъра).
От друга страна се вижда колко малко им е необходимо, за да доминират тотално мача и как с 1-2 промени в рамките на 10 минути това се случва.
За мен на този отбор сега му трябва някой "world class" креативен опитен играч АМ/RW. Стига толкова хлапетии, нека да има покрай кой да израстнат.

Ако слуховете за Снайдер се окажат истина (едва ли, но докато е януари има надежда;)) ще е просто перфектно. Аз бих рискувал с него, да видим Хенри какво ще каже (доколкото разбирам до него са стигнали нещата).

Като за Work in progress не е зле, виждат се проблясъците, но този сезон твърдо не сме дорасли за битка за места за ШЛ. Честно казано манчестърските отбори, Челси и Арсенал (а и Тотнъм) са доста напред в материала, но това не е повод за отчаяние:))

YNWA :cheers:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 7 мнения ]