Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 16:17

Отговори на тема  [ 9 мнения ] 
Crystal Palace - Watford, 27.05.2013, 17:00 
Автор Съобщение
(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Crystal Palace - Watford, 27.05.2013, 17:00   |   27.05.2013 14:12

Изображение

След малко повече от 3 часа, Уембли ще посрещне пореден финал. Разбира се едва ли ще го има откриването на Борусия - Байерн, едва ли ще има такъв интерес като към финал в ШЛ, но все пак малка утеха за лондончани е че в този финал на плейофната фаза в Чемпиъншип ще играят два отбора, чийто стадиони са на по 15-20 км от Уембли.

Палас срещу Уотфорд, орли срещу стършели, Йън Холоуей срещу Джанфранко Дзола.
След първите мачове в плейофната фаза и двата отбора бяха с по-малки шансове за класиране на плейофния финал. Във вторите мачове Палас победи като гост един от най-големите си съперници, с който оформят т.нар. дерби А23. Стършелите пък направиха малко чудо като успяха в един инфарктен за феновете на двата отбора мач, да измъкнат нужното 3:1 на Викъридж Роуд. Малко преди края на мача, при 2:1 за Уотфорд, лисиците от Лестър имаха шанс да направят 2:2 от дузпа, но не само че пропуснаха, но веднага в ответната атака бяха ужилени смъртоносно.

Мениджърите и на двата отбора приключват първата си година начело на тези тимове, но докато за Джанфранко Дзола това ще е първи подобен финал, то колоритния Йън Холоуей вече има спечелен плейоф през 2010 година, когато мандаринената революция помете първо Форест, а после и Кардиф.

Моите симпатии в този мач категорично са за Уотфорд!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Crystal Palace - Watford, 27.05.2013, 17:00   |   27.05.2013 16:05

Аз залагам на Палас! Просто са ми по-симпатичния отбор, пък да видим...

Отговори с цитат
Мнение  Re: Crystal Palace - Watford, 27.05.2013, 17:00   |   27.05.2013 16:28

OFF: К'ви стършели са тея с този елен на емблемата?!?! 8-)

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Crystal Palace - Watford, 27.05.2013, 17:00   |   27.05.2013 16:33

Емблемата си е емблема :) "Стършелите" са защото екипите им са жълти фланелки и чорапи и черни шорти :)

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Crystal Palace - Watford, 27.05.2013, 17:00   |   27.05.2013 16:56

Моите симпатии са за Уотфорд и то не от вчера, така че няма как да не ги подкрепя в този финал.
Ако вземат,че се класират, приятните за гледане отбори във ВЛ ще се увеличат с един. Който е гледал Уотфорд този сезон, знае за какво говоря. Отличен футбол практикува отбора на Дзола и няма да се учудя да повтори успехите на Лаудруп....ако не купа, то поне в игрово отношение.

п.с
а откриването на Байерн-Борусия не ми направи никакво впечатление. Сухарщина в ангийско-немски вариант..Рицари, мечове, дрън дрън та пляс

прогноза 1:2 за Уотфорд в редовното време

Последна промяна ReZo на 27.05.2013 17:00, променена общо 1 път

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Crystal Palace - Watford, 27.05.2013, 17:00   |   28.05.2013 00:56

Явно опита на Йън Холоуей в такива битки си е казал думата. Моите симпатии също бяха за Уотфорд, но и Палас са си отбор с традиции във Висшата лига. За Уотфорд остава удоволствието догодина пак да играят с Форест, Лийдс, Дарби К, Блекбърн, КПР, Рединг, Мидълзбро, Лестър, Брайтън и т.н. Чемпиъншип пак се очертава като непредсказуема.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Crystal Palace - Watford, 27.05.2013, 17:00   |   31.05.2013 20:54

Forest_fan написа:
Явно опита на Йън Холоуей в такива битки си е казал думата. Моите симпатии също бяха за Уотфорд, но и Палас са си отбор с традиции във Висшата лига. За Уотфорд остава удоволствието догодина пак да играят с Форест, Лийдс, Дарби К, Блекбърн, КПР, Рединг, Мидълзбро, Лестър, Брайтън и т.н. Чемпиъншип пак се очертава като непредсказуема.

Аз бях за Палас, просто отдавна са ми симпатични, с готино име а и един от любимите ми играчи идва отам в Арсе, Иън Райт. :thumbs:

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Crystal Palace - Watford, 27.05.2013, 17:00   |   31.05.2013 23:58

TheExorcist написа:
Forest_fan написа:

Аз бях за Палас, просто отдавна са ми симпатични, с готино име а и един от любимите ми играчи идва отам в Арсе, Иън Райт. :thumbs:

През 90-та Йън Райт и Марк Брайт бяха побъркали Англия, Палас играха финал за ФА Къп, като на 1/2 полуфинала отстраниха Ливърпул в един невероятен мач на Вила Парк (4-3, мисля след продължения), а само 2-3 месеца по-рано бяха паднали с 9-0 от "червените" в шампионатен мач :-) После на финала загубиха едва в преиграването срещу Ман Юн (0-1), като първият мач завърши 3-3!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Crystal Palace - Watford, 27.05.2013, 17:00   |   01.06.2013 11:24

Forest_fan написа:
TheExorcist написа:
Forest_fan написа:

През 90-та Йън Райт и Марк Брайт бяха побъркали Англия, Палас играха финал за ФА Къп, като на 1/2 полуфинала отстраниха Ливърпул в един невероятен мач на Вила Парк (4-3, мисля след продължения), а само 2-3 месеца по-рано бяха паднали с 9-0 от "червените" в шампионатен мач :-) После на финала загубиха едва в преиграването срещу Ман Юн (0-1), като първият мач завърши 3-3!

Toчно това беше периода, в който станах фен на Пуул. Първата и единствена титла :-( , която си им я спомням. Въпреки, че паднахме от Палас на 1/2 финала в един луд мач ( то тогава не даваха мачове от английското та научих резултата в късните новини ) не ги намразих, а ми станаха симпатични. И Ман Ю ми бяха също симпатични и точно с тая купа взеха КНК после. Бях се побъркал от кеф, още с пускането на англичаните и КУПА! :dance: Отделно си спомням, че в класа всички бяха за Барса тогава, заради Стоичков, въпреки, че не игра на тоя финал, беше наказан. После Арсе взеха Райт and the rest is history. И бтв, за мен Райт е най-добрия английски нападател на 90-те, да ме извинява Шиърър просто. Понякога ми липсват 90-те направо! :blink: :-D

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 9 мнения ]