Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:02

Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
Арсенал-Ман Юнайтед 12.02.2014 21:45 ч. 
Автор Съобщение
(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Арсенал-Ман Юнайтед 12.02.2014 21:45 ч.   |   12.02.2014 13:12

Светът е олимпиада, но да не забравяме, че в Англия се играе футбол.
Та да попитам само на мен ли ми се струва, че Юнайтед днес няма да изгубят мача? Не искам да се включвам в коментарите в темата за отбора, но все пак бих казал, че Юнайтед си е Юнайтед и нито един отбор от тези временните богаташчета не трябва да забравя това. В интерес на истината от топ 4 Арсенал е единствения отбор, който уважавам и изпитвам респект към него. Загубата последния кръг обаче със сигурност ще повлияе и това ще окаже влияние за изхода от двубоя. Юнайтед няма какво да губи и ще играе ва банк. Ако поне един път върже на защитата мачът ще е двойка.

Изображение

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Арсенал-Ман Юнайтед 12.02.2014 21:45 ч.   |   12.02.2014 15:26

Ами той Арсенал не е новобогаташки клуб, макар че и той като Юнайтед е с американски мажоритарен собственик...

Иначе - всичко е възможно с Арсенал в мачовете с големите: просто така и не се сдобихме с "мъжкари" в отбора, пълни сме с техничари, но играчите с дух и непримиримост ни липсват... Има някои с моментни проблясъци, но само толкова...

Затова, не бих се учудил и ако паднем... То след това 1:5, вече всичко е възможно...
Обикновено в началото на февруари Арсенал прави загуби като тази от Пуул, обикновено тогава има и серии от по няколко супр тежки мача (както е и сега), хубавото е, че обикновено губи макс 2 мача от тези серии... Като имаме предвид, че единия вече загуби и че има домакинство на баварците другата сряда... много вероятно е не само да не загуби, но и да спечели слеващите си 2 мача на Емирейтс...
Абе ще видим...

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Арсенал-Ман Юнайтед 12.02.2014 21:45 ч.   |   12.02.2014 15:51

честно казано и на мен вътрешното чувство ми говори за едно постно 0:0 или 1:1.
но въпреки това реших да заложа на това, че юнайтед са смешници тоя сезон, а обикновено Арсенал след издънка си бият, така че 2:1.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Арсенал-Ман Юнайтед 12.02.2014 21:45 ч.   |   12.02.2014 18:58

Само да споделя, че светът не е Олимпиада, а това е едно старо клише. Аз още нищо не съм гледал от игрите, чакам някой хокеен мач да пуснат, но при мъжете, защото само жените уцелвам, като превключвам каналите, както и да е...

В общата тема за Висшата лига писах, че няма да се изненадам, ако активът на Арсенал след мачовете с Ливърпул и Юнайтед е 0 или 1 точки.

В интерес на истината, скоро не съм гледал цял мач на Юнайтед ( по съвпадение откакто дойде Мата) , а и нямам предчувствие, така че не знам какво да очаквам. Но както и да завърши мачът няма да се изненадам.

Според мен обаче проблемите на Юнайтед въобще не само само в защита. От друга страна може би действително в този мач акцента в играта на Юнайтед ще падне върху защитата, а също и в опитите да се успокои играта и на терена да се наложи по - бавно темпо. Не мисля, че Юнайтед ще се хвърлят отначало напред, както направиха в гостуването на Челси, а ще се стремят постепенно в хода на мача да дочакат своя момент.

Днес на едно място четох материал какъв трябва да е съставът на Юнайтед за днешния мач. Дава се вариант с двама нападатели, а Мата да е по десния фланг. Ясно е, че Юнайтед ще хвърли всичко най - добро на терена, но аз ще съм доволен, ако Флечър играе. Той е подходящ за такъв тип мачове.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 4 мнения ]