Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 26.07.2026 08:30

Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
Manchester United - Arsenal 19.11.2016 14:30 
Автор Съобщение
(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Manchester United - Arsenal 19.11.2016 14:30   |   19.11.2016 14:48

Изображение - Изображение

Manchester United - Arsenal
14:30ч 19 ноември
Олд Трафорд

MANCHESTER UNITED: De Gea, Valencia, Jones, Rojo, Darmian, Carrick, Pogba, Mata, Herrera, Martial, Rashford
Subs: Romero, Blind, Schneiderlin, Lingard, Young, Memphis, Rooney

ARSENAL:Cech, Jenkinson, Mustafi, Koscielny, Monreal, Coquelin, Elneny, Walcott, Ozil, Ramsey, Sanchez
Subs: Ospina, Gibbs, Gabriel, Xhaka, Oxlade-Chamberlain, Iwobi, Giroud

Отговори с цитат
Мнение  Re: Manchester United - Arsenal 19.11.2016 14:30   |   20.11.2016 02:53

Изгледах срещата на запис, определено не съм доволен от видяното.
Може и да е странно за някои, но за мен резултата е справедлив, Юнайтед не заслужаваха да спечелят.
Да, Арсенал бяха безлични, но и Юнайтед бяха доста под нивото си, както като моментни възможности, така и исторически погледнато.

До 34 минута мача беше пълна пародия.
След това дойдоха претенциите за дузпа за нарушение срещу Валенсия. В записа от "Скай Спортс" беше включен и анализа на полувремето. Колкото и пъти да гледах положението, за мен дузпа нямаше.

Мата отправи един опасен удар в 36-та минута, Марсиал също в 40-та, второто полувреме освен гола на Мата Юнайтед не създаде нищо опасно и това беше за цял мач.

Всеки който следи Юнайтед от по - рано, знае че това не е лицето на отбора.

Да, Юнайтед и друг път е печелил грозно дербита, с игра която не е впечатлила много, но за мен нещата са несравними със сегашното положение.

Личното ми мнение е, че конкретно срещу Арсенал Юнайтед игра в пъти по - добре в предишните си три шампионатни домакинства.

1-0 при Мойс 2013/14, отново 1-1 при Ван Гаал 2014/15 и 3-2 пак при него миналия сезон.

А 2011 г. с Ашли Йънг, Клевърли, Уелбек и Джоунс в състава Юнайтед отнесоха съперника си с 8-2.

И няма как такова представяне като днешното да е "много добро", "фантастично" и т.н.

Срещу Стоук на "Олд Трафорд" пак същата работа. Имаха отделни силни периоди, бяха на моменти, но били играли много силно. Не съм съгласен.

На Юнайтед му липсва това умение, което имаше при Фергюсън. Да осъществи много силен натиск над противника си в продължение на 10-15 минути на "Олд Трафорд".
За последно видях такова нещо при Мойс, в един мач срещу Тотнъм у дома, който Юнайтед загуби, в началото на януари 2014 г.

Юнайтед не показват и ефективност в Премиершип. Показаха само срещу Лестър при 4-1. Максимално се възползваха от статичните положения и биха убедително, без да покажат кой знае каква игра.

Моуриньо казва, че в предишните два сезона играчите са придобили навици, които са се автоматизирали в тях и сега е трудно да ги изкорени. За мен има основание, но само донякъде.
Но в стила на един силен човек не е характерно непрекъснато да се оправдава. С късмет, съдии и т.н.

Не е особено умна постъпка и при представянето си да кажеш "нека забравим за предишните три сезона". Не само, че е неуважително към работата на предшествениците ти, дори и тя да е била лоша. Но спрямо сегашното положение тези думи звучат още по - неадекватно.

Правиш си отборна снимка и позираш само с Комюнити Шийлд, но не и с Купата на Англия. Добре, FA Cup я е спечелил друг треньор, но ти играеш за Комюнити Шийлд именно вследствие на това че отбора е спечелил едно от двете най - ценни отличия в Англия предишния сезон.

Добре, Юнайтед не е спечелил вече 11 поредни мача срещу Челси във всички турнири, но за мен в предните 10 е играл много по - добре, поне се е борил до последно. Не още в 1-вата минута да си свалиш гащите.

Но чета масово хората са доволни. Защото мениджъра на Юнайтед се казва еди как си, а не е "там оня". Е, ще се въздържа от по - нататъшен коментар за това, няма да продължавам.

Следващите три шампионатни мача на тима са домакинство на Уест Хам, гостуване на Евертън, домакинство на Тотнъм. Лично аз се съмнявам, че Юнайтед ще спечели в някой от тях.

Разумът ми казва, че трябва да насоча вниманието си към следващия сезон. Аз обаче ще продължа да следя случващото се през този, но сериозно се замислям дали да не си гледам мачовете сам. Защото явно с мнозинството виждаме различни неща.

п.с. Забравих само да напиша, че от "Скай Спортс" агитката на Арсенал се чуваше много яко. Те поне спечелиха днес на трибуните.

Последна промяна albertz на 20.11.2016 02:54, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Manchester United - Arsenal 19.11.2016 14:30   |   20.11.2016 03:22

Спукаха топката. Арсенал се отърва.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Manchester United - Arsenal 19.11.2016 14:30   |   20.11.2016 14:52

Моуриньо е отдавна бита карта и това е повече от ясно.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 4 мнения ]