Класиране за 6 кръг 1. Henman 8
1. alessandron 8
1. Pocko 8
1. izgrev_lamerz 8
5. A.Agassi 6
6. Diavolo 0
6. juve 0
6. Forest_fan 0
6. Naki 0
6. terminator 0
6. Anfield 0
* КРАЙНО КЛАСИРАНЕ *1. A.Agassi 72
2. Diavolo 71
2. Pocko 71
4. Henman 70
5. alessandron 65
6. Anfield 63
7. terminator 62
8. juve 60
9. Forest_fan 55
10. Naki 46
11. izgrev_lamerz 34
Много оспорвана битка, най-оспорваната от началото на сезона.

В крайна сметка със само 1 точка победата отиде при Агаси, след стабилна игра през всичките кръгове. Честита да му е първата победа от началото на сезона!
Победата спокойно би прилягала и на мен, но реших да си играя новата игра без никакви дебнения и преписвания когато водя в класирането, тактика с която досега вече сезон и половина мачкам стабилно, така че каквото-такова.

Финалния мач си беше 50 на 50 и каквото и да бях писал, Агаси щеше да пише противното, малко тъпо, но факт останах втори след феноменалните полуфинали и 16 от 16 възможни точки. В крайна сметка обаче генерално погледнато така стана по-добре, защото с тази победа на Вавринка взимам повече точки в борбата с Анфо за първото място в ранглистата отколкото ако Федерер бе спечелил, защото тогава аз щях да съм първи, а Анфо втори.
Страхотно трето място за Роско, за него попадане в тройката си е равносилно на титла. Браво и успех нататък!

Хенман и Сандето четвърти и пети, но и двамата все още не са излезнали от дупката в която се намират този сезон.
За пореден (1234) път, бат Терми води в класирането и пак остава без титла, този път 2 кръга преди края беше начело и след това не взе и точка от полуфиналите и финала. Мдаам, ще трябва да се пусне специален залог, кога и дали Терминатора най-накрая ще спечели титла, нещо което аз лично вярвам, че рано или късно ще стори, защото когато преследваш упорито едно нещо то рано или късно го постигаш.
Ювето трябва сериозно да се вземе в ръце, да намали фойерверките и да започне да играе по-сериозно, защото има много голям неразкрит потенциал. След победата си в Маями, Наки се поизложи в Монте Карло, но при него почти винаги се получава така, представяне на двата полюса, няма средни положения...
Следва кратка почивка и започва Мадрид!