Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 02:15

Отговори на тема  [ 36 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Игра Шампион - Септември (кръг 9) 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игра Шампион - Септември (кръг 9)   |   20.09.2014 23:29

Не ми казвай какво да правя

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игра Шампион - Септември (кръг 9)   |   20.09.2014 23:48

Кое съм преписал, бе, мишок? Ти пускаш в 80 % от случаите след мен, обаче аз съм преписвал. :laugh: Видяхме те вече, че си лъжкиня и сам си противоречиш брутално в рамките на два поста, недей да продължаваш!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игра Шампион - Септември (кръг 9)   |   21.09.2014 14:43

Henman написа:
Кое съм преписал, бе, мишок? Ти пускаш в 80 % от случаите след мен, обаче аз съм преписвал. :laugh: Видяхме те вече, че си лъжкиня и сам си противоречиш брутално в рамките на два поста, недей да продължаваш!

Да се спори с теб е като с радио - отказвам се.

ICQ YIM WWW
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игра Шампион - Септември (кръг 9)   |   21.09.2014 16:35

Ахахаха, сега пък съм бил радио. :laugh: Само да ти припомня фактите:

1. За пореден път дебнеш до последната минута, за да си пуснеш прогнозите, при което след леко докачлива забележка от моя страна заявяваш, че "Точно в тази игра, нито съм дебнал някога, нито преписвал".
2. Казвам ти, че си излъгал най-нагло и ти посочвам твой пост отпреди няма и 3 месеца, в който сам си признаваш, че преписваш точно в Шампиона, при което сменяш тотално курса и заявяваш "Не отричам, така е, и аз съм преписвал!", което някакси ъъъъ няма нищо общо с казаното в точка 1 малко преди това. След това следва някакво контра обвинение, че ок, така било, обаче аз съм бил преписвал 2 (дори 2 цяло и нещо?) пъти повече от теб?!
3. Няколко часа по-късно пак сменяш курса и казваш, че "съм изкопирал твоето 1-2 пъти?!". Ъъъ, това някакси пак няма нищо общо с предишния ти пост, където говореше за проценти и дроби. :laugh: Последно 2 пъти повече от теб ли преписвам или 1-2 пъти общо? :laugh:
4. Съвсем откровенно ти заявявам, че това е невъзможно понеже в по-голямата част от случаите пускам преди теб и съответно няма как да знам какви са ти прогнозите, при което няма никакъв коментар от твоя страна. :-)

Не се фрустрирай, просто съм забелязъл, че и в тая игра, и в Тенисманията все се правиш на неразбрал кога почват мачовете и какво се случва изобщо, а същевременно винаги чакаш до последната секунда и ако не преписваш, си нагласяш прогнозите според тези, които са малко зад или малко пред теб. Затова реших да те докача и ти клъвна като шаранче. :yes: :-P

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игра Шампион - Септември (кръг 9)   |   21.09.2014 18:36

Henman написа:
Ахахаха, сега пък съм бил радио. :laugh: Само да ти припомня фактите:

Не се фрустрирай, просто съм забелязъл, че и в тая игра, и в Тенисманията все се правиш на неразбрал кога почват мачовете и какво се случва изобщо, а същевременно винаги чакаш до последната секунда и ако не преписваш, си нагласяш прогнозите според тези, които са малко зад или малко пред теб. Затова реших да те докача и ти клъвна като шаранче. :yes: :-P

Ако говорим за другите игри (не Шампион), то тогава болднатото е нагла лъжа/не си ме разбрал правилно - нищо не чакам, лошо планиране имам и затова си пускам късно прогнозите - най-често въобще не гледам какво са писали другите, ако говориш за Тенисмания/Мастерсмания игрите, или ако гледам то е само отгоре-отгоре, нямам никаво чак такова планиране или стратегии, за каквито ме изкарваш да правя, въпреки че това е идея. :-) Но да, като водя в играта, понякога е имало моменти да гледам какво пишат другите в последните 1-2 кръга и да се съобразявам с техните прогнози. Ама не винаги го правя - понякога дори без да гледам в "канчето на другия" пак съм имал спечелени игри. :wave:

Последна промяна Naki на 21.09.2014 18:38, променена общо 2 пъти

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игра Шампион - Септември (кръг 9)   |   22.09.2014 16:27

Henman написа:
1. За пореден път дебнеш до последната минута, за да си пуснеш прогнозите, при което след леко докачлива забележка от моя страна заявяваш, че "Точно в тази игра, нито съм дебнал някога, нито преписвал".
2. Казвам ти, че си излъгал най-нагло и ти посочвам твой пост отпреди няма и 3 месеца, в който сам си признаваш, че преписваш точно в Шампиона, при което сменяш тотално курса и заявяваш "Не отричам, така е, и аз съм преписвал!", което някакси ъъъъ няма нищо общо с казаното в точка 1 малко преди това. След това следва някакво контра обвинение, че ок, така било, обаче аз съм бил преписвал 2 (дори 2 цяло и нещо?) пъти повече от теб?!
3. Няколко часа по-късно пак сменяш курса и казваш, че "съм изкопирал твоето 1-2 пъти?!". Ъъъ, това някакси пак няма нищо общо с предишния ти пост, където говореше за проценти и дроби. :laugh: Последно 2 пъти повече от теб ли преписвам или 1-2 пъти общо? :laugh:
4. Съвсем откровенно ти заявявам, че това е невъзможно понеже в по-голямата част от случаите пускам преди теб и съответно няма как да знам какви са ти прогнозите, при което няма никакъв коментар от твоя страна. :-)

Ето ти и по-пълен отговор, по точки:
1. НЕ. ОК, преписал съм 1 път, но НЕ съм дебнал нищо! Преписах твоите прогнози тогава, защото нямах време да си подготвя смислени или даже някакви/каквито и да е свои собствени прогнози, а беше станало почти 00:00 часа, и щях да изпусна срока. Затова просто видях какво си писал, за да имам поне някаква прогноза, вместо никаква. Ама не съм дебнал нищо - просто се забавих почти до 00:00 часа, а по-добре някаква прогноза, вместо никаква.

2. Повече си преписвал от мен, и го знаеш. Не е забранено да преписваш, хеле пък си и водил в играта и си гонил запазване на преднината, нормално е. Няма какво да те притеснява това. :-)

3. Повече от мен. Колко повече - 2 към 1, 3 към 1 или някакво друго дробно число - и колко пъти общо като бройка, си ги сметни сам, моля - немам време да ровя назад, сори.

4. Значи тези повече пъти, при които ТИ си преписвал от МЕН, са били в случаите, когато съм пускал прогнози сравнително по-рано. Иначе във многото други случаи, когато аз се бавя и пускам прогнозите си прекалено късно, тогава ми е ясно, че не си преписвал и НЕ споря за тях.

Доволен сега? :-)

Последна промяна Naki на 22.09.2014 16:31, променена общо 3 пъти

ICQ YIM WWW
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игра Шампион - Септември (кръг 9)   |   22.09.2014 19:17

Продължаваш да наглееш обаче. :-) Сега направих един бърз преглед на всички прогнози от началото на годината и трябва да ти кажа, че почти няма случай да съм пуснал след теб. :-) А единственият път, когато имаме съвпадение и аз съм пуснал втори, е на някакви португалски турнири от април, когато явно и двамата сме изботирали за номер 1 и 2 в схемата. Докато ти сума ти пъти мазничко си си нагласял прогнозите според моите - преписал си ми техничната прогноза за Дел Бонис в Сао Пауло, който дори не беше поставен в схемата тогава, и освен това си препвисал неща като Хюит - Стаховски - Стаховски в Нюпорт, въпреки че Стахо също не беше поставен и вероятно изобщо нямаш понятие кой е и освен това беше в една половина с Карлович и Маю. :-) По-добре спри, за да не продължавам с още примери.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игра Шампион - Септември (кръг 9)   |   22.09.2014 19:29

А всъщност си преписал Себайос в Сао Пауло, който също беше непоставен, все тая. :laugh: По едно време и прогноза за Дел Бонис беше копирал някъде. :yes:

Иначе всички помним и на Ролан Гарос миналата година как дебнеше Агаси до последно в Манията, така че не ми ги обяснявай тия, че само в Шампиона правиш номера. И, да, след като си забравил да пуснеш прогнози и е станало 12 часа - значи няма да пускаш нищо, вместо да правиш копи/пейст на тези, които са си направили труда да погледнат нещата навреме. :stop: Аз така постъпих през лятото, когато две поредни седмици вместо да те копирам (а имах солидна преднина на върха), не пуснах нищо и ти позволих да ме изравниш!

Последна промяна Henman на 22.09.2014 19:34, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игра Шампион - Септември (кръг 9)   |   24.09.2014 23:18

Прогнозите - днес, не забравяйТи! :-) :stop:

Хич не съм наглеел (наглял?), пак силно си се объркал - утре ще ти отговоря по точки пак. :wave:

Последна промяна Naki на 24.09.2014 23:20, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игра Шампион - Септември (кръг 9)   |   24.09.2014 23:28

Седмица 39
Шенджен (АТП) - Ферер - Мъри - Мъри
Куала Лумпур (АТП) - Нишикори - Гулбис - Ниши
Ухан (УТА) - Возняки - Квитова - Квитова

И, разбира се, Наката пак не си е "разчел времето" и пак ще пуска в последния момент. :-D Айде, давай, тоя път няма нужда да стоиш до 23:59. :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игра Шампион - Септември (кръг 9)   |   24.09.2014 23:32

Седмица 39
Шенджен (АТП) - Ферер --- Мъри ---> Мъри
Куала Лумпур (АТП) - Нишикори --- Гулбис ---> Нишикори
Ухан (УТА) - Вознячки --- Кербер ---> Вознячки

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игра Шампион - Септември (кръг 9)   |   24.09.2014 23:33

Henman написа:
И, разбира се, Наката пак не си е "разчел времето" и пак ще пуска в последния момент. :-D Айде, давай, тоя път няма нужда да стоиш до 23:59. :-)
Сгреши - виж ми прогнозата. Явно сме писали по едно и също време. И не съм Наката - нищо общо нема моят прякор с оня на оня артист. :)

Последна промяна Naki на 24.09.2014 23:34, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игра Шампион - Септември (кръг 9)   |   25.09.2014 01:11

Naki написа:
Ухан (УТА) - Вознячки --- Кербер ---> Вознячки

Наки, Наки, каква Возняцки

ГОАТ Квити ще измете корта с всички :devil:

Последна промяна Diavolo на 25.09.2014 01:11, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игра Шампион - Септември (кръг 9)   |   25.09.2014 01:12

Henman написа:

те това е :yes:
и пак много и даваш на недоразумението. цел финал, че тя не е почивала, играе турнир след турнир, още следващия кръг ще отпадане :besnyo:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игра Шампион - Септември (кръг 9)   |   25.09.2014 21:21

Diavolo написа:
Henman написа:

те това е :yes:
и пак много и даваш на недоразумението. цел финал, че тя не е почивала, играе турнир след турнир, още следващия кръг ще отпадне :besnyo:
Като гледам, не отпадна! :-D Трудно, но бие. Ти си като Матс с прогнозите. :wave:
Квитова не е никакъв GOAT - дай да стигне поне 2/3 от титлите на Серенка, та тогава може и да говорим пак. ;-)

Моята прогноза обаче се дъни - Кербер отпадна от почти тинейджърката (на 20 е) Свитолина, въпреки, че я е била 2 пъти преди това. :no:

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игра Шампион - Септември (кръг 9)   |   27.09.2014 12:08

Временно класиране за Септември 2014 (без текущите 2 мъжки турнира, но с включен Ухан):
1) Henman 14
2) Naki 9
3) Diavolo 0

ICQ YIM WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 36 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2