Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 01:33

Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Моята статия за Дюран Дюран 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Моята статия за Дюран Дюран   |   03.07.2026 08:08

https://mysound.bg/pop/duran-duran-free-to-love-v-sofija-30326.html

Отговори с цитат
Мнение  Re: Моята статия за Дюран Дюран   |   07.08.2026 00:00

Благодаря за статията, макар и късно да я виждам, защото рядко преглеждам този раздел.
Но е малко разпиляна, може би емоцията, както и страхът (условно) да не се изпусне някой спомен от концерта, който да бъде преразказан, са взели връх.
Duran Duran не може да се каже, че са от най-любимите ми групи, но харесвам някои песни, като една от споменатите Come Undone.

Иначе наскоро The Prodigy са били в София, макар и вече само двама. Така и не можах да ги гледам на живо, а хората ни идват на крака, поне за втори път. Най-любимата ми песен е No Good (start the dance), макар и да не е най-популярната им.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Моята статия за Дюран Дюран   |   07.08.2026 09:45

Tрудно е да се определи най-популярната песен на Prodigy, но No Good (Start the Dance) е определено песента, която ги направи големи, така че най-малкото е сериозен кандидат за въпросната "титла".

Аз иначе от ФБ научих, че са били в България тези дни. Пуснаха специален благодарствен пост за публиката на концерта. Останах леко изненадан от факта, че из социалките нямаше реклами за шоуто, което всъщност е работа на промотъра, ама явно така са преценили, пък и ако са разпродали концерта още рано-рано, от реклами така или иначе не е имало нужда.

Преди години ги гледах на едно от изданията на The Spirit of Burgas. Беше много яко, още повече, че и Кийт Хил още беше жив.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Моята статия за Дюран Дюран   |   13.08.2026 16:38

Кийт Флинт.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Моята статия за Дюран Дюран   |   13.08.2026 17:47

Естесвено, че Кийт Флинт. Къде го набърках и аз онзи бездарен треньор... :dunno:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Моята статия за Дюран Дюран   |   08.09.2026 17:21

SUBXERO написа:
Tрудно е да се определи най-популярната песен на Prodigy, но No Good (Start the Dance) е определено песента, която ги направи големи, така че най-малкото е сериозен кандидат за въпросната "титла".

Аз иначе от ФБ научих, че са били в България тези дни. Пуснаха специален благодарствен пост за публиката на концерта. Останах леко изненадан от факта, че из социалките нямаше реклами за шоуто, което всъщност е работа на промотъра, ама явно така са преценили, пък и ако са разпродали концерта още рано-рано, от реклами така или иначе не е имало нужда.

Преди години ги гледах на едно от изданията на The Spirit of Burgas. Беше много яко, още повече, че и Кийт Хил още беше жив.

Два пъти бяха на Спирита, 2010 и 2011, като единия го отрязявах за въпросната агенция, в общи линии оттогава пиша за тях. Иначе след последното вече общо 4 пъти идват, и бях на всичките, но най-смешното беше 1999 пролетта в тъпата Универсиада или Фестивална беше, където свиреха само половин час и си тръгнаха, саунда беше ужасен, проблеми с техниката, Фънки беше бесен, а и Ганьо още прохождаше в организирането на световни групи и посещения!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 6 мнения ]