|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Моята статия за Дюран Дюран
| Автор |
Съобщение |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Моята статия за Дюран Дюран | 03.07.2026 08:08
 |
|
albertz
|

Re: Моята статия за Дюран Дюран | 07.08.2026 00:00
Благодаря за статията, макар и късно да я виждам, защото рядко преглеждам този раздел. Но е малко разпиляна, може би емоцията, както и страхът (условно) да не се изпусне някой спомен от концерта, който да бъде преразказан, са взели връх. Duran Duran не може да се каже, че са от най-любимите ми групи, но харесвам някои песни, като една от споменатите Come Undone.
Иначе наскоро The Prodigy са били в София, макар и вече само двама. Така и не можах да ги гледам на живо, а хората ни идват на крака, поне за втори път. Най-любимата ми песен е No Good (start the dance), макар и да не е най-популярната им.
|
|   |
|
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 13100 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: Моята статия за Дюран Дюран | 07.08.2026 09:45
Tрудно е да се определи най-популярната песен на Prodigy, но No Good (Start the Dance) е определено песента, която ги направи големи, така че най-малкото е сериозен кандидат за въпросната "титла".
Аз иначе от ФБ научих, че са били в България тези дни. Пуснаха специален благодарствен пост за публиката на концерта. Останах леко изненадан от факта, че из социалките нямаше реклами за шоуто, което всъщност е работа на промотъра, ама явно така са преценили, пък и ако са разпродали концерта още рано-рано, от реклами така или иначе не е имало нужда.
Преди години ги гледах на едно от изданията на The Spirit of Burgas. Беше много яко, още повече, че и Кийт Хил още беше жив.
_________________ GREEN AND GOLD UNTIL THE CLUB IS SOLD!
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Моята статия за Дюран Дюран | 13.08.2026 16:38
Кийт Флинт.
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 13100 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: Моята статия за Дюран Дюран | 13.08.2026 17:47
Естесвено, че Кийт Флинт. Къде го набърках и аз онзи бездарен треньор... 
_________________ GREEN AND GOLD UNTIL THE CLUB IS SOLD!
|
|   |
|
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Моята статия за Дюран Дюран | 08.09.2026 17:21
 |  |  |  | SUBXERO написа: Tрудно е да се определи най-популярната песен на Prodigy, но No Good (Start the Dance) е определено песента, която ги направи големи, така че най-малкото е сериозен кандидат за въпросната "титла".
Аз иначе от ФБ научих, че са били в България тези дни. Пуснаха специален благодарствен пост за публиката на концерта. Останах леко изненадан от факта, че из социалките нямаше реклами за шоуто, което всъщност е работа на промотъра, ама явно така са преценили, пък и ако са разпродали концерта още рано-рано, от реклами така или иначе не е имало нужда.
Преди години ги гледах на едно от изданията на The Spirit of Burgas. Беше много яко, още повече, че и Кийт Хил още беше жив. |  |  |  |  |
Два пъти бяха на Спирита, 2010 и 2011, като единия го отрязявах за въпросната агенция, в общи линии оттогава пиша за тях. Иначе след последното вече общо 4 пъти идват, и бях на всичките, но най-смешното беше 1999 пролетта в тъпата Универсиада или Фестивална беше, където свиреха само половин час и си тръгнаха, саунда беше ужасен, проблеми с техниката, Фънки беше бесен, а и Ганьо още прохождаше в организирането на световни групи и посещения!
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|