Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 19:12

Отговори на тема  [ 113 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Игри на волята - сезон 5 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   08.10.2023 11:51

Всеки сезон го има. По-точно от сезон 2 се започна.
Според мен заради телефона правят и останалия панаир.
Иначе от продукцоията е наясно, че тази ''контрабанда'' винаги ще я има, защото е нормална човешка реакция да не гладуваш.
Ама това не може да ги нахрани човек. Щипвали оттук малкко, оттам малко. Масово са по -11/10 кг. При жените по-малко, но те отслабват.

Много участници даже си казват в подкастовете какви техники са прилагали, за да мупнат нещо някъде и т.н.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   09.10.2023 23:43

Еми Бенджи, Закс и Звездният Принц... Спомням си в казармата как също няколко човека бяха внесли мобилен телефон. Тогава не всички имаха и си беше скъпо удоволствие, но един мой авер имаше и го ползвахме. Когато има тирания, инстинктивно човек се опитва да прецака системата. Казармата и Соца са живия пример.

В случая обаче си е чиста тарикатщина. Като неспазването на правилата по пътищата. Принципа "те ли ще ми кажат на мен и аз ли съм най-големият будала". Влизаш в състезание с ясни правила. Никой не те кара насила. Айде за храната като те подгони Шаро е ясно, тарикатлъци на дребно. Не съм и изненадан, че е така масово. Типичен нашенски манталитет. Интересно ми е по-другите формати дали и там е така. Вероятно с храната да, щото глад трудно се търпи. :dunno:

п.с. Старейшените с брутална победа.

Последна промяна bai Momchil на 09.10.2023 23:45, променена общо 1 път

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   10.10.2023 01:24

На мен пък друго ми е интересно.

ОК има правила, има си договори и трябва да се спазват. Ама дори черно на бяло да го няма, продукцията няма ли поне моралното задължение също да спазва правилата на собствената си игра? А не да си прави каквото си иска и както си иска. Примери бол, ама ето го последния: Виктория се откупи със 100 гроша и се върна при Старейшините - прати ли някой обратно? Румен Радев бе изпратен с положителен вот при Амазонките - прати ли някой обратно? Как така изведнъж Цвети се връща при Гладиаторите (не след битка за влизане в играта, а с грошове) - трябва да прати някой обратно?!?
Значи това не е игра с правила, нито пък риалити. Това си е чисто и просто стъкмено шоу, в което продуценти/сценаристи си правят каквото им дойде на акъла.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   10.10.2023 02:51

И двамата сте прави! :)

Иначе съм съгласен, че Бенджи бе дисквалифицирана, все пак това си е нагло вече.
То ако не беше телефона, според нямаше и да направят този панаир.

Амазонките с брутално тъпа тактика. Момчил даде идеята ама никой не му опонира контруктивно.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   10.10.2023 07:21

alexbg написа:
На мен пък друго ми е интересно.

ОК има правила, има си договори и трябва да се спазват. Ама дори черно на бяло да го няма, продукцията няма ли поне моралното задължение също да спазва правилата на собствената си игра? А не да си прави каквото си иска и както си иска. Примери бол, ама ето го последния: Виктория се откупи със 100 гроша и се върна при Старейшините - прати ли някой обратно? Румен Радев бе изпратен с положителен вот при Амазонките - прати ли някой обратно? Как така изведнъж Цвети се връща при Гладиаторите (не след битка за влизане в играта, а с грошове) - трябва да прати някой обратно?!?
Значи това не е игра с правила, нито пък риалити. Това си е чисто и просто стъкмено шоу, в което продуценти/сценаристи си правят каквото им дойде на акъла.

Доколкото съм чувал в контракта пишело, че продукцията има право да променя правилата на играта в движение както реши за добре с цел шоуто да е интересно, да има драма и конкуренция. Участниците се подписват и под това. Все пак е шоу, а не спортно съревнование - физическа и социална игра.

Това на Бенджи е много грубо тъй като е замислено още преди започването на игрите. Яка излагация.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   10.10.2023 23:49

Определено най-слабия сезон на ИВ.
Играчите са смехотворни, ама с претенции...
Сценаристите са бездарни, ама се имат за велики...
Водещите са безгласни плямпала, ама обидчиви...
Тия, 'дето отговарят за трасетата и екипировката ('ба ли ги как там се зоват) са супер зле - скъсани раници, откъснати варели, плитък басейн и какво ли още не...
А може би продуцентите - че са големи скръндзи, ама те пък си мислят, че стават за чеп...

Изобщо - май ще успеят да ме откажат да гледам ИВ и ще ми спестят малко губене на време и нерви...

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   11.10.2023 09:43

alexbg написа:
Определено най-слабия сезон на ИВ.
Играчите са смехотворни, ама с претенции...
Сценаристите са бездарни, ама се имат за велики...
Водещите са безгласни плямпала, ама обидчиви...
Тия, 'дето отговарят за трасетата и екипировката ('ба ли ги как там се зоват) са супер зле - скъсани раници, откъснати варели, плитък басейн и какво ли още не...
А може би продуцентите - че са големи скръндзи, ама те пък си мислят, че стават за чеп...

Изобщо - май ще успеят да ме откажат да гледам ИВ и ще ми спестят малко губене на време и нерви...

Чак пък нерви да вкарваш в това... За мен така или иначе нещата са силно развиващи се по сценарий. Както казах едно добро сериалче :laugh:

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   11.10.2023 10:18

Мен си ме кефи също, интересно е, забавно е, има дразнители, има симпатяги, има силни участници, има лигльовци, въобще дайвърситито е на ниво :)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   11.10.2023 11:45

spurs написа:
Мен си ме кефи също, интересно е, забавно е, има дразнители, има симпатяги, има силни участници, има лигльовци, въобще дайвърситито е на ниво :)

А, моля, моля. Много са зле откъм дайвърсити. Няма ни един черен или обратен. :dunno: :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   14.10.2023 02:42

Чест и почитания на цар Гатью
Такъв хумористичен образ не е имало от години, да не кажа никога...
Над 10 000 реакции във Фейсбук на отпадането му.
А битката днес счупи всички рекорди, хаха. Култова битка за историята. :moufan: :-D

Бисерите на Гатьо!
Игри на волята, златен фонд

Обърканите имена от Гатьо:
Орешарска, Радослав, Цветомир, Мъдива и Мудьо

“Реакцията на племето беше много подкреПваща. Ние сме един ПРАЙД.
Това момиче, ОреШарска......“

“В игри на волята си заслужава всеки....каквото си е заслужил, нали така? Точно така!“

‘’Чик Норис’’

Дигни го и го размятай! (Гатьо предава знамето и завета на Цецо)
"Пичуви,победихме ги кЪт тЪкова "
Орешарска и Минка...

Гатьо за Радо:
''Пичуе, под мойо контрол, ще го направя аз мъж''

‘’Няма празно, защото празното при нас става пълно’’

‘’Който не ме харесва, да не ме гледа. Спираш телевизора, гасиш тока и лягаш да спиш’’

Гатьо към Дунев:
‘’Кво като е прославил България. И аз съм я прославил. Тук е Игри на волята и тука има Бой до смърт.’’
‘’Айдее, Ърджа!’’

"Да му налея акъл в разума!"

Рълев: Мислих да гласувам за Ники.
Гатьо: Не, ще гласуваш за Крум!

Отивам в Светилището или кво беше там, чЕстилището и ги почвам!
‘’Избивам ги там, връщам се, избивам всички и стават първи’’

Гатьо след като стана Амазонка:
"Не искам там, аз съм мъж, не съм жена."
"От утре ще съм разведен."
"Ще се превърна в някой женчо, облечен в женски дрехи от амазонки."
''За мен играта приключи. Да ме номиниргват и да си ходя''

''След игрите ще бъда и разведен, Цецо млад, ерген, аз съм женен, с две деца, ходи разправяй после, че нямаш сестра...
Предлагам се за номинирване, вече моето време свърши тук, амин!''

"Ааа, ми тука си ми е добре, айде Цецо се радва, ама аз не съм Цецо, аз съм сериозен мъж, той млад, ерген, аз съм семеен човек с 2 деца. Да ма номинирват, да си отивем при прекрасната ми съпруга и хубавите деца. Вече, моето време свърши тука. Амин!"

"Чувствам се виновен донякъде, но и не се чувствам виновен''

Димо:
‘’Виктория вади Гатьо, Гатьо се не дава.’’

''Ний не сме Амазонки, а пленени Гладиатори под командването на Амазонките''

''Само да не е Аспарух, на всеки друг бих заложил''
‘’Каква е тази пица, някакво мизерно парченце, дето се дава на дечица на две годинки’’

"Каквото мътиш, такова шти излезни"

‘’Просто, това е сезон 5, всичко е възможно! Може и кон да вкарат вътре. Не знам!’’

Мъжката АУДИТОРИЯ в племето на Амазонките било по-важно

''Да се дефинира и да се обособи''

''Човек, ако нищо не цени,няма ценностна система!''

Гатьо преди синхрон:
"Прожекцията започна ли?’’

''Тази сутрин се почувствах замислен''

Гатьо към операторите:
"И отивайте да си лягате, не всичко е телевизия, стига сте стояли да гледате! Айде''

Гатьо за идването на Руен Радев
''Ай, горчиво. Аз го чаках, кой да дойде - дядо Коледа''

"Едни се разделят, други реват, трети реват, много интересна продукция стана"

Гатьо към Мудева:
''Радваш ли са, Мудьо?''

Гатьо за легендарния актьор:
Чон Конъри

Гатьо (след като са спечелили резиденцията)
''Айди ши идем''

“Най-якото нещо е когато човек се събуди сутрин и не е умрял“

"Станах рано, изгасих всички лампи да не се хаби електричество..."

Гатьо към Момчил:
Не е важно кой какво мисли за тебе, важното е аз какво мисля!

Гатьо за жените амазонки:
‘’Амазонките са като термити.
Не пожелава на никого такава жена вкъщи.
Тези Амазонки ще ви разкажат играта.’’

Димо:
Как се оплете така, бе, Гатьо?
Гатьо: - Ох, благодаря ти, брат!

Гатьо: Димо - наказание! Бързо, бързо!
Димо: Не.
Гатьо: Няма не! Давай!

Гатьо: Димоо, няма плочка
Димо: Там е
Гатьо: Къде е, няма я, има ама няма

Гатьо (към Мастагарков при пъзела):
''Тоя да не гледа отнякъде бе''

Гатьо за амазонките при изпращането си от Димо и Ралица:
''Гладна амазонка, резиденция сънува''

"Който не е бил тука, той не може да го изживее"

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   14.10.2023 11:42

Много съжалявам, че си тръгна Гатьо, предаването загуби много. За другите правиха въртели, за него не :dunno:
Иначе това новото момиче много кефи - разби ги на играта.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   14.10.2023 13:10

Този Гатьо бил бултрас
Не знаех, че е толкова запален фен на Ботев Пд

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   14.10.2023 14:09

Така стана по-добре. Макар че тоя измекяр Мастагарков няма място в Игрите. Ама е силен физически (въпреки че е пълен ташак с пироните)...
Но стана по-добре, та да се разпаднат Амазонките - Мудева заслужава скоро да си види малоумния комплексар приятел... 'Щото и тя се оказа една проста... женица, която няма собствено мнение и се оставя "мъжа й" да й налива акъл в главата... А той горкия е толкова коплексиран и нароумайндед, че чак не ми се вярваше... Ама да - Гатьо е прав, че явно има много хора в това предаване, които се правят на такива каквито не са. Сега като се замисля, сливенското манекенче през цялото си участие или се оплакваше и ронеше сълзи заради липсата си на късмет (разбирай - собствени акъл и умения), или се правеше на велик разбирач на гърба на Момчил. Pathetic просто.
И сега Мудева също страшно ми падна мнението за нея - вижда се на моменти, че усеща, че не е права, ама е решила да е крива, но вярна на малоумника си... И ще затъне - сега като отиде при Старейшините - нека я сготвят още на пъряи съвет пък после: друм да я няма... Яд ще ме е малко, ама... Явно това заслужава...

А Гатьо - за съжаление се видя, че си е по-слаб физически. Само пироните го задържаха в играта дълго време, ама... Кофти, че вече няма да ги има бисерите му - в началото ме дразнеше на моменти, ама после свикнах. Пък сега като погледна назад - прав се оказа човека да не се доверя и да не харесва жените. Единствените читави (засега!) са Дени и Теди близначката. И Оряшкова май също - отчитайки ситуацията й с Радев и Мудева...

П.С. Абе, Вили нали уж беше дошла, за да помогне жена да спечели?! Защо тогава елиминира без бой една от малкото силни жени в Играта?! Поредният, който се прави на такъв, какъвто не е... Дано щерка й да излезне по-добра от нея...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   14.10.2023 15:19

Е Виолета нямаше друг ход в случая, те бяха 3 жени, кой да отпадне, естествено, че новата Ива.

А трябва да е изперкала за да иска битка, просто продукцията наказа Ива за телефона.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   14.10.2023 16:13

Относно Гатьо - да, забавляваше на синхрони, но по скоро защото се изразява примитивно и говори директно и не блести с интелигентност. Такъв тип герои забавляват пубиката тип Бойко Борисов изказ.
Извън забавните му по тези причини синхрони бе слаб участник - не спечели нито една индивидуална битка, не може да плува, не може да реди пъзели, понякога се дънеше и на груба сила (загубата му от Крум на чука, както и от момичетата на бутането с греда). Отделно се цупи като малко момченце - аз повече няма да играя с вас, не ме интересувате, доста олекваше.

Че е колоритен образ спор няма, гледах го и в официалния подкаст. Щеше да е интересно да го вкарат в обединените племена.Жалко, че не може да гостува в Надкаста на Неделчо и Туджарев ...засега.

Последна промяна Balleta на 14.10.2023 16:15, променена общо 2 пъти

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   14.10.2023 17:51

Balleta написа:
Е Виолета нямаше друг ход в случая, те бяха 3 жени, кой да отпадне, естествено, че новата Ива.

А трябва да е изперкала за да иска битка, просто продукцията наказа Ива за телефона.

То ясно, че така е най-логично.
Ама нали уж искаше жена да спечели? Или се съмняваш, че има достатъчно вярната преценка, че нито тя, нито Никол са по-добри от Ива (респективно с по-големи шансове за победа на жена)?

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   14.10.2023 20:25

Абсолютно съм убеден че Виолета е по силна от Ива, като изключим плуването

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   14.10.2023 20:37

Абсолютно е така, Ива освен в плуването в нищо друго не е по-силна от оная свиня Виолета - и на физическа сила не може да й стъпи, а камо ли на акъл. Според мен най-силните жени в играта са Денислава и новата Виктория и след тях е змията Виолета.

И да добавя - не съм гледал всички сезони, но бих заложил че не е имало по-слаб и смотан участник от Никол :)

Алекс, а Мастагарков защо да е измекяр, който не заслужава да е в игрите? Той също е доста глупав, но пък е много силен, един от най-подготвените в сезона е.

Последна промяна spurs на 14.10.2023 20:40, променена общо 1 път

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   14.10.2023 22:28

Доколкото видях от кадрите за епизода в понеделник, Амазонките се разпадат.

В този случай интересно ще бъде кой е първи и кой втори.
Предполагам, че Старейшините ще са първи (единственото племе без осезаеми раздори в момента) и в този случай ще имат 1ви и 3ти избор. С което ще станат 7 и после 8 с идването на Вили/Никол. Според мен те ще изберат Момчил първо, след което Гладиаторите ще са принудени да изберат Михаил (в противен случай стават 4 мъже срещу 5). И ако Момчил все още го слушат Сините, сигурно ще наклони в полза на Теди, което пък значи, че Мудева и Оряшкова ще отидат при Червените.
Ако обаче Гладиаторите са първи, то тогава те ще вземат Момчил (правейки го цветарка), Михаил ще отиде при Старейшините, след което Тедитата при Червените и Оряшкова при Сините.

БТВ - Видя се, че първо е била битката от днес и чак след това вчерашната елиминационна. Тия може ли да са толкова малоумни, че да си мислят, че някой може да мине това трасе 10 пъти?! Баси - нямат ли си "опитни зайчета", които да им покажат, че е абсурдно...

Последна промяна alexbg на 14.10.2023 22:29, променена общо 1 път

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   14.10.2023 23:08

Що реши че Амазонките се разпадат?

Иначе напълно съгласен. Тия вчера не видяха ли, че това трасе е бругално, та решиха тия двамцата днес да го минават 10 пъти. И тук според мен пак нагласиха нещата, да могат за понеделнишката битка трите племена да са равни. Оня победителя хич не си даваше зор, а като победител е ясно, че ще участва във ВИП сезона.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 113 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща