Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 19:12

Отговори на тема  [ 113 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Игри на волята - сезон 5 
Автор Съобщение
(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   15.10.2023 07:57

bai Momchil написа:
Що реши че Амазонките се разпадат?

Ами на кадрите първо в очилата на Димо се виждат червеното и синьото племе едно до друго, а после се вижда, че изначално не са - жълтите са в средата.
Монтаж, в който няма как да изрежат кадрите с отраженито в очилата, тъй като точно тогава Димо казва, че едно от племената престава да съществува...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   15.10.2023 09:42

Няма смисъл от спойлери или монтажи.
Ако приемем, че това е сериал/филм, то кое племе е логично да се разпадне след всичко видяно дотук през последните 7 дена?
Мисля, че е ясно...

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   15.10.2023 11:25

Diavolo написа:
Този Гатьо бил бултрас
Не знаех, че е толкова запален фен на Ботев Пд

И аз не знаех, ама на мача с ЦСКА беше на Колежа и люпеше семки :laugh:

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   16.10.2023 08:26

Diavolo написа:
Няма смисъл от спойлери или монтажи.
Ако приемем, че това е сериал/филм, то кое племе е логично да се разпадне след всичко видяно дотук през последните 7 дена?
Мисля, че е ясно...

Абсолютно е така - то при Амазонките не коалиции, племе няма... Така че - абсолютно логично (и добре дошло за продукцията) е те да се разпаднат...

И като се замисля - бяха най-силните, но продукцията ги разби. Първо вкара троянския кон РР, а няма да се очудя ако са знаели за телефона доста преди това и просто да са чакали сгоден момент. Всъщност така трябва да е било - след толкова много събрана храна от всички племена (няма как в рамките на седмица да се е случило). Просто са чакали подходящия момент да променят курса на развитие на племената, както считат за удобно. Така че - да: тсъгласявам, че това е просто един сериал...

Последна промяна alexbg на 16.10.2023 08:32, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   16.10.2023 15:10

Ами досега в историята на Игри на волята за 5 г. никога не са отпаднали 4 човека за 1 седмица (изключвам финалната седмица).
А сега изгърмяха 4 човека и 4-мата жълти! :outofspace:
Ситнилска, Румен Радев, Ива и Гатьо в този ред.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   16.10.2023 15:34

Diavolo написа:
Ами досега в историята на Игри на волята за 5 г. никога не са отпаднали 4 човека за 1 седмица (изключвам финалната седмица).
А сега изгърмяха 4 човека и 4-мата жълти! :outofspace:
Ситнилска, Румен Радев, Ива и Гатьо в този ред.

Е то това беше заради телефонгейт - 3-ма си отидоха заради глупостта на Ситнилска, да се сърдят на нея. Просто намериха начин начин бързо да разкарат изкуствено създаденото племе на амазонките в което се вливаше нова кръв всяка седмица. Най-бутаното племе са те, просто накрая сами си се прецакаха. Кофти режисура.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   16.10.2023 21:43

Мисля, че след като днес Момчи вече не се сдържа на неспирните наглости на водещите и им отговори подобаващо, ясно е нали - кой ще бъде следващият сготвен и натирен от играта, след Цецо и Ива...

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   16.10.2023 22:58

Тоя Крум е ебаси и невротика. Тоя как е бил съдия? Че то публиката като го емна тоя как се е сдържал?

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   17.10.2023 07:36

Голям кеф, че Старешшините биха днес, хаха , направо избиха рибата след такова изоставане, червените се гътнаха.

А на Дени второто минаване бе показно (най-бързо от женските минавания) ... донякъде си навакса за първото къде се забави доста. А после и даде тон на сините с топчето, продължава да кефи.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   17.10.2023 09:30

bai Momchil написа:

Иначе напълно съгласен. Тия вчера не видяха ли, че това трасе е бругално, та решиха тия двамцата днес да го минават 10 пъти. И тук според мен пак нагласиха нещата, да могат за понеделнишката битка трите племена да са равни. Оня победителя хич не си даваше зор, а като победител е ясно, че ще участва във ВИП сезона.

Е не, според мен няма да го вземат тоя за вип сезона, иначе би било много смешно. Нали обявяват че за това се бори, изглежда ми абсурдно да загуби и след това пак да участва.

А що се отнася до бруталното трасе, може и да е трудно да се мине 10 пъти, ама тия окапаха още на първото минаване, докато Мастагарков си го мина 5 пъти с яко темпо. Та явно и тия не са достатъчно подготвени.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   17.10.2023 09:46

spurs написа:
bai Momchil написа:

Иначе напълно съгласен. Тия вчера не видяха ли, че това трасе е бругално, та решиха тия двамцата днес да го минават 10 пъти. И тук според мен пак нагласиха нещата, да могат за понеделнишката битка трите племена да са равни. Оня победителя хич не си даваше зор, а като победител е ясно, че ще участва във ВИП сезона.

Е не, според мен няма да го вземат тоя за вип сезона, иначе би било много смешно. Нали обявяват че за това се бори, изглежда ми абсурдно да загуби и след това пак да участва.

А що се отнася до бруталното трасе, може и да е трудно да се мине 10 пъти, ама тия окапаха още на първото минаване, докато Мастагарков си го мина 5 пъти с яко темпо. Та явно и тия не са достатъчно подготвени.

Щото все пак е победител. А Мастагарката искаше наказание на въжетата и после май и той мина по друг начин не на ръце.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   17.10.2023 13:35

Е да, ама халките ги мина 5 пъти, а тия не можаха и два пъти да ги минат.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   17.10.2023 14:40

spurs написа:
Е да, ама халките ги мина 5 пъти, а тия не можаха и два пъти да ги минат.

Да, така беше. Даже Гатьо ги мина 5 пъти.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   17.10.2023 17:03

Чакайте малко и Геша и Милен са тежка категория, от 100 кила нагоре, за тежки хора минаването на халки е изключително трудно, не напразно се коментираше поредната несъобразена игра дадена от продукцията. Няма как тия големи тежки мъже да минат халките повече от два пъти. Гатьо и Благо са около 80-85 тия са поне по 110, тоя елемент не бе за такива мъжаги. Тук предимство имат леките.

Един Джей Кътлър, 4-и пъти мистър Олимпия почти никога не прави набирания защото му е невъзможно (заради ръста) или ако ги прави използва помощна машина или ластик.

А те халките са и техника, трябва да ползваш инерцията, не е толкова и до сила, но ако си супер тежък е много трудно.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   18.10.2023 13:13

Точно така.

Между другото аз харесвам много Крум и мисля, че е отлично подготвен не само физически (очевадно), но и тактически.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   18.10.2023 15:28

Diavolo написа:
Точно така.

Между другото аз харесвам много Крум и мисля, че е отлично подготвен не само физически (очевадно), но и тактически.

слаби са му ангелите и това убива всичките му други положителни качества, с толкова нерви и палене и истерии няма да стигне далеч.

Аз съм си за старейшините и Дени, от сегашните червените ме кефят Рълев и Вили.

Това шоу се прави от хора с характери и собствена изявена идентичност тип Вили, Мартин, Гатьо, Крум, Дени, Рълев, Момчил

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   20.10.2023 12:07

Втората фаза се очертава много скучна :uuu:
Много неравностойни отбори, а едните ако кибичат нон-стоп на реката ще стане още по-малко интересно, защото няма да имат сили за битките. :dunno: :uuu:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   20.10.2023 12:57

Diavolo написа:
Много неравностойни отбори, а едните ако кибичат нон-стоп на реката ще стане още по-малко интересно, защото няма да имат сили за битките. :dunno: :uuu:

Споко, ще се намесят и ще го оправят това сценаристите.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   20.10.2023 18:24

Diavolo написа:

Е, на червените като им даваха в началото само мъжки битки и биеха с разлика на трасе не се оплакваше, добре, че тогава бяха пъзелите да балансират. Сега като се обърна палачинката не ти харесва :) Добре, че змията е при червените тя сама ще се погрижи те да изчезнат един по един. Ако не и отрежат главата лошо им се пише. А те можеха да го направят още на този съвет, ама любимеца ти Радо не знае човека къде се намира, невероятен дебил е тоя, живее в някаква своя вселена, кефи ме как Виолета и Рълев трябваше думичка по думичка, стъпка по стъпка да му обяснят как аджеба трябва да се гласува следващия път :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игри на волята - сезон 5   |   28.10.2023 06:21

Предимството за Виолета днес бе скандално, продукцията удари дъното и се изгаври жестоко с Цвети. Това е невиждано, а реакциите са показателни. Чакаме сега и подкастовете да ги разкостят тея смешници.

Жалко за Цвети, но продуцията днес си направи харакири, а малката си тръгва достойно.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 113 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща