Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:33

Отговори на тема  [ 239 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Следваща
За сериалите 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   26.09.2013 00:22

Vendome написа:
Гледайте старата класика Жицата.

Наркомрежата е следващия сериал, който ще гледам.
специално той се води най-високо оценения от феновете сериал според имдб, макар всичко това да е строго субективно и все пак е нещо много значимо :)
от старите класики, той и Рим са следващите в списъка, въпросът е кой да е първия. :)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   26.09.2013 00:40

Diavolo написа:
Vendome написа:
Гледайте старата класика Жицата.

Наркомрежата е следващия сериал, който ще гледам.
специално той се води най-високо оценения от феновете сериал според имдб, макар всичко това да е строго субективно и все пак е нещо много значимо :)
от старите класики, той и Рим са следващите в списъка, въпросът е кой да е първия. :)

Ти не си гледал THE WIRE?!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   26.09.2013 01:19

ами не съм
навремето го изтървах и така и до днес
гледам съм един милион простотии, но не и Уайър :helpless:

е, скоро ще го гледам :oops:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   26.09.2013 07:49

Дяволе, не го мисли, първо The Wire, такъв сериал трудно ще се направи в скоро време.

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   26.09.2013 16:36

Vendome написа:
Дяволе, не го мисли, първо The Wire, такъв сериал трудно ще се направи в скоро време.

Подкрепям препоръката!

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   27.09.2013 00:12

Venabili написа:
Stuart написа:

Друго, което може би ще започна да гледам, е Sleepy Hollow. Дотук май са излезли два епизода и има нелоши отзиви.

Sleepy Hollow е изненадващо добър - поне засега.

Изгледах двата епизода. Има потенциал, но силно се надявам да не се превърне в поредната клиширана история за вещици. Засега ми остава в списъка за гледане до второ нареждане. :)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   30.09.2013 19:23

4 пъти се опитвам да си пусна последната серия на BREAKING BAD и всеки път се случва едно и също: гася телевизора веднага.

Ааайде след 40мин. ше опитам пак!!!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   01.10.2013 03:10

Ами хайде гледай я де :) Серията бе велика, достоен завършек на един епохален сериал, един от най-добрите, които съм гледал през живота си. :first:

Но беше тъжна серия, от тия дето те хващат за гърлото още от първия кадър и така до последния.

ДОСТОЕН ЗАВЪРШЕК НА ВЕЛИКИЯ ХАЙЗЕНБЕРГ! :yes:

Уникален Брайън Кранстън, какво да кажа. Уникален актьор! :moufan:

А сериите не случайно са 62 на брой.
Под номер 62 в периодичната таблица на Менделеев е елемента Samarium.Той намира широко приложение в медицината за лечение на ракови заболявания. По специално рак на белите дробове... ;-)
Няма нищо излишно в този шедьовър. Не знам за друг такъв сериал с толкова символики и препратки и с толкова добре изпипани елементи.

в имдб е вече с 9.5 и едва ли ще падне някога :first:

ето тройката:

1. Breaking Bad 9.5
2. Game ot Thrones 9.4
3. The Wire 9.4

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   01.10.2013 10:17

Дяволе, Краля е в депресия. Успя да изгледа последната серия (след 15 неуспешни опита) и още не може да осъзнае как покемон,анорексик,предател и слабохарактерник, двойник на полицай Анди от Туин Пийкс като Джеси-иглата оцеля, а гений,манекен и олигарх кат ХАЙЗЕНБЕРГ умря и то спасявайки тая незаслужила мърша!

Сериала е велик, но рейтинга в ИМДБ не може да е мерило защото там и под прикритие май беше 10ка =)

Тоест всичко под оценка 11 от общо 10 се счита за НЕСЕРИОЗНО ако говорим за Breaking Bad.

Малко ми беше,че Хана и Декстър не можаха да са заедно (перфектната двойка и мой идеал за романтика) ами сега и Хайзенберг!

Надали ще имам сили да започна друг сериал. Свалил съм си първите 3 серии на ТРИ СЪДБИ и днес ще започна преговор:

http://vbox7.com/play:e4e08eca

п.с. Един манекен на 110кг пък гледа Селесте и от др. седмица се очертават живи дискусии!

Последна промяна Крал Блуфен на 01.10.2013 10:21, променена общо 2 пъти

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   01.10.2013 11:01

Блу, наблегни на Boardwalk empire.

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   01.10.2013 12:07

Крал Блуфен, надявам се да се шегуваш за Селесте и Три съдби. И аз изпаднах в депресия след финала на Декстър, ама не ми се е налагало да прибягвам до сапунки. По-добре за избавяне от нея си свали някой комедиен сериал. Ако не те дразни британското кино, препоръчвам Only fools and horses и Keeping up appearances. Ако държиш да не е английски, препоръчвам Такси.
А аз започнах Касъл. Супер е и страшно много ме забавлява.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   02.10.2013 10:54

IchWill написа:
Крал Блуфен, надявам се да се шегуваш за Селесте и Три съдби. И аз изпаднах в депресия след финала на Декстър, ама не ми се е налагало да прибягвам до сапунки. По-добре за избавяне от нея си свали някой комедиен сериал. Ако не те дразни британското кино, препоръчвам Only fools and horses и Keeping up appearances. Ако държиш да не е английски, препоръчвам Такси.
А аз започнах Касъл. Супер е и страшно много ме забавлява.

За Селесте се шегувах разбира се защото последната серия беше толкова драматична и сърцераздирателна,че напрактика съсипа детството ми! Не мога да си го причиня пак.
Що се отнася за 3 съдби там съм напълно сериозен и вече съм на 4та серия. Освалдо Риос е нечуван манекен по подобие на Краля, а всички жени около него му правят магии, поръчват се взаимно и си въртят номерца само и само за да му се намазнят и да му изпросят вниманието.
Горещо препоръчвам на всички!!!

Последна промяна Крал Блуфен на 02.10.2013 10:54, променена общо 1 път

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   03.10.2013 03:00

Летните сериали започват да завършват, есенно-пролетните започват...

От новите драми: The Blacklist (ако си запази формата може и да се окаже най-добрия за тази година), Sleepy Hollow (макар че има вероятност да го омотаят), Agents of S.H.I.E.L.D (става за гледане... ще видим до кога), Ironside (първия епизод не е точно незабравим но има достатъчно потенциал).

От старите драми: Homeland, Boardwalk Empire (стига да си наваксам миналия сезон, че нещо го изтървах), Bones (Кости), Chicago Fire, Revolution (да видим какво ще измислят тази година), Arrow, Elementary и Parenthood. Плюс стандартните CSI, NCIS (и двата), L&O:SVU - когато ми попаднат поне. И Castle (когато си догледам последните 2 сезона...).

Новите комедии - Trophy Wife (по дефолт заради Уитфорд... а и поне засега става за гледане), Brooklyn Nine-Nine и The Michael J. Fox Show. The Crazy Ones не беше особено впечатляващ dotuk... но най вероятно ще погледна поне още един епизод. Другите нови комедии не са в списъка за гледане в момента ... но най-вероятно ще ги погледна пак.

Parks and Recreation и Modern Family от старите комедии... The Neighbors най-вероятно също - понякога е забавен.

И списъкът пак стана много дълъг - та ще започват да отпадат или да отиват в листа "ще трябва да се наваксва". Най-вероятно през декември ще са останали 5 или 6... другото ще чака :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   03.10.2013 04:20

Venabili написа:
Летните сериали започват да завършват, есенно-пролетните започват...

От новите драми: The Blacklist (ако си запази формата може и да се окаже най-добрия за тази година), Sleepy Hollow (макар че има вероятност да го омотаят), Agents of S.H.I.E.L.D (става за гледане... ще видим до кога), Ironside (първия епизод не е точно незабравим но има достатъчно потенциал).

От старите драми: Homeland, Boardwalk Empire (стига да си наваксам миналия сезон, че нещо го изтървах), Bones (Кости), Chicago Fire, Revolution (да видим какво ще измислят тази година), Arrow, Elementary и Parenthood. Плюс стандартните CSI, NCIS (и двата), L&O:SVU - когато ми попаднат поне. И Castle (когато си догледам последните 2 сезона...).

Новите комедии - Trophy Wife (по дефолт заради Уитфорд... а и поне засега става за гледане), Brooklyn Nine-Nine и The Michael J. Fox Show. The Crazy Ones не беше особено впечатляващ dotuk... но най вероятно ще погледна поне още един епизод. Другите нови комедии не са в списъка за гледане в момента ... но най-вероятно ще ги погледна пак.

Parks and Recreation и Modern Family от старите комедии... The Neighbors най-вероятно също - понякога е забавен.

И списъкът пак стана много дълъг - та ще започват да отпадат или да отиват в листа "ще трябва да се наваксва". Най-вероятно през декември ще са останали 5 или 6... другото ще чака :-)

ами като не гледаш НБА и 100 други спорта може да си ги позволиш :-D Беклист яко го рекламираха, ама аз май изтървах първите две серии, Революшън ей сега гледах малко преди да почне доброто старо SVU. Изглежда ОК, ама не знам, иначе аз си харесвах на Спилбърг - Теранова. От всички обаче записвам само SVU по навик, май ще трябва да си сменям рисийвъра с тези дето записват по 6 шоута едновременно ли беше нещо такова, че иначе с тоя спорт не става.
От комедийните как може да не споменеш Гуд лък Чарли, е тва там е хумор, никой ли не гледа Дисни тука :-D

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   03.10.2013 06:46

Balleta написа:

ами като не гледаш НБА и 100 други спорта може да си ги позволиш :-D Беклист яко го рекламираха, ама аз май изтървах първите две серии, Революшън ей сега гледах малко преди да почне доброто старо SVU. Изглежда ОК, ама не знам, иначе аз си харесвах на Спилбърг - Теранова. От всички обаче записвам само SVU по навик, май ще трябва да си сменям рисийвъра с тези дето записват по 6 шоута едновременно ли беше нещо такова, че иначе с тоя спорт не става.
От комедийните как може да не споменеш Гуд лък Чарли, е тва там е хумор, никой ли не гледа Дисни тука :-D

Ами сериалите могат да се записват и да се гледат когато имаш време или да се гледат онлайн на някои канали... с моите пътувания понякога става сложно да гледам нещо в редовно време и рано или късно ще пропусна епизоди... Теранова хич не беше лош ама си остана с един сезон. Другия на Спилбърг Falling Skies не е лош за летен сериал... ама сега чакаме новия сезон чак догодина.

Айде сега - Дисни си е класика - и Чарли, и Зак и Коди :) Никога не знам как им вървят сезоните ама те ги повтарят постоянно... Както и The Nanny/Friends/George Lopez по Ник.. идеални за гледане по хотели на места, където няма какво друго да се прави и на човек му писне от тишината :)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   03.10.2013 10:41

Чакаме мега класиката Живите мъртви! :devil: :yes:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   04.10.2013 11:33

Diavolo написа:
Чакаме мега класиката Живите мъртви! :devil: :yes:

да този сериал е уникален но не може да стъпи и на малкото пръсче на Breaking Bad :moufan: :moufan: :moufan: :moufan:

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   06.10.2013 14:17

От сегашните излезли сериали гледам Как се запознах с майка ви(осми сезон не ми хареса, ама нали това ще е последен, няма да го зарязвам така), Chicago fire(трябва да наваксвам, още първи сезон не съм изгледала докрай), а другата седмица очаквам Свръхестествено. От новите не гледам нито един все още. Много се чудя дали да започвам Haven. Някой гледа ли го? Рейтингът нещо не му е много висок в imdb.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   06.10.2013 15:38

Започнаха и Дневниците на вампира + нов сериал за Първородните :cheers:

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   06.10.2013 19:01

IchWill написа:
Много се чудя дали да започвам Haven. Някой гледа ли го? Рейтингът нещо не му е много висок в imdb.

Haven се базира на Колорадеца, така че по-добре да не го почваш, след като ти видях мнението за въпросната книга. ;)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 239 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Следваща