Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 07.05.2021 15:57Отговори на тема  [ 209 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Следваща
Сериали 3 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Регистриран на: 30.05.2012 15:09
Мнения: 23494
Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
Отговори с цитат
Мнение  Re: Сериали 3   |   08.03.2021 20:56


The Red Line
https://www.imdb.com/title/tt9564862/

Продукция на CBS. 8 епизода х 42 мин. Шоуто е канселирано.
В главната роля е Ноа Уайли.
Разказва се за гейове, които отглеждат осиновено афроамериканско момиче. Истинската му майка, която го е изоставила пък се натиска за градския съвет в Чикаго и е много праведна разбираш ли, нищо че е захвърлила детето си. Бял полицай застрелва единия татко на момичето, който е доктор. От там нататък нито обвинителите бяха достатъчно убедителни в претенциите си и за какво точно се борят, нито обвинената страна и опитите и за изкупление или търсене на демоните вътре в себе си. И двете неща увиснаха заради творческо безсилие.
Като цяло това което ни се показа е, че големия враг са хетеро мъжете и полицията. Това е сюжета или поне аз това видях. Ако са искали да покажат нещо друго то поради некадърна актьорска игра, слаб сценарий и режисура не се забелязва, съжалявам.
Краят бе изключително слаб, едностранчив и крайно политкоректен. С една дума, тотално нереален на границата на безумието.
С една дума, много нагла пропаганда на либералите. Ако го правеха с ум и такт щяха да спечелят много повече поддръжници за каузата си. В момента по-скоро се получава обратния ефект и кара дори хора, които вярват в тези идеи да се червят от срам. Провалът на сериала е показателен за думите ми. Жалко иначе, защото потенциал имаше.
-
5.0

_________________
Изображение


 
(Extreme Zombies)
Аватар

Регистриран на: 30.05.2012 15:09
Мнения: 23494
Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
Отговори с цитат
Мнение  Re: Сериали 3   |   11.03.2021 13:21


Chilling Adventures of Sabrina
https://www.imdb.com/title/tt7569592/

Генерално погледнато на базата на всичките 4 сезона останах с противоречиви чувства и като че ли по-скоро разочарован заради последните два сезона и от финала на историята.
Първият сезон бе страхотен, нещо ново и свежо. Но много бързо се изчерпаха и още в сезон 2 се появиха първите признаци на липсата на добри идеи от екипа на шоуто. Също така започнаха да превръщат всичко в една прекалено сложна игра, която не се оказа залък за тяхната уста. Толкова много митология и история събрана в 7, 8 епизода си е почти собственоръчно подписана смъртна присъда. Третия сезон бе голямо разочарование, да не казвам тотал щета с безумната линия с древните богове. Последния четвърти сезон бе по-добър от третия, но не бе достатъчно убедителен на финала. Само адмирации, че намесиха Лъвкрафт. Хареса ми визуално с осемте тайнствени ужаси, с облика на пустошта отвътре когато Сабрина отиде там да се жертва, както и финалната сцена, където Сабрина бе на някакво мистериозно място между измеренията, защото видях три картини. Отляво бе Адът, зад нея Райската градина и отдясно видях Раят. Не ми хареса обаче как Ник попадна там. Ясно е защо. Бе направен жест, чист фенсървис, малко ли поразии направиха, та поне тийнейджърките да са щастливи, че някой се самоубива, за да отиде незнайно къде... Хайде бе. Логично Ник трябваше да отиде в Ада, но той кацна точно до Сабрина без обяснение и подготовка. Прекалено лесно и мързеливо решение. Хайде да го направим, хоп, щракаме с пръсти и готово. Да ама не става така, не работи за шоу с претенции.
Най-голямата ми критика всъщност е свързана с прекалено явния и да си го кажем направо краен феминизъм. Съжалявам, но не знам на колко мъже може да се хареса подобно нещо. Накъде тръгват нещата ми стана ясно още в сезон 2, когато Сабрина започна да се подиграва с Дявола и Ада, все едно се заиграва с някоя съотборничка от мажоретките. Върха бе в 4 сезон, когато Сабрина и Роуз буквално си казаха, че са феминистки, кандидатират се за да спечелят училищния съвет и ако не стане тяхната, тежко и горко им на простосмъртните. Гениално! Всички главни роли бяха за жени, Дявола много бързо ме маргинализиран и воден за носа?! Ник и Харви бяха като кученца на каишка, винаги готови да въртят опашката пред господарките си. Останах сащисан от финала. Лилит, дето уби и изяде собственото си бебе (?!) (ясно, че искаше да си върне на Дявола, който я измами и накара да направи същото със съпруга и) и това остана ненаказано и никой всъщност не разбра (само ние зрителите). Пълно безумие, пълно. Всъщност не си спомням дали на Калибан не му каза, но няма значение. И когато Калибан и донесе копието на Лонгин ми стана ясна съдбата на Сатаната, още повече че той сам намекна, че само това копие избавило Исус от мъките му може да го убие. Не ме интересуват причините, резултатите са важни, а те са, че на трона в Ада застана... ами жена разбира се. Имах си аз, нещо друго да стане... Тц тц, тц, колко предвидимо за Нетфликс.
Относно самата Сабрина, харесвах я в началото и в края. Най-дразнеща бе в трети сезон, когато с цялата си наглост създаде времеви парадокс, като остави нарочно и двата си образа от двата времеви потока. Ако не знаех, че всичко приключва със сезон 4, щях да се обзаложа, че щеше да се появи и трета Сабрина, за да управлява в Рая. Като стана въпрос за Рая, имахме си и ангел разбира се. Но и той бе победен от всемогъщите вещици от Грийндейл, вярно с помощта и на татко Луци. Но самата Сабрина преживя много, най-накрая разбра, че всичко си има цена (Хилда и го повтаряше още в сезон 1, но тя не слушаше разбира се). Бях да кажем на 90% сигурен, че ще умре. А когато се появи Баншито (мистериозната жена в черно) вече бях на 100% сигурен. Не знам в кой сезон, тя се появи до къщата на Спелман (май трети беше) и виеше и тогава Прудънс ако не се лъжа каза на Зелда (или беше Мамбо Мари), че някой член на Спелман ще умре (а всъщност не умря) и сега като се появи на финалния ритуал вече бе ясно, че Сабрина ще умре героично. Още не се бяха появили флашбековете с миналото и. Всъщност нейният край бе логичен и по своему красив и справедлив.
Винаги има проблем, когато едно шоу се канселира преждевременно и то е, че се оставят много линии отворени. Лилит не уби Луцифер, но му отне силите като ги погълна за себе си и го пропъди на Земята, да си скита обезсилен. Естествено Дявола не се убива и ако имаше 5 сезон се обзалагам, че той на свой ред щеше да се завърне и да се опита да си върне трона, поне логиката сочеше за това. Фаустъс бе толкова нелеп горкия като главния антагонист. В нито един момент от цялото шоу този човек не ме респектира по какъвто и да е начин. Нито като визия, нито като думи, нито като действия. По-скоро го съжалявах. Лош подбор на актьор и лошо написан герой. Не знам дали не е и нарочно... Също не ме изненадаха, защото точно това очаквах, да бъде разчленен и запокитен нанякъде. Но ми хареса, че бяха помислили за приемственост и Мери Уордуел логично го наследи начело на неговата църква и продължи учението му. Също в един евентуален 5 сезон би трябвало тя и поклонниците и да потърсят останките му.
Имаше един странник, търговец, който се появяваше като по поръчка винаги в най-напечения момент и спасяваше положението, хитро предлагайки някоя кутийка... Първо помогна на Амброуз, а после в последния епизод и на Сабрина с кутията на Пандора. Така и не стана ясно, кой е този странник и каква му е играта. Не стана ясно и с Калибан какво стана. Явно си остана затворен в пустошта, всички останали спасени, но не и него, по заръка на Сабрина разбира се. И защо Сабрина реши да не го спаси, а го остави в пустошта (а от там в кутията)? Не заслужаваше това, защото наистина обичаше другото и Аз и бе верен на нея.
Като за финал, не лошо шоу, феновете на жанра трябва да го гледат. Шоу, което обаче можеше да бъде велико и дори класика, но при други сценаристи, актьори и направо да си го кажем, в други времена...
-
7.0 / 6.5

_________________
Изображение


 
(Extreme Zombies)
Аватар

Регистриран на: 30.05.2012 15:09
Мнения: 23494
Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
Отговори с цитат
Мнение  Re: Сериали 3   |   12.03.2021 20:37


Tribes of Europa
https://www.imdb.com/title/tt9184982/

НФ/екшън/приключенски/драма ; 6 епизода х 46 мин. Продукция на Нетфликс.
Имах високи очаквания, знаейки, че германската продуцентската къща дала началото на мога смело да кажа, легендарния ‘’Dark’’ стои и зад този проект. И хубавото е, че тези очаквания бяха подплатени с качество и не останах с онова особено чувство на разочарование. Не е Дарк, това е ясно. То и жанра не е точно същия, но е едно много добро шоу, което препоръчвам! Учуден съм, че не се приема така радушно от феновете и оценката, която има в imdb поне за мен лично не е обективна. Не е ‘уау’ не е нещо невиждано и му липсва онова малкото, което превръща един много добър сериал във велик сериал, но това не е обективен критерий за всякакви оценки под 7.0. Това което му липсва според мен е дълбочина и може би нещо в каста. Някак си можеха и по-добре да се справят с избора на главните актьори. Но това не е критика. Обяснявам само онова което усещам, като нещо малко което не достига, но прави голямата разлика. Макар че аз лично претенции нямам. И тримата стоят добре и ми харесват, като малкия Еля ми стана любимец.
Действието се развива през 2074 г. 45 години след мистериозно глобално затъмнение (супер електронен вирус?) наречено ‘’Черния декември,’’ което буквално връща човечеството столетия назад и погубва съвременната цивилизация. Хмм, според мен щяха да са по-убедителни ако годината бе 2174, защото за има няма 50 години чак толкова много да се промият мозъците на хората и да видим всичко това което ни бе показано ми идва малко прекалено. Но всъщност никой не може да каже при един глобален апокалипсис как ще реагират масите и какви ще са последствията. Както и да е. Европа е разделена на десетки по-големи и по-малки общности наречени племена. За жалост човека отново иска да граби и трупа власт, така че тук разлики няма. Основната борба е кой ще контролира Берлин, а от там и нова Европа. И тук се намесва един разбит атлантиански самолет (САЩ?) в който главните ни герои откриват мистериозен куб, който е висша и непозната за ‘’европейците’’ технология. Куб, който трябва да се върне в ‘Арката’ където явно са атлантианците и който може да спаси човечеството, защото съдържа ценна информация за някаква страховита сила/зло, което се задава от Изток и би погубило всичко по пътя си. Тук се получава разделение сред главните герои (баща, с дъщеря и двама сина). Малкото момче поема с кубът в ръка към Арката, като по пътя среща веща помощ от забавен контрабандист, който се играе от Оливер Масучи (Улрих Нилсен от ДАРК). Двамата заедно като екип бяха страхотни в своето пътешествие и въпреки че при тях имаше най-малко екшън ми беше най-забавно и интересно. Дъщерята се озова при ‘Пурпурните’ едно от двете най-големи племена, а таткото и по-големия син бяха пленени от страховитите ‘Гарвани’ най-добрите и безмилостни бойци в Нова Европа. Много ми хареса чисто визуално как пресъздадоха битието на Гарваните. Нямам никакви претенции, всичко бе страхотно и завладяващо, въпреки че тук имаше и доста клишета и не бях изненадан в нито един момент. Най-скучна лично за мен бе линията с дъщерята, но и там бе достатъчно интересно и с няколко любопитни туиста. Много ми импонира и Лорд Варвара, изиграна от Мелика Форутан.
Генерално ми хареса, препоръчвам и очаквам с нетърпение втория сезон.
-
7.5

_________________
Изображение


 
(New Mersey Razors)
Аватар

Регистриран на: 12.09.2012 07:07
Мнения: 5285
Отговори с цитат
Мнение  Кралици   |   13.03.2021 05:56


Много добро мини сериалче, за борбата между Англия и Испания и как ВЕЛИКАТА Елизабет се опълчва срещу испанците и братовчедката си Мери Стюард! Саркастично е направен, но с доста истини, за разлики от други екранизации!
Прекрасна игра на Ребека Скот!

Дават го по Бтв, 12.00 полунощ, има още 4 серии, две минаха!

https://www.imdb.com/title/tt6235602/

_________________
Изображение


 
(Extreme Zombies)
Аватар

Регистриран на: 30.05.2012 15:09
Мнения: 23494
Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
Отговори с цитат
Мнение  Re: Сериали 3   |   21.03.2021 21:10


NOS4A2
https://www.imdb.com/title/tt5194792/
2 сезона х 10 епизода х 40 мин.

Доколкото знам са планирани точно 2 сезона и би трябвало всичко да е приключило. Продукция на AMC.
Клаически хорър трилър с фентъзи елементи. Все едно гледаме продукция от 90-те години. Направо велик първи сезон, задоволителен втори, но гаден/депресиращ финал, а за мен лично и леко разочароващ, защото се разделечава и то драстично от романа.
Препоръчвам.


Servant
https://www.imdb.com/title/tt8068860/
2 сезона х 10 епизода х 30 мин.

Ще има и трети сезон, а нищо чудно и още. Сериалът е на Apple и определено се харесва и от зрители и от критика. На мен лично сезон 1 ми хареса повече. Класическа мистерия. Не случайно продуцент е М. Найт Шаямалан. Във втори сезон леко се открехнаха някои неща, но не напълно. Но да кажем, че ако се гледа внимателно ще се разбере почти всичко, освен ако нямаме някакъв туист в сезон 3. Няма да издавам нищо обаче.
Препоръчвам.

_________________
Изображение


 
(Extreme Zombies)
Аватар

Регистриран на: 30.05.2012 15:09
Мнения: 23494
Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
Отговори с цитат
Мнение  Re: Сериали 3   |   24.03.2021 17:12


The Dark Crystal: Age of Resistance
https://www.imdb.com/title/tt6905542/

Прикуъл на вълшбения филм от 1982 г. на Джим Хенсън и Франк Оз.
приключенски/фентъзи/драма ; продукция на Нетфликс ; 1 сезон х 10 епизода х 50 мин.
Сериалът е невероятен. Абсолютен ТОП, не е необходмо да пиша някакво дълго ревю, просто гледайте.
За съжаление въпреки отличните рейтинги и ревюта от Нетфликс шокиращо канселират шоуто, за повече подробности ->ТУК<-
Вечната битка между доброто и злото в пълния си блясък. Отдавна не бях така приковаван пред екрана, от първия до последния епизод.
Предупреждавам, че не е удачно да се гледа от малки деца!
Препоръчвам за задължително гледане!
-
8.5

_________________
Изображение


 
(Extreme Zombies)
Аватар

Регистриран на: 30.05.2012 15:09
Мнения: 23494
Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
Отговори с цитат
Мнение  Re: Сериали 3   |   25.03.2021 15:10


Manhunt
https://www.imdb.com/title/tt7801964/

Британска биографична и антологична криминална драма на ITV. 3 епизода х 45 мин. Подновен е за 2 сезон.
По действителни събития за разследването на сериен убиец.
Заслужава си гледането, препоръчвам. Не очаквайте нещо кой знае какво, но браво на екипа, че така детайлно ни показха как се води едно разследване. От всички възможни ъгли, подробно, стегнато, но и така че да не доскучае прекалено много.
-
7.0 / 7.5

_________________
Изображение


 
(Extreme Zombies)
Аватар

Регистриран на: 30.05.2012 15:09
Мнения: 23494
Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
Отговори с цитат
Мнение  Re: Сериали 3   |   28.03.2021 16:01


Calls
https://www.imdb.com/title/tt9327706/

драма/мистерия/НФ/хорър ; продукция на Apple TV+ ; 9 епизода х 15 мин.
тази версия е направена за англоговорящи и е адаптация на оригиналните серии по френския Canal+
Канал+ и Епъл подписват договор за ко-продукция.

Представете си нещо като теленовела или един подкаст от порядъка на 2 часа. Толкова е общото времетраене на епизодите. Цялото действие се развива посредство телефонни разговори между... измеренията!
Да, точно тук е уловката. С героите от шоуто се случват ужасни неща, със света около тях също. Някой е отворил дупка в мултивселената и минало/настояще/бъдеще ни се стоварват върху главите. А всяко нарушаване на времевия континиум ще доведе до колапс на Вселената и до изчезването на всичко.
Уж всеки епизод е сам за себе си, но в края всичко се свързва, има си обяснение и финал, но естествено няма да издавам какъв и какво точно се случва.
Това че няма реална игра и виждаме само една графика докато през цялото време слушаме е много смело и оригинално само по себе си и само заради това си струва гледането, просто е нещо различно. Сценария е толкова добър, че си под напрежение и сякаш ти самия си вътре в действието. Как би постъпил, какво по дяволите се случва, какъв ще е изходът? Имаше няколко наистина ужасни моменти, уф.
Горещо препоръчеам за всички фенове на мистерията, фантастиката и трилъра. Със сигурност е нещо различно, което ни дава и друга гледна точка.
-
8.0

_________________
Изображение


 
(New Mersey Razors)
Аватар

Регистриран на: 12.09.2012 07:07
Мнения: 5285
Отговори с цитат
Мнение  Белези   |   05.04.2021 21:10


Някой гледал ли е нещо от това? Хванах една серия и изобщо не е зле. Вярно, играта не е кой знае какво, но има попадения, малките путки играят доста добре, а и сюжета е интересен!

_________________
Изображение


 
(Extreme Zombies)
Аватар

Регистриран на: 30.05.2012 15:09
Мнения: 23494
Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
Отговори с цитат
Мнение  Re: Сериали 3   |   06.04.2021 21:35


От кое бе човек, няма линк, няма заглавие на серала? :-D

_________________
Изображение


 
(New Mersey Razors)
Аватар

Регистриран на: 12.09.2012 07:07
Мнения: 5285
Отговори с цитат
Мнение  Re: Сериали 3   |   11.04.2021 00:09


Diavolo написа:
От кое бе човек, няма линк, няма заглавие на серала? :-D


Белези, Български сериал, виж темата, от месец близо го дават по Бтв!

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D0%B8

_________________
Изображение


 
(Extreme Zombies)
Аватар

Регистриран на: 30.05.2012 15:09
Мнения: 23494
Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
Отговори с цитат
Мнение  Re: Сериали 3   |   11.04.2021 14:15


Гледам го, не е лош.
Гледам и Отдел издирване, Съни Бийч, Откраднат живот и Ол Инклузив.

Най-добри са Съни Бийч и Отдела :)

_________________
Изображение


 
(New Mersey Razors)
Аватар

Регистриран на: 12.09.2012 07:07
Мнения: 5285
Отговори с цитат
Мнение  Re: Сериали 3   |   12.04.2021 00:25


Съни Бийч хич не е лош, отразява точно действителността в България, другите също са ок, иначе телевизия гледам от близо 6 месеца, откак се преместих при майка ми, то и тя не гледа, но цялата телевизия е там, отделно има около 100 програми в пакета, та разглеждам чат пат какво се излъчва! :-)

_________________
Изображение


 
(Dune Warriors)
Аватар

Регистриран на: 05.08.2018 10:04
Мнения: 403
Отговори с цитат
Мнение  Re: Сериали 3   |   16.04.2021 21:15


"Отдел издирване" - Толкова дървени реплики, който на 80% нямат общо с действителността. Всичко е извадено като от някакъв ниско разряден "Американски" филм. Не знам кой ги е консултирал, но явно не е работил в тази сфера.

_________________
" За да се бориш с чудовища, понякога трябва и самият ти да станеш чудовище."


 
(Extreme Zombies)
Аватар

Регистриран на: 30.05.2012 15:09
Мнения: 23494
Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
Отговори с цитат
Мнение  Re: Сериали 3   |   20.04.2021 23:05


Приключих с втория сезон на Snowpiercer.
https://www.imdb.com/title/tt6156584/
Много по-добър от сезон 1, по-многопластов и фолософски.
Подновен е за трети сезон, а даже Джош Фрийдман планува 4 сезон, инфо от днес.
На сезон 1 бих дал 7.5 / 8.0
На сезон 2 бих дал 8.0 / 8.5
Общо 8.0, като потенциалът е много над това, ако правилно си изиграят картите.
Препоръчвам.

Горещо препоръчвам и дебютния, Resident Alien
Комедия/мистерия/НФ
Това е откритието на годината.
10 епизода. Подновен е за втори сезон.
Отдавна не се бях забавлявал така. Страхотна история, герои, абе купона е пълен.
Идва едно извънземно да ни унищожи. За него ние сме на нивото на гущерите...
Въпрос, ще ни изтреби ли извънземното или ще си промени мненито като поживее сред нас (макар и принудително...)?
Има го преведен в Замунда, а който иска може да го гледа и по FOX, всеки четвъртък от 22:00 ч. с повторение в петък от 12:35 ч.
-
8.5
https://www.imdb.com/title/tt8690918/

_________________
Изображение


 
(Extreme Zombies)
Аватар

Регистриран на: 30.05.2012 15:09
Мнения: 23494
Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
Отговори с цитат
Мнение  Re: Сериали 3   |   20.04.2021 23:06


The Wilds
https://www.imdb.com/title/tt8633062/

драма/мистерия/приключенски / Amazon Prime Video / 10 епизода / подновен за втори сезон
Останах с добро впечатление и препоръчвам. Не мога да дам по-висока оценка (то тази не е ниска, напротив), заради играта на Рейчъл Грифитс като Гретчен Клайн и като цяло неубдителните второстепенни персонажи.
Иначе деветте момичета бяха страхотни и бе истинско удоволствие да ги гледам през какво преминават...
Плотът е следния: девет момичета са избрани за дълга почивка на Хаваите, като част от нова социална програма, водена от скандално известната феминистка, Гретчен Клайн. Там момичетата в една изцяло изолирана от света среда, трябва да се справят със собствените демони и да преоткрият себе си.
По пътя за острова обаче, самолетът претърпява инцидент и те крушират насред нищото...

Шоуто поставя един основен въпрос. Мъжете ли са изцяло виновни за света в който живеем? Насилието, неправдата, жестокостта и социалната бездна между хората. Могат ли жените да променят света, да го поведат към друг път?

Нарочно пиша така обрано и пестеливо, защото много внимавам да не издам нещо. Много ме сърби да разкажа какво следва и какви опасни приключения следват момичета, останали сами насред нищото някъде из световния океан след разбиването на самолета, но естествено няма да го направя.
Просто гледайте, ще ми е много любопитно какво мислят жените тук, защото това си е сериал, направен главно за женската аудитория.
-
7.5 / 8.0

_________________
Изображение


 
(New Mersey Razors)
Аватар

Регистриран на: 12.09.2012 07:07
Мнения: 5285
Отговори с цитат
Мнение  Re: Сериали 3   |   21.04.2021 07:14


https://webcafe.bg/seriali/serialat-vlastelinat-na-prastenite-shte-struva-465-mln-dolara-samo-za-parvi-sezon.html?fbclid=IwAR0208NO48MK6xn1QNBmD--gE6wPTuUbgfvWh2i-TBDBKfysJXgHeBJg9SE

Това вярно ли, е, че ще има сериал Властелинът на пръстените?!?!?! :-o

Е тия се насраха с правенето на пари.

То откъде ли не изсмукаха баси, всичко около Star Wars, предисторията на GOT, която няма да я гледам, сега и тая простотия, беше хобити, мобити, комиксите не ме вълнуват, сега остава и на великия Хари Потър да му направят допълнение и ... после, то и Терминатора го ебаха, бе, не знам ...

_________________
Изображение


 
(The Grizzlies)
Аватар

Регистриран на: 23.08.2012 08:02
Мнения: 7190
Местоположение: Augusta Vindelicorum
Отговори с цитат
Мнение  Re: Сериали 3   |   21.04.2021 10:16


Да, за жалост е вече сигурно. Потвърдиха го официално миналия уикенд. Абсолютно порно стана тази индустрия (моите извинения към порноиндустрията).

П.С. За Хари Потър не си много в час обаче. Вече излязоха два филма, а третият се забави покрай баниша на Джони Деп от Холивуд. Доколкото знам, са предвидени общо пет филма, но като гледам как се развиват нещата в бранша, и това може да се промени.

_________________
GREEN AND GOLD 'TIL THE CLUB IS SOLD!


 
(Extreme Zombies)
Аватар

Регистриран на: 30.05.2012 15:09
Мнения: 23494
Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
Отговори с цитат
Мнение  Re: Сериали 3   |   21.04.2021 12:32


HBO MAX ще прави сериал за Хари Потър, Томич. :)
Това за Властелина ще е далеч от самия филм и романа. Но заради политкоректността ще е провал. Ако Троновете бяха направени сега в тези години в които живеем, нямаше да достигне този култов статут, щеше да е намразен още в началото.

_________________
Изображение


 
(Синята Лавина)
Аватар

Регистриран на: 30.05.2012 22:24
Мнения: 510
Отговори с цитат
Мнение  Re: Сериали 3   |   24.04.2021 13:05


Diavolo написа:
Ted Lasso
https://www.imdb.com/title/tt10986410/

спортен/комедия ; Apple TV+ ; 10 епизода х 30 мин. / подновен е за 2 и 3 сезон! В главната роля е Джейсън Съдейкис. Сериалът е с две номинации за Златен глобус’ 2021
Много хвалби се изписаха и изговориха за това шоу и съответно подходих със сериозни очаквания, още повече, че разказва за любимият ми футбол и то от елитния ‘Премиършип’ в Англия. Хареса, даже повече отколкото очаквах.
Накратко, гимназиален треньор по американски футбол (Тед Ласо изигран по невероятен начин от Джейсън) прочул се в ютюб и социалните мрежи с нестандартния си подход към всичко е нает за треньор по... футбол и то на отбор от Висшата Лига на Англия. Отборът е с измисленото име, ‘’ФК Ричмънд’’ от Лондон (квартал в Лондон). Любопитното е, че един от централните персонажи в сериала, Рой Кент е базиран върху реалната легенда Рой Кийн. А пък стадионът на който Ричмънд играят мачовете си е стадионът на Кристъл Палас, ‘’Селхърст Парк.’’
Изключително забавен сериал за интелигентни зрители, хуморът е сатиричен и с много социални препратки между редовете, но забележете без да става въпрос за ковид-19, БЛМ, гейове и пр. и пр. до болка омръзнали ни неща. Не случайно и феновете са така възторжени, защото просто е глътка свеж въздух. Лично за мен едно от най-оригиналните и трогателни шоута през последните години. Препоръчвам горещо!
-
8.5


случайно попаднах на това заглавие, но определено много приятно сериалче. Честно казано, може би най-приятната изненада от доста време. Леко, свежо, много интелигентно, приятни актьори и става въпрос за футбол. Редовно следя темата за сериалите, но явно чета през пръсти ревютата на Дявола. Сега ще прегледам, всичките препоръки от последната година. Току виж попадна на ново, скрито бижу.


 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 209 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Следваща

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:
Иди на:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Хостинг