Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 21:34

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 44 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг) 
Автор Съобщение
(The Mummies)
Аватар

Мнение  ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   26.10.2012 11:56

RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   27.10.2012 12:12

Тонзе, ти водиш ли някакъв стат на мачовете между нашите отбори? И само една избивка си направил на Нера, истински джентълмен си, ама затва жените ти се качват на главата - на горната имам предвид :-D

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   27.10.2012 20:26

alessandron написа:
Тонзе, ти водиш ли някакъв стат на мачовете между нашите отбори? И само една избивка си направил на Нера, истински джентълмен си, ама затва жените ти се качват на главата - на горната имам предвид :-D

Нямам статистика, но знам, че ви почнахме още от Италия Б, където вратарят ви се прояви отлично. Мачовете като цяло са утре повечето.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   27.10.2012 21:19

Е ти да не си очаквал в Серия Б да ти оставим гол мач бе - я не се излагай. Аз трябваше да съм вратар и тия избивки там ми бяха първи избор, така че просто задължих Джак да не се отказва от тях. Според мен изборът ти е добър, доволен съм че похаби две избивки в Гърция, ще се решават нещата тепърва.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   27.10.2012 21:23

А ти, куче, в крайна сметка си играл единица на Олимпик, а? :dance: Точно бях се заканила ако излезе едно, да ти пиля мощно на главата, ама ти си спасил положението :-P

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   27.10.2012 21:25

nerra написа:
А ти, куче, в крайна сметка си играл единица на Олимпик, а? :dance: Точно бях се заканила ако излезе едно, да ти пиля мощно на главата, ама ти си спасил положението :-P

За такъв баламурник ли ме взимаш бе - естествено, че ще се съобразя при 3:2 гласа и няма да отиграя трета прогноза на 2-ка, макар да смятам, че ще е 2-ка мача. ;-)

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   27.10.2012 21:29

alessandron написа:
Е ти да не си очаквал в Серия Б да ти оставим гол мач бе - я не се излагай. Аз трябваше да съм вратар и тия избивки там ми бяха първи избор, така че просто задължих Джак да не се отказва от тях. Според мен изборът ти е добър, доволен съм че похаби две избивки в Гърция, ще се решават нещата тепърва.

Значи Санде не съм похабил избивки, защото вие гол не може да вкарате първо.

ВТОРО, изборът ми за двойна избивка в Гърция беше гениален и доказва за пореден път, че нямам конкуренция на вратарския пост в цяла Югоизточна Европа. 1:1 до 87 минута ви избивах, после някакъв случаен провинциален гол в стил "Асен Букарев" ме лиши от заслужена двойна избивка.

Прогнозите ви във Франция са много несигурни и неясни за всеки разбирач като мен. Като цяло много лесен мач се очертава за РОД и е въпрос на време да ви нанижем 3-4 гола утре :dance: :dance:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   27.10.2012 21:33

Абсолютно няма две мнения относно това, че е гениално да избиеш двойно 1:1 на мач, който завършва 1:2 :rofl:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   27.10.2012 21:34

tonzos_justice написа:
alessandron написа:

Значи Санде не съм похабил избивки, защото вие гол не може да вкарате първо.

ВТОРО, изборът ми за двойна избивка в Гърция беше гениален и доказва за пореден път, че нямам конкуренция на вратарския пост в цяла Югоизточна Европа. 1:1 до 87 минута ви избивах, после някакъв случаен провинциален гол в стил "Асен Букарев" ме лиши от заслужена двойна избивка.

Прогнозите ви във Франция са много несигурни и неясни за всеки разбирач като мен. Като цяло много лесен мач се очертава за РОД и е въпрос на време да ви нанижем 3-4 гола утре :dance: :dance:

Чакаме да ги видим тия 3-4 гола - дублиране на 2:0 в Холандия мен също ме съмнява, ма нали ти си разбирачът ;-)

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   27.10.2012 21:36

nerra написа:
Абсолютно няма две мнения относно това, че е гениално да избиеш двойно 1:1 на мач, който завършва 1:2 :rofl:

Само три минути не достигнаха, за да всея смут в редиците ви с двойна избивка и да ви откажа още към 20-тата минута :) Мисля че е редно да даваш по-голямо уважение към актуалния носител на куп отличия Тонзо :-)

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   27.10.2012 21:42

То от успеха до провала има и по-малко минути разстояние, Тонзе, така че, бъди мъж и си признай, че се метна като риба на тия избивки :Р

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   27.10.2012 21:51

tonzos_justice написа:
nerra написа:

Само три минути не достигнаха, за да всея смут в редиците ви с двойна избивка и да ви откажа още към 20-тата минута :) Мисля че е редно да даваш по-голямо уважение към актуалния носител на куп отличия Тонзо :-)

Ние Тонзо го уважаваме, даже и палци му стискахме за Купа и Суперкупа, но той доста неуважително се отнася към отбора, който го би два пъти миналия сезон, даже проклятия за 90-та минута хвърля, че и залага 5:1 да ни бие. Който копае гроб другиму ...

(Primus Maximus)

Мнение  Пхахахахах   |   27.10.2012 22:50

Тонзе, 90-тата минутка, а? :rofl: Жалко само, че Монпелие се попрестараха, че дубъл в 94-тата и същевременно на вас да ви избяга пак в 94-тата щеше да те срине :-P

(Red or Dead)

Мнение  Re: Пхахахахах   |   27.10.2012 22:53

alessandron написа:
Тонзе, 90-тата минутка, а? :rofl: Жалко само, че Монпелие се попрестараха, че дубъл в 94-тата и същевременно на вас да ви избяга пак в 94-тата щеше да те срине :-P

Отново съм ограбен жестоко от съдбата, греда в 90 минута, спасен гол преди това, е кво да стане за да вкараме гол??? :cry: :cry: :cry:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: Пхахахахах   |   27.10.2012 22:54

tonzos_justice написа:
Отново съм ограбен жестоко от съдбата, греда в 90 минута, спасен гол преди това, е кво да стане за да вкараме гол??? :cry: :cry: :cry:

И нас ни прееба Тулуза. Явно отново ше гониме първото място по греди и тоя сезон =)

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: Пхахахахах   |   27.10.2012 22:57

tonzos_justice написа:
alessandron написа:

Споко, брат, началото на сезона е едва - първо има много мачове и второ вече ти казах, според мен силен избор си направил, честно казано като видях какво си избрал и ме налегнаха черни мисли. Утре имате цели шест мача, ние сме само с три, които са дооста сложни. Иначе Джак евала за предложението в Белгия да играем 2:1/1:2. Другите в отбора да се стягат, щото още от предварителния разбор имаше крайно странни предложения и нюхът на важни единици в отбора нещо спи ...

(Primus Maximus)

Мнение  Re: Пхахахахах   |   27.10.2012 22:57

Крал Блуфен написа:
tonzos_justice написа:

И нас ни прееба Тулуза. Явно отново ше гониме първото място по греди и тоя сезон =)

Ти недей се оплаква, щото да дадеш Лил - Валансиен и да чакаш нещо различно от 1-чка, па после да се оплаквате от греди - еми някак е ...

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: Пхахахахах   |   27.10.2012 23:01

alessandron написа:
Крал Блуфен написа:
tonzos_justice написа:

Ти недей се оплаква, щото да дадеш Лил - Валансиен и да чакаш нещо различно от 1-чка, па после да се оплаквате от греди - еми някак е ...

Е,че кво му е на Лил - Валенсиян? Валенсиян ако не играеха 60 мин с човек по-малко надали щяха да паднат, а да не говориме,че през тва време Лил изпуснаха 20 голови положения. Мача беше клопка както и тоя на Реймс - Троа ама не може всичко да връзва. :safin:

А гредите ни бяха 11 миналия сезон...тоя няма да са по-малко явно. Няма по-ощетен от късмета отбор от нас в тая игра за последните 2 години и въпркеи всичко не се отказваме :cheers:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Red or Dead)

Мнение  Re: Пхахахахах   |   27.10.2012 23:03

alessandron написа:
tonzos_justice написа:
alessandron написа:

Споко, брат, началото на сезона е едва - първо има много мачове и второ вече ти казах, според мен силен избор си направил, честно казано като видях какво си избрал и ме налегнаха черни мисли. Утре имате цели шест мача, ние сме само с три, които са дооста сложни. Иначе Джак евала за предложението в Белгия да играем 2:1/1:2. Другите в отбора да се стягат, щото още от предварителния разбор имаше крайно странни предложения и нюхът на важни единици в отбора нещо спи ...

Аз като следя лайвскора наживо и не връзва :)

Преди дни като заспах на дузпите със Синята Лавина и победихме. Явно утре трябва да включа компа по тва време и да видя направо лайвскора.

Трябва да съм доволен, че не ви излезе френския двоен мач, защото после нямахте стигане.

Успех! :-)

(Primus Maximus)

Мнение  Re: Пхахахахах   |   27.10.2012 23:10

Крал Блуфен написа:
Е,че кво му е на Лил - Валенсиян? Валенсиян ако не играеха 60 мин с човек по-малко надали щяха да паднат, а да не говориме,че през тва време Лил изпуснаха 20 голови положения. Мача беше клопка както и тоя на Реймс - Троа ама не може всичко да връзва. :safin:

А гредите ни бяха 11 миналия сезон...тоя няма да са по-малко явно. Няма по-ощетен от късмета отбор от нас в тая игра за последните 2 години и въпркеи всичко не се отказваме :cheers:

Тепърва има да върви сезонът, рано е за оплаквания и жалвания. Култовата Б група си остава ВИНАГИ такава и не може да е друго, когато тук са МИЛИОНЕРИТЕ с трофеи във витрината като КУПАТА на ПМЛ, АКТУАЛНИТЕ НОСИТЕЛИ НА КУПАТА и СУПЕРКУПАТА РОД, ТРИКРАТНИЯТ ШАМПИОН на ПМЛ VALIANT KNIGHTS, още един НОСИТЕЛ НА КУПАТА в лицето на Бандата. Елитността на компанията НЕ ПОДЛЕЖИ НА СЪМНЕНИЕ !!!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 44 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща