Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 10:57

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 32 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
● DEMBA BOYZ - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг) 
Автор Съобщение
(The Mummies)
Аватар

Мнение  ● DEMBA BOYZ - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   14.11.2012 18:40

DEMBA BOYZ - CRAZY BAND

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   17.11.2012 20:02

Ебаси и шибания гол ни вкараха :besnyo: Първо честърфилд изравниха в 4-тата минута на продължението , после пак в продължението направиха 2:1 . :besnyo:

(Red or Dead)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   17.11.2012 20:10

Ааааа, да биете, за вас съм :-))))) Все пак като свърши есенния полусезон залозите за голямата лакомия трябва да излязат, че да фалира ВИП Бет :-))))))
Т.е., за А група първи да са сегашните първи, а за Б група първи да са сегашните втори :innocent:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   17.11.2012 20:12

nedev написа:
Ааааа, да биете, за вас съм :-))))) Все пак като свърши есенния полусезон залозите за голямата лакомия трябва да излязат, че да фалира ВИП Бет :-))))))
Т.е., за А група първи да са сегашните първи, а за Б група първи да са сегашните втори :innocent:

Гадно ни изнасилиха тия Честърфилд :-(

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   17.11.2012 20:15

Гонзо написа:
nedev написа:

Гадно ни изнасилиха тия Честърфилд :-(

Тва е шото вдигна олелия заради мачовете. И аз като се нервирам на избора за мачове в некой поток точно от него си патиме.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Crazy Band)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   17.11.2012 20:19

E, потока беше перфектен за гостуващ отбор. Бая се озорихте с тоя мач, покриваше го избиването ти до 90-минута, все пак. Докато вашия домакински, улете рано-рано.
Както и да е.., бием. Споко, ако не беше Честърфиилд, то Кардиф щеше да мръдне нанякъде последните минути. :-D

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   17.11.2012 20:22

Крал Блуфен написа:
Тва е шото вдигна олелия заради мачовете. И аз като се нервирам на избора за мачове в некой поток точно от него си патиме.

Еми мача който исках за нас , излезна . Сега ме е още по яд :besnyo:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   17.11.2012 20:23

terminator написа:
E, потока беше перфектен за гостуващ отбор. Бая се озорихте с тоя мач, покриваше го избиването ти до 90-минута, все пак. Докато вашия домакински, улете рано-рано.
Както и да е.., бием. Споко, ако не беше Честърфиилд, то Кардиф щеше да мръдне нанякъде последните минути. :-D

Е по добре беше Болтън да вкарат втори :-)

(Crazy Band)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   17.11.2012 20:40

Е, ама вие чакахте развитие в едната посока на Болтън, а ние и в двете. Та оттук, казвам, че логиката да излезе по9голямата вероятност се случи. Да не говорим, че и вратарските Ви отидоха, докато дотук хладнокръвието на вратаря ни освен, че впечаталява е и другото ни предимство до края на мача.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   17.11.2012 21:54

Еми това е , ще го губим мача . Щом нарисуван мач като Валенсия - Еспаньол изпускаме , няма на какво да се надяваме .

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   18.11.2012 02:29

Гонзе продаде мача, не се праи :-P
поне ще напълниш бановата си сметка... ;)

(Thug Slugs)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   18.11.2012 11:22

Лудата банда си се очертава фаворит за промоция, какво и да си говорим.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   18.11.2012 11:35

Diavolo написа:
Гонзе продаде мача, не се праи :-P
поне ще напълниш бановата си сметка... ;)

Еееееееее тук ме обиди . Пуснах залога в момент б който мислихме да бойкотираме , но решихме да дадем 10-тина дни на федерацията за някакви решения . Сега ще направя разбор на мача , за да видиш кви късметлии са бандата .

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   18.11.2012 11:36

На Враца написа:
Лудата банда си се очертава фаворит за промоция, какво и да си говорим.

Въобще не е така . Ако Мейджа беше дал всички мачове , сега щяха да са загубили мача .

(Thug Slugs)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   18.11.2012 11:44

Е не говоря само за вашия мач. Лидери са и се спрявят доста добре. Ще видим срещу нас дали ще успеят да покажат класа. Мисля да си облека много къси панталонки и да ги разсейвам. :football:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   18.11.2012 12:20

Правя разбора специално за Дявола , но се надявам и федерацията да го видят , за да разберат , как нагледно преебават отборите с ограничените мачове .

32901 | Честърфийлд - Оксфорд Юнайтед 1:0/1:1/2:1 краен 2:1

Това е единствения гол на Бандата до момента . Държа да отбележа , че Честърфилд вкараха първия си гол в 4-тата минута на продължението на първото полувреме , а втория им гол падна в 91-ва минута . Както се вижда , резултата 1:1 беше избит и само късмета доведе до техен гол .

10605 | АДО Ден Хааг - ПСВ Айндховен 0:2/1:2 краен 1:6

Тук мисля , че няма нужда да коментирам избора си . Когато имам пълния набор мачове е лесно . Мача им избяга още в 30-тата минута .

21303 | Анталияспор - Бешикташ 2:1/2:1/1:1 краен днес

Мача съм го играл с идеята Бешикташ да вкарат 2 гола . След като нямат тази прогноза , не съм го гледал за избивка .

10402 | Осасуна - Малага 1:1/1:2 краен 0:0

Очаквано , мач с малко голове , в случая даже николко . С избивката си , бях подсигурил мача . Бях сигурен , че няма как да си вкарат много голове .

20702 | Кардиф - Мидълзбро 2:0/1:1/2:1 краен 1:0

Втория удар на федерацията в този мач . Първоначалната ми идея беше да им дам Хъдърсфилд , но като погледнах , мача го нямаше . Нормално , реших да им дам дербито и това с лучая можеше да ми изиграе лоша шега . Ако имаха прогноза 1:0/2:1 щеше да ми е много трудно да преценя , кой резултат да избия . Хикса не го броях за жив тук .

10202 | Борусия М'гладбах - Щутгарт 1:0/2:2 краен 1:2

Нямам идея защо са го дали този поток , след като отиграха така мача . Още с избивката си , отписах този мач . Дадох го с идеята Щутгарт да вкара поне 2 гола . Очаквано мача им избяга още в 7-мата минута .

20905 | Ваасланд/Беверен - ФК Брюж 2:1/1:1/1:2 краен 2:6

Какво да кажа за мача тук ? Както и очаквах , след разгромната загуба миналия кръг , Брюж трябваше да си го върнат на някой . Мача свърши още в 30-та минута .

10401 | Реал Мадрид - Атлетик Билбао 2:1/3:1 краен 5:1

Напълно очакван резултат . И тук няма за какво да коментирам , всичко е ясно . Най странно обаче ми беше , как го видяха това 2:1 :-? Няма нужда да казвам , че този мач приключи рано за противниците .

В заключение : Перфектен (според мен) избор за мачове на гостите . Ако нямаше ограничение в мачовете , сега щяха да са на нула а ние да очакваме нашите си мачове днес .
Дяволе , чакам и твоя коментар на това , как продадох мача :-?

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   18.11.2012 13:04

Гонзо написа:
Правя разбора специално за Дявола , но се надявам и федерацията да го видят , за да разберат , как нагледно преебават отборите с ограничените мачове .

Това е единствения гол на Бандата до момента . Държа да отбележа , че Честърфилд вкараха първия си гол в 4-тата минута на продължението на първото полувреме , а втория им гол падна в 91-ва минута . Както се вижда , резултата 1:1 беше избит и само късмета доведе до техен гол .

Тук мисля , че няма нужда да коментирам избора си . Когато имам пълния набор мачове е лесно . Мача им избяга още в 30-тата минута .

Мача съм го играл с идеята Бешикташ да вкарат 2 гола . След като нямат тази прогноза , не съм го гледал за избивка .

Очаквано , мач с малко голове , в случая даже николко . С избивката си , бях подсигурил мача . Бях сигурен , че няма как да си вкарат много голове .

Втория удар на федерацията в този мач . Първоначалната ми идея беше да им дам Хъдърсфилд , но като погледнах , мача го нямаше . Нормално , реших да им дам дербито и това с лучая можеше да ми изиграе лоша шега . Ако имаха прогноза 1:0/2:1 щеше да ми е много трудно да преценя , кой резултат да избия . Хикса не го броях за жив тук .

Нямам идея защо са го дали този поток , след като отиграха така мача . Още с избивката си , отписах този мач . Дадох го с идеята Щутгарт да вкара поне 2 гола . Очаквано мача им избяга още в 7-мата минута .

Какво да кажа за мача тук ? Както и очаквах , след разгромната загуба миналия кръг , Брюж трябваше да си го върнат на някой . Мача свърши още в 30-та минута .

Напълно очакван резултат . И тук няма за какво да коментирам , всичко е ясно . Най странно обаче ми беше , как го видяха това 2:1 :-? Няма нужда да казвам , че този мач приключи рано за противниците .

В заключение : Перфектен (според мен) избор за мачове на гостите . Ако нямаше ограничение в мачовете , сега щяха да са на нула а ние да очакваме нашите си мачове днес .

Като гледам калпавите прогнози на противника сами сте си виновни,че падате. Тия отиват на 0-5 срещу нас!!!!

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   18.11.2012 13:16

Крал Блуфен написа:

Като гледам калпавите прогнози на противника сами сте си виновни,че падате. Тия отиват на 0-5 срещу нас!!!!

Тук говорим за избора ми на мачове . То е ясно , че за загубата сме си виновни сами .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   18.11.2012 13:19

Е кофти е да няма всички мачове в потоците, но реално няма как да знаеш кое и как ше излезе. Това,че си уцелил 1-6 и т.н е просто късмет, аз миналата седмица 4 такива дадох на противника, но няма гаранция. Ако обаче темата "засилване на домакински фактор" е все още актуална това е един от начините да се направи - чрез по-голям избор, но като гледам надали нещо ше се промени.
За мене в името на играта е много по-важно да се забрани дублиране на мачове! Имаме ясен пример, как един отбор робот пише всичко 1-1 и бие наред. Ми дайде всички отбори да пиат всичко 1-1 и така да се определя победителя тогава! То не е толко трудно...

Последна промяна Крал Блуфен на 18.11.2012 13:20, променена общо 1 път

(Crazy Band)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   18.11.2012 13:44

Гонзо написа:

От Вас разборите, няма проблем правете ги. Можеш да разбереш що съм дал Германия, като видиш какъв мач си си дал там. И не само там, това е игра на надлъгване и сполучихме на 100% в Англия, където гледахте мача отблизо. Той не е свършил де, имате шанс, дори за обрат, но се надявам тоя път вратаря ни да се изяви. Изобщо виж класирането и ще разбереш, че ключа са само двата голови удара отправени към вратата в 5-те ни мача досега.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 32 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща