Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 16:06

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 170 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг) 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   15.12.2012 22:42

Гонзо написа:
2:0 за Троа и двойния ви бяга . Сега да ви избяга и единичния и ние да ковнем Сошо .

Я, Гонзе, в Рен. В тоя мач дотук ви надиграхме категорично, но ей тва е ПМЛ.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   15.12.2012 22:46

alessandron написа:

Я, Гонзе, в Рен. В тоя мач дотук ви надиграхме категорично, но ей тва е ПМЛ.

Добре бе Санде , къде точно го видя това надиграване ? На вас ви минаха 7 от 8 мача в които имахте 4 точни удара . При нас : Абърдиин с човек по малко от 18 мин , два отменени техни гола и най нормалното е да загубят . Блякпул , непростим пропуск . Казах му още вчера на Дани , че понякога прави глупости . Пуул , пълни мишоци . Нямам коментар за тях .

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   15.12.2012 22:47

Отличен 6 за избора ти на Троа :-) Ние свършихме патроните, трябваше поне 2:0 да водим, но тва е. Не вярвам да вземем и точка, което предвид играта ни си е пладнешки обир.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   15.12.2012 22:47

3:0 за Троа и мача за вас свърши . Сега ние сме на ред .

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   15.12.2012 22:50

alessandron написа:
Отличен 6 за избора ти на Троа :-) Ние свършихме патроните, трябваше поне 2:0 да водим, но тва е. Не вярвам да вземем и точка, което предвид играта ни си е пладнешки обир.

Сега разбираш ли Санде , колко големи късметлии сте всъщност . Вкарвате гол , в който отбора домакин пада с 0:1 , въппреки че цяло полувреме играе с 9 души и за капак , гостите изпуснаха дузпа . Помисли първо над нещата и тогава говори , защото този гол може и да е златен . Отделно да ти напомня , че на нас досега в домакинство са ни вкарали само 1 гол и то в 97 мин на мача .

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   15.12.2012 22:50

Гонзо написа:
Добре бе Санде , къде точно го видя това надиграване ? На вас ви минаха 7 от 8 мача в които имахте 4 точни удара . При нас : Абърдиин с човек по малко от 18 мин , два отменени техни гола и най нормалното е да загубят . Блякпул , непростим пропуск . Казах му още вчера на Дани , че понякога прави глупости . Пуул , пълни мишоци . Нямам коментар за тях .

Начи, Гонзе, сам си си казал къде ви надиграваме и ме питаш? Дотук НЕ ПОЗНАВАТЕ в два от трите си мача дори знака, ние само Бешикташ не уцелихме на знак ПО ЧУДО, а в мачовете, които ни изби, минахме по диапазона, който сме дали. Нема кво да говорим, първото полувреме ви смазахме и колкото и да ми говориш за схеми, факт е, че пообърка мачовете - затва и дадох тия потоци. Оттук нататък казах вече сигурно ще ви върже и ще ни биете, нищо чудно например точно Нанси - Бордо на дубъл да уловите, колкото и крайно нелогично да е. Тва е, за съжаление ние направихме поне две крайно нелепи загуби и пак си плащаме за поредна година ...

Последна промяна alessandron на 15.12.2012 22:51, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   15.12.2012 22:53

Гонзо написа:
Сега разбираш ли Санде , колко големи късметлии сте всъщност . Вкарвате гол , в който отбора домакин пада с 0:1 , въппреки че цяло полувреме играе с 9 души и за капак , гостите изпуснаха дузпа . Помисли първо над нещата и тогава говори , защото този гол може и да е златен . Отделно да ти напомня , че на нас досега в домакинство са ни вкарали само 1 гол и то в 97 мин на мача .

При четири голови удара, Гонзе, нема кво да говорим за късметлии. Само в главата ти може и да сме. От 8 мача, в 7 сме хванали знак, в четири и точен резултат. Истината е, че най-малко 2 гола трябваше да ви набутаме на тия мачове.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   15.12.2012 22:54

alessandron написа:
Начи, Гонзе, сам си си казал къде ви надиграваме и ме питаш? Дотук НЕ ПОЗНАВАТЕ в два от трите си мача дори знака, ние нямаме пропуск в знак, а в мачовете, които ни изби, минахме по диапазона, който сме дали. Нема кво да говорим, първото полувреме ви смазахме и колкото и да ми говориш за схеми, факт е, че пообърка мачовете - затва и дадох тия потоци. Оттук нататък казах вече сигурно ще ви върже и ще ни биете, нищо чудно например точно Нанси - Бордо на дубъл да уловите, колкото и крайно нелогично да е. Тва е, за съжаление ние направихме поне две крайно нелепи загуби и пак си плащаме за поредна година ...

Ами Санде , колкото и нелогично да ти звучи , понякога мачовете се дават и за да се парират . Казах ти , утре ще ти пусна обсъждането , в което съм посочил точно , защо съм дал Норич и Сток . Предложих дори на отбора , в малкото време което имах да избера мачове , да дам на нас Норич и да го дублираме 2:1 , но "разбирачите" не искаха . Затова от яд го дадох на вас .

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   15.12.2012 22:56

alessandron написа:
При четири голови удара, Гонзе, нема кво да говорим за късметлии. Само в главата ти може и да сме. От 8 мача, в 7 сме хванали знак, в четири и точен резултат. Истината е, че най-малко 2 гола трябваше да ви набутаме на тия мачове.

Чакай сега , нали не ме мислиш за някой посредствен играч , който хвърля боб при избивките ?!

пп Излизам за 30 мин с кучетата , после съм на линия .

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   15.12.2012 22:56

Гонзо написа:
Ами Санде , колкото и нелогично да ти звучи , понякога мачовете се дават и за да се парират . Казах ти , утре ще ти пусна обсъждането , в което съм посочил точно , защо съм дал Норич и Сток . Предложих дори на отбора , в малкото време което имах да избера мачове , да дам на нас Норич и да го дублираме 2:1 , но "разбирачите" не искаха . Затова от яд го дадох на вас .

Добре, Гонзе, ти си явно некъв гений, щом си решил на нас да даваш мачове, които после да си избиваш. Яка тактика, признавам. Следващият път пак давай така :-)

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   15.12.2012 22:58

Гонзо написа:
Чакай сега , нали не ме мислиш за някой посредствен играч , който хвърля боб при избивките ?!

пп Излизам за 30 мин с кучетата , после съм на линия .

Просто ние не хванахме да набием дубли на Сток и да играем бот в ЧШ, па тогава можеше и 4 избивки да направиш :-)

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   15.12.2012 23:27

Честита победа на Демба. След такива мачове нямам желание изобщо да продължавам да се занимавам с тази игра. Добре поне, че тоя полусезон свърши.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   15.12.2012 23:31

alessandron написа:
Честита победа на Демба. След такива мачове нямам желание изобщо да продължавам да се занимавам с тази игра. Добре поне, че тоя полусезон свърши.

Ей Санде , Санде стига с тия отказвания . Това е просто една игра . Днес се ядосваш , утре се радваш . Или както е казал Ал Пачино : Всяка една неделя , мач след мач , прогноза след прогноза .

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   15.12.2012 23:33

Гонзо написа:
Ей Санде , Санде стига с тия отказвания . Това е просто една игра . Днес се ядосваш , утре се радваш . Или както е казал Ал Пачино : Всяка една неделя , мач след мач , прогноза след прогноза .

Не виждам за кво да се трепя да мисля квото и да е, след като явно трябва само да се ботира каквото се види. Все тая, успех.

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   15.12.2012 23:33

Гонзо написа:
alessandron написа:

Демба Бой ще яде БОЙ от РОД на пролет, другите белязани са ясни: Милионерите и Бандюгите! :cheers:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Санде, как честитиш победата на Демба като водите бе? =)

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   15.12.2012 23:35

Крал Блуфен написа:

Те това и аз питам ?

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   15.12.2012 23:36

tonzos_justice написа:
Демба Бой ще яде БОЙ от РОД на пролет, другите белязани са ясни: Милионерите и Бандюгите! :cheers:

Трай бе , пролетта ще ви размажем :cheers:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   15.12.2012 23:37

Крал Блуфен написа:

Опитвам и аз като вас, КРАЛЮ, понякога ми се получава - ей го Брест взеха, че вкараха. :outofspace: Тия допреди два мача не беха вкарвали толкова голове като гост за цел сезон, колкото днес и предния кръг .... :censored:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   15.12.2012 23:38

Гонзо написа:
tonzos_justice написа:

Трай бе , пролетта ще ви размажем :cheers:

:ludnica: :dance:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 170 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща