Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 26.07.2026 07:40

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 28 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
● NEW MERSEY RAZORS - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "A" Лига, XI кръг) 
Автор Съобщение
(Крива Нива)
Аватар

Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "A" Лига, XI кръг)   |   02.02.2013 20:16

Ще избързан и ви поздравявам за победата, силно се съмнявам да вкараме в Холандия, особено при липсата на късмет за нас тая година и колкото и да ми се иска да станем шампиони вие ще сте най-заслужилия шампион
Резо, тая вечер съм в "Бали" ела да почерпиш за победата :cheers:

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "A" Лига, XI кръг)   |   02.02.2013 20:56

oasis написа:
Ще избързан и ви поздравявам за победата, силно се съмнявам да вкараме в Холандия, особено при липсата на късмет за нас тая година и колкото и да ми се иска да станем шампиони вие ще сте най-заслужилия шампион
Резо, тая вечер съм в "Бали" ела да почерпиш за победата :cheers:

абе, недей бързай, щото това е ПМЛ
Бали ...нормално да си в бали..бали сено, бали люцерна...земеделска му работа :laugh: ама ми е прекалено лъскав тоя клуб

аз ще съм много наблизо - в Найлона..при народа :cheers:

(Les Mousquetaires)
Аватар

Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "A" Лига, XI кръг)   |   02.02.2013 21:31

Брех като се има предвид ,че имах цифром и словом 5 минути през цялата седмица да вляза и да пусна прогнози с 2 избити мача да вкарам си е чист късмет. Браво и на Фореста за хубавия гол на Арсенал. 2:1 след английските мачове не е зле. Лошото е ,че изтървахме едната Холандия. Ще видим какво ще стане.

(Крива Нива)
Аватар

Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "A" Лига, XI кръг)   |   03.02.2013 17:06

добрахме се до хикса накрая, който мисля е напълно заслужен според показаното на терена от двата отбора :cheers:

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "A" Лига, XI кръг)   |   03.02.2013 17:21

Класическа педерастка холандска история с аромат на нашмъркани защитници и куци нападатели, драги зрители ! :besnyo:

пуснах по едно време да гледам мача второто...витес изпускат положение след положение пред вратата на домакините...
и при една контра, уникална левашка грешка на зщитник, бам и айде земи..второ поредно 2:1 удома за НЕК
а за нас - ШПЕК :rock:

в крайна сметка натежа грешния ми избор на избивката на Уимбълдън-Бъртън, иначе взимахме мача..това 2:1 за Нек пак да играем, пак няма да го избия ..нелогичен резултат.... още повече че витес предния кръг бият Аякс..

развалихме домакинския баланс, много ме е яд за тази изпусната точка
аз съм виновен :unsure:

честита точка на Нивата...
да мачкат до края им пожелавам, а в края на сезона- ние първи, те -втори...тва е положението...двата най-добри отбора сме в групата този сезон ...и зрелищния и равностоен мач го доказва :cheers:

(Les Mousquetaires)
Аватар

Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "A" Лига, XI кръг)   |   03.02.2013 18:10

За пореден път изпускаме точка(и) след като сме водили в резултата и с последната си атака съперника бележи гол (добре поне, че не е било дубъл :-) ). Колкото до серията ни от победи като домакини, тя все в един момент щеше да свърши, затова и никой не е виновен за пропуснатия шанс.

Следващия кръг сме домакини на Грингосите и се надявам, че ще поправим грешната стъпка от тази седмица :-)

(Les Mousquetaires)
Аватар

Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "A" Лига, XI кръг)   |   03.02.2013 18:27

Е кофти е с последната атака да ти изравнят , но по-гадно е да те бият с последната такава, така че точката си е точка. Никой не е виновен за резултата. Гледаме следващият мач и това е . Едва ли някой си е мислел ,че ще завършим сезона със 100% успеваемост като домакини.

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "A" Лига, XI кръг)   |   04.02.2013 10:26

Ех, ех, ех.... Яд ме е, няма как да е иначе, но пък ПМЛ си е ПМЛ, не е като да не сме свикнали.

Поздрави на земеделците, отвоюваха си тази точка.
Сега от нас зависи да се върнем към победите още следващия кръг

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 28 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2