● UNDERGROUND - ARLITO ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг)
| Автор |
Съобщение |
|
navy
|

Re: ● UNDERGROUND - ARLITO ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг) | 25.02.2013 13:05
Всички сме залагали на мачове и много добре знаем кои резултати излизат по-често. Нека другия мач всеки да се замисли малко преди да си пусне прогнозите. Иначе честито на Арлито въпреки, че си залужавахме поне точката.
Германия ни бяга тотално този сезон - играем с много за Байерн, те бият икономично (Фюрт с 2:0), ето имаме 2:0 и 3:0 (най-често излизащите резултати), как да се хване 6:1!? Леверкузен 0:0, и то с Фюрт (точно преди 3 месеца, 10 мача имат "суха" мрежа" пак с 0:0)... Хамбургер размазаха Дортмунд (що ли го гледах този мач!!!), после биха икономично 1:0 в къщи слабак, ето сега падат от непретенциозния Хановер с 5:1!!! 1:0 в Холандия (миналия кръг хванахме 2:2 там)... Фалкао изтърва 2 пъти сам срещу вратаря при положение, че е голаджия отвсякъде... Виж, Уотфорд и МЮ бяха логични, а и ни извадиха гол от Серия Б!
Последна промяна navy на 25.02.2013 13:06, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Ледо
|

Re: ● UNDERGROUND - ARLITO ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг) | 25.02.2013 13:11
 |  |  |  | goro_levskara написа: За Юнайтед от една страна има логика, от друга не. Двойката беше резон, но аз лично ако имам само една прогноза бих го играл 1-2/1-3, тъй като КПР е изпадащ отбор и се предполага, че ще се хвърли на 100 %, а защитата на Юнайтед, както всички знаем не е от най-добрите и често допуска голове. При втора прогноза бих играл 0-1/0-2 наистина, но в случая ние нямахме двойна прогноза за този мач и напълно закономерно съотборниците отиграват победа за Юнайтед с допуснат гол. За Атлетико трябва да ти кажа, че и аз не бих го изиграл 1-0, просто заради факта, че те са резултатен отбор и ако някой мач завърши с този резултат, то явно си има причина. Вчера гледах мача и причината в случая е червения картон за тях. А като имаш предвид, че дори и с човек по-малко имаха поне две възможности да отбележат втори гол, но просто Фалкао реши да играе технично. Няма никакъв резон Атлетико да се играе като домакин 1-0 и лично аз не бих го играл така, ако имам тази възможност. |  |  |  |  |
Ами резултатен отбор е Атлетико, но, вече два пъти ни бягат щото излизат 1:0, а го нямаме. Вярно, че има Ч.К , пропуски и т.н, но това са нещата във футбола - има ги. За това казвам, че е добре да покриваме този диапазон от резултати и да сме си покрили тактически нещата пък каквото стане. И въобще винаги е силно препоръчително 3;1 да се играе само и единствено, когато са покрити другите възможности в ниския диапазон.
_________________ Hasta La Victoria Siempre
Последна промяна Ледо на 25.02.2013 13:13, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Ледо
|

Re: ● UNDERGROUND - ARLITO ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг) | 25.02.2013 13:20
 |  |  |  | navy написа: Всички сме залагали на мачове и много добре знаем кои резултати излизат по-често. Нека другия мач всеки да се замисли малко преди да си пусне прогнозите. Иначе честито на Арлито въпреки, че си залужавахме поне точката.
Германия ни бяга тотално този сезон - играем с много за Байерн, те бият икономично (Фюрт с 2:0), ето имаме 2:0 и 3:0 (най-често излизащите резултати), как да се хване 6:1!? Леверкузен 0:0, и то с Фюрт (точно преди 3 месеца, 10 мача имат "суха" мрежа" пак с 0:0)... Хамбургер размазаха Дортмунд (що ли го гледах този мач!!!), после биха икономично 1:0 в къщи слабак, ето сега падат от непретенциозния Хановер с 5:1!!! 1:0 в Холандия (миналия кръг хванахме 2:2 там)... Фалкао изтърва 2 пъти сам срещу вратаря при положение, че е голаджия отвсякъде... Виж, Уотфорд и МЮ бяха логични, а и ни извадиха гол от Серия Б! |  |  |  |  |
За Германия е абсолютно така, а Холандия не съм я визирал щото там по принцип е резултатно п-вото. Идеята ми е, че се хвърляме много на неща от сорта на 2:1/3;1/2:3/2:2, а в момента почти всички отбори в ПМЛ тотално играят ъндъри и ни бият в повечето случаи.
_________________ Hasta La Victoria Siempre
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: ● UNDERGROUND - ARLITO ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг) | 25.02.2013 13:48
 |  |  |  | Ледо написа:  |  |  |  | navy написа: Всички сме залагали на мачове и много добре знаем кои резултати излизат по-често. Нека другия мач всеки да се замисли малко преди да си пусне прогнозите. Иначе честито на Арлито въпреки, че си залужавахме поне точката.
Германия ни бяга тотално този сезон - играем с много за Байерн, те бият икономично (Фюрт с 2:0), ето имаме 2:0 и 3:0 (най-често излизащите резултати), как да се хване 6:1!? Леверкузен 0:0, и то с Фюрт (точно преди 3 месеца, 10 мача имат "суха" мрежа" пак с 0:0)... Хамбургер размазаха Дортмунд (що ли го гледах този мач!!!), после биха икономично 1:0 в къщи слабак, ето сега падат от непретенциозния Хановер с 5:1!!! 1:0 в Холандия (миналия кръг хванахме 2:2 там)... Фалкао изтърва 2 пъти сам срещу вратаря при положение, че е голаджия отвсякъде... Виж, Уотфорд и МЮ бяха логични, а и ни извадиха гол от Серия Б! |  |  |  |  |
За Германия е абсолютно така, а Холандия не съм я визирал щото там по принцип е резултатно п-вото. Идеята ми е, че се хвърляме много на неща от сорта на 2:1/3;1/2:3/2:2, а в момента почти всички отбори в ПМЛ тотално играят ъндъри и ни бият в повечето случаи. |  |  |  |  |
Ние играем "правилна ПМЛ", сега, като ни млатят дай да  станем като ботаджиите лузърс. А на Арлито победния гол е късметлийски в 90а мин. Като не ни връзва...
Последна промяна navy на 25.02.2013 13:50, променена общо 1 път
|
|   |
|
|