Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 01:39

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
● THE RED WINNERZ - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг) 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● THE RED WINNERZ - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг)   |   24.02.2013 19:11

Кени не е комунист, а е от ДПС не се излагайте!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● THE RED WINNERZ - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг)   |   24.02.2013 20:13

заради такива като вас държавата е на това дередже, някой ден внуците ви ще ви попитат вие къде сте били в деня когато Кени е протестирал и вие ше кажете Интернет

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● THE RED WINNERZ - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг)   |   25.02.2013 10:47

kenny написа:
заради такива като вас държавата е на това дередже, някой ден внуците ви ще ви попитат вие къде сте били в деня когато Кени е протестирал и вие ше кажете Интернет

Нещо повече - революцията ще бъде кръстена на твое име - "Февруарският Кени" и в учебниците по история ще пише:

Цитат:
Великият червен вожд Кени беше в първите редици на площада, но намираше и време да отскочи до вкъщи за да провери как се движат резултатите му в ПМЛ, както и да разгроми няколко буржоазно - назадничави елементи

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● THE RED WINNERZ - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг)   |   25.02.2013 11:28

момчиле, току що човек който те познава ми обясни, че си с по-кафяв цвят на кожата от останалите, носи се слух че си леко джипси. венците ти лилавеят. Имаш проблеми да изговаряш Х, ако затова си безработен, наистина ми е гадно, защото не всички индо-българите сте боклуци, ти специално - да, за другите не знам.

Последна промяна kenny на 25.02.2013 11:29, променена общо 1 път

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● THE RED WINNERZ - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг)   |   25.02.2013 11:54

kenny написа:
момчиле, току що човек който те познава ми обясни, че си с по-кафяв цвят на кожата от останалите, носи се слух че си леко джипси. венците ти лилавеят. Имаш проблеми да изговаряш Х, ако затова си безработен, наистина ми е гадно, защото не всички индо-българите сте боклуци, ти специално - да, за другите не знам.

За едно си прав, безработен бях и си намерих работа при Мейджъра да администрирам един форум. То затова и имам интерес да дръпна всички тираджии тука, даеба, че Мейджъра плаща на клик. Абе, иди в клуб Тенис на дира там много точно са описани нещата. Но какво да се прави - не всеки е привилегирован да получава субсидии и парче от баницата от партията майка. Някои хора трябва да се борим за насъщният. :-?

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● THE RED WINNERZ - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг)   |   25.02.2013 12:59

bai Momchil написа:
kenny написа:

Нещо повече - революцията ще бъде кръстена на твое име - "Февруарският Кени" и в учебниците по история ще пише:

Цитат:
Великият червен вожд Кени беше в първите редици на площада, но намираше и време да отскочи до вкъщи за да провери как се движат резултатите му в ПМЛ, както и да разгроми няколко буржоазно - назадничави елементи

В тотално грешна посока си, байчо...

Лицето Бойко Маринков (а.к.а Кени Изкормик), се включва само в протестите на червените хлебарки, които лаят срещу правителството и срещу адаша му Бойко Борисов...
А причината е, че тълпата като завика "Боойко-педераст...Бойко-Педераст", на нашето момче му става едно такова хубаво и на душата и отзад и се чувства като на гей-парад...

абе, картинката е много жалка, кво да ти говоря...
дет се вика, ВЕДНЪЖ ПРАВЕЦ - ЦЯЛ ЖИВОТ ПРАВЕЦ ! :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● THE RED WINNERZ - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг)   |   25.02.2013 20:40

да идват с линейката и да ви прибират и двамата.

резо аз знам какво лайно си в истинския живот, вероятноста да те видя пак на живо е много малка, но ако се случи ше се наложи да се обесняваш.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● THE RED WINNERZ - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг)   |   25.02.2013 21:02

bai Momchil написа:
За едно си прав, безработен бях и си намерих работа при Мейджъра да администрирам един форум. То затова и имам интерес да дръпна всички тираджии тука, даеба, че Мейджъра плаща на клик. Абе, иди в клуб Тенис на дира там много точно са описани нещата. Но какво да се прави - не всеки е привилегирован да получава субсидии и парче от баницата от партията майка. Някои хора трябва да се борим за насъщният. :-?

Забрави да споменеш, че Мейджъра също е виден комуняга, от което излиза, че щом ти плаща заплатата, значи и ти цоцаш пари директно от партийните каси... Соу сад, Момчи, как успя да лъснеш толкова левашки по червени гащи! :о
Нооо добре, че контролираме информационното пространство - дет се вика, "и админ акаунта, и паролата" са у нас - тъй че можем лесно да замажем следите и да потулим тази срамна история. Остават да ни притесняват само няколко юзъра, които са станали неволни свидетели на този гаф, но ако тръгнат да приказват, ще ги омаскарим публично като тираджийски провокатори и платени вресльовци. Нема се пуашиш, положението е под контрол. Подпис: Червения Вожд :)

Последна промяна Medved на 25.02.2013 21:03, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● THE RED WINNERZ - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг)   |   25.02.2013 22:57

kenny написа:
да идват с линейката и да ви прибират и двамата.

резо аз знам какво лайно си в истинския живот, вероятноста да те видя пак на живо е много малка, но ако се случи ше се наложи да се обесняваш.

ееее, така сме в реалния живот ние, дето не сме продукт на правешката образователна система, мистър Изкормик. Прости, жалки и необразовани !
Ма ти нещо запали фитила, а ...отворко ? 8-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● THE RED WINNERZ - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг)   |   26.02.2013 02:46

10 човека четат тоя форум, 5 се познаваме. на какъв се правиш не мога да разбера. мислиш, ли че ми пука че някой ще прочете какво мислиш за мен? поне тия 5 които ме познават, знаят че не. аз не виждам какъв е смисъла да се пише в тоя форум. нито ше тръгна да ти обеснявам за првец, нито за това, кой от нас двамата произнася всичките гласни като "И" щото е от провинцията и е отрастнал сред селяни.

за мейджъра и другите модератори е окей . добре че не ги познавам.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● THE RED WINNERZ - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг)   |   26.02.2013 03:39

Ей това вече е българският футбол, макар и във виртуалния му вариант - цапане и кал до ушите и ако мине някой гол между локвите, добре дошло... :outofspace:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● THE RED WINNERZ - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг)   |   26.02.2013 10:49

Определям се за част от елита, интелигенцията и ВИСШЕТО общество не само на форума, но и на нацията! Ние релефните,нацепени,красиви и будни млади хора над 110кг сме единственото положително нещо, което се е случвало на страната в цялата и история!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 26.02.2013 10:50, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● THE RED WINNERZ - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг)   |   26.02.2013 20:10

kenny написа:
10 човека четат тоя форум, 5 се познаваме. на какъв се правиш не мога да разбера. мислиш, ли че ми пука че някой ще прочете какво мислиш за мен? поне тия 5 които ме познават, знаят че не. аз не виждам какъв е смисъла да се пише в тоя форум. нито ше тръгна да ти обеснявам за првец, нито за това, кой от нас двамата произнася всичките гласни като "И" щото е от провинцията и е отрастнал сред селяни.

за мейджъра и другите модератори е окей . добре че не ги познавам.

Просиш си го бате Бойко. Иначе си пич, съгласи сме.
Но още малко ще те потрая и ще ти сипа този път с големия чИрпак. Засега само със чаИната лъжичка ;-)

Мейджъра какво да го познаваш
Комуняга като теб, това не е ли достатъчно ?! :laugh:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2