● КРИВА НИВА - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, ХХ кръг)
| Автор |
Съобщение |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
Регистриран на: 05.06.2012 23:27 Мнения: 2718 Местоположение: planet earth
|

Re: ● КРИВА НИВА - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, ХХ кръг) | 14.04.2013 23:13
аз съвсем не искам да те отчайвам или нещо подобно, но догодина само с билки няма да стане работата. ако влезете в 5-цата , трябва да го считаш за голям успех. за отбор-новак, който не е играл сума време в А група, несъмнено ще усетите един първоначален шок от новата реалност и завишените критерии и изисквания и дано след първите 3-4 загуби не последва някакъв срив и приказки за отказване ... не се заблуждавай, в А група нивото е доста сериозно, а добрите и сработени отбори не са един и два... особено сега ТСП като отиде в Б група, реално няма да има нито един слаб играч , изключвайки разбира се изкуствения ботиращ интелект Дано и РОД влезнат, че да се вдигне малко и атрактивността на лигата .
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
|
|   |
|
 |
|
oasis
(Крива Нива)
|

Re: ● КРИВА НИВА - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, ХХ кръг) | 14.04.2013 23:23
Е да де, тая година Резо като са шампиони, другата година сме ние, а пък нещо ако стане и още тая година станем ние, то догодина са Резо. Сещаш ли се затворен кръг и купата все е в Пловдив 
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: ● КРИВА НИВА - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, ХХ кръг) | 14.04.2013 23:24
Какви новаци бе копеле? Ние сме един от най-емблематичните отбори на тая игра и винаги, когато сме били в А група сме били замесени в битката за медалите. Просто като заминах преди години навънка и се наложи да оставя отбора на произвола и това доведе до изпадане и след това разпадане. Когато сме били сериозни всички са се съобразявали с нас - нема 6 -5. Иначе моята оставка най-вероятно ше бъде факт още преди полусезона, но за нас това е нещо нормално - нямаме спокоен сезон и поне един играч, който да тръгва да напуска по някое време. Просто сме прекалено ВИП и ставаме жертва на редовни магии и уроки А група има няколко силни отбори, останалите са на нивото на отборите от втората половина на таблицата в Б. Вие сте ни абонати, Лавината са обременени от факта,че винаги ше са в нашата сянка без значение от успехите им, Курск направиха най-силните си години тогава, когато ние реално не играехме или само фигурирахме, Зомбитата и Мумиите не са от нашата класа, Подземните имат ТСП...кво да коментираме аз мисля,че всичко под 1во място догодина трябва да бъде обявено за абсолютен провал 
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
Stuart
(The Cursed)
|

Re: ● КРИВА НИВА - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, ХХ кръг) | 14.04.2013 23:52
 |  |  |  | ReZo написа: добре знаеш, ако тръгна да буча как го правя това си беше обикновено мърморене през сезона не веднъж и два пъти имахте организационни проблеми и не пускахте я потоци, я мачове така че на мен ми е ясно, че не е нарочно това, ама постави се и ти на мое място и ще видиш що така реагирах... ако 10 години чакаш една титла, накрая може и параноя да те подгони ;) между другото, на вас ви трябваше точно още една победа през сезона и сега гонитбата за титлата щеше да е между три коня, не между два... догодина дано сте с една идея по-организирани, в интерес на играта е |  |  |  |  |
Догодина се стягаме. Особено с Блуфките в голямата игра, няма как да е иначе. Ще се наложи да им разпорим кралските шушони. Все някой, ама не и ти. 
_________________ Let's Make PML Great Again!
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32264 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: ● КРИВА НИВА - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, ХХ кръг) | 15.04.2013 00:00
Ами така било писано Иначе много по-важно е постоянството, вие направихте един силен сезон и след това? А догодина мисля да ви направим още един дубъл, че този сезон ви беше малко боя от зомбаретата 
|
|   |
|
|