Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 13:56

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 51 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
● PRIMUS MAXIMUS - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, І кръг) 
Автор Съобщение

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, І кръг)   |   21.10.2012 01:04

Пред Нерра трябва да вървят, виж каква червено-миланистка ми е кърпичката :-P

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, І кръг)   |   21.10.2012 01:47

Санде, къде изчезна Хенмана, да не би нещо да не му се играе вече?
Изобщо не пише в тези форуми, уф. :-o

(Real Green)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, І кръг)   |   21.10.2012 05:47

Браво на нашия вратар, страхотна избивка и ни спаси от резил. Сега отварите сме ги подготвили за второто полувреме ;-) :witch:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, І кръг)   |   21.10.2012 08:54

joy_r написа:

абе, по-червено-фераристка ти е, та не знам дали ще ти върже :wink:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, І кръг)   |   21.10.2012 10:22

Diavolo написа:

Не му се играе, да. А ти къде изчезна в "Шампион"?

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, І кръг)   |   21.10.2012 14:04

pollo написа:
joy_r написа:

абе, по-червено-фераристка ти е, та не знам дали ще ти върже :wink:

Ей сега ме накара да я хвърля и да си ходя сополива :-D

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, І кръг)   |   21.10.2012 14:07

alessandron написа:
Diavolo написа:

Не му се играе, да. А ти къде изчезна в "Шампион"?

заеби....
а аз още съм в траур, не ми се влиза в клуба :/
абе споко, победата ти е напълно заслужена и не се правя на интересен в никакъв случай :-)

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, І кръг)   |   21.10.2012 17:11

Diavolo написа:
заеби....
а аз още съм в траур, не ми се влиза в клуба :/
абе споко, победата ти е напълно заслужена и не се правя на интересен в никакъв случай :-)

Хах, не, просто се зачудих, щото цяла година играем и ти не си човек, дето ей така ще се откаже. Иначе Хенман вярвам ще се върне към ПМЛ, просто малко почивка му трябва - всеки го е изживял това.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, І кръг)   |   21.10.2012 17:18

Голямото треперене за френския дубъл завърши с щастлив край - тия Аячо ме учудват много, четвърто поредно домакинство не пускат гол?! Както и да е, важното е, че не беше 1:0, с което е ясно, че няма начин да загубим в първия шампионатен мач за сезона.
Иначе евала на Джак Блек за настояването да вземем Съндърланд - Нюкасъл, което и аз си мислех, но реших в крайна сметка друго. Радвам се, че има предложения от състава за избора на мачове, продължавайте в тоя дух, момчета и момичета, защото сезонът е достатъчно дълъг и ще има нужда от по-голяма активност при изборите.

(Primus Maximus)

Мнение  Айде честита победа   |   21.10.2012 20:05

Браво, можеше и с повече да е даже, но да не бъдем твърде нахални. Вещиците забравиха кошницата с голове, поне пиене да донесат следващия път, щото явно го бяха изцоцали преди тоя мач :-P при такива прогнози за твърда 2-ка на КПР - Евертън например - бях си заплюл 1:1 да махам там и докато търсех коя от дамите го е дала, останах бая изненадан защо не го виждам - па то просто го нямало. :innocent: Успех им желая
Сега на дневен ред е Тонзос - росен-пресен със Суперкупа, ама нещо Валките го пошляпват, та сигурно за следващата седмица ще е надъхан повече от обичайното. Нера, ти си знаеш като видиш Тонзето на виртуалния терен :football:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, І кръг)   |   21.10.2012 20:13

Айде, честита победа, колеги и колежки... Добре ми върза вчера, признавам :whistle:. Давам дума да се опитам да продължа с добрите игри, ако ми бъде даден шанс. :innocent:

ПП: Повече концерти като снощния трябва да има... :music:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, І кръг)   |   21.10.2012 20:14

Шанс ше има, не се безпокой. Даже може още другата седмица да е така като гледам ...

(Primus Maximus)

Мнение  Re: Айде честита победа   |   21.10.2012 20:45

alessandron написа:
Нера, ти си знаеш като видиш Тонзето на виртуалния терен :football:

Като некво зло куче съм,баси 8-)

Честита ни победа, много съм доволна, и да кажа на Ягите, че напразно търсеха съчувствие и разбиране, всеизвестна истина е, че дамите в нашия отбор сме тенекиените човеци :dance:
Успех нататък, ще стискаме палци да тормозите останалите отбори :-)

Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, І кръг)   |   21.10.2012 23:09

Ще се изям от яд!!! :besnyo: Няма такъв екшън - усетила съм нвсички мачове, които трябва да отбия, но не и точните резултати на всичките... Къде беше логиката Фулъм да вкара САМО един гол?!? Никога не бих отбила 1-0 на тоя мач, ебати! За мен - нарисуван 2-0.... :-o

Идиотската Франция ни потопи, КАКТО ВИНАГИ... Добре че поне дубъла им го парирах, че отивахме на резил и половина... :outofspace:

Забранявам Франция да се дава на нашия отбор вече! :fatal:

Не падайте духом, вещички, само раздразниха лъва тия смешници!!!!! :witch: :witch: :witch: :witch: :witch: :witch: :witch: :witch: :witch: :witch: :witch: :witch: :witch: :witch:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, І кръг)   |   21.10.2012 23:13

alabao13 написа:
Ще се изям от яд!!! :besnyo: Няма такъв екшън - усетила съм всички мачове, които трябва да отбия, но не и точните резултати на всичките... Къде беше логиката Фулъм да вкара САМО един гол?!? Никога не бих отбила 1-0 на тоя мач, ебати! За мен - нарисуван 2-0.... :-o

Идиотската Франция ни потопи, КАКТО ВИНАГИ... Добре че поне дубъла им го парирах, че отивахме на резил и половина... :outofspace:

Забранявам Франция да се дава на нашия отбор вече! :fatal:

Не падайте духом, вещички, само раздразниха лъва тия смешници!!!!! :witch: :witch: :witch: :witch: :witch: :witch: :witch: :witch: :witch: :witch: :witch: :witch: :witch: :witch:

На пияна глава какви змии и гущери бълваш :rofl: Събирайте се за следващия мач, че в тоя стана :nmr:

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, І кръг)   |   22.10.2012 02:22

Честита победа, Примуси, безсърдечници такива :-D :-D :-D
Като сте такива тенекиени, за следващия мач захвърлям метлата, минавам в резервното си амплоа на химик, и вадя горелката и киселините :dragon:

Алабао, велика си :moufan: , жалко само, че останалите бяхме такива ялови в нападение :outofspace:

Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, І кръг)   |   22.10.2012 10:00

Сандро, не ме бъркай с местните пияндета, ако обичаш... При всички случаи, ако бях на едно уискенце, изобщо нямаше да ми е до вас и скапания мач, ако се сещаш... :devil:

Честита ви победа - обявявам я за НАПЪЛНО случайна!!! :salute:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, І кръг)   |   22.10.2012 10:19

alabao13 написа:
Сандро, не ме бъркай с местните пияндета, ако обичаш... При всички случаи, ако бях на едно уискенце, изобщо нямаше да ми е до вас и скапания мач, ако се сещаш... :devil:

Честита ви победа - обявявам я за НАПЪЛНО случайна!!! :salute:

Мдам, не те е пуснала ФРЕНСКАТА отвара още :rofl: Напролет - втори тур в Елзас, Лотарингия и разбира се - Бургундия :celebrate:

Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, І кръг)   |   22.10.2012 10:24

Абе, ти внимавай, щото за следващия мач такава отвара ще забъркаме, че ще ви изпонатръшкаме целия ви отбор да изкара уикенда в тоалетната - да видите тогава как ще се бъзикате с Вещиците.... :witch: И това не е заплаха, а обещание :devil:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - ЖФК БАБА ЯГА ● (ПМЛ "Б" Лига, І кръг)   |   22.10.2012 10:28

alabao13 написа:
Абе, ти внимавай, щото за следващия мач такава отвара ще забъркаме, че ще ви изпонатръшкаме целия ви отбор да изкара уикенда в тоалетната - да видите тогава как ще се бъзикате с Вещиците.... :witch: И това не е заплаха, а обещание :devil:

Аз затва съм си взел две жени в отбора да ви парират проклетиите - не съм като Блу МЕЦЕНАТ и БИГОРЕКСИК, та да ходя при Мария Асенова за билки. Най-много да я проследя тайно и да понабера някой треволяк от поляните, дето ходи тя. :-P

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 51 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща