Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 20.09.2026 21:34

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
● THE THRACIAN ORPHICS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, ІV кръг) 
Автор Съобщение
(The Cursed)
Аватар

Мнение  Re: ● THE THRACIAN ORPHICS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, ІV кръг)   |   11.11.2012 02:14

Diavolo написа:
PEPITO написа:
Не може да не ти е ясно че най-голям фактор за познаването на дадена среща си е шансът.Логиката рядко присъства.Така че остават само молитвите.Едно е да познаеш победа-равенство-загуба,друго е точния резултат.

Едва ли има нещо, което да не ми е ясно в прогнозирането...
И да прав си, ако не беше така отдавна да сме станали шампиони. :ludnica:

Аз май още преди 5-6 години бях казал, че докато ти си капитан на тима, никога няма да станете шампиони. Ако ще и най-големите звезди и олимпийски шампиони да съберете в отбора. ;) Още чакам да ме опровергаеш. :pukanki:

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● THE THRACIAN ORPHICS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, ІV кръг)   |   11.11.2012 03:07

Няма проблеми, рано или късно и това ще стане :-)
Само дето разсъжденията ти в тази насока не са верни... В смисъл, това е факт, но той по-точно означава, че играта е нелогична, а не обратното ако се сещаш -)
Защото в индивидуален план съм спечелил почти всичко в много форуми, не само дир.бг. И от спортни залози съм на плюс. Ако говорим конкретно за дир.бг като се замисля само бийстито не съм печелил, но и малко съм играл в него.
Освен това има още много други големи майстори, които не са ставали шампиони било като капитани или редови участници, така че ГРЕДА. Не дявола и останалите майстори тук, които са много не се връзват с ПМЛ, а обратното ако се сещаш :laugh:

(The Cursed)
Аватар

Мнение  Re: ● THE THRACIAN ORPHICS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, ІV кръг)   |   11.11.2012 03:50

Сигурно има и други майстори, които не са ставали шампиони. Аз обаче за тях нищо не съм казвал. За теб - да. ;)

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● THE THRACIAN ORPHICS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, ІV кръг)   |   11.11.2012 04:31

Stuart написа:
Сигурно има и други майстори, които не са ставали шампиони. Аз обаче за тях нищо не съм казвал. За теб - да. ;)

аха,
а пък аз да добавя, че ПМЛ не е синоним за познания и т.н. докъдето стигнеш. Това е просто една много приятна игра и толкоз.
По принцип всички игри трябва да са за това, а не за мерене чий е по-голям... :)

(The Cursed)
Аватар

Мнение  Re: ● THE THRACIAN ORPHICS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, ІV кръг)   |   11.11.2012 16:20

Diavolo написа:
Това 0-0/1-0 на Витес - Твенте ме втрещи

Кво да ти кажа, хората ти въпреки тебе се справят отлично досега. ;)

(Thug Slugs)
Аватар

Мнение  Re: ● THE THRACIAN ORPHICS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, ІV кръг)   |   11.11.2012 17:32

Stuart написа:
Diavolo написа:

Вика му се лично виждане - понякога си прав, друг път грешиш. Важното е отборът като цяло да върви напред.

(Extreme Zombies)

Мнение  Re: ● THE THRACIAN ORPHICS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, ІV кръг)   |   11.11.2012 18:30

Stuart написа:

Как може да търпиме да обиждат нашия вратар и Капитан,мой личен Ментор?Този кръг спаси "САМО" два сигурни гола засега...а да не говориме че екипът е съставен от двама дебютанти(и моя милост включително),давайки ни шанс да откриеме тръпките на ниво Световен Шампионат. :-)
Дали ще победиме,или пък не ,не е толкова важно.Важното е да се почувстваме значими и да се забавляваме сред такива утвърдени звезди като теб Stuart,доказали своето спортменство,което е несъмнено чест за нас. :-)
И ако случайно пък вземем победата,аз бих я посветил на нашия Капитан. :ura:

(The Cursed)
Аватар

Мнение  Re: ● THE THRACIAN ORPHICS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, ІV кръг)   |   11.11.2012 18:34

Абе дай за спортсменство точно вие да не говорите. ;)

(Extreme Zombies)

Мнение  Re: ● THE THRACIAN ORPHICS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, ІV кръг)   |   11.11.2012 18:48

Stuart написа:

Приятел,не се познаваме и не знам дали имате сметки за уреждане,но това не може да промени в никакъв случай представите ми за спортменството например!Както и да уважавам противниците си и теб в случая. :-)

Мнение  Re: ● THE THRACIAN ORPHICS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, ІV кръг)   |   11.11.2012 23:45

Еееееее най-после
Скъсах се от голове ама тоя Дявол голем вратар излезе

Доста незаслужено или по-скоро късметлийски но си тръгват с 1 точка от мача

(Extreme Zombies)

Мнение  Re: ● THE THRACIAN ORPHICS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, ІV кръг)   |   11.11.2012 23:49

Атлетико за цяло второ полувреме как пък не вкараха още един гол, но нищо хикса си е повече от добре, техните мачове бяха перфектни, добре че имахме късмет, че дявола ни спаси и няколко техни опасни атаки замалко не влязоха, а и хванахме витес-твенте, което уж беше невъзможно, тъй че ценна точка, следващия кръг трябва да продължим с домакинското надмощие и да се изкачваме в таблицата :-)

(The Thracian Orphics)
Аватар

Мнение  Re: ● THE THRACIAN ORPHICS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, ІV кръг)   |   12.11.2012 00:02

Tzyfo написа:
Еееееее най-после

машина си! за съжаление дявола май го знае ;)

(Extreme Zombies)

Мнение  Re: ● THE THRACIAN ORPHICS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, ІV кръг)   |   12.11.2012 00:09

Поздравления на нашия отбор за първата точка като гости!Браво най-вече на Фогелфрай и нашия Многорък Дявол-Шива!Също на Juve,Моандър,както и на мен разбира се :ura:
Браво и на Тцъфо,който ни измъчи страшно много и сигурно ще го сънувам тази нощ като Голям Кошмар. :dance:

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● THE THRACIAN ORPHICS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, ІV кръг)   |   12.11.2012 03:17

Stuart написа:

А дявола вика да си гледаш най-вече във вашата паница :)

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● THE THRACIAN ORPHICS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, ІV кръг)   |   12.11.2012 03:18

Stuart написа:
Diavolo написа:

Така е, справиха се отлично и в мача срещу вас ако не ме лъже паметта... :wave:

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● THE THRACIAN ORPHICS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, ІV кръг)   |   12.11.2012 03:23

Евала на фогелето!
Един от най-техничните голове, които съм виждал през годините... :moufan:

Извинявам се за прибързаната си реакция и то само седмица след като казах, че когато гостуваме е именно полето и мястото за импровизации.
Факт, втора поредна седмица голът на кръга ще е дело на зомби. :devil:

Вижте наистина искам да има покритие и синхрон, мисля, че ме разбрахте и че забележката не беше толкова за това, че има 0-0 или 2-2 или 1-3, а за големия дисбаланс в доста от прогнози.
И това е проверено във времето, че носи кратки дивиденти, факт.

От началото на сезона съм доволен от всички, забавляваме се чудесно, стават големи мачове и точно това трябва да носи играта - удоволствие и тръпка :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● THE THRACIAN ORPHICS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, ІV кръг)   |   12.11.2012 03:27

Shifter написа:
Stuart написа:
Diavolo написа:

Вика му се лично виждане - понякога си прав, друг път грешиш. Важното е отборът като цяло да върви напред.

Точно така.
Иначе Дявола никога не е карал когото и да било в зомбитата да играе нещо на сила и защото той така е решил. С изключение на един мач за купата в първия ми сезон начело, когато при нас бяха Рикелме, Барс и Кетълкилъра. Изоставахме след мач за купата, на ревашна казах, че ще избера мачове за 1-1 и ще ботираме. Така и направихме. Бихме с 4-1 или 3-1, не помня вече, но май отпаднахме след двата мача общо :))

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● THE THRACIAN ORPHICS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, ІV кръг)   |   12.11.2012 03:34

juve написа:
Атлетико за цяло второ полувреме как пък не вкараха още един гол, но нищо хикса си е повече от добре, техните мачове бяха перфектни, добре че имахме късмет, че дявола ни спаси и няколко техни опасни атаки замалко не влязоха, а и хванахме витес-твенте, което уж беше невъзможно, тъй че ценна точка, следващия кръг трябва да продължим с домакинското надмощие и да се изкачваме в таблицата :-)

Мдам, много странно нещо...
Миналата година печелихме с лекота като гости, често със сериозна разлика, а трудностите идваха повече при домакинствата...
Пак да се повторя. Този сезон съм меко казано същисан от големите затруднения, които гостуващите отбори изпитват. Ние например в две поредни гостувания сме надиграни почти тотално, като общо за тези два мача протнивниците ни познаха 6 атаки (3-0 от подземните, а тук можеше да е 3-1 примерно), докато ние дефакто имаме само едно, две реални положения за гол.

Конкретно за този мач, Валадолия - Валенсия и Атлетик - Севиля бяха хващаемите мачове, но си бяха сложнички...
Аз лично тия два мача ги виждах 2-1/1-0 за Атлетик и 1-0/2-1 за Валенсия. :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● THE THRACIAN ORPHICS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, ІV кръг)   |   12.11.2012 03:42

redo написа:
Tzyfo написа:
Еееееее най-после

машина си! за съжаление дявола май го знае ;)

Аха, знам го аз Тцъфото :devil: :-P

Първо поздравления за орфиците, които този сезон ще са голям фактор според мен. Измъкнахме се определено, макар честно казано в момента да ме е яд, защото именно от това 2-0 на Минетико се опасявах.
Колебаех се между този резултат и 1-0 за Марсилия, кое да избия от двете. На косъм бях да оставя Олимпик за сметка на именно този мач, ама...
Ето значи до какво води едно несъзнателно недоглеждане от страна противника...
Значи ти каза, че си изненадан от отиграванията на твоите хора за Марсилия - Ница. Е аз също се подведох по това. Виждах този мач за твърда единица. Вие обаче праскате 1-0/1-1 и аз се полакомих да избия единствения знак едно в този мач и по този начин да го елиминирам като потенциална заплаха, защото 1-1 ама изобщо не го виждах. Ако бяхте го отиграли 1-0/2-1 или 2-0/2-1, може би щях да го оставя на провидението и да избия 2-0 на Минетико, понеже както и да го въртях тоя мач така го виждах да излезне.
Виждаш понякога колко тънка е линията между успеха и неуспеха. Уфф :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● THE THRACIAN ORPHICS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, ІV кръг)   |   12.11.2012 03:44

PEPITO написа:
Поздравления на нашия отбор за първата точка като гости!Браво най-вече на Фогелфрай и нашия Многорък Дявол-Шива!Също на Juve,Моандър,както и на мен разбира се :ura:
Браво и на Тцъфо,който ни измъчи страшно много и сигурно ще го сънувам тази нощ като Голям Кошмар. :dance:

Браво на всички от атаката! Измъкнахме точка от исторически труден за нас противник.
Важното е да се забавляваме пък каквото стане. :-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща