Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 26.07.2026 10:49

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 65 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
● VALIANT KNIGHTS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Мнение  Re: Хохохохохох   |   25.11.2012 00:28

Гонзо написа:
alessandron написа:
Гонзо написа:

Еми ние 1:1/2:1/3:1 го бехме отиграли, не виждам за кво ми го казваш?

Аааааа , извинявам се Санде , не го бях видял . Това го казах , защото се оплака от атаката на Бастия .
Иначе 3 отбора от Б група , вкарват по 2 гола във Франция , с едни и същи мачове :laugh:

Което показва кви блейки са вратарите - само Гоа е махнал 1:1 на Нанси - Сошо?! А уругвайският мач свърши 1:1, т.е. и ние си лягаме с преднина на почивката - повече от заслужена според мен, тоя крайно нелогичен дубъл в Германия задържа Валките в мача и ще има интрига през второто полувреме - ние имаме 4 мача утре, те да с 2, но от нашите този в Бразилия е изцяло блокиран, така че реално сме с 3 мача. Дано вкараме още голове.

(Valiant Knights)

Мнение  Re: ● VALIANT KNIGHTS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 01:02

Истината е че тези два мача сам си ги избрах и направо ми иде да вия от яд

10524 | Франция-1
за тях
[C - 21:00] 10509 | Бастия - Лориен г:г 4+ гола
[C - 21:00] 10506 | Нанси - Аячо неясен знак с 3+ гола

Аячо за първи път завършват 1:1, а за победата на Бастия с 10 човека от 11 минута не мога да кажа нищо

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● VALIANT KNIGHTS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 01:20

Нанси - Аячо +3 гола?! Сериозно?! Аз пък бях убеден, че е ъндър. За Бастия ясно, затва и скочи на 3:1. Но два мача във Франция точно и двата да скочат над 3 гола - бил си оптимист определено. Аз пък реших да не избивам на Сошо - Ница, защото го виждах 2-ка, а Реймс - Брест бях убеден, че не е 1-ца, защото Брест имаха 7 загуби в 7 мача като гост и им беше време да не паднат - така и стана, макар че не 1:1, а 0:0 завърши.

(Primus Maximus)
Аватар

Мнение  Re: ● VALIANT KNIGHTS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 01:38

Санде ти хубаво си ги мислил нещата във Франция ама за Германия да ми беше подшушнал че са взели Дортмунд :) знаеш, че нямам време да гледам и на противниците мачовете ... щях да се натискам да избиеш тоя дубъл .. колкото и да са мощни Борусия нямат дълга скамейка и се измарят. Двойката беше сигурна от там нататък един гол разлика 0:1/1:2 :) Здраве да е... мен ме е яд че постоянно ми бяга тоя хеттрик в ПМЛ ама има още един мач току виж смелото ми отиграване на Леверкузен върже :)

(Valiant Knights)

Мнение  Re: ● VALIANT KNIGHTS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 11:33

Предния кръг беше време КПР да вземат ама не би.. този кръг било време Сасуоло да пуснат гол и точно сега го пуснаха, било време след 7 мача Брест да не паднат и верно не паднаха. Бастия с 10 души цял мач бият, Дефенсор не можаха да вкарат с човек повече половин час, Волфсбург и те така. Иначе предния и този кръг успяваме да намерим мачовете с червени картони :)

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● VALIANT KNIGHTS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 12:33

the__knight написа:
Предния кръг беше време КПР да вземат ама не би.. този кръг било време Сасуоло да пуснат гол и точно сега го пуснаха, било време след 7 мача Брест да не паднат и верно не паднаха. Бастия с 10 души цял мач бият, Дефенсор не можаха да вкарат с човек повече половин час, Волфсбург и те така. Иначе предния и този кръг успяваме да намерим мачовете с червени картони :)

Е сам знаеш, че това са вероятности, не аксиоми и въпросът е колко по-вероятно е да стане - а това е преценка. КПР след като не биха Рединг като домакин лично аз се отказах от всекви опити да отгатна кога ще дойде първата им победа. Волфсбург пък го бяхме покрили с 2:1, а в Уругвай, въпреки че Дефенсор бяха с човек повече, другите играеха по-активно. За Бастия наистина е късмет, но ни се върна заради Серия Б, където се разминахте само с греда.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● VALIANT KNIGHTS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 12:35

jackx13 написа:
Санде ти хубаво си ги мислил нещата във Франция ама за Германия да ми беше подшушнал че са взели Дортмунд :) знаеш, че нямам време да гледам и на противниците мачовете ... щях да се натискам да избиеш тоя дубъл .. колкото и да са мощни Борусия нямат дълга скамейка и се измарят. Двойката беше сигурна от там нататък един гол разлика 0:1/1:2 :) Здраве да е... мен ме е яд че постоянно ми бяга тоя хеттрик в ПМЛ ама има още един мач току виж смелото ми отиграване на Леверкузен върже :)

Еми не бях убеден в твърдостта на двойката, честно казано - мислех, че клони повече към 2:2. Плюс тва дубъл в Германия при мач с две прогнози много трудно бих избил. Иначе хеттрикът ще дойде, важното е отборът да се стабилизира след испанското ми приключение, в което определено занемарихме играта и си платихме с 2 загуби.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● VALIANT KNIGHTS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 12:44

the__knight написа:
Иначе предния и този кръг успяваме да намерим мачовете с червени картони :)

Като стана дума за червени картони:

http://livescore.com/default.dll/game?comp=brazil2&game=596002

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● VALIANT KNIGHTS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 12:48

Крал Блуфен написа:
the__knight написа:

Е тия как са доиграли мача, защо не е прекратен?

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● VALIANT KNIGHTS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 12:59

И аз не разбрах - може да спазват правилото в ПМЛ - трябват 51% от прогнози и мача се играе =) 6 човека останали в отбор явно не е проблем :dance:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 25.11.2012 12:59, променена общо 1 път

(Arlito)

Мнение  Re: ● VALIANT KNIGHTS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 13:39

alessandron написа:
Крал Блуфен написа:
the__knight написа:

Може последният да е изгонен след като е свирил края. Не знам дали при такъв случай в лайвскора ще го пишат 90-та обаче. Другият вариант е лайвскор да са объркали и всъщност да е прекратен в 90-та.

(Valiant Knights)
Аватар

Мнение  Re: ● VALIANT KNIGHTS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 14:37

Дотук сте 99% перфектни, Санде, поздравления.
Започваме с потоците - с оглед на кръга - супер.
Изиграването на мачовете беше също за отличен!
Браво!

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● VALIANT KNIGHTS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 15:12

Шефе, трябва да признаем, че в този кръг ни дадоха и много добри мачове, което също помага за доброто представяне ;)

И стига си демагогствал с тоя бразилски мач :-P Колко пъти да обръщам внимание,че 3/5 от отбора дадоха поне една прогноза 2 и единствено Пожето беше за твърда двойка.

Иначе браво на Джак и Саватаж :give5:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● VALIANT KNIGHTS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 15:18

nerra написа:
Шефе, трябва да признаем, че в този кръг ни дадоха и много добри мачове, което също помага за доброто представяне ;)

И стига си демагогствал с тоя бразилски мач :-P Колко пъти да обръщам внимание,че 3/5 от отбора дадоха поне една прогноза 2 и единствено Пожето беше за твърда двойка.

Иначе браво на Джак и Саватаж :give5:

Дават, щото такива потоци съм дал ;-) За бразилския мач не ща и да чувам дума повече, след като само Джак, освен мен, дава прогноза за 1-ца. Независимо как излезе, престъпление е при залога, който има специално в тоя мач, да се лендзотите с некви 2-ки, покрити с хиксчета. :censored: :blink: :laugh: :innocent: Ако ви бях оставил да го играете 2-ка, Дъ Найт нищо чудно да не беше избил и двете прогнози там и да беше покрил нещо във Франция, т.е. сега да не водим. :rock:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● VALIANT KNIGHTS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 15:27

А ако ей така, съвсем случайно вземе, че не излезе единица кво правим? :laugh:
Ако излезе едно ми е ясно, от сега си представям тирадите :rofl: :-P

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● VALIANT KNIGHTS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 15:30

nerra написа:
А ако ей така, съвсем случайно вземе, че не излезе единица кво правим? :laugh:
Ако излезе едно ми е ясно, от сега си представям тирадите :rofl: :-P

Не четеш май какво пиша?! :-P Въпросът е на как ще излезе точно, ами как си мисли вратарят, че може да излезе. Този мач стана важен от гледна точка обиране на избивки - нещо, което нямаше да стане, ако бяхме играли 2-ка изцяло - виж и Нуф какво е писал в началото на темата.
Иначе тия Барселона ме дразнят все повече, да им ... предния път 3:1, ся 4:1, на нас като ни трябваше 4:1 стана 4:2. И в "А", и в "Б" формация все са гадни цигани. :ireful:

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● VALIANT KNIGHTS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 15:37

на мен ми е любопитно дали и Барселона Б играе тики така :laugh:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● VALIANT KNIGHTS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 15:38

Ех, ама как се измъквааш :laugh: Значи, има разлика между - вие луди ли сте да искате да го играете двойка и да го играем единица, та да изтормозим вратаря :-P И освен това като му е толкова сигурна единицата, що е избил двойката?

А Барселонци са мизерни мизерници :besnyo:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● VALIANT KNIGHTS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 15:47

nerra написа:
Ех, ама как се измъквааш :laugh: Значи, има разлика между - вие луди ли сте да искате да го играете двойка и да го играем единица, та да изтормозим вратаря :-P И освен това като му е толкова сигурна единицата, що е избил двойката?

А Барселонци са мизерни мизерници :besnyo:

Мачът е 1-ца по всички правила на прогнозирането, точка по въпроса. :-D А двойката е избита, щото Дъ Найт си е казал "Ясно, че е 1-ца, ама да не земе да се прецака нещо" - демек дошубяло го е. При твърда 2-ка немаше да избие две прогнози.

(Primus Maximus)
Аватар

Мнение  Re: ● VALIANT KNIGHTS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 15:48

alessandron написа:
Крал Блуфен написа:
the__knight написа:
Иначе предния и този кръг успяваме да намерим

Може последният да е изгонен след като е свирил края. Не знам дали при такъв случай в лайвскора ще го пишат 90-та обаче. Другият вариант е лайвскор да са объркали и всъщност да е прекратен в 90-та.

А може и да е гонил от резервната скамейка хора :) и това се е случвало.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 65 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща