Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 20.09.2026 23:56

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
● THE RED WINNERZ - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг) 
Автор Съобщение
(Dune Warriors)

Мнение  Re: ● THE RED WINNERZ - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 01:49

ReZo написа:
пили ми нещо ботеца и му набивам канчето
никва милост за наглеца :finger:

Ахахахахахаха, добре, че спечели една победа (ама сигурен ли? щото мачът не е свършил, а там пред Братската могила не знам дали раздават хартия за посрани гъзове), че да изгрее слънце и на твоята уличка :) Не се бой, изхвърляй се смело, че повече я има, я не... Ама нищо де, ти нали си йога, оная стойка с палците ти се отдава много добре :rofl:

ReZo написа:
а ти недей забърсва омазания с грес роБОТски гъзец, а питай капитана си защо след като вече е получил гол с 2:0 в Холандия на мача Фаворит-Слабак съвсем скоро, продължава упорито да повтаря една и съща греша, ако се сещаш за кое канче и кое гледане ти намеквам :laugh:

А дали да не попита един гост-гуру какво се случи миналият сезон баш в нейния отбор :wave:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● THE RED WINNERZ - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 01:51

ReZo написа:

един дубъл 1:1 , ама на място, а не 8 не на място
там е разликата, ако се сещаш за коя точно разлика в класите иде реч :laugh:

всенародна радост
я пак ?

а ти недей забърсва омазания с грес роБОТски гъзец, а питай капитана си защо след като вече е получил гол с 2:0 в Холандия на мача Фаворит-Слабак съвсем скоро, продължава упорито да повтаря една и съща греша, ако се сещаш за кое канче и кое гледане ти намеквам :laugh:

Моля мениджъри, на които им се даде шанс и комфорт да водят точно PRIMUS MAXIMUS и не постигнаха желания резултат, да не се изказват много-много. :laugh: Специално Аякс беше против всякаква логика да е 2:0 и много добре го знаеш ;-) Честита ви победа иначе, поне така разбрах, не съм ви гледал кой колко мача му остават.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● THE RED WINNERZ - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 01:52

ReZo написа:

В нашето канче всичко е пълно и равно бе, Резо, ние си имаме стройна система с болдване и почервеняване, като паднем - просто системата не е сработила, кво толкова :laugh:

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: ● THE RED WINNERZ - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 01:57

naja_haje написа:
ReZo написа:

Ахахахахахаха, добре, че спечели една победа (ама сигурен ли? щото мачът не е свършил, а там пред Братската могила не знам дали раздават хартия за посрани гъзове), че да изгрее слънце и на твоята уличка :) Не се бой, изхвърляй се смело, че повече я има, я не... Ама нищо де, ти нали си йога, оная стойка с палците ти се отдава много добре :rofl:

ReZo написа:

А дали да не попита един гост-гуру какво се случи миналият сезон баш в нейния отбор :wave:

случи се това, което се случи и предишните сезони и което се случва и този сезон
ясни са ми причините, но бих ги споделил с нея, ако ме попита.....непотърсени съвети не давам

което обаче не разбирам изобщо какво ти влиза в мазния, нагъл , ботски , емигрантски, разпорен, ОКСФОРДСКИ гъзец, батенце глупаво
бит ли си, бит си ?
къв ти е проблема и за кво се бориш, дай да изясним,че аз наистина не схващам ? :dance:

и ...ооо, ДА..благодаря на Нера,че ме подсети..
да биеш БОТЪРЗ с дубъл 1:1 ..безценно !!! :rock: :dance: :laugh:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● THE RED WINNERZ - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 02:03

ReZo написа:
случи се това, което се случи и предишните сезони и което се случва и този сезон
ясни са ми причините, но бих ги споделил с нея, ако ме попита.....непотърсени съвети не давам

Да не излязох аз черният сега? Питам информативно де, не си казал, че ще споделиш с мен.

(Dune Warriors)

Мнение  Re: ● THE RED WINNERZ - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 02:04

ReZo написа:

Ахахаххаа, ясни са ти причините, ама няма да споделиш, муахахаа, класик си, Резко, класик. Само заради тая класика си струваше целият 'диалог' с теб.

ReZo написа:
което обаче не разбирам изобщо какво ти влиза в мазния, нагъл , ботски , емигрантски, разпорен, ОКСФОРДСКИ гъзец, батенце глупаво
бит ли си, бит си ?
къв ти е проблема и за кво се бориш, дай да изясним,че аз наистина не схващам ? :dance:

Защо са кавичките горе ли? Ами ето, отново не си пропуснал да покажеш богатияси речник от 3 думи. Направо е чудо как с толкова малко думи успяваш да се изложиш толкова много :)

(Dune Warriors)

Мнение  Re: ● THE RED WINNERZ - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 02:06

alessandron написа:
Да не излязох аз черният сега? Питам информативно де, не си казал, че ще споделиш с мен.

Хахаха, ти пък къде се буташ между шамарите? Резко знае, но няма да каже на никой. А да те видя сега как ще издържиш на това напрежение :)

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● THE RED WINNERZ - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 02:06

alessandron написа:
ReZo написа:

Е как ти черен, бе шефе :-o Чудесен си отсекъде, виж каква чудесна симбиоза сме си спретнали ;-)

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● THE RED WINNERZ - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 02:08

nerra написа:

Е как ти черен, бе шефе :-o Чудесен си отсекъде, виж каква чудесна симбиоза сме си спретнали ;-)

червено-черен е шефчето ;-) :laugh:

(Dune Warriors)

Мнение  Re: ● THE RED WINNERZ - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 02:09

nerra написа:

Преиграваш, Дяволе... Малко остава да стъпиш съвсем на криво :rofl:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● THE RED WINNERZ - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 02:10

naja_haje написа:
nerra написа:

Преиграваш, Дяволе... Малко остава да стъпиш съвсем на криво :rofl:

:oops: ще внимавам повече занапред :laugh:

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: ● THE RED WINNERZ - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 02:44

naja_haje написа:
Защо са кавичките горе ли? Ами ето, отново не си пропуснал да покажеш богатияси речник от 3 думи. Направо е чудо как с толкова малко думи успяваш да се изложиш толкова много :)

Наджабер, след като си напълно наясно с неприязънта ми към вас и след като с тази АНТИтактика знаеш,че ви класирам някъде по средата между засъхнала коричка в ъгъла на устата и лайно от листна въшка, аз наистина не мога да разбера какво те учудва в отношението ми ?
Ние говорим на терена, доколкото може да се говори за терен тук
За този мач потоците сме ги избирали с Тюлена с ясната идея за всеки един от тях и какво можем да очакваме
ето, получи се точно или почти точно така както очаквахме...може да иронизирате колкото си искате, но фактът е факт, а той е ,че сте БИТИ..това осъзна ли го, или наиситина чакаш и утрешните мачове да минат ?!

ПЕЧЕЛИМ, навярно печелим на нула, кефя се напълно заслужено, а ти ми кесиш тука, обясняваш ми за португалския си фетиш, търсиш съчувствие като циганка в социалното от отбора на Максимус....
БОТЕ, пак те питам, какъв ти е проблема ?
Ето, влезнах,честитих ви , пратих ви поздрави от оксфордския университет по случай празника...
а ти след като не можеш да изсъскаш дори и едно престорено "честита победа", на което избощо и не държа , аз не разбирам чий чеп продължаваш да дириш тук ?
първото полувреме свърши
ако искаш още, виж в колко часа започва първия ни мач утре, застани в стойка П като дийде момента....и чакай поредната порция разтопени бели снежинки в палавия си крумовградски гъзец

а ако само аз съм ти проблема..

ами, извинявай тогава , няма да се повтори..поне до края на този сезон !
само още веднъж, ама напролет

ето, играта има нужда от такъв заряд, да се раждат спорове, дербита..
но като се правиш на улав, какво друго очакваш, освен да ти тегля пловдивските путки майни ?! :-D

п.с
можех да напиша само "да ти еба майката", но реших да съм по-обстоятелствен, считай го като комплимент :rofl: :laugh: :finger:

(Dune Warriors)

Мнение  Re: ● THE RED WINNERZ - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 03:00

ReZo написа:
Наджабер, след като си напълно наясно с неприязънта ми към вас и след като с тази АНТИтактика знаеш,че ви класирам някъде по средата между засъхнала коричка в ъгъла на устата и лайно от листна въшка, аз наистина не мога да разбера какво те учудва в отношението ми ?

Нищо не ме учудва, Резко - надявах се, ама на - както и очаквах, оказа се неспособен да надскочиш себе си. Нейсе.

Е аз приключих с комплиментите, затова
ReZo написа:
можех да напиша само "да ти еба майката"
:laugh:

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: ● THE RED WINNERZ - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 03:24

naja_haje написа:
ReZo написа:

Нищо не ме учудва, Резко - надявах се, ама на - както и очаквах, оказа се неспособен да надскочиш себе си. Нейсе.

Е аз приключих с комплиментите, затова
ReZo написа:
можех да напиша само "да ти еба майката"
:laugh:

О, и аз очаквам от вас да спрете да изнасилвате играта всеки кръг, ама ....уви :dunno: лошото е ,че лека-полека и фенове ви се навъдиха..срам ги е да си признаят още , но няма да се учудя след сезон-два да има вече няколко отбора , "играещи" с 16 Х 1:1 в даден мач ...
Това игра ли ще е според теб, или пълна пародия на играта ?
не ми отговаряй, риторичен въпрос....

задай си въпроса какво постигате с подобна игра ?
Ок, ще станете шамопиони и какво от това ?!
титлата ще бъде само за капитана ви, който е успял да избира точните мачове за 1:1, а вашата "заслуга" е дотолкова,че да не се отклонявате от установения шаблон...
това ли ви е играта ?! елементарно е
само човек с ограничено мислене би се хванал на подобно хоро или такъв, който селдва йезуитските приници да печели на всяка цена и с всякакви средства...

за разлика от вас, аз си обичам романтизма в тази игра, играя я от самото й начало и съм видял всичко в нея...и зная за какво говоря
пресолявам манджата доста често в отношеноето си към вас, но , наистина, не очаквайте друго отношение...
много елементарно тарикатстване е това, което "играете"...
Верно отвреме на време вкарвате и красиви голове, с различно от 1:1 резили, но това е рядко, за да затвърди правилото за "изключенията на правилото"
предполагам,че не ти е приятно да четеш това, но е напълно нормално да е така

аре, тегли сега,че тук стана никое време,а и теб те чакат чинии да миеш 8-) :-D :salute:

(Les Mousquetaires)
Аватар

Мнение  Re: ● THE RED WINNERZ - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 05:47

Доста горещо станало по трибуните на нашия мач :-)

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: ● THE RED WINNERZ - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 06:15

Седя, гледам - Уинърз имат по - малко познати знаци, отколкото ние удари във вратата... Респект за тях!

И за да допълня - ботирането е моментно, класата - вечна.

Успех на Уинърз в борбата за оставане в А група. С тая схематичност и ботщина и това им е много, ама нейсе. В добро настроение съм и съм ларш...

(Les Mousquetaires)
Аватар

Мнение  Re: ● THE RED WINNERZ - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 10:18

Какви шампиони бе Резо??Досега късмета ги покриваше навсякъде, но то дори да уцелиш правилните 1:1 се иска малко знания. Лавините предния път и ние този ги разкрихме. Дано другите ги довършат. Иначе ми е кеф да печеля мач още в събота вечер. Неделята ми е супер :-D

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: ● THE RED WINNERZ - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 13:05

dakaaa написа:
ботирането е моментно, класата - вечна.

аахахахахахаха :rofl: :rofl: :rofl:
роди се нов ПМЛ постулат , дами и господа !!!
такава мисъл може да роди главата само на велик мениджър от ранга на Брайън Клъф, Бил Шенкли или Ферарио Спасов !!! :dance: :laugh: :rofl:

(Синята Лавина)

Мнение  Re: ● THE RED WINNERZ - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 13:13

Изображение

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: ● THE RED WINNERZ - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 13:14

оо,страхотно
днес все пак ще се изиграе Чезена-Емполи и мачовете ни стават 3
все още има шанс за едно 0:4 срещу ботърз, което би било напълно резонно с оглед разликата в КЛАСИТЕ, пак казвам, защото не съм доволен от това скромно 0:2, нали :-P :-D

и така, за нас днес:
Чезена - Емполи 2:1/1:2
Палермо - Ювентус 0:1/1:1
НАК Бреда - Фейенорд 1:2/1:3

за ботърз:
Мьонхенгладбах - Майнц 1:1
вярвам,че Майнц като едни истински майни няма да се изложат в този мач и нама да ботират, но да видим :laugh:

Блуфена може да пуска лайвбетинга за нов гол във вратата на ботърз или в нашата, да видим :cheers:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща