Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 16:06

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 30 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг) 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   25.12.2012 17:56

Тоя па, ти съвсем изтреще, причината за забавянето на сезона изобщо не се крие в това :stop:

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   25.12.2012 17:57

Гонзо написа:
Хо Хо Хо , били сме . Поредно доказателств , че е сме с класа над А група :laugh:
Дяволе , не се оправдавай . Бихме си ви с класа ;-) Всеки отбор е потенциална жертва на Демба ;-)
Айде , ВЕСЕЛИ ПРЕЗНИЦИ :cheers:

Има паритет в елиминирането на отбори от А и Б групата в този кръг :laugh:
А за останалото съм си казал вече защо и как... :wave:

(The Cursed)
Аватар

Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   25.12.2012 19:15

Diavolo написа:
Тоя па, ти съвсем изтреще, причината за забавянето на сезона изобщо не се крие в това :stop:

Грешка. Точно това беше една от причините, да не кажа основната причина, да се замотаем със старта. И това е безспорен факт.

Аватар

Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   26.12.2012 04:05

falkenbach написа:
"Шибаните ингилизи"... Ето ти защо за щяло и нещяло отлагат мачове http://news.ibox.bg/news/id_171796692 Да си направили "зимна дупка"... хахаха. Алоу, светът около ПМЛ и в частност около тебе ли трябва да се върти?

Ясно е, че ако не беше за пореден път отложен сезона (тоя път и заради другия, който се оплаква в темата), можеше спокойно да се почива тая седмица и в ПМЛ и да не се играят мачове! Но, не, нека се измислят начини федералните отбори да имат още един шанс да продължат за купата...

...и разбира се за всичко е виновна Англия, нищо че ще гледаме футбол на боксинг дей.

Виж сега, като им е кофти климата и са им скапани терените, правят една пауза и няма да има клоуниади - германците да не са по-тъпи?! В крайна сметка ху кеърс абаут фъкин' боксин' дей??! Може би само азиатските букита. :clown:

Факт е, че повечето мачове на шибания Албион се отлагат заради "frozen pitch" (wtf?!?!) и "waterlogged pitch" (пред който тазгодишното римско дерби изглеждаше като мач на водна топка в Тихия океан) - две твърде смешни причини на фона на жалките ингилизки претенции, че са "таф гайс", и широкия европейски опит за мачове при влошени метеорологични условия (на прима виста се сещам за за мача Фрайбург-Дортмунд от тазгодишната Бундеслига или още по-пресен пример - Динамо Загреб-Динамо Киев от последния кръг на ШЛ)

Иначе малко наизуст си говоря, но съм останал с усещането, че уикендът около 20-ти декември винаги си е бил редовен кръг в ПМЛ. В случая се падна с по-кирливи мачове и отиде за Купа. Каква точно драма видя в случая, че не можах да те разбера? Нали на изнежените розови пръчки ще им паднат два санта сняг на 25 март и ще е същата история с повсмеместно отложените мачове. Кого ще обвиняваме тогава?! :/

Последна промяна Medved на 26.12.2012 04:06, променена общо 1 път

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   26.12.2012 07:11

Да бе и аз не виждам ква е драмата . Просто малшанс , да избереш единствения отложен мач (от 10) в Англия - Ш . Този в Англия - 2 не го броя , защото нямахте шанс да го хванете , по начина по който го бяхте изиграли . Точно обратното , ние имахме голям шанс за трети гол там .Не мисля , че има някакво съмнение в победата ни :ludnica:

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   27.12.2012 18:54

Гонзо написа:
Да бе и аз не виждам ква е драмата . Просто малшанс , да избереш единствения отложен мач (от 10) в Англия - Ш . Този в Англия - 2 не го броя , защото нямахте шанс да го хванете , по начина по който го бяхте изиграли . Точно обратното , ние имахме голям шанс за трети гол там .Не мисля , че има някакво съмнение в победата ни :ludnica:

Хмм, не мисля, този мач го бяхмте отиграли отлично и си беше потенциален гол, а и все пак ние играхме с мач по-малко, цели 3 прогнози... :ludnica:

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   27.12.2012 19:00

Stuart написа:
Diavolo написа:

Грешка. Точно това беше една от причините, да не кажа основната причина, да се замотаем със старта. И това е безспорен факт.

Не знам колко е безспорен този факт, но аз бях от последно разбралите за наказанието... :-D Ами никой не ви е виновен, че сте се забавили толкова много. Аз не съм протестирал за наказанието, нито съм бавил по някакъв начин нещата. А миналите години и без наказания пак закъснявахме със старта и пак се играеше на връх Коледа и пак с отложени мачове, нищо не се е променило...
Значи да одобщя, не желая да ми дават потоци Англия, половината да отпадат, защото нивите на ингилизите им се наводнили, а и защо изобщо трябва да се играе и да се разваля празничното настроение на хората? Две седмици пълна почивка и това е. Точно в седмицата преди празниците се скъсах от бачкане, няхам време буквално да включа и изключа компа, прав заспивах, за да мога после да си почивам като бял човек по празниците след добре свършената работа и ето ти го резултата... Ранно отпадане след 5 наши прогнози аут и нелепости в избора и на вратата. Ест. има и други като мен, така че най-добре е да не се играеше, това е.
След подобни загуби ми се губи цялото желание за игра... :dunno:

Аватар

Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   28.12.2012 01:41

Гяволе, голям ревлиньо си станал напоследък! :dunno:
Уикендът преди празниците ВИНАГИ е бил състезателен, независимо от късен/ранен старт на сезона. Нещо повече - в мнозинството от случаите и бил шампионатен кръг. Ето ти един пример от сезон 07/08: http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=prognozifutbol&Number=1948248239&page=54&view=collapsed&sb=5&part=

Относно визираната по-горе причина за късния старт - нито е главната, нито е била от основните. Но не това е въпросът, защото няма никаква връзка между късния старт и една напълно нормална състезателна седмица за Купата, проведена на сравнително читави потоци и в изцяло извънпразничен/отпускарски период (изключвам вратарите, но затова отборите са с по 5-6 човека, за да има кой да покрие невралгичен пост, ако някой се запие отрано). Пак ще попитам: когато на 25 март на шибания албион паднат 2 сантима сняг и изнежените розовелки масово си отложат мачовете, КОЙ ще е виновен тогава?!?!?!

(The Cursed)
Аватар

Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   28.12.2012 15:21

Мейджър написа:
Относно визираната по-горе причина за късния старт - нито е главната, нито е била от основните.

Нема нужда да се лъжем ;)

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   28.12.2012 23:36

Мейджър написа:
Гяволе, голям ревлиньо си станал напоследък! :dunno:

Просто ме е яд...
Мразя да губим по такъв начин. При другите три загуби не е имало никакъв рев. :-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 30 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2