● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)
| Автор |
Съобщение |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32220 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг) | 25.12.2012 17:56
Тоя па, ти съвсем изтреще, причината за забавянето на сезона изобщо не се крие в това 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32220 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг) | 25.12.2012 17:57
Има паритет в елиминирането на отбори от А и Б групата в този кръг А за останалото съм си казал вече защо и как... 
|
|   |
|
 |
|
Stuart
(The Cursed)
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг) | 25.12.2012 19:15
Грешка. Точно това беше една от причините, да не кажа основната причина, да се замотаем със старта. И това е безспорен факт.
_________________ Let's Make PML Great Again!
|
|   |
|
 |
|
Medved
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг) | 26.12.2012 04:05
Виж сега, като им е кофти климата и са им скапани терените, правят една пауза и няма да има клоуниади - германците да не са по-тъпи?! В крайна сметка ху кеърс абаут фъкин' боксин' дей??! Може би само азиатските букита. Факт е, че повечето мачове на шибания Албион се отлагат заради "frozen pitch" (wtf?!?!) и "waterlogged pitch" (пред който тазгодишното римско дерби изглеждаше като мач на водна топка в Тихия океан) - две твърде смешни причини на фона на жалките ингилизки претенции, че са "таф гайс", и широкия европейски опит за мачове при влошени метеорологични условия (на прима виста се сещам за за мача Фрайбург-Дортмунд от тазгодишната Бундеслига или още по-пресен пример - Динамо Загреб-Динамо Киев от последния кръг на ШЛ) Иначе малко наизуст си говоря, но съм останал с усещането, че уикендът около 20-ти декември винаги си е бил редовен кръг в ПМЛ. В случая се падна с по-кирливи мачове и отиде за Купа. Каква точно драма видя в случая, че не можах да те разбера? Нали на изнежените розови пръчки ще им паднат два санта сняг на 25 март и ще е същата история с повсмеместно отложените мачове. Кого ще обвиняваме тогава?! :/
Последна промяна Medved на 26.12.2012 04:06, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг) | 26.12.2012 07:11
Да бе и аз не виждам ква е драмата . Просто малшанс , да избереш единствения отложен мач (от 10) в Англия - Ш . Този в Англия - 2 не го броя , защото нямахте шанс да го хванете , по начина по който го бяхте изиграли . Точно обратното , ние имахме голям шанс за трети гол там .Не мисля , че има някакво съмнение в победата ни 
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг) | 27.12.2012 18:54
Хмм, не мисля, този мач го бяхмте отиграли отлично и си беше потенциален гол, а и все пак ние играхме с мач по-малко, цели 3 прогнози... 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг) | 27.12.2012 19:00
Не знам колко е безспорен този факт, но аз бях от последно разбралите за наказанието...  Ами никой не ви е виновен, че сте се забавили толкова много. Аз не съм протестирал за наказанието, нито съм бавил по някакъв начин нещата. А миналите години и без наказания пак закъснявахме със старта и пак се играеше на връх Коледа и пак с отложени мачове, нищо не се е променило... Значи да одобщя, не желая да ми дават потоци Англия, половината да отпадат, защото нивите на ингилизите им се наводнили, а и защо изобщо трябва да се играе и да се разваля празничното настроение на хората? Две седмици пълна почивка и това е. Точно в седмицата преди празниците се скъсах от бачкане, няхам време буквално да включа и изключа компа, прав заспивах, за да мога после да си почивам като бял човек по празниците след добре свършената работа и ето ти го резултата... Ранно отпадане след 5 наши прогнози аут и нелепости в избора и на вратата. Ест. има и други като мен, така че най-добре е да не се играеше, това е. След подобни загуби ми се губи цялото желание за игра... 
|
|   |
|
 |
|
Medved
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг) | 28.12.2012 01:41
Гяволе, голям ревлиньо си станал напоследък! Уикендът преди празниците ВИНАГИ е бил състезателен, независимо от късен/ранен старт на сезона. Нещо повече - в мнозинството от случаите и бил шампионатен кръг. Ето ти един пример от сезон 07/08: http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=prognozifutbol&Number=1948248239&page=54&view=collapsed&sb=5&part=Относно визираната по-горе причина за късния старт - нито е главната, нито е била от основните. Но не това е въпросът, защото няма никаква връзка между късния старт и една напълно нормална състезателна седмица за Купата, проведена на сравнително читави потоци и в изцяло извънпразничен/отпускарски период (изключвам вратарите, но затова отборите са с по 5-6 човека, за да има кой да покрие невралгичен пост, ако някой се запие отрано). Пак ще попитам: когато на 25 март на шибания албион паднат 2 сантима сняг и изнежените розовелки масово си отложат мачовете, КОЙ ще е виновен тогава?!?!?!
|
|   |
|
 |
|
Stuart
(The Cursed)
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг) | 28.12.2012 15:21
Нема нужда да се лъжем ;)
_________________ Let's Make PML Great Again!
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг) | 28.12.2012 23:36
Просто ме е яд... Мразя да губим по такъв начин. При другите три загуби не е имало никакъв рев. 
|
|   |
|
|