Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 26.07.2026 08:48

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 88 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг) 
Автор Съобщение
(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   02.02.2013 23:56

alessandron написа:
Гонзо написа:
Сга пак ли ви вкараха :besnyo: Ей ама сте шматки :devil:

А кво да дам на две Франции бе, умник? Нали си велик мениджър - гледай си твоя отбор, аре аман от велики умове !!!

Ш алоооооо , цял следобед държа за вас . Не бях видял , че имат мач сега .

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   02.02.2013 23:58

tonzos_justice написа:

Баце, избрах 4 Англии, защото ми беше дошло до гуша от невървеж, особено след Найтс последния кръг и общо взето бойкотирах така :)

Какво да ти кажа, като видя някой да нашиба 4 Англии и ми се повръща...хич не ме грее от любов към англиите ли си ги дал или заради бойкоти, просто няма такива противни първенства. :tomate:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   02.02.2013 23:59

tonzos_justice написа:
Баце, избрах 4 Англии, защото ми беше дошло до гуша от невървеж, особено след Найтс последния кръг и общо взето бойкотирах така :)

Честито, казах ти - никога не сме имали късмет, няма как и сега да имаме. При мачовете в Англия, които съм ви дал - 2:2, 2:3, 1:1, 2:2, вие вкарвате два гола. Срещу който и да е друг нямаше да успеете. Тва е, сега един час съм гледал мачове на работа, но вече играем по 16 пъти 1:1 и толкоз - то е ясно, че квото и да мислиш, накрая дойде някой ей такъв малоумник като тоя от Сент Етиен и се изсере на метеното.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   03.02.2013 00:00

Гонзо написа:
Ш алоооооо , цял следобед държа за вас . Не бях видял , че имат мач сега .

През .... ми е за кой държиш.

(Red or Dead)

Мнение  ПОБЕДА   |   03.02.2013 00:00

Както се заканих малката лодка на Примусите потъна в река Тонзос :)

Мистър Ивич е над всички днес!

2:3

Красив мач пореден!

РОД Е НАЙ-РЕЗУЛТАТНИЯ ОТБОР, НЯМАМЕ СТИГАНЕ!

Просто сме Академия, само една дума описва РОД - А-К-А-Д-Е-М-И-Я

Мерси за вниманието и успех на Максимус!

САМО РОД, утре ще вкараме на Леверкузен с тройната силна прогноза!

Честита победа!

ТРЕПЕРЕТЕ МИШКИ :petku: :petku: :petku:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   03.02.2013 00:01

Борусия е твърда двойка.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ПОБЕДА   |   03.02.2013 00:02

tonzos_justice написа:

:ludnica:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   03.02.2013 00:02

alessandron написа:
Борусия е твърда двойка.

Бъркаш , мача е хикс и Байерн стават шампиони .

(Red or Dead)

Мнение  Re: ПОБЕДА   |   03.02.2013 00:07

Гонзо написа:
tonzos_justice написа:

:ludnica:

Гонзе, в момента моята възпитаничка Надето ти прави показен урок, какво остава после за Учителя в мое лице? ;-)

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ПОБЕДА   |   03.02.2013 00:10

tonzos_justice написа:

Гонзе, в момента моята възпитаничка Надето ти прави показен урок, какво остава после за Учителя в мое лице? ;-)

В тоя мач Надето е просто пионка . Даже не знае , кой мач кога се играе .
За уроците , ще видим .

(Red or Dead)

Мнение  Re: ПОБЕДА   |   03.02.2013 00:17

Гонзо написа:
tonzos_justice написа:

В тоя мач Надето е просто пионка . Даже не знае , кой мач кога се играе .
За уроците , ще видим .

Не съм съгласен. Само да ти припомня, че Надето в друг форум взе 3-то място по футболни прогнози и спечели парична награда от 1000 общо участници.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ПОБЕДА   |   03.02.2013 00:21

tonzos_justice написа:
Не съм съгласен. Само да ти припомня, че Надето в друг форум взе 3-то място по футболни прогнози и спечели парична награда от 1000 общо участници.

Надето може да е взела и приза "Червена шапчица" в състезание по горско ориентиране , но вярвай ми , че в нашия мач нито знае кой играе , нито знае кога .
Да приключване с темата за нея .

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   03.02.2013 00:34

Специални благодарности на нашите дами за играта, жалко че няма как да играят само те. Срамувам се от прогнозите си през тази седмица - избора на Шалке и отиграването ми на Байерн. Джак не го виня, ние на вратата сме си пълна скръб от сума години вече и съответно няма как да сме нещо повече от губещи. Само се надявам все пак да не останем до края на полусезона без нова победа, защото пак влизаме в дупка - както всяка година ...

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   03.02.2013 00:38

ъ, шефе, аз тоя мач съм пълна дупка, добре, че са нера и саватаж да ни отсрамят малко

(Thug Slugs)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   03.02.2013 00:50

Честита победа, Тонзо. Много се радвам за вас. Малко постоянство ви липсва, иначе ичате страхотни попадения.
Иначе съм напълно наясно кой играе в нашия мач. Затова и ще си отвися цяла нощ пред компа. Не знам кога най-накрая ще разбереш, че се държиш като малко момиченце, на което са му взели куклата?! Не мога да разбера, следа като ти омръзна да плюеш по мен в нашата тема, защото се прехвърли в тази ? От липса на внимание ли страдаш? Какво очакваш? Всички да започнат да ти съчувстват, затова че съм ти дала три първенства в Южна Америка от които нищо не разбираш?
Еми естествено, че така ще направя! Ти замсилял ли си се защо имаш толкова победи като гост? Защото всички гостуващи отбори в ПМЛ блъскат яко долни дивизии на Англия, Франция, Германия, Италия Б и Испания 2 като гост, а това на теб са ти най-силните потоци. Те не го вземат предвид и логично губят. Мен ми е абсолютно ясно, че във всички останали потоци, с изключение на тези в Южна Америка, ти разбираш повече от мен. Затова именно ти дадох и тях, защото там сме на равно - и ти не разбираш и аз не разбирам.
И през цялото време обидите, които хвърляш по мен са, защото не можеш да отвърнеш с аргументи на терена. Чувстваш се безсилен и точно като едно детенце започваш да обиждаш. Съжалявам, ама си мъж на 40г. Трябва да можеш да преживяваш загубите с достойнство.
ПМЛ е свободна игра, засега и всеки има право какви потоци да си избира. Затова искам да кажа на всички отбори от ПМЛ, на които предстои да гостуваме, че ще избера всички възможни птоци от Южна Америка и всички потоц, които не са ви удобни. Искам и да ви се извиня, ако случайно ви победя и да помоля да ме извините и да не ми се сърдите много.
А на Гонозо мога само да кажа, че няма никакво право да говори така за мен, най-малкото защото съм жена. Ако иска да ми каже нещо, то това може да стане по много други начини, но не и тук публично.
Искам да се извиня накрая на Тонзо и Сандро, че съсипах хубавата тема за мача им с моите глупости.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   03.02.2013 00:58

Ти пък, Наде, аз достатъчно си развалих вечерта с изпълненията на Сент Етиен. Искам от Кметица Нера ВЕДНАГА да запише в ЧЕРНАТА КНИГА на отбора следните мизерни мръсни тимчета - Жалке 04 и Сент Етиен.

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   03.02.2013 01:02

На Враца написа:
Честита победа, Тонзо. Много се радвам за вас. Малко постоянство ви липсва, иначе ичате страхотни попадения.
Иначе съм напълно наясно кой играе в нашия мач. Затова и ще си отвися цяла нощ пред компа. Не знам кога най-накрая ще разбереш, че се държиш като малко момиченце, на което са му взели куклата?! Не мога да разбера, следа като ти омръзна да плюеш по мен в нашата тема, защото се прехвърли в тази ? От липса на внимание ли страдаш? Какво очакваш? Всички да започнат да ти съчувстват, затова че съм ти дала три първенства в Южна Америка от които нищо не разбираш?
Еми естествено, че така ще направя! Ти замсилял ли си се защо имаш толкова победи като гост? Защото всички гостуващи отбори в ПМЛ блъскат яко долни дивизии на Англия, Франция, Германия, Италия Б и Испания 2 като гост, а това на теб са ти най-силните потоци. Те не го вземат предвид и логично губят. Мен ми е абсолютно ясно, че във всички останали потоци, с изключение на тези в Южна Америка, ти разбираш повече от мен. Затова именно ти дадох и тях, защото там сме на равно - и ти не разбираш и аз не разбирам.
И през цялото време обидите, които хвърляш по мен са, защото не можеш да отвърнеш с аргументи на терена. Чувстваш се безсилен и точно като едно детенце започваш да обиждаш. Съжалявам, ама си мъж на 40г. Трябва да можеш да преживяваш загубите с достойнство.
ПМЛ е свободна игра, засега и всеки има право какви потоци да си избира. Затова искам да кажа на всички отбори от ПМЛ, на които предстои да гостуваме, че ще избера всички възможни птоци от Южна Америка и всички потоц, които не са ви удобни. Искам и да ви се извиня, ако случайно ви победя и да помоля да ме извините и да не ми се сърдите много.
А на Гонозо мога само да кажа, че няма никакво право да говори така за мен, най-малкото защото съм жена. Ако иска да ми каже нещо, то това може да стане по много други начини, но не и тук публично.
Искам да се извиня накрая на Тонзо и Сандро, че съсипах хубавата тема за мача им с моите глупости.

Стиснете си ръцете, а може и по една целувка по бузата. Накрая крал Блуфен ще плати сметката на Сепарето и всичко е ОК. Ядосвайте се като мен само заради мачовете в 90+ минута и тва е ;-)

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   03.02.2013 01:04

alessandron написа:
Ти пък, Наде, аз достатъчно си развалих вечерта с изпълненията на Сент Етиен. Искам от Кметица Нера ВЕДНАГА да запише в ЧЕРНАТА КНИГА на отбора следните мизерни мръсни тимчета - Жалке 04 и Сент Етиен.

Кметицата е поканена да се чипка цяла Неделя безплатно на Бойлера ми по случай победата :laugh:

(Thug Slugs)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   03.02.2013 01:05

Мисля, че проявих достатъчно търпение, подминавайки малоумните му коментари няколко дни.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   03.02.2013 01:11

tonzos_justice написа:
Кметицата е поканена да се чипка цяла Неделя безплатно на Бойлера ми по случай победата :laugh:

Не прекалявай. ;-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 88 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща