Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 20.09.2026 22:57

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 112 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали) 
Автор Съобщение
(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   13.01.2013 20:25

alessandron написа:
Еми дузпи - франсетата са си педалска нация :-)

Хахаха , ти да не си се надявал на тях ;-) :laugh:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   13.01.2013 20:27

Гонзо написа:

Досега си треперил, ма пак ви се размина. Да видим на дузпите колко точно ще ви е късметът. :-)

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   13.01.2013 20:37

alessandron написа:
Гонзо написа:

Досега си треперил, ма пак ви се размина. Да видим на дузпите колко точно ще ви е късметът. :-)

Абсолютно никакво притеснение нямах . Дузпите са си лотария , а и трябва тепърва да ги уча моите , как се бият .

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   13.01.2013 21:52

alessandron написа:
:dunno:

Санде , ще ви сцепим на дузпите :ludnica:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   14.01.2013 14:35

Санде , много подъл ход с дузпите . Все пак ти си вътрешен човек и имате предимство . Не постъпихте правилно .

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   14.01.2013 14:45

Гонзо написа:
Санде , много подъл ход с дузпите . Все пак ти си вътрешен човек и имате предимство . Не постъпихте правилно .

Няма такова нещо, абсолютно нищо подло няма и никаква вътрешна информация не сме ползвали като предимство. Просто един от играчите ни видя, че са пуснати дузпите и пуснахме.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   14.01.2013 14:52

nerra написа:
Няма такова нещо, абсолютно нищо подло няма и никаква вътрешна информация не сме ползвали като предимство. Просто един от играчите ни видя, че са пуснати дузпите и пуснахме.

Да , да тези ги разправяй на някой друг . Аз съм от много време в тази игра и знам 2 и 200 . Първо , пуснаха дузпите нереално рано и вие случайно всички бяхте на линия , при все че сте един от отборите , които пускат най късно .

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   14.01.2013 15:00

Гонзо написа:
nerra написа:

Да , да тези ги разправяй на някой друг . Аз съм от много време в тази игра и знам 2 и 200 . Първо , пуснаха дузпите нереално рано и вие случайно всички бяхте на линия , при все че сте един от отборите , които пускат най късно .

Няма какво да ти кажа, на което да повярваш, след като си си наумил, че е така. Но пък е добро оправдание в случай, че загубите.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   14.01.2013 15:07

Гонзо написа:

Ако сериозно си мислиш подобно нещо, няма какво повече да си говорим. Не забравяй, че специално моята работа е свързана с много висене в нета и бързо забелязвам всичко ново по форума.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   14.01.2013 15:09

nerra написа:
Няма какво да ти кажа, на което да повярваш, след като си си наумил, че е така. Но пък е добро оправдание в случай, че загубите.

Нещо ме бъркаш с друг човек . Нито си търсим оправдание , нито се плашим от вас . Казвам , че постъпката ви е подла . Не можеш да ме убедиш , че случайно някой от вашите е влезнал , преди нормалния срок за пускане на дузпите .

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   14.01.2013 15:10

ок, искаш ли да ти пратя на бележка разговора ни в скайпа със Сандро, за да се увериш, че е точно така?

Между другото - ключовото е това - някой е влязъл преди нормалния срок. Само дето подозирам, че Пожето, която видя, че са излезли мачовете, изобщо не знае кога е нормалният срок за пускане на дузпите :-)

Последна промяна nerra на 14.01.2013 15:12, променена общо 1 път

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   14.01.2013 15:11

nerra написа:
ок, искаш ли да ти пратя на бележка разговора ни в скайпа със Сандро, за да се увериш, че е точно така?

Няма нужда .

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   14.01.2013 15:16

Гонзо написа:

И пускаме най-късно т.е. след 21:00 в петък щото дотогава текат вътрешни разбори, кой кой пост иска и т.н., а не щото не можем още в петък сутринта да нацвъкаме всичко. Много ясно, че като Нера видя че има дузпи, ще ми каже и ще се обадя веднага на всички в отбора, скайп все пак имаме. Ся, ясно че си умрял от страх как падате, но нали сам каза е, че било лотария - така че какво значение има ние кога бием?

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   14.01.2013 15:19

Гонзо написа:
Нещо ме бъркаш с друг човек . Нито си търсим оправдание , нито се плашим от вас . Казвам , че постъпката ви е подла . Не можеш да ме убедиш , че случайно някой от вашите е влезнал , преди нормалния срок за пускане на дузпите .

Тия обвинения си ги пази за някой друг, щото сериозно ме обиждаш и обиждаш отбора ни. Кой е тоя "нормален срок за дузпи" - искаш да кажеш, че сме пускали още преди да се номинират дузпи ли?

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   14.01.2013 15:30

alessandron написа:
Много ясно, че като Нера видя че има дузпи, ще ми каже и ще се обадя веднага на всички в отбора, скайп все пак имаме.

Санде , нито искам да споря , нито да те убеждавам в правотата на думите си . Та вие сами се объркахте , кой ги е видял тези дузпи . Нера казва едно , ти друго , а като за капак започна с това , че едва ли не ти си нонстоп пред компа и ............ . Ясно е , че дузпите са лотария и не е гаранция , че с мачовете които сте избрали ще вкарате . Да ти кажа , даже не ми дреме . Ако победата е важна за вас , няма да пуснем . Въпроса е принципен и щом на мен ми направи впечатление , значи не е нормално . Айде успех в дузпите , че имам да уча .

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   14.01.2013 15:34

Гонзо написа:
Санде , нито искам да споря , нито да те убеждавам в правотата на думите си . Та вие сами се объркахте , кой ги е видял тези дузпи . Нера казва едно , ти друго , а като за капак започна с това , че едва ли не ти си нонстоп пред компа и ............ . Ясно е , че дузпите са лотария и не е гаранция , че с мачовете които сте избрали ще вкарате . Да ти кажа , даже не ми дреме . Ако победата е важна за вас , няма да пуснем . Въпроса е принципен и щом на мен ми направи впечатление , значи не е нормално . Айде успех в дузпите , че имам да уча .

Е какво казваме различно - Нера на мен ми писа, не съм я питал дали тя ги е видяла или някой друг. Като ми пише човек от отбора, че има пуснат поток дузпи, няма да го питам откъде е разбрал, а ще тръгна веднага да уведомявам, естествено. Тази игра определено ми убива всякакво удоволствие с взаимните обвинения, непрекъснати скандали и подозрения.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   14.01.2013 15:39

И последно, Гонзе - ако толкоз исках да наглася всичко, щях да успея да накарам всички "да пуснат" под строй. А не всички сме пуснали. Както и да е, дано не спечелим.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   14.01.2013 15:43

alessandron написа:
И последно, Гонзе - ако толкоз исках да наглася всичко, щях да успея да накарам всички "да пуснат" под строй. А не всички сме пуснали. Както и да е, дано не спечелим.

Ъхъ, и нямаше тепърва в движение да обяснявам на Цербера как се бият дузпи :laugh:

(The Mummies)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   14.01.2013 15:45

Гонзо написа:
Първо , пуснаха дузпите нереално рано...

Дефинирай ми нереално рано, че нещо се обърках :) При положение, че срока е до утре вечер за нападателни, до колко часа трябваше да чакам, за да е "реално"?

Освен това незнам какво си мислиш за организацията в ПМЛ, но нито аз, нито Мейджа някога сме давали обяснения на когото и да е в УС в колко часа ще се пуска главна тема за кръг, дузпи или каквото и да е. Единствения човек, с който съм говорил за дузпите тази сутрин е Алекс и то само защото се води организатор на купата и сме си казали по 2 приказки за това дали има достатъчно мачове в Сряда, Четвъртък и Петък и дали да се включват Франция-2 и Холандия-2. Най малкото не е коректно да упрекваш който и да е член на УС в използване на позицията си за облагодетелстване на неговия или друг отбор.

Толкоз, успех при дузпите и на двата отбора

Последна промяна Mandor на 14.01.2013 15:46, променена общо 1 път

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   14.01.2013 15:51

Mandor написа:
Дефинирай ми нереално рано, че нещо се обърках :)

Казвам ти го направо и се надявам да ме разбереш правилно . Не си спомням някога темата за даден кръг да е пусната в 10.05 ч. . Дано се бъркам и ме поправи ако е така .

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 112 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща