Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 26.07.2026 10:14

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 75 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
● RED OR DEAD - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XII кръг) 
Автор Съобщение
(Red or Dead)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XII кръг)   |   10.02.2013 22:59

alessandron написа:
Че и четвърти гол за тигрите - даже греда нема да има.

Дори и от поредната греда бяхме лишени :-o

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XII кръг)   |   10.02.2013 23:03

falkenbach написа:
колкото по-бързо се абстрахирате от подобни мисли за късмет толкова по-добре.

не виждам какъв е късмета при положение, че Тонзо тотално оака мачовете, а от великото атомно нападение на РОД начело с мистър Олимпия нямаше и помен тоя мач.

Ся, Тонзос дали е осрал, ок, но два в 90+ не се смятат предварително както и да го гледаш :) Нема значение де, аз съм далеч от мисълта, че нещата са само късмет, но че и вие имате здравословна доза, имате и няма лошо.

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XII кръг)   |   10.02.2013 23:04

falkenbach написа:
alessandron написа:
Bars написа:
Опа :-) Тигрите са си класа!

Тонзо ся ше пометне зверски - и с право де, тоя сезон "бандитските отбори" имате и късмет освен всичко друго. :thumbs:

колкото по-бързо се абстрахирате от подобни мисли за късмет толкова по-добре.

не виждам какъв е късмета при положение, че Тонзо тотално оака мачовете, а от великото атомно нападение на РОД начело с мистър Олимпия нямаше и помен тоя мач.

Благодари на съдбата Фалк, че резултата не е 2:1 най-малко за нас.

Кажи за Челси ли е оакване да имаме 2:1 и 3:1, като до 86 минута да е резултата 2:1, а да свърши 4:1?
Или мексиканското лайно тази вечер с прекалено много горчица на Толука?

От 3 немски мача за фаул, два влизаха на ПСУ, аз избрах третия, който не влезе. Тотален малшанс се нарича това.
Все пак ти желая победи занапред, късмета си го имаш ;-)

Последна промяна tonzos_justice на 10.02.2013 23:05, променена общо 1 път

(Thug Slugs)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XII кръг)   |   10.02.2013 23:06

Тонзе, нашият отбор спори с вашия за най-каръшки този сезон, но засега водите. :-)

(Thug Slugs)
Аватар

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XII кръг)   |   10.02.2013 23:08

tonzos_justice написа:
Заеби, какво толкова има съдбата срещу нас не знам, то вече спрях да броя колко пъти губим по такъв начин :innocent:

Не се заяждам, ама ако погледнеш обективно на нещата: даваш мач за 2-ка. В Мексико :question: . Имате го 1:1 и 2:1 :unsure: С други думи стреляте в непрогледен мрак. Ако вашият швейцарски се беше играл и ни бяхте изравнили, само ние щяхме да сме си виновни за фрапантния пропуск на скакалците.

(Thug Slugs)
Аватар

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XII кръг)   |   10.02.2013 23:09

alessandron написа:
Ся, Тонзос дали е осрал, ок, но два в 90+ не се смятат предварително както и да го гледаш :) Нема значение де, аз съм далеч от мисълта, че нещата са само късмет, но че и вие имате здравословна доза, имате и няма лошо.

Пак казвам, гледа се крайния резултат. Много от капитаните се нервират за тая 90-та минута. И аз съм го правил. Обаче това нервиране само пречи, защото си казваш "ех майка му късмета не беше с мене". И айде следващия път прилагаш пак същата тактика и пак кур. И после пак проклятието на късмета. Не ни е виновна фортуна всеки път. Айде за 1-2 пъти ок, ама когато всеки път се оправдава нещо с нея, не бих казал, че това е логично.

По-скоро съм съгласен, че късмет за нас беше отложения мач в Швейцария, отколкото тая греда.

Както и да е. Надявам се да вкараме аржентинския за да затворим устите на критиците.

(Thug Slugs)
Аватар

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XII кръг)   |   10.02.2013 23:11

Bars написа:
tonzos_justice написа:
Заеби, какво толкова има съдбата срещу нас не знам, то вече спрях да броя колко пъти губим по такъв начин :innocent:

Не се заяждам, ама ако погледнеш обективно на нещата: даваш мач за 2-ка. В Мексико :question: . Имате го 1:1 и 2:1 :unsure: С други думи стреляте в непрогледен мрак. Ако вашият швейцарски се беше играл и ни бяхте изравнили, само ние щяхме да сме си виновни за фрапантния пропуск на скакалците.

Заеби, ако продължават да се мислят така, то е определено от полза за нас.

Честито на всички съотборници!

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XII кръг)   |   10.02.2013 23:14

falkenbach написа:

Пак казвам, гледа се крайния резултат. Много от капитаните се нервират за тая 90-та минута. И аз съм го правил. Обаче това нервиране само пречи, защото си казваш "ех майка му късмета не беше с мене". И айде следващия път прилагаш пак същата тактика и пак кур. И после пак проклятието на късмета. Не ни е виновна фортуна всеки път. Айде за 1-2 пъти ок, ама когато всеки път се оправдава нещо с нея, не бих казал, че това е логично.

По-скоро съм съгласен, че късмет за нас беше отложения мач в Швейцария, отколкото тая греда.

Както и да е. Надявам се да вкараме аржентинския за да затворим устите на критиците.

Абе на тебе ти е много лесно да ги пишеш тия глупости като всеки мач биете с една останала прогноза (нас, примусите, двойни голове и т.н) или противника ви тресне 2-3 греди. Ако беше обратното надали щеше да си толко словоохотлив и над нещата относно късмета. Тая игра 90% е късмет и това се е доказало. Едни го имат други не.И тва не е само 1 мач, а постоянно.
А има и отбори като твойте любими приятелки от Бандата,които даже и срещу 2ма човека играят некои мачове или бият с автоголове. Дам така е лесно да се правиме на интересни =)

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XII кръг)   |   10.02.2013 23:30

falkenbach написа:
Bars написа:
tonzos_justice написа:

Заеби, ако продължават да се мислят така, то е определено от полза за нас.

Честито на всички съотборници!

Фалк, изкарай един сезон, подобен на този, който сега аз водя и ще разбереш моята гледна точка, че 70-80 % е късмет тази игра. Ако си на обратната страна на монетата и мачовете ти излизат в 83 минута, а на противника се преебават 2 мача в 90+ (както сега между РОД и Слъгс), то нормално е да мислиш, че сте ни били с майсторство и познания ;-) Не се заяждам ;-)

(Thug Slugs)
Аватар

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XII кръг)   |   10.02.2013 23:32

Относно късмета, задачка за домашно: каква е статистическата вероятност един и същ отбор (валките) да стане шампион 3 поредни сезона? Не че съм им фен. Късметът е важен и необходим, но е да кажем приблизително колкото в таблата или покера, сиреч не повече от 40%. Да, за разлика от миналия сезон, този по-скоро ни върви, но да ни изкарвате пълни калитари е несериозно, за мен лично - забавно.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XII кръг)   |   10.02.2013 23:34

Bars написа:
Относно късмета, задачка за домашно: каква е статистическата вероятност един и същ отбор (валките) да стане шампион 3 поредни сезона? Не че съм им фен. Късметът е важен и необходим, но е да кажем приблизително колкото в таблата или покера, сиреч не повече от 40%. Да, за разлика от миналия сезон, този по-скоро ни върви, но да ни изкарвате пълни калитари е несериозно, за мен лично - забавно.

Не можеш да сравняваш ерата на Валките а.к.а. екселските таблици и изчисления на ония ми ти даскал Сафин с нито един друг отбор в играта. Те беха на съвсем друго ниво ако се сещаш...=)

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 10.02.2013 23:34, променена общо 1 път

(Thug Slugs)
Аватар

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XII кръг)   |   10.02.2013 23:40

tonzos_justice написа:
Фалк, изкарай един сезон, подобен на този, който сега аз водя и ще разбереш моята гледна точка, че 70-80 % е късмет тази игра. Ако си на обратната страна на монетата и мачовете ти излизат в 83 минута, а на противника се преебават 2 мача в 90+ (както сега между РОД и Слъгс), то нормално е да мислиш, че сте ни били с майсторство и познания ;-) Не се заяждам ;-)

Тоя сезон ми е десетия в тая игра. От тея сезони половината поне съм бил капитан. Знам за какво ми говориш, но пак ти казвам. Колкото по-бързо се усетиш, че не е нужно да се нервираш за това, толкова по-добре.

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XII кръг)   |   11.02.2013 11:11

falkenbach написа:
tonzos_justice написа:

Тоя сезон ми е десетия в тая игра. От тея сезони половината поне съм бил капитан. Знам за какво ми говориш, но пак ти казвам. Колкото по-бързо се усетиш, че не е нужно да се нервираш за това, толкова по-добре.

Гледам мача в Аржентина излиза 3:0, а го играхте на три прогнози двойка :) Така че..... ;-)

(Thug Slugs)
Аватар

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XII кръг)   |   11.02.2013 11:27

тея Атлетико Рафаела са неква загадка. в контролите падат от некви слабаци и аматьори у дома, пък сега бият отбор от елита.
случва се, това не променя резултата :-P

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XII кръг)   |   11.02.2013 14:58

falkenbach написа:
тея Атлетико Рафаела са неква загадка. в контролите падат от некви слабаци и аматьори у дома, пък сега бият отбор от елита.
случва се, това не променя резултата :-P

Другият път като се срещнем много неща ще се променят ;-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 75 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4