● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)
| Автор |
Съобщение |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг) | 31.03.2013 12:41
Мачовете бяха наистина много кофти , но ако ме бяха послушали (а и аз веднъж Дани) , щяхме да вкараме 5 гола . Друг е въпроса , дали нямаше да избиете няколко .
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг) | 31.03.2013 18:23
Официално завършваме с победа сезона - точно както миналата година. И тогава почнахме с победа и завършихме с победа, но между тия два мача нема кво да говорим дет се вика. Имаме втората най-слаба защита в групата и няма как да искаме нещо повече с подобно "постижение" в отбрана. Липсата на добър вратар ни яде главата, грешен подход в някои мачове също. Все пак през този сезон добри оценки за Саватаж, за двете дами в отбора - ние с Джак сме длъжниците, аз на врата, той в атака. Догодина ще трябва да се реваншираме.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг) | 31.03.2013 18:56
Между другото тоя наш пропуск в Австрия е доста сериозен и не трябва да подхождаме така лековато.
|
|   |
|
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
Регистриран на: 05.06.2012 23:27 Мнения: 2711 Местоположение: planet earth
|

Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг) | 31.03.2013 20:31
Честита победа и от мен. В началото на мача си позволих да критикувам избора ви на мачове, мислейки,че са твои, а те се оказаха на Нера. Заради австриеца най-вече. В края на мача обаче, съм длъжен да си върна думите назад и да се извиня, като си посипя главата с пепел от крилца на изгорял демба дракон, който в случая се оказа обикновено водно конче. Сандро, след този мач, е важно да отбележим нещо много важно. Мисля че намери капитана на отбора за следващия сезон ! В пореден кръг, доминиран от гостите, само ние и вие записваме домакински победи. И ако моето е някаква странна ирония, защото аз съм средна класа домакински капитан, то избора на някои мачове на Нера граничи с гениалността. Или по-скоро , в случая - чиста, неподправена женска интуиция, която може и да не се основава на някакви неопровержими факти, обстоятелства, анализи, статистики и форми на отборите, а да е на принципа "ами просто така бе, пич", но в случая,че и по принцип в живота, това върши ужасно много работа, защото както добре знаем от завета на бай айнщайн "въображението е по-важно от знанието" Препоръчвам ти следната схема за другия сезон - Нера капитан и вратар (много е добре този, който избира мачове и да пази в същото време) , ти нападател и само нападател, а покрай теб пожето, джак, саватаж и другия сезон ще мажете наред, помни ми думата. Но има и още нещо, много важно. Трябва да си купиш и дзип (не съм сигурен,че го пиша правилно), цип, зип или каквото и да е там.Онова,с което се заключва дюкяна на дънките. Слагаш го на устата, на клавиатурата и където се сетиш и спираш да коментираш мачовете преди да ги пуснете, оставяйки онова, за което говорех по-горе- въображението, да играе. Да, знам ,че това е най-трудно, но трябва да си го наложиш вътрешно.Самодисциплина на макс трябва. И аз искам да им кажа на нашите момчета с резачките 8 мача как да ги изиграят до един, но си правя пас и се обаждам само чат-пат, или когато избирам мачове, или само когато имам силно предчувствие за някой мач. И още нещо много важно. СЛед първата или втора загуба, да не се правят драми, а да се запазва увереност в целите. Това е 
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг) | 31.03.2013 20:37
Определено смятам точно това да направя - с големите разбори седим до под кривата круша.
|
|   |
|
 |
|
nerra
(Primus Maximus)
|

Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг) | 31.03.2013 21:58
Пожелавам успех на Демба на баражите, макар че ако и те отидат в А група, то съвсем няма да остане с кого да се дърляме догодина Иначе нашият сезон беше поредният оплескан, но пък има и положителните неща, като например включването на Пожето, която пасна перфектно на отбора ни, и установяването на факта, че разборите не са полезни, щото на всички ни говори кораба-майка Сега ще почиваме, догодина пак с нови надежди 
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг) | 31.03.2013 22:03
Мерси . Не се притеснявай , няма да ходим никъде . Бием на баража и се отказваме от промоцията 
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг) | 31.03.2013 22:04
Най-добрата група ще бъде в състав - Демби, Милионери, Максимус, РОД, Слъгс, Валки, Яги, Резачки и Мечоци. Общо взето на сегашната Б група липсваше само Резо като емоции 
Последна промяна tonzos_justice на 31.03.2013 22:05, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг) | 31.03.2013 22:22
Дам, Резо добре че понаписва нещо в А група, както и Дявола с новаците де, момчетата много се запалиха по играта, че иначе скукааа
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг) | 31.03.2013 22:35
Верно е,че в А група отборите не са много активни от към дискусии, но не може да не им признаеме,че там играят сериозно. Отбори като Зомбитата, Лавината, Резачки и Ъндърграунд са емблеми в играта, а като прибавиме и ботовете на Кени и компания, които бъдете сигурни ще се оживят много при един спечелен хикс срещу нас то емоциите нема да липсват догодина ми се струва... Санде, ако искаш може да направиме една контрола другата седмица,че Краля се схвана в тва УЛТРАВИП сепаре. Време му е за малко кардио,че да не развали релефа!
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг) | 31.03.2013 22:45
Еми може, тамън да пробваме един новак, ма айде утре вечерта ще ти пиша на бележка, че да съм сигурен, че ще играе.
|
|   |
|
|