Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 26.07.2026 08:49

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 88 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг) 
Автор Съобщение
(Red or Dead)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   04.02.2013 12:46

Гонзо написа:
alessandron написа:

Не съм го гледал, щото не ме е интересувал. То и Пул смазаха Сити, ма не биха. При три прогнози обаче да има 2:0 ?!?!? :outofspace: и да няма отиграна двойка ...

А това е друго . Нямам идея , защо им е толкова развинтена фантазията :dunno:

Пичове, гледам ви тука коментарите и си мисля, че като свърши мача вече всички специалисти излизат с "отнапред ясния резултат". Има ли значение дали сме дали двойка, след като и да бяхме дали такава нямаше да излезне? аз за малко да уцеля 2:2, много по-близо до двойката е това.. А ако не беха паднали ранните голове на Дортмунд съвсем реални Леверкузен биеха, що не и с 2:0?!

Както и да е - идеята е, че след мача всеки знае;)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   04.02.2013 12:49

Олимпия написа:
аз за малко да уцеля 2:2, много по-близо до двойката е това.

Ти си по-голем бот и от ботовете от Лузърс копеле - всеки труден мач в Бундеслигата го играеш 2:2 от 10 години!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   04.02.2013 13:22

Крал Блуфен написа:
Олимпия написа:
аз за малко да уцеля 2:2, много по-близо до двойката е това.

Ти си по-голем бот и от ботовете от Лузърс копеле - всеки труден мач в Бундеслигата го играеш 2:2 от 10 години!

Ти па си най-големият неудачник - всеки неуспех и бегаш от играта! Лигльо!
Жалко, че не вода статистика колко прогнози 2:2 са ми излезли - бая са!

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   04.02.2013 15:41

Олимпия написа:
Гонзо написа:
alessandron написа:

Не съм го гледал, щото не ме е интересувал. То и Пул смазаха Сити, ма не биха. При три прогнози обаче да има 2:0 ?!?!? :outofspace: и да няма отиграна двойка ...

А това е друго . Нямам идея , защо им е толкова развинтена фантазията :dunno:

Пичове, гледам ви тука коментарите и си мисля, че като свърши мача вече всички специалисти излизат с "отнапред ясния резултат". Има ли значение дали сме дали двойка, след като и да бяхме дали такава нямаше да излезне? аз за малко да уцеля 2:2, много по-близо до двойката е това.. А ако не беха паднали ранните голове на Дортмунд съвсем реални Леверкузен биеха, що не и с 2:0?!

Както и да е - идеята е, че след мача всеки знае;)

Абсолютно! Ако утре играят пак, пак бих играл 2:0 за Леверкузен :petku:

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   04.02.2013 16:15

Леверкузен са домакински отбор, аз бих го играл 2:1. 2:0 и 2:1 са топ резултатите на Леверкузен като домакин в историята, независимо срещу кого.

Олимпия за малко да забие 2:2, което е много повече позната прогноза като стойност от варианти 3:1 или 1:3

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   04.02.2013 16:20

tonzos_justice написа:
Леверкузен са домакински отбор, аз бих го играл 2:1. 2:0 и 2:1 са топ резултатите на Леверкузен като домакин в историята, независимо срещу кого.

Точно Леверкузен са един от най-педалските отбори за прогнозиране и залози. Не съм им гледал статистиката, но 3-1 ми се струва,че много повече са правили от 2-0.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   04.02.2013 19:02

Крал Блуфен написа:
tonzos_justice написа:

Точно Леверкузен са един от най-педалските отбори за прогнозиране и залози. Не съм им гледал статистиката, но 3-1 ми се струва,че много повече са правили от 2-0.

Точно, щото са мегапедалски отбор, статистиката нема никво значение. Всеки път са педали по различен начин. Този път просто не биха с 2:0 както аз очаквах и тва автоматично ги прави педалите на седмицата !!! :petku:

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   04.02.2013 22:04

Крал Блуфен написа:
tonzos_justice написа:

Аспирините от малък ги помня, че играят агресивно и са много приятен отбор. В Германия лично аз нямам любим отбор. По едно време се кефих на миньорите от Шалке. Първенството в Алемания е интересно и отборите се млатят здраво, има чар. Още ме е яд как световната звезда Гара Дембеле не можа един гол да вкара там :laugh: :laugh: :laugh:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 88 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5