● CDLM BLUE POWER - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг)
| Автор |
Съобщение |
|
PMLeague
- ФЕДЕРАЦИЯ -
|

● CDLM BLUE POWER - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 05.10.2012 04:36
Последна промяна PMLeague на 05.10.2012 04:46, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 05.10.2012 09:49
По-малко от 24 часа остават до идването на първия спаринг партньор на Милионерите в луксозния СПА комплекс – "Олимпийски надежди”. За цялата ПМЛ общественост е ясно,че новосформираните меченца едва ли имат шансове за нещо освен почетна загуба от 3 до 5 гола предвид факта,че класата на CDLM BP одавна е минала европейските граници и се разпростира чак до Южна Америка! Гледайки потоците, които Мейджъра е избрал става ясно,че противника идва не за 0-0, а за 00000000 : 00000000. Като последен ход на отчаянието, Гуру-то на недоказаните самозванци от горската трупа, е прибегнал до ЗАБЕЛЕЖЕТЕ: поток Норвегия. Е кой нормален, уважаващ себе си турбоманекен ще седне да следи което и да било скандинавско първенство. Изобщо какво и да коментираме държава, в която бутилка Джак струва към 40 евро, а за други „екстри” (с незадоволително качество) дори няма да ви казвам. Ми тия цървули скандинавците с тоя техния калпав климат и работна седмица по 50-60 часа са най-големите льольовци в историята на човечеството. Бачкат 12 часа на ден, след тва се напиват като животни или се дрогират с лоши заместители на бело или хероин и припадат...после на другия ден пак, а в уикендите за разнообразие се смаоубиват. Представете си Крал Блуфен как би се почувствал да прекара повече от 48 часа в скандинавска държава навлечен от горе до долу с дрехи (стискаме палци поне да са Адидас – Клима куул технолоджи), които ще го правят да изглежда като хипопотам БЕЗ да може да си облече прилепнала блузка, която ясно да очертава нацепените му ръце, широк гръб, напомпани гърди, тръгнали рамене и крака като бетонен зид (мин. 6 метра). Да, не можете да си представите подобно нещо! ИЗОБЩО да избереш поток НОРВЕГИЯ е равносилно на глупостта на някой средностатистически карабатак във фейсбук, който е имал неблагоразумието да покани всички приятели от листа си на някое изключително "важно " събитие, например концерт на група,която я слушат само роднините на нещастно замесените в нея бременни музиканти, както и наркоманката ,която ходи със саксофониста? (да, случи ми се наскоро). И съответно как би се почувствал плебса ако аз започна да ги каня на световно известни фестивали в Канкун на LOS TUCANNES DE TIJUANA? Е, допускам че повечето ще се поласкани,че им обръщам порция незаслужено внимание, а голяма част от житейските тресавища от женски род дори ще си го споделят като статус (напр. "Днес ще си търкам пържолката цял ден! Причина :Крал Блуфен ме покани на събитие,на което май ще си отидем само двамата и ще използвам момента,за да му направя комплимент за фигурата!" ). Та мисълта ми е,че да избираш поток НОРВЕГИЯ е като да пращаш покани за събития,на които е ясно,че НИКОЙ няма да отиде или като да пращаш покани за малоумни игри, които НИКОЙ нормален няма да играе,при наличието на GTA 4 и ФМ13! НЕМОЖАЧИ! Като изключим тоталното осиране в избор потоци, Мейджъра все пак направи и нещо полезно преди протоколния и лишен от интрига мач. Реши да насочи усилията си в по-важната част на мача: подготовка за евентуално по-достойно представяне в 3тото полувреме, когато съкрушените мечки ще ближат раните си в луксозен спа комплекс с ужасно много процедури. За целта реши да си закупи малко фитнес оборудване в мазето за да тренира. Източници на ЖЪЛТ ПМЛ ми предоставиха и скандален видео-клип, в който Мейджъра се запознава с материята. Приятно гледане: http://www.youtube.com/watch?v=dqQCwzMVNXop
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
Последна промяна Крал Блуфен на 05.10.2012 09:51, променена общо 3 пъти
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 05.10.2012 09:55
Ето,че вече имаме и първите ТОТАЛНО СБЪРКАНИ прогнози на единствената мечка престрашила се да си покаже муцуната пред високите зидове. Дюнкеркю на практика оставя и без това обречения си отбор с човек по-малко виждайки скандалната му прогноза на Байерн и екстравагантния хикс в селска Норвегия (виж по-горното мнение). Видно е,че в Балканските мечоци цари пълен хаос, липса на тактическа дисциплина, и най-вече отсъстваща класа. Мейджъра е добър в танците и щракането, но отборът му явно ще бъде оставен на произвола...нищо ново и типично за всяка една БГ Перука! 
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
Последна промяна Крал Блуфен на 05.10.2012 09:57, променена общо 2 пъти
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 05.10.2012 13:59
Представям ви покриването на сезона: [2] Дюнкеркю: Байерн Мюнхен - Хофенхайм 1:0 [3] Шваба: Байерн Мюнхен - Хофенхайм 5:1 Хората ше кажат,че мача е спазарен 
|
|   |
|
 |
|
Stuart
(The Cursed)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 05.10.2012 14:17
_________________ Let's Make PML Great Again!
|
|   |
|
 |
|
Medved
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 05.10.2012 15:27
Като ви пръснем шушоните с две тупалки от 50 метра, ще се чудиш какво да обясняваш на микрофоните след мача. 
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 05.10.2012 18:07
Какъв отбор сте вие? Създадени сте вчера, а ние имаме дългогодишни традиции. Нашите играчи се возят в B6/B7 брониран Хамър и правим разходи за подготовки,висококачествени хранителни добавки, химия, хормони, стволови клетки, билки и кармична диагностика при Мария Асенова докато вие ще дойдете до стадиона с маршрутка! Вече мислим за следващия кръг! http://www.youtube.com/watch?v=jDOBGIqfRa4
Последна промяна Крал Блуфен на 05.10.2012 18:13, променена общо 3 пъти
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 05.10.2012 18:23
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 06.10.2012 15:49
Хъм Блуфка , не знам защо решихте , че малката Борусия ще бие Айнтрахт ? Франкфуртци са направили много добър отбор , който копира стила на Дортмунд от преди 2 години . Отгоре на това , имат едно японче , което е много добро . Скоро Юнайтед ще го купят От другата страна , това 5:1 за Байерн е много силна прогноза , въпреки че за мен мача си е 4:1/4:0 
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 06.10.2012 18:05
Байерн спряха да вкарват, иначе мача отиваше на 5:1 
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 06.10.2012 18:13
 |
|
Medved
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 07.10.2012 01:44
Гройтер Фюрт-Хамбургер си беше класика 0:1, ама не вярвах, че тия селяни долни четвърти мач поред няма да вкарат домакински гол... Пфууу, трябваше да се бележи това, че второто ще е тежкооу...
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 07.10.2012 02:05
Аз лично съм учуден,че не сте покрили победата на Гетафе при 1-1 и 1-2 имате 3та поргноза 1-0...не съм гледал точно каква е последователността на пусканията, но определено личи смут в отиграването на тоя мач. Избивката ни на Байерн също беше провокирана от калпавите ви отигравания 1-0 (Байерн да бие с 1-0 у дома?!) и 5-1 (прогноза в стил прехвърлящ удар от центъра - а дано ама надали:  ) Иначе с Хамбургер и Бенфика минаваме между капките, а ние с единствената си атака днеска също бяхме много близо - излишен 3ти гол на Шалке ни лишава от попадение. Мача ше се решава утре то е ясно. Дано предимството ни в атаките се окаже решаващо. П.С. Защо в Лайвскора не се отбелязват броя мачове, които са се изиграли; 1/8,2/8 и т.н
|
|   |
|
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12958 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 07.10.2012 11:58
Изкушението беше просто неустоимо, копеуе. Хофенхайм са го отнасяли вече неведнъж в подобни мачове, а и в стила на Байерн е да вадят нож на умряло куче след някакъв Европейски провал през седмицата, какъвто беше сега случая. Аз имам афинитет към подобни шутове и не можах да се сдържа. Мейджърът ме знае мене, той и затова ми ги пуска такива. 
_________________ GREEN AND GOLD UNTIL THE CLUB IS SOLD!
|
|   |
|
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
Регистриран на: 05.06.2012 23:27 Мнения: 2711 Местоположение: planet earth
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 07.10.2012 13:14
[3] Надя (1) 10205 | Борусия М'гладбах - Айнтрахт Франкфурт 2:1 --------------------------------------------------------------------------------- [4] Крал Блуфен (3) 10205 | Борусия М'гладбах - Айнтрахт Франкфурт 1:0 някой май е залагал срещу отбора си и този някой е букмейкърския отбор - МИЛОНАРИОС ! замислете се, как се става мильонер иначе..със сигурност не е като купиш правта на "Мильон и едно желания" и ги продадеш на ТВ Кракра -Перник,чрез фирмата на Вазелин Михов ! Блуфена трябва незабавно да бъде разпитан от ГДБОП, защото тези отигравания са СКАНДАЛНИ ! Букмейкърите ще убият ПМЛ ! п.с. да му ебем таковата, как се трие мнение ?!!?? 
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 07.10.2012 13:32
Скандални са и отиграванията на Квешчъна срещу вас - структурите с ужасно големи силови постижения окрупняват пазара, нужна е нова проверка !!! 
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 07.10.2012 13:53
Прогнозата ти беше ок, за мене по-скандално е отиграването с 1:0 
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 07.10.2012 13:59
 |  |  |  | Цитат: [3] Надя (1) 10205 | Борусия М'гладбах - Айнтрахт Франкфурт 2:1 --------------------------------------------------------------------------------- [4] Крал Блуфен (3) 10205 | Борусия М'гладбах - Айнтрахт Франкфурт 1:0 някой май е залагал срещу отбора си и този някой е букмейкърския отбор - МИЛОНАРИОС ! замислете се, как се става мильонер иначе..със сигурност не е като купиш правта на "Мильон и едно желания" и ги продадеш на ТВ Кракра -Перник,чрез фирмата на Вазелин Михов ! Блуфена трябва незабавно да бъде разпитан от ГДБОП, защото тези отигравания са СКАНДАЛНИ ! Букмейкърите ще убият ПМЛ ! |  |  |  |  |
След задълбочен анализ на ситуацията в Германия и консултация на НАЙ-ВИСШЕ ниво с наш скаут там, преуспял българин и ДОКТОР на науките, стигнахме до решението,че мача между Гладбах и Айнтрахт е предрешен и без капка интрига! За мене много по-скандално е това,че след избирането на португалския мач написах есе на тема защо Национал Мадейра трябва да победи в секретрната ни група във фесбука, като зачекнах факта,че Крал Блуфен е бил в ПЕТ звезден хотел в Мадейра и следователно няма как баровците от Национал да се издънят. Всички одобриха разсъжденията ми и нещата клоняха към очертаващ се СИГУРЕН гол, когато вчера видях,че всъщност съм избрал ДРУГ мач за нас....Убеден съм,че това е станало в следствие на магия 
Последна промяна Крал Блуфен на 07.10.2012 14:00, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Medved
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 07.10.2012 14:50
На фона на развоя и получения краен резултат, се вижда, че прогнозата си е повече от ОК. Нещо повече - говори за доста правилна оценка за изхода на мача като трудна домакинска победа. По отношение на толкова дискусионния Гладбах-Айнтрахт - чиста единица, 3:1 точен, че да им е гадно на блуфките :))) Не знам какво сте се огледали в тоя Айнтрахт. Миналият кръг бяха тотално разкрити от Фрайбург на свой терен и ако не беше един отменен гол заради 10-сантиметрова засада и една фамозна вратарска отбивка, от които ставаше 0:2, то въобще нямаше да се стигне до тази несправедлива победа на франкфуртци. Да не говорим, че головете за обрата се получиха доста случайно в следствие на хаотичен "натиск"...
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 07.10.2012 14:59
Аз Айнтрахт също одавна съм ги разкрил, но на Гонзо и Резо явно им трябва още време 
|
|   |
|
|