Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 26.07.2026 10:54

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7 мнения ] 
● NEW MERSEY RAZORS - СИНЯТА ЛАВИНА ● (ПМЛ "A" Лига, ІI кръг) 
Автор Съобщение
(The Mummies)
Аватар

Мнение  ● NEW MERSEY RAZORS - СИНЯТА ЛАВИНА ● (ПМЛ "A" Лига, ІI кръг)   |   26.10.2012 11:59

NEW MERSEY RAZORS - СИНЯТА ЛАВИНА

(New Mersey Razors)

Мнение  честита победа, резачки !   |   28.10.2012 20:04

явно в началото на сезона това ще ми е ролята, да раздавам честитки защото втори пореден мач чопля семки зад вратата, но най-важното нещо е ОТБОРА , а нашия е в топ-форма от самото начало на сезона :-D :rock:

Постигаме сравнително лесна победа над Лавината , водим 2:0 засега, преди изиграването на още 3 мача за нас и 1 за лавината
Голове на Сарафино и Фореста. Варненския ни гол-майстор е истинско торнадо в наказателното и въпреки 3-те избивки на прогнозите му, все някак намира начин да се разпише....
а фореста дори и от далечен Монреал, навлечен с Канадка, няма проблем да пори мрежите с лекота, все едно пори корема на сьомга

много , много голям ТЮЛЕН в ролята на мениджър !!! :moufan:
това е най-важното за отбелязване
избра 7 мача-загадка за лавината и ги прати да си правят снежни човеци

остава да фиксираме само крайния резултат и аз си мисля,че едно 3:0 би било красноречиво и достатъчно
да се знае кой кой е
въпреки и заради миналия сезон :ghost: ;-)

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - СИНЯТА ЛАВИНА ● (ПМЛ "A" Лига, ІI кръг)   |   28.10.2012 20:09

да отбележа само и ,че Тюлена е набарал якия мач за ПСУ
Одензе - Орхус на полувремето са 1:2, тоест - стената вече е преодоляна...при удвоено 1:3 от него и избито 0:4/1:4 от вратаря
остава само траекторията да е точна и да я оплете в паяжината
което ме подсеща ,че е време да пробвам дали работи "отче наш" иконката :rofl:

:90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90:

Айде, Тюленсен ! Целия стадион е затаил дъх.... :football:

(Les Mousquetaires)
Аватар

Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - СИНЯТА ЛАВИНА ● (ПМЛ "A" Лига, ІI кръг)   |   28.10.2012 21:07

Честито "резачки". След вторият гол на Хетафе едно е сигурно. Взимаме мача със суха мрежа. Добре започваме сезона. Пък Резо ти хубаво си чоплиш семки ама имаш 4 мача да играеш така, че споко. Само това с включването на Косачката вчера посред нощите не знам дали не беше заучено положение ,но някои неща по-добре да не се знаят :-D .Време е да полея победата с едно ЖимБимче :celebrate:

Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - СИНЯТА ЛАВИНА ● (ПМЛ "A" Лига, ІI кръг)   |   28.10.2012 21:10

Браво на отбора, чудесна игра , само аз в началото на сезона съм дупката , но мисля да навлезна във форма за важните мачове , много глупаво изкаран черевен картон , по-добре да не бях избивал нищо .

(Синята Лавина)

Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - СИНЯТА ЛАВИНА ● (ПМЛ "A" Лига, ІI кръг)   |   28.10.2012 23:39

Честито на резачките, яко ни тупнаха.
Нападателните ни потоци си казаха думата, но по-добре така от колкото някакви смешни дивизийки.

(New Mersey Razors)

Мнение  Честито   |   29.10.2012 11:37

Браво, резачки! Радвам се, че влизаме лека полека в познатия от края на миналия сезон ритъм. В нападение нещата изглеждат добре, тежката артилерия Сарафино + Фореста наказват.
С некадърното лакомо отиграване на Атлетико лишавам отбора от може би още едно попадение, но, всичко е добре, когато свършва добре. Продължаваме с пълна мобилизация напред към следващия мач!

Честита победа! :celebrate:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 7 мнения ]