Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 26.07.2026 10:54

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 111 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
● PRIMUS MAXIMUS - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг) 
Автор Съобщение
(The Mummies)
Аватар

Мнение  ● PRIMUS MAXIMUS - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   05.12.2012 12:29

PRIMUS MAXIMUS - THUG SLUGS

(Thug Slugs)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   08.12.2012 01:46

ще видим последния наш, както и вратарите какво ще избият, но като цяло мача ми се струва завързан и със силни прогнози от страна на двата отбора!

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   08.12.2012 15:01

Дам, да видим сработил ли е тактическия ми план. Няма да го казвам предварително, за да не се урочасат нещата, ще говоря след като е ясно какъв е резултатът.

(Thug Slugs)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   08.12.2012 17:00

В деня на студентския празник, нека да поздравим Барс, един от неизменните стълбове в нашия отбор, отличаващ се със свята скромност и спортменство.

Честит рожден ден, Бояне! Да си жив и здрав и много успехи в слъгс и по виртуалните терени!

Дано отбора те дари с победа още днес-утре :)

Последна промяна falkenbach на 08.12.2012 17:01, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   08.12.2012 18:38

falkenbach написа:
В деня на студентския празник, нека да поздравим Барс, един от неизменните стълбове в нашия отбор, отличаващ се със свята скромност и спортменство.

Честито и от мен. Подаръкът за вашия отбор е, че направих избивка на мач, дето е отложен ... Макар че ако се играе утре ...

(Thug Slugs)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   08.12.2012 18:53

специално за тоя мач вие сте облагодетелствани с оглед на това, че не познахте Верона ;)

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 00:38

Да им ЕБА МАЙКАТА на тия скапаняци Аякс - две греди и пропусната дузпа и биха ботската. Дееба и смешниците, как може все 2:0 да излиза срещу нас. :tomate:
Иначе 1:1 дотук в мача, но Слъгс повече мачове ще им минат днес.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 00:41

alessandron написа:
Да им ЕБА МАЙКАТА на тия скапаняци Аякс - две греди и пропусната дузпа и биха ботската. Дееба и смешниците, как може все 2:0 да излиза срещу нас. :tomate:

А кажи ми де . Педали са си и това е . Днес можеха на ходом да бият поне 6:0 :besnyo:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 00:44

alessandron написа:

Баце, явно не ти връзва с тия "сигурни" овъри...аз лично бях на ръб да дам на противника Реал Мадрид ама в последния момент се отказах. В случая нямаше да сбъркам ама тая стратегия си е рискова...Иначе Аякс верно изпуснаха много аз го следях също тоя мач,че че чаках гол за Грононген =)

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 00:47

Крал Блуфен написа:
Баце, явно не ти връзва с тия "сигурни" овъри...аз лично бях на ръб да дам на противника Реал Мадрид ама в последния момент се отказах. В случая нямаше да сбъркам ама тая стратегия си е рискова...Иначе Аякс верно изпуснаха много аз го следях също тоя мач,че че чаках гол за Грононген =)

Е ПСЖ биха с 4:0, така че не е баш така. Тук просто зверски късмет, а и в Холандия ако погледнеш нема кво толкоз да се даде при два пуснати потока вече. Педалско първенство, от три кръга насам нема некви особено изразителни резултати, което е характерно за тях.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 00:48

Гонзо написа:
alessandron написа:

А кажи ми де . Педали са си и това е . Днес можеха на ходом да бият поне 6:0 :besnyo:

Аз гледах само последните десетина минути, пропуснатата дузпа я видях от Лайвскора. Мизерни лайнари, ега 1000 години не видят титла.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 00:49

alessandron написа:
Крал Блуфен написа:

Е ПСЖ биха с 4:0, така че не е баш така. Тук просто зверски късмет, а и в Холандия ако погледнеш нема кво толкоз да се даде при два пуснати потока вече. Педалско първенство, от три кръга насам нема некви особено изразителни резултати, което е характерно за тях.

E, така е ама като ги даваш така наред все некой ше издъни групата поне мойта логика е такава =)

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 00:51

alessandron написа:
Аз гледах само последните десетина минути, пропуснатата дузпа я видях от Лайвскора. Мизерни лайнари, ега 1000 години не видят титла.

Всъщност аз гледах мача , но изпусната дузпа не видях :-? Видях тази , която вкараха , но имаше едни 15 мин в които не гледах мача . Може тогава да е било . Инак са си педалчета . Можеха от рано да водят с 3-0 и да свърши мача .

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 00:54

Крал Блуфен написа:
E, така е ама като ги даваш така наред все некой ше издъни групата поне мойта логика е такава =)

Е то като даваш наред и 2.60 на 2.60 все ше излезе 1:1, нали? И аре некой дубъл, та да отиде всичко на кино.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 00:55

Иначе от Аржентина съм страшно доволен в защита, дадох мача точно с идеята за 2-ка и по-резултатно ако може - станаха и двете. А дано утре да вземем да набием там дубъл и да решим мача.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 01:02

alessandron написа:
Иначе от Аржентина съм страшно доволен в защита, дадох мача точно с идеята за 2-ка и по-резултатно ако може - станаха и двете. А дано утре да вземем да набием там дубъл и да решим мача.

Да си бехте дали Бока - нарисувано 1-0/2-1

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 01:35

Аз искам само да кажа две думи, колкото да върви лафа - директива две :laugh: :-P

А в Италия Б стана егати бесния оувърски кръг :dunno:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 01:43

nerra написа:
Аз искам само да кажа две думи, колкото да върви лафа - директива две :laugh: :-P

А в Италия Б стана егати бесния оувърски кръг :dunno:

Ти си мълчи, щото във Франция кой разправяше как Брест немало и гол да вкарат? Отделно за Ден Хааг с общи усилия стигнахме до 1:1, щото се бехте залетели на 2:2, нали? А АЗ не виждам да си го предложила за 0:0. :laugh: Ако в Серия Б утре вземе да стане фал, нахлупваш ръкавиците, щото ми свършва търпението към самия мен ...

Последна промяна alessandron на 09.12.2012 01:44, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 01:48

Не гледай сламките в чуждите очи, шефе, френският мач беше нехващаем, кога щяхме да играем 2:2 във френското първенство, кажи ми, точно никога. Другият френски - също посмъртно нямаше да го уцелим. За АЗ ако бехме зели да помислим малко ли...току-виж сме стигнали до некъв разумен хис, а не, да не цитирам :Р Въпреки че е ясно- 0:0 за мен лично е от най-трудните резултати. Но в никакъв случай хикс - мола ти се :no:

Давай ги айде тия ръкавици, квото и да стане, другият кръг ще пазя, таман ще се развихриш в нападение, а аз ще избегна директивите :dance: :-P

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 01:53

nerra написа:
Не гледай сламките в чуждите очи, шефе, френският мач беше нехващаем, кога щяхме да играем 2:2 във френското първенство, кажи ми, точно никога. Другият френски - също посмъртно нямаше да го уцелим. За АЗ ако бехме зели да помислим малко ли...току-виж сме стигнали до некъв разумен хис, а не, да не цитирам :Р Въпреки че е ясно- 0:0 за мен лично е от най-трудните резултати. Но в никакъв случай хикс - мола ти се :no:

Давай ги айде тия ръкавици, квото и да стане, другият кръг ще пазя, таман ще се развихриш в нападение, а аз ще избегна директивите :dance: :-P

Ако беше слушала в дооста от мачовете досега, щяхме още повече точки да имаме. 0:0 в Холандия щеше да го хванеш толкова, колкото 2:2 във Франция. :yes: За Х-а в Серия Б нема да отварям дума :censored: ;-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 111 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща