Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 16:05

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 41 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
● RED OR DEAD - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг) 
Автор Съобщение
(The Mummies)
Аватар

Мнение  ● RED OR DEAD - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   12.12.2012 13:16

RED OR DEAD - DUNE WARRIORS

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   12.12.2012 13:17

Тонзо, ако и с подарена дузпа не го вземете тоя мач закривай отбора :rofl:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   12.12.2012 15:50

Крал Блуфен написа:

Точно в този момент никой в РОД не се интересува от предстоящия мач. Разчистваме хеликоптерната площадка от стари бойлери, където очакваме да кацне Дедо Мраз съвсем скоро :petku:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   12.12.2012 16:13

Бате Петку написа:
Точно в този момент никой в РОД не се интересува от предстоящия мач. Разчистваме хеликоптерната площадка от стари бойлери, където очакваме да кацне Дедо Мраз съвсем скоро :petku:

Не одобрявам празничните настроения, които се опитват да ми натрапват по телевизията и на обществени места - например украсен с герлянди фитнес или елхи в мол!
Не искам да ми пожелават щастие по празниците, а да страдам ронейки крокодилски сълзи в Бентли. Не искам любов, а безсмислена връзка, която се крепи на силикон. Не искам бабата да ме плюе по лицето против уроки, а да ми подари кармична диагностика от Мария Асенова и билки за 600 евра, не искам дълголетие и да умра съсухрен, нерелефен и спаднал на мускули на 80, а ръката ми да е толко на 30. Да не ми пожелават здраве, а тонове ампули и лекарства,препарати за мускулна дистрофия - бигорексия. Не искам позитивно мислене, а да гледам намусено и лошо от МПС с дебели и тъмни прозорци. Не ме изпращайте с "весели празници" а с пожелание за по-малко атентати! Но не и прекалено малко защото това е показател за слаб бизнес. Изобщо ако не са стреляли по тебе не си се занимавал с бизнес!

(Синята Лавина)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   12.12.2012 17:53

:moufan:

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   12.12.2012 18:36

Крал Блуфен написа:

Момчетата ще унищожат всичко! С Дюн имаме да рачистваме стари сметки, онзи бараж преди 2 години не съм го забравил и сега ще си платят сметките!

А с Блу Пауър ще се саморазправяме на пролет :petku: :-D

Последна промяна tonzos_justice на 12.12.2012 18:37, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   12.12.2012 18:48

Цитат:
Не одобрявам празничните настроения, които се опитват да ми натрапват по телевизията и на обществени места - например украсен с герлянди фитнес или елхи в мол!
Не искам да ми пожелават щастие по празниците, а да страдам ронейки крокодилски сълзи в Бентли. Не искам любов, а безсмислена връзка, която се крепи на силикон. Не искам бабата да ме плюе по лицето против уроки, а да ми подари кармична диагностика от Мария Асенова и билки за 600 евра, не искам дълголетие и да умра съсухрен, нерелефен и спаднал на мускули на 80, а ръката ми да е толко на 30. Да не ми пожелават здраве, а тонове ампули и лекарства,препарати за мускулна дистрофия - бигорексия. Не искам позитивно мислене, а да гледам намусено и лошо от МПС с дебели и тъмни прозорци. Не ме изпращайте с "весели празници" а с пожелание за по-малко атентати! Но не и прекалено малко защото това е показател за слаб бизнес. Изобщо ако не са стреляли по тебе не си се занимавал с бизнес!

хаххахахахахаа

Явно не съм се изразил достатъчно ясно - в РОД изобщо не е празнично и НЯМА да се празнува. Дедо Мраз в случая упрвлява впряг от баничарки, на които могат да бъдат разпознати логата на Стибел Елтрон, Теси, Елсом и Горение, ако се сещаш за коя особено крупна доставка на бойлери иде реч :petku:
Платени са с парите от глобите, които Олимпията наложи за "нестегането" три поредни кръга...
За кви елхи и гирлянди говориш.... :petku:

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   12.12.2012 18:56

Важно е да се упомене, че с доставката пристига и тунингован, поръчков маслено-зелен бойлер, който ще се ползува от Вожда/изпадналия в меланхолия и депресия, играч на сигурно изпадащия в Б група Real Green/ :petku:

Последна промяна Бате Петку на 12.12.2012 18:56, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   13.12.2012 00:21

Бате Петку написа:
Важно е да се упомене, че с доставката пристига и тунингован, поръчков маслено-зелен бойлер, който ще се ползува от Вожда/изпадналия в меланхолия и депресия, играч на сигурно изпадащия в Б група Real Green/ :petku:

Вожда ще стане истински Вожд само в RED OR DEAD :petku:

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   13.12.2012 09:32

tonzos_justice написа:
Бате Петку написа:

Вожда ще стане истински Вожд само в RED OR DEAD :petku:

Кога е трансферния прозорец?
На офертата ни да го вземем като свободен агент още немаме отговор... :petku:

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   14.12.2012 22:08

Публиката на РОД отново пълни стадиона и няма да има празна седалка!

100 000 очакват титлата след края на сезона :petku:

Изображение

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   14.12.2012 22:14

tonzos_justice написа:

Копеле, аз така като гледам мач изобщо нема да има.

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   14.12.2012 22:36

Крал Блуфен написа:
tonzos_justice написа:

Копеле, аз така като гледам мач изобщо нема да има.

Прогнозата ми е да пуснат все пак 3 нападателни и една вратарска в последния момент.

(Red or Dead)

Мнение  ГОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ   |   15.12.2012 21:50

ОХОХОХОХОХОХО

КАКВО РАЗМАЗВАНЕ ГОЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ :ludnica: :ludnica: :ludnica: :ludnica: :ludnica: :ludnica: :ludnica: :ludnica: :ludnica: :ludnica: :ludnica: :ludnica: :ludnica:

РОД ВЕЛИК!!!

КАКЪВ МАЧ СЕ ОФОРМЯ ДАМИ И ГОСПОДА :petku: :petku: :petku: :petku: :petku:

4:1 ДО ТУК :dance: :dance: :dance:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   15.12.2012 21:59

Тонзо да не забравиш да почерпиш Краля,че ти каза как ше свърши Кунс Парк - Фулъм,че да го избиеш :innocent:

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   15.12.2012 22:00

Крал Блуфен написа:
Тонзо да не забравиш да почерпиш Краля,че ти каза как ше свърши Кунс Парк - Фулъм,че да го избиеш :innocent:

Това си е живата истина, позна мача на точна прогноза, за което благодаря ;-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   15.12.2012 22:12

за КПР казах на Ледо още преди две седмици, че първата им победа за първенството ще е срещу Фулъм :laugh:
Само дето ми взеха парите тия нещастници, а сега когато биха не заложих :laugh: :dunno:

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   15.12.2012 23:51

ВАЖНО:

Всички да четат и да си записват, после да пуснат всичко за печат, а за по-сигурно и по един принт скрийн!

РОД се очертава да БЪДЕ ЕДИНСТВЕНИЯ ОТБОР В Б ГРУПА, КОЙТО МИНАВА ГРАНИЦАТА ОТ 20 ГОЛА!

Когато фактите говорят, то аз няма какво да кажа повече :petku: :petku: :petku:

Последна промяна tonzos_justice на 15.12.2012 23:52, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   16.12.2012 00:02

tonzos_justice написа:
ВАЖНО:

Всички да четат и да си записват, после да пуснат всичко за печат, а за по-сигурно и по един принт скрийн!

РОД се очертава да БЪДЕ ЕДИНСТВЕНИЯ ОТБОР В Б ГРУПА, КОЙТО МИНАВА ГРАНИЦАТА ОТ 20 ГОЛА!

Когато фактите говорят, то аз няма какво да кажа повече :petku: :petku: :petku:

Копеле има само един отбор, който вкарва във ВСЕКИ един мач от началото на сезона + купа и това сме ние. Ако Дембите вкарат утре ше се наредат до нас в тази престижна класация =)

(Red or Dead)

Мнение  ГОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ   |   16.12.2012 17:58

ГООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ

НА ТОНЗОСССССССССССССССССССССС

ГОООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛ НА БАТЕ ПЕТКУ

ГОЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ :ludnica: :ludnica: :ludnica: :ludnica:

Изображение

ОБИЧАМ ТЕ НАНСИ!!!! :thanks: :thanks: :thanks: :thanks: :thanks: :thanks:

Последна промяна tonzos_justice на 16.12.2012 17:59, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 41 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща