Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 16:05

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 30 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг) 
Автор Съобщение
(The Mummies)
Аватар

Мнение  ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   19.12.2012 20:11

EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   22.12.2012 14:07

Гонзе, малко в твой стил, но да знаеш, че този път нямах време да мисля мачовете, както обикновено :) Чак днес съм почивка, а точно делничните дни беше много натоварено, бях и на банкет и в четвъртък привечер най-накрая намерих свободно време, ама какво ти, стоя пред компа и заспивам :)) На няколко пъти се сепнах и насмалко и срока да пропусна, така че някои мачове дори не съм поглеждал статовете. Абе не е като да не е мислено, но обикновено отделям тройно, че и повече време за обмисляне :)

С колко викаш, че ще ви накажем? :devil:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   22.12.2012 14:23

Бием ви без напрежение ;-)
Инак , след малко пускам и заминавам за Австрия , след което се прибирам в БГ . Няма да коментирам и за съжаление , няма да следя и мачовете . Пожелавам си , да стане красив двубои и по добрия да победи .
Пожелавам и на двата отбора ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ и много емоции през следващия сезон :cheers: :celebrate:

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   22.12.2012 17:53

Весели празници и от мен! :-) :cheers:

Но за съжаление хубав мач няма как да стане... :/ Ама така е като даваш селските англии около Коледа, много добре знаеш, че по това време на годината се отлагат яко мачове... Отпадат по два мача и за двата отбора, от тия атаки очаквах да падне гол за нас... :-?

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   22.12.2012 18:02

Diavolo написа:
Весели празници и от мен! :-) :cheers:

Но за съжаление хубав мач няма как да стане... :/ Ама така е като даваш селските англии около Коледа, много добре знаеш, че по това време на годината се отлагат яко мачове... Отпадат по два мача и за двата отбора, от тия атаки очаквах да падне гол за нас... :-?

Няма никаква причина да е така . Дадох ги , точно защото , по това време на годината , времето на острова е по меко . Мислих да дам 2 холандии , но се отказах заради времето .

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   22.12.2012 18:03

Времето е меко заради влиянието на океана, ама това е така на теория, а на практика всички знаем къде се отлагат най-много мачове в Европа... :)

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   22.12.2012 18:07

Diavolo написа:
Времето е меко заради влиянието на океана, ама това е така на теория, а на практика всички знаем къде се отлагат най-много мачове в Европа... :)

Въобще не съм целял това . Аз си мисля , че точно в англиите , щяхме да ви нижем .

(Extreme Zombies)

Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   22.12.2012 18:11

лоша работа само да не свършим хикс че пак трябва го играем тоя мач и с тия отложени мачове ще си играем цяла зима, гадно се падна мача, по-разумно беше тия плейофи да са октомври месец, но не знам как ги правите графиците, успех на нашия отбор

(Extreme Zombies)

Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   22.12.2012 20:10

дявола къв мач ни даде 5:4 свърши, 0:2 ще падаме пак, точно в края на годината влезнахме в лоша серия но здраве да е весели празници и честито на противника

(Extreme Zombies)

Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   22.12.2012 20:51

Бях сигурен че Болтън ще има много голове,ама 5:4???По-скоро мислех че ще свърши 16:11. :-D Не върви напоследък.Но може и да се обърне късмета.

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   23.12.2012 00:16

На полувремето 1-2
Дембите заслужено водят, става хубав мач, но развален от двата анулирани потока, където имахме силни атаки.
Утре се надявам да хванем френския и да изравним, дано...
Вината за очертаващата се загуба е моя, но просто нямах никакво време за мачовете, а може би трябваше да избия Ковънтри - Престън, но имах важно излизане и не знаех кое ще се отлага в англиите, когато аз пуснах само 4 мача бяха отложени, но си казах да не избивам нищо в селата, за да не си хабя избивките, а то какво излезна... :uuu:
Нелепа загуба се очертава, но пак казвам дано утре хванем френския мач. Серия Б съм я отписал.

(Extreme Zombies)

Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   23.12.2012 00:22

нищо случва се, напоследък и аз съм не съм във форма нарисувани мачове ми бягат с 1 гол, ама то си е до малшанс просто в тая игра на късмета, лесно е като свършат мачовете да търсим вина, тъй че след празниците ще мачкаме сигурен съм споко :wave:

(Extreme Zombies)

Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   23.12.2012 18:58

И надежда всякаква...умря!Официално отпаднахме от Купата.Тамън ще си пазиме силите за Шампионата. :laugh:
Весели празници на всички!

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   24.12.2012 01:50

Да, отпаднахме по нелеп и дразнещ начин... :-x
Не му беше мястото на мача сега, а отложените потоци натежаха.
И този мач като този миналата седмица, пет да го играем няма да го загубим, но се случват и други неща, които влияят, не само късмета. В това число и натоварената ми програма преди празниците. :uuu:

Аватар

Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   24.12.2012 02:41

Diavolo написа:
Да, отпаднахме по нелеп и дразнещ начин... :-x
Не му беше мястото на мача сега, а отложените потоци натежаха.

Не стига, че тазгодишният регламент ви даде уникалната възможност да се явите на поправителен изпит (този кръг), след като веднъж вече загубихте в елиминационна битка по-рано през сезона, ами пак намерихте нахалство да недоволствате и да търсите оправдания в разни имагинерни фактори. Срамна работа... :-|

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   24.12.2012 02:49

Яд ме е, че нямах време нито да обмисля мачовете, нито вратарските прогнози, а за капак и ни се отложиха два мача в които имахме много силни прогнози :-x
И по това време на годината не бива да има ПМЛ.
2 седмици пълна почивка трябва да има, а не ядове преди празниците точно.

Аватар

Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   24.12.2012 03:21

Сърди се на шибаните ингилизи, които отлагат мачове за щяло и нещяло. Като са им толкова нежни терените и играчите, да си правят една дълга зимна почивка, каквато съответства на климатичната им дупка (а.к.а. Албиона). Ироничното е, че същите тези изнежени ебалници не спират да флиртуват с изказвания за "мъжкия спорт" и "мъжката игра". Клоуни.

Иначе е хубаво да има разнообразни кръгове в играта. Така блесват някои комплексни качества при едни отбори и съответно лъсва неспособност за справяне в необичайни игрови ситуации при други ;)

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   25.12.2012 08:52

Хо Хо Хо , били сме . Поредно доказателств , че е сме с класа над А група :laugh:
Дяволе , не се оправдавай . Бихме си ви с класа ;-) Всеки отбор е потенциална жертва на Демба ;-)
Айде , ВЕСЕЛИ ПРЕЗНИЦИ :cheers:

(Thug Slugs)
Аватар

Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   25.12.2012 11:09

Мейджър написа:
Сърди се на шибаните ингилизи, които отлагат мачове за щяло и нещяло. Като са им толкова нежни терените и играчите, да си правят една дълга зимна почивка, каквато съответства на климатичната им дупка (а.к.а. Албиона). Ироничното е, че същите тези изнежени ебалници не спират да флиртуват с изказвания за "мъжкия спорт" и "мъжката игра". Клоуни.

Иначе е хубаво да има разнообразни кръгове в играта. Така блесват някои комплексни качества при едни отбори и съответно лъсва неспособност за справяне в необичайни игрови ситуации при други ;)

Айдеее почнаха да се оплакват едни на други, кой на кого, какво му било виновно :)
Смешни сте!

"Шибаните ингилизи"... Ето ти защо за щяло и нещяло отлагат мачове http://news.ibox.bg/news/id_171796692 Да си направили "зимна дупка"... хахаха. Алоу, светът около ПМЛ и в частност около тебе ли трябва да се върти?

Ясно е, че ако не беше за пореден път отложен сезона (тоя път и заради другия, който се оплаква в темата), можеше спокойно да се почива тая седмица и в ПМЛ и да не се играят мачове! Но, не, нека се измислят начини федералните отбори да имат още един шанс да продължат за купата...

...и разбира се за всичко е виновна Англия, нищо че ще гледаме футбол на боксинг дей.

(Thug Slugs)
Аватар

Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   25.12.2012 11:11

Diavolo написа:
И по това време на годината не бива да има ПМЛ.
2 седмици пълна почивка трябва да има, а не ядове преди празниците точно.

Нали се сещаш, че ако не бяха твоите шизофренични изпълнения се предполагаше, че сезонът можеше и да почне сравнително навреме.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 30 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща