Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 04:22

Отговори на тема  [ 19 мнения ] 
23!!! 
Автор Съобщение
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  23!!!   |   18.05.2015 10:06

Честита титла на всички Барселонисти! :celebrate: :first:
След вчерашния рецитал на Калдерон, вече и математически сме шампиони и прибавяме 23-та Лига към витрината с трофеи, като това е 5-та титла в последните 7 години, което вече говори за една сериозна доминация. Искам да поздравя и вечния съперник- достоен и труден противник както винаги, който ни накара да спечелим почти всичко в последните няколко месеца, за да се поздравим с крайния успех. Миналата година ние гледахме отстрани как другите големи се радват и останахме с празни ръце, тази година бе ред на белите да изпият горчивата чаша. трябват промени, макар и не толкова много според мен. Дано Анчелоти остане, с него се върна уважението към големия противник и джентълменското държание на и извън терена, намаляха скандалите и провокациите и всичко се решава, където трябва- на терена.
Първи голям успех и за треньора- Луис Енрике. Отричан от едни, подценяван от други, обявяван за новия Пеп от трети... Къде е истината? ами може би някъде по средата както винаги. Наследи един пренаситен и вече отписан едва ли не отбор,който загуби всичко миналата година и с няколко класни и точни попълнения го превърна в една машина, която е на 2 силни мача от безсмъртието. Труден, чепат характер, в постоянен конфликт с пресата, имаше някои преракания с играчите, които за малко да му изядат главата, но успя да подготви физически отбора, заздрави защитата и допринесе с непримиримия си характер на победител, присъщ за него още като играч. Опрости играта на отбора, за да го направи по-директен и по-ефективен, в много от мачовете заложи на забравени прийоми като контраатаката, статичните и заучени положения и това му донесе дивиденти. С изключение загубата на Бернабеу- спечели почти всички големи мачове дори като гост, а като домакин сбърка само в 2 мача, в които и шансът бе решаващ. Интересното е, че още не е потвърдил дали остава и започнаха спекулации, че ако спечели ШЛ, ще напусне на бял кон в стил Моуриньо. Аз лично не вярвам, но кой знае...
И така, честито на :Клаудио Браво, Дани Алвеш,Жерар Пике, Хавиер Масчерано, Джорди Алба, Серхио Бускетс,Иван Ракитич, Андрес Иниеста, Луис Суарес, Неймар и Лео Меси като основен състав изнесъл голямата тежест, подпомагани от Монтоя,Адриано,Бартра,Матийо,Сержи Роберто,Рафиня Алкантара,Чави,Педро,Мунир и Сандро. Благодаря им, че ми донесоха толкова хубави емоции и радост и нека празненствата не свършват дотук в този потенциално исторически сезон!

ВИСКА БАРСА! :football:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: 23!!!   |   18.05.2015 10:26

Всичко беше предрешено, без капка интрига! Остава да вземем и това, което ни подхожда най-много в Берлин! Белите балерини са унижени и това е мед и масло за всяка каталунска душа и за всеки, който благославя най-великото футболно величие за всички времена - ЛЕО МЕСИ! ЛЕО Оркестърът, ЛЕО Тенорът, ЛЕО Магията! Всичко започва и свършва с Лео Меси! ВЕЛИК!!! ВЕЛИК!!! ВЕЛИК!!! Все още гледам футбол от време на време, причината - ЛЕО МЕСИ!!! :moufan: :moufan: :moufan:

Настроението в Барселона :dance: :dance: :dance:
Настроението в Мадрид :help: :ireful: :dunno:

Надявам се и след Берлин да :dance: :dance: :dance:

Честито на всички фенове по света, най-обичаният отбор на планетата! :first: :first: :first:

Последна промяна tonzos_justice на 18.05.2015 10:27, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: 23!!!   |   18.05.2015 10:30

Тонзо, ти верно пишеш като 12 годишен юзър във форумите на Спортал.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: 23!!!   |   18.05.2015 11:28

Vendome написа:

http://topsport.ibox.bg/news/id_165207522

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: 23!!!   |   18.05.2015 11:52

Мен ми е странно, че все още има хора които смятат че Гуардиола е добър треньор, ама явно фенството пречи на обективната оценка :dunno:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: 23!!!   |   18.05.2015 14:06

tonzos_justice написа:
Vendome написа:

На един акъл сте демек? ;-)

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: 23!!!   |   18.05.2015 14:17

alessandron написа:
tonzos_justice написа:
Vendome написа:

Един е ИЦО, ЕДИН Е ИЦО СТОИЧКОВ! ;-)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: 23!!!   |   18.05.2015 14:19

Тонзо, ако смяташ, че интелектуалното ти ниво е същото като на Стоичков, OK :)

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: 23!!!   |   18.05.2015 14:22

Vendome написа:
Тонзо, ако смяташ, че интелектуалното ти ниво е същото като на Стоичков, OK :)

Сега е моментът да се радваме, а не да решаваме кръстословици!

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: 23!!!   |   18.05.2015 14:24

alessandron написа:
tonzos_justice написа:
Vendome написа:

:dance: :dance:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: 23!!!   |   18.05.2015 14:26

Честито Агаси. :-)
Иначе моето лично мнение е, че това е най-калитарските титла на Барса от последните 5. Просто в толкова много мача ви върза, че просто не е истина. Другата причина е Карло Анчелоти и трагичната форма на Реал през Януари и Февруари. След като отбора бе една абсолютно смазана машина и играеше тотално доминиращ футбол печелейки 23 ли 24 ли колко бяха там поредни мача и една скапана загуба от Милан в нищо незначещ мач обърна каруцата + няколко контузии, е там е ролята на Карло да промени нещо и отбора пак да е печеливш, нещо с което италианеца не се справи и изтърва левашки спечелена титла. Преди мача с Барса трябваше да имаме 7 точки задължителна преднина и ей ти леващината.
Другото за мен е, че Енрике е много слаб треньо, може би най-слабия който сте имали в последните години.
Силни последни 2 месеца за вас, но който е гледал знае чия калитарщина и кои мачове визирам, но и това го има във футбола.

Още веднъж, честито на теб, то ти май си единствения ФЕН тук :yes: За Петела не съм сигурен изобщо, че е Петела (освен ако не страда от раздвоение на личността :-D ) затова няма да му честитя, за мен това е абсолютно фалшив ник :laugh:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: 23!!!   |   18.05.2015 14:34

Balleta написа:

За Петела не съм сигурен изобщо, че е Петела (освен ако не страда от раздвоение на личността :-D ) затова няма да му честитя, за мен това е абсолютно фалшив ник :laugh:

Защо така мислиш :dunno:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: 23!!!   |   18.05.2015 14:35

Balleta написа:
Още веднъж, честито на теб, то ти май си единствения ФЕН тук :yes:

Бъди обективен, въпреки голямата болка отзад ;-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: 23!!!   |   18.05.2015 15:03

Крал Блуфен написа:
Balleta написа:

За Петела не съм сигурен изобщо, че е Петела (освен ако не страда от раздвоение на личността :-D ) затова няма да му честитя, за мен това е абсолютно фалшив ник :laugh:

Защо така мислиш :dunno:

Ами след толкова години в Дира и най-вече в ЕФУ, аз не виждам нищо от онзи Петел шматарок, който почна да почна да пише там, като лично протеже на Резо. :-D Този ник пише, мисли и разисква по КОРЕННО различен начин. Мироглед, стил на писане, интереси - абсолютно нищо общо. В смисъл дори да се правиш на пич предвид, че си във ВИП дубъла на Краля :bluefan: и да възприемаш поведението на отбора, все нещо ще подсказва за стария Петел - е аз не виждам нищо :laugh: :-? :-D

И досега да не се обади за Барса ??? :stop:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: 23!!!   |   18.05.2015 15:20

Balleta написа:

Ами след толкова години в Дира и най-вече в ЕФУ, аз не виждам нищо от онзи Петел шматарок, който почна да почна да пише там, като лично протеже на Резо. :-D Този ник пише, мисли и разисква по КОРЕННО различен начин. Мироглед, стил на писане, интереси - абсолютно нищо общо. В смисъл дори да се правиш на пич предвид, че си във ВИП дубъла на Краля :bluefan: и да възприемаш поведението на отбора, все нещо ще подсказва за стария Петел - е аз не виждам нищо :laugh: :-? :-D

И досега да не се обади за Барса ??? :stop:

Не разбирам защо толкова се учудвате от поведението на Петела. Напълно нормално е като си по-млад и зелен да имаш различна ценностна система. Аз например като бях тинейджър и вдигах не повече от 120кг на лежанка си мислех,че смисъла на живота ми е да живея зад ужасно висок зид и мечтаех за черен Мерцедес с най-затъмнените стъкла на балканския полуостров Е, сега като помъдрях си дадох сметка,че това са били много повърхностни критерии за успех в живота. Сега, през 2015г. осъзнавам,че не ти трябва просто висок зид за да си ВИП ами поне 200 декара терен и още 1000-2000 гора като всичко е оградено с бодлива тел,детектори за движение както и камери + громен ров между оградата и терена с многобройни КПП - та. вишки с бронирани стъкла и охранители в тях. Основната къща е добре да бъде в планински стил или най-добре нещо като палата на Косьо на Боровец на 3 надземни етажа и няколко подземни. Вътре става дума за огромна спалня, огромна баня, огромна кухня, огромен хол и огромна дневна в стил мутробарок от романтичните години на бизнеса в България началото на 90те. Естествено един от подземните етажи трябва да е бункер, готов за ядрена атака, вътре провизии за оне 30 години напред с квалитетна поп-фолк музика, неиздадени още албуми на Преслава, хранителни добавки и хормони от по-следващото поколение и естествено качествени наркотици за блясък в очите като тия,които ползва Киро гела!

Ето, виждап ли,че и аз съм се променил драстично, но никой не оспорва,че Крал Блуфен е Крал Блуфен :stop: :stop: :stop:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: 23!!!   |   18.05.2015 16:24

Крал Блуфен написа:
.... неиздадени още албуми на Преслава .....

:-D :laugh:

ти баце си надградил, а Петела явно се е преродил :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: 23!!!   |   18.05.2015 17:13

Balleta написа:
Честито Агаси. :-)
Иначе моето лично мнение е, че това е най-калитарските титла на Барса от последните 5. Просто в толкова много мача ви върза, че просто не е истина. Другата причина е Карло Анчелоти и трагичната форма на Реал през Януари и Февруари. След като отбора бе една абсолютно смазана машина и играеше тотално доминиращ футбол печелейки 23 ли 24 ли колко бяха там поредни мача и една скапана загуба от Милан в нищо незначещ мач обърна каруцата + няколко контузии, е там е ролята на Карло да промени нещо и отбора пак да е печеливш, нещо с което италианеца не се справи и изтърва левашки спечелена титла. Преди мача с Барса трябваше да имаме 7 точки задължителна преднина и ей ти леващината.
Другото за мен е, че Енрике е много слаб треньо, може би най-слабия който сте имали в последните години.
Силни последни 2 месеца за вас, но който е гледал знае чия калитарщина и кои мачове визирам, но и това го има във футбола.

Още веднъж, честито на теб, то ти май си единствения ФЕН тук :yes: За Петела не съм сигурен изобщо, че е Петела (освен ако не страда от раздвоение на личността :-D ) затова няма да му честитя, за мен това е абсолютно фалшив ник :laugh:

Начи първо, ако не бях Петела, нямаше как да знам, че Барселона печели всяка следваща титла по все по-калитарски начин, щото всяка от мадридистите се определя за калитарска - включително оная, дето ви бихме с 5:0. Убеден съм, че ако вземем ШЛ пак ше е калитарско, щото Меси ако беше бил един метър вдясно при първия гол, с Байерн щеше да свършим 0:0 и на реванша да ни убият, щото единствения по-слаб треньор на света от Гуардиола е Луис Енрике.

После, ако не бях Петела нямаше как да играя в ултра-манекенски отбор, на който всички завиждат, но въпреки това (некоректно!!) замесван във всякакви скандали. Един обикновен фалшив ник никога не би могъл да повтори успехите, които имам в това отношение с Гангстерс. Иначе визията няма как да не се променя - като бех по-малък се занимавах с по-повърхностни неща, като учене на музикални инструменти, четене на Хегел или укрепване на спортния дух с катерене. Сега знам, че са важни стойностните неща, като персонално ушит костюм и копчета за ръкавели над 100 лв.

И трето - не съм бил никакво протеже на Резо, щото ако той вечерно време предпочита да чете мантри към Изида и да прави 8 часа тантрически секс, аз прекарвам времето си в сериозни високо културни мероприятия в европейската столица на културата на Европа. Показвам снимка от лятото:

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/p180x540/10678796_10205018849411504_4804642895608154019_n.jpg?oh=6f49b066e0b84af603a99bcf9bcd9360&oe=55D36294&__gda__=1443219553_363fc21ba1c47adb5e3bce6d00cd893e

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: 23!!!   |   18.05.2015 18:59

Тийшърто е мноо як!

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: 23!!!   |   18.05.2015 22:47

Благодарим! Честита титла на всички истински фенове на Барса и футбола изобщо, защото Барса - това е футболът! :cheers: :handshake: :rock:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 19 мнения ]