Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 03:14

Отговори на тема  [ 7 мнения ] 
Финал за купата 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Финал за купата   |   27.04.2025 09:36

Напълно заслужена победа за по-добрия отбор срещу мерзостта. И трите гола бяха гениално изработени и завършени. Първите 2 - дело на класата на Ямал, вторият пас особено беше пореден шедьовър. Победният гол на Кунде беше много добро разчитане на играта, перфектен тайминг при грешката и неспасяем удар. Головете на фекал смърдид бяха от статични положения като вторият беше видимо грешка на защитата.

чалга-коментаторките бяха плачевно жалки :laugh: - видимо пут-крепяха фекал смърдид :rofl:

Последна промяна Dobril на 27.04.2025 09:37, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финал за купата   |   27.04.2025 10:25

Подкрепям коментара на агент Добрил.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финал за купата   |   27.04.2025 11:00

Много качествено и драматично Ел Класико. Второто полувреме беше истински шедьовър. Футбол от най-висока класа. За което допринесоха и двата отбора. Браво за което.
Ако Рафиня имаше ден, Барса щеше да спечели с разлика. Но бразилеца изпорти поне 3 голови атаки. Но и Реал освен изключителното включване на Мбапе и двата гола имаха също поне още 2 положения за гол. Първото полувреме обаче си беше изцяло за Барса и само чудо спаси Лос Бланкос от по-сериозно изоставане.
Двата отбора свършиха силите през продълженията. Темпото рязко намаля. И някак си пак Барса бяха по-надеждния отбор. Нормално, по-млади са.
Заслужена купа на Барса. Ако не се лъжа 32 купа. Но не ги виждам срещу Интер в ШЛ.
Реал за догодина трябва да надгради с много халфовата си линия и защитата ако искат да гонят големите титли.
Според мен имаше чиста дузпа за Барса. Не онова отмененото от ВАР положение на Рафиня, а преди това при очевидното подкосяване на опорния крак на Феран Лопес. ВАР дори не го разгледа. Или са го разгледали, но не извикаха съдията.
Много груби влизания на някои футболисти на Реал. Неспортсменски. И също така не ми направиха добро впечатление грозните симулации на Ямал. Мислех си, че е над тези неща. Жалко.

Последна промяна Diavolo на 27.04.2025 11:02, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финал за купата   |   27.04.2025 11:23

Аз пък не го виждам пенсионерския и пълен с посредствени резерви отбор на Интер срещу Барса.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финал за купата   |   27.04.2025 13:55

На мен пък ми направи впечатление, че Ханзито преди дни рева заради програмата на Барса.
Не съм чул подобно нещо от Инзаги, въпреки че те играят след малко с Рома. А не в събота...

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финал за купата   |   27.04.2025 15:33

Реве му се, прави го. Артита реве почти след всеки мач.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Финал за купата   |   27.04.2025 20:26

В полуфинала с Интер за мен е доста неясен победителят, всичко е възможно, макар че разбира се Барса са по-класните. Но и Интер са доминираща машина в Италия последните няколко сезона.

След като в два мача - с Борусия Дортмунд и Селта - се допуснаха 6 гола, както и въобще по принцип през сезона, сигналите за дупките в защита бяха и си остават тревожни. Но и Интер са в някаква кофти серия напоследък. Двата мача трябва да са доста интересни и качествени, поне що се отнася до нападенията.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 7 мнения ]