Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 05:36

Отговори на тема  [ 24 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Барселона - Реал Мадрид 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Барселона - Реал Мадрид   |   23.08.2012 21:27

Очаквам категорична победа на Реал Мадрид и спечелването на 1вия трофей за сезона след разгром над каталунските джуджета.
С тоя посредствен треньор и застаряваща селекция провинциалистите от Барселона нямат шанс срещу Кралски Мадрид.
За мене мача е предрешен и без интрига.
Прогноза: 5-0 за Реал!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барселона - Реал Мадрид   |   23.08.2012 21:45

Крал Блуфен написа:
Очаквам категорична победа на Реал Мадрид и спечелването на 1вия трофей за сезона след разгром над каталунските джуджета.
С тоя посредствен треньор и застаряваща селекция провинциалистите от Барселона нямат шанс срещу Кралски Мадрид.

4:1 за БАРСА :moufan:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барселона - Реал Мадрид   |   24.08.2012 14:37

Крал Блуфен написа:

за пореден път позна - по-голем от тебе нема!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барселона - Реал Мадрид   |   27.08.2012 12:47

Не знам, ама онзи ден гледах "малкото ел класико" - мача на дублиращите отбори на Реал и Барселона. Общо взето Реал си ги смачкаха, а на Барса им подариха измислена дузпа, за да ги върнат в мача, ама и това не им стигна. И после кой разправяше, че Барса имали супер школа, а Реал бил разграден двор, който разчитал само на скъпоплатени наемници. Между другото третият отбор на Реал влезе този сезон в Сегунда Б (трета дивизия). Я пак за школата?!?

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барселона - Реал Мадрид   |   28.08.2012 20:14

Как няма да ги бият като Тейо,Куенка,Тиаго,Фонтас,Монтоя и т.н. и т.н. играят в първия отбор на Барса?
И нещо за третия гол на Реал да кажеш?Нямаше 5-метрова засада нали?

Идеята е че юношите на Барса остават в Барса ... а Реал ги продава на Хофенхайм :) или пък вадят такива като Мората онази вечер,дето не знаеше къде се намира с/у ... Хетафе :)

Айде моля те не ми сравнявай двете школи щото ставаш смешен.То бива Анти Барса ама тва твоето е вече болест :)
Сравнява ми отбор с юноша и половина с отбор съставен на 80% с юноши! :)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барселона - Реал Мадрид   |   31.08.2012 12:48

BATE написа:
Идеята е че юношите на Барса остават в Барса ... а Реал ги продава на Хофенхайм :)

Едните влизат пешки в главния ансамбъл за спортни симулации и циркаджалъци, а другите отиват в най-силното и истинско първенство в Европа - немското, а ти ще ми твърдиш, че катунските гаврошовци били по-реализирани, хехехехе. Или пък в Катуня взели чрез подкуп на родителите или направо откраднали някой 15-годишен талант от Фуанлабрада или долните аржентински лиги, той поиграл има-няма 2 години в школата или "Б" отбора и вече се води юноша на отбора, ахахахахаха =)))) Я пак си преразгледай лаишката теза! Фактите от последната седмица са следните: "А" отборът рути за Суперкупата, "Б" отборът шиба със стил въпреки съдията, а "Ц" отборът джитка в трета лига, което е прецедент. Я пак за школата, че не те разбрах?!?

:helpless:

Последна промяна Medved на 31.08.2012 12:49, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барселона - Реал Мадрид   |   02.09.2012 04:08

Не ми се сърди ама всеобщо известно е че спора с Мейджъра е безмислен -)))

Погледни 'трансферите' по оста Осасуна-Билбао в ранна възраст и пак ми ела с некви сравнения.Всеобща практика е това а за суперкупата не разбрах какво искаш да кажеш - Барса излезе без Алвеш,Пуйол,Вия и Фабрегас.Когато Реал покаже смелостта да излезе на Кам Ноу с голобради юноши тип Тейо,Монтоя и т.н. тогава ела да ми говориш глупости :) а да забравих,те не започнаха от начало,което променя всичко нали?Хаха ...

Толкова си намразил Барселона че чак :outofspace:

И разбери едно - дали ги харесваш или не,Барса са пример за юношески футбол :) няма друг толкова успешен гранд с толкова много юноши в състава си :) ама сигурно и родителите и на Валдес,Пике,Пуйол,Алба,Бускетс,Шави,Иниеста,Фабрегас и т.н. и т.н. са подкупени от 'лошите' каталунци?Или просто те боли че Муриньо загуби девествеността си насред Камп Ноу при 0-5 хаха? :rofl:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барселона - Реал Мадрид   |   02.09.2012 15:13

Бате, майтапът настрана, но ако Барса бяха пример за юношески футбол, то едва ли щяха да пръскат десетки милиони за привличане на скъпоструващи наемници, повече от които още след първия сезон са в графа "трансферни провали"... Примери, мисля, не са нужни. Даже навремето имаше една тема в дирчето, където всичко си беше с имена и цифри ;)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барселона - Реал Мадрид   |   02.09.2012 16:41

Ами виж сега.Колкото и да произвежда школата,няма как да излезе нападател тип Давид Вия,имам предвид готов нападател тип Вия.Барса нямаше време,трябваше да задържи позициите си,за това бяха нужни трансфери.

Естествено че според мен Алексис Санчес е провал или поне не прави това за което беше привлечен.Разни други трансфери като Чигрински или Александър Хлеб тоже.Мисля че това е една от слабостите на Барселона а именно трансферната политика.Не виждам смисъл от горепосочените футболист като имаш момчета като Андреу Фонтас или Тиаго в състава си.Гуардиола умееше да мачка Реал но пък и той си имаше слаби страни.На всеки се случва,дори на твоя кумир Муриньо.
Карвальо,Шахин,Адебайор,Коентрао и т.н. са достатъчно добри пример за провал.Коентрао за мен е най-смешния ляв бек в Испания.Марсело,колкото и мръсно да играе,е в пъти по-добър от тоя паляк.

В такива времена трудно се намират качествени футболисти които да пасват в системата ти ... ето например един Радамел Фалкао изглежда перфектната деветка но мислиш ли че в Барса би успял? :)

ПС: 42 милиона за футболист като Лука Модрич ... това за теб ок ли е?

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барселона - Реал Мадрид   |   03.09.2012 19:03

Vie za Fabregas samo da go vyrnete kolko dadohte ??? :stop:

P.P. Da ne goworim, che se e zapytil kym rezervnata skameika pri Tito

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барселона - Реал Мадрид   |   03.09.2012 23:10

Ами Барса плати около 26-28 милиона за него,останалата част бе покрита от спонсори и от самия Сеск щото клуба нямаше пари тогава ... друг е въпроса че Сеск в момента не е титуляр но имай предвид че Шави е на години и няма да може да изкара цял сезон без почивка така че няма как да не играе Фабрегас.

При вас кво е положението?Модрич нима наистина струва 42 милиона?Муриньо трябва или да е изперкал или да се е наакал за да дава толкова пари за тоя,не казвам че не е добър футболист,но е далеч от сумата дадена за него.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барселона - Реал Мадрид   |   04.09.2012 00:11

Ama te i za Modrich ne sa 42, kym momenta sumata e 30 i sled tova ima razni dopylnitelni. Za Fabregas beshe 40 i ne znam zashto si mislish, che Modrich ne struva tolkova, za nego se shumi otdavna, Chelsea daje imaha po izgodna oferta, no toi iskashe Real .... osven tova ako Keral struva 35 miliona paunda, a Hendersyn 18 m. paunda, a Dauning 20 to Modrich opredeleno struva 40 i to v ewro :-D

Последна промяна Balleta на 04.09.2012 00:13, променена общо 1 път

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барселона - Реал Мадрид   |   04.09.2012 00:38

Мейджър написа:
Я пак за школата, че не те разбрах?!?

Не, че нещо, ама на мадрид школата е по-зле от на бай венци дебелия.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барселона - Реал Мадрид   |   04.09.2012 01:01

Цитат:
Всеобща практика е това а за суперкупата не разбрах какво искаш да кажеш - Барса излезе без Алвеш,Пуйол,Вия и Фабрегас.Когато Реал покаже смелостта да излезе на Кам Ноу с голобради юноши тип Тейо,Монтоя и т.н. тогава ела да ми говориш глупости :)

Puiol e kontuzen i ne igra i s Valensia, no toi e vyv forma, v koiato za Real e po dobre da igrae :), Via e zakotven na peikata i v momenta syshto e rezerva i ne igra i toi s Valencia, ne za drugo, a zashtoto Tito smiata che v momenta ima po dobri varianti, Fabregas pyrvite dva macha na Barsa v pyrvenstvoto i toi be rezerva pak i edinstveno shtoto Tito taka smiata che e po dobre, s Valencia go pusna, no toi nishto ne pokaza i be smenen i osvirkan ot publikata. Taka che ne e izobshto kakto go izkarvash, che ne sa igrali shtoto Barsa ne vidish li bili mnogo smeli :blink:

Ne znam za tova 5:0, no Mou vze direktno kupata, ligata i superkupata ot Barsa, ta ne znam koi beshe razvenchania, a da gledam Guardiola e izbiagal :-P

P.P. Pike, Fabregas i Alba sa kym transfernite vi provali, zashtoto ste gi dali kato nenujni i posle vzeli obratno sreshtu dosta parichki

Последна промяна Balleta на 04.09.2012 01:03, променена общо 2 пъти

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барселона - Реал Мадрид   |   04.09.2012 12:57

Говориш глупости.Какво е взел Муриньо?Взел е една титла миналата година и тва е,суперкупата според него не е важен турнир нали така?Купата на краля я спечели в продълженията с/у резервната защита на Барса защото Гуардиола и тогава не пожела да пусне титулярите с които нямаше загуба от Реал :) Все пак Адриано,Масчерано и най-вече Пинто са резервите на Барселона!
Само титлата беше важна от тия трофеи ... и тя беше взета с хиляди съдийски отсъждания про Реал и анти Барса но не ми се говори,имам тук материал който мога да ти дам но ще ми отнеме поне 2 часа за да ти обясня как съдиите подариха на Реал минимум 15 точки в Примера а същевременно се работеше активно анти Барса с некви смешни отсъждания но ок,Реал биха в края с 2-1 на Камп Ноу и за това не искам да се занимавам повече.Минало е ...

Какво за Пике,Алба и Фабреас не разбрах?
Пике го взехме за 3-4 милиона евро от Съра и от тогава е идеален за Барселона!За добро или лошо той е централния защитник който подготвя всички атаки на Барселона и се радвам че е в Барса.Заклет каталунец и барселонист който във всеки мач се раздава на 200%!
Алба и той започва добре но е още рано ...
Сеск до момент не прави това което правеше в Арсенал но ще му дойде и неговото време ...

Как да са провали тия трансфери?Не може Барса да държи всеки юноша на пейката докато не изгрее!Нормално е да има такива които се развиват някъде другаде и понякога се налага да си ги върнем,имаш ли си на идея колко юноши на Барса излизат всяка година от школата и търсят титулярни места?По същата логика мога да кажа че до някоя година може би ще си върнем Гай Асулин и Нолито например но в сегашния състав те нямат място.Кво да се прави ...

Балет,за Пуйол глупости не говори.Той с/у Реал играе на 300% и онзи ден не беше контузен а просто Тито го пази за по-нататъшните мачове.Пуйол дори да не е във форма,пак прави 20х по-силни мачове от Масче който е комичен напоследък :)

ПС: Иначе за Муриньо я провери колко години нямаше загуба като домакин и въобще му погледни баланса с/у Барса и най-вече с/у Пеп Гуардиола и ще разбереш защо е нервен.А и Муриньо беше подписал предварителен договор с Барса през 2008г. но Лапорта в последния момент избра Гуардиола и от там тръгна всичко ... иначе не си мисли че е невъзможно някой ден да акостира на Камп Ноу,португалците са боклуци и могат да те предадат във всеки един удобен за тях момент :)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барселона - Реал Мадрид   |   04.09.2012 16:18

Баце, казвам го за последен път - Пуйол, Вия и Фабрегас не играха за Суперкупата защото първия е контузен, втория е в никаква форма, а третия не се вписва в схемата на Тито. Фабре стартира резерва в първенството първите два мача и едва третия беше стартер, но се провали. Това са фактите, а не, че Тито ги бил пазел за нещо.
Какво за Пуйол, стига с тия клишета, Пуйол е в трагична форма, кой пусна първия гол на Кампа, двойката Пике - Пуйол изпадашев комични ситуации миналата година, заради което по едно време Пике седна и на пейката[usmihvam se]

За Моу какво - какъв баланс да му гледам срещу Барса, ОК най многo от тях е падал, ама и много ги е бил - директно ги би за Купата, взе им титлата на собствения им стадион, взе им и Суперупата, вдигна победоносно ръце на стадиона им и за ШЛ с 10 човека. Като падна с Челси колко дузпи не свириха ??? да, има едно 5:0, което му е черно петно и едно 1:3 от миналата година, но за първото той дефакто тепърва си правеше състав и тактики и глупости в Испания, докато Гуардиола бе в пика си с Барса.
Баце, Моу е единствения треньор с трипъли в Португалия, Англия, Италия и Испания, за две години и малко си взе трипъл в Испания, ти какво искаш, със най-силната формация на Барса на всички времена кой ще направи такова нещо, не ми говори ти, ял е горчилка от Барса ама и им е раздавал такава - 4 титли след победи на Барса - ШЛ, Кралска купа, Примера и Суперкупа на Испания

За трансферите - еми Барса са всеизвестни с идиотските си трансфери, това е факт, като почнем с пускането на Фиго, Чигрински, Ибра - Ето'О, Фабрегас.
Писах ти ги не щото са слаби футболисти, а щото се връщат за много пари след като недооценени ... иначе спокойно ще ги пуснат да се обиграват под наем или ще имат клаузи в договора за преференцилно връщане и разни такива. И ние се изпростихме Арбелоа да речем, случая е подбен .. но не са 40 милки[namigam]

Последна промяна Balleta на 04.09.2012 16:20, променена общо 1 път

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барселона - Реал Мадрид   |   04.09.2012 17:20

Те пък на Реал трансферите щото са все много велики. Всеки път като се сетя за Уудгейт и се насирам от смях. :redcard: Или пък за Самуел - още един по кралски величествен трансфер. :bluefan:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барселона - Реал Мадрид   |   04.09.2012 21:27

Stuart написа:
Те пък на Реал трансферите щото са все много велики. Всеки път като се сетя за Уудгейт и се насирам от смях. :redcard: Или пък за Самуел - още един по кралски величествен трансфер. :bluefan:

Уудгейт на мениджъра ми се беше развил ужасно добре!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барселона - Реал Мадрид   |   11.09.2012 19:39

Балет говориш си наизуст научени неща и не ми се спори повече.Пуйол не беше контузен,просто Тито не го пусна щото не му се рискуваше т.е. ако мача беше важен щеше да рискува 100%!Вия в каква форма да е като не беше играл 9 месеца и въпреки това едно негово включване би раздвижило нещата ама за кво да рискува да го пуска с/у дървари като Пепе и Рамос?Няма смисъл по-добре да изгуби суперкупата отколкото централния си нападател.Плюс това в реванша всичко лошо се стовари в/у Барса,първите разконцентрирани и смешни 20 минути,червения картон,липсата на късмет в края ... лошо няма,нека си остане там но да ми идваш с некви доводи че Вия не би помогнал на Барса или че Пуйол не би могъл да излезе с маска на Бернабеу ми е смешно!

Това за Муриньо ви е болна тема и никога няма да си признаете че за последните 3 години Барселона се изсра в/у имиджа му и го направи за смях.Може да е побеждавал Барса но Барса толкова вреди са му нанесли че ако знаеше че ще пада с 0-5 и домакинските му статистики ще идат на вятъра надали щеше да се съгласи да поеме Реал.Нищо,всеки си има мнение :) фактите си говорят.

И какво за трансфера на Фиго?Реал купи един смешник който в Мадрид никога не показа и 50% от това което показваше мач за мач на Камп Ноу :) Барса направи глупостта че купи с тия пари Овермарс и Пети иначе трансфера на Фиго в Реал бе шок но на терена Фиго си беше един комик пречещ на играта на Реал около Макелеле,Зидан,Раул и Роналдо :)

Лошо няма,коментирайте си но има и друга гледна точка.Аз Барса ги следя от повече от 15 години вече и помня отбора със и без Фиго,със и без Катар Фаундейшин,със и без симулации,със и без театрална публика на Камп Ноу,със и без и т.н. ит.н. и мога да ти кажа че това което видяхме от Пеп Тим,никога не съм виждал като игра и като способности на отбора съставен на 80% от юноши :) и това ми харесва.Има и много неща които не ми харесват но кво да ти кажа,футбола се развива в такава посока че скоро ще спра да го гледам :)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барселона - Реал Мадрид   |   11.09.2012 23:29

Emi towa e, edno si znesh i tolkova. 15 godini gi sledish ama iavno si prospal poslednite 3-4 macha shtom mi govorish takiva neshta. Villa e tvarda rezerva v momenta za kakvo vkluchvane mi govorish, Pujol ne beshe gotov za igra v macha na kakyv ezik go iskash - ispanski ne znam :cry:
Domakinskia balans na Barsa ne go razvali Barcelona, a skkromnia Hihon i ti kakvo iskash Mou da zavyrshi karierata si bez domakinska zaguba v pyrvenstvata na Portugalia, Anglia, Italia i Ispania - are malko po seriozno i to pri naj-silnata generacia na Barca. Monetata ima 2 strani - ajde kaji mi koi drug se e gavril tolkova s Barsa - 4 titli ima Mou sreshtu Barsa, tova sa faktite, kakto i drugia fakt, che nai mnogo e stradal sreshtu tiah syshto e istina.
Za Figo niama da komentiram - ima poveche macha za Real i poveche golove i beshe chast ot golemia Real v nachaloto na veka - tolkova.

I niakoi shte mi kaje li kak da pisha an BG bez instalirana kirilica :ireful:

Pozdravi. S teb mi e kef da si govoria za Barsa - Real ;-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 24 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща