Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 04:20

Отговори на тема  [ 24 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Нямаше червен картон за Севиля 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нямаше червен картон за Севиля   |   05.10.2012 15:52

На Интер признаха нередовен гол, но и при 0:0 Милито излезна от дълбочина сам срещу Валдес 1:1 и свириха засада нищо че някой каталунски паляк я покри с метър... АКо Тиаго Мота не беше изгонен ми е крайно съмнително че Барселона щеше да спечели при положение, че те до 80-тата минута нищо не създадоха (имаше един далечен удар на Меси и това е май само...) Чак в края, когато Интер се умориха (а те се умориха защото бяха несправедливо 90) създадоха положения Барса. А и ако бяха 11:11 Интер щеше и да контра атакува, което при така създалите се обстоятелства беше невъзможно.

Не съм ти отварял линковете, във футбола има и тежки сблъсъци, има и симулации. Въпросът е че играчите на Барсилоната симулират най-много от всички водещи отбори и ако не го виждаш си заслепен...

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нямаше червен картон за Севиля   |   05.10.2012 18:01

Какво да атакуват?До червения картон минаха точно веднъж центъра когато Снайдер имаше шанс да отбележи,след това Интер просто забъркаха бетона и чакаха Барса ...
Това че назначиха португалец да свири Интер-Барса бе все едно да назначат за неделя пак португалец да свири Барса-Реал разбираш ли?
Заеби ти всичко което се случи на мача Барса-Интер ами финала?Колко пъти трябваше да играят играчите на Интер с ръка за да се свири дузпа за Байерн?2-3х май не стигнаха ... и накрая ван Гаал иска не иска честити на Муриньо след което отиде и попита германските телевизии дали са видели всички тия спорни положения?!

Абе квото и да си говорим няма да се разберем,за мен Муриньо е чудесен треньор (треньорски качества плюс психология) и един жалък човечец.Впрочем аз лоялен португалец не съм виждал до този момент ... Роналдо впрочем въобще не ме дразни,личи си му че преиграва и се прави на някакъв какъвто не е,определено тая роля не му отива.

ПС: Ти като гледаш Милан от години,така да са ти направили футболисти като Индзаги или Робиньо впечатление?Питам щото само сочиш как Барса симулира .... едва ли не целия отбор са симуланти.

ППС: Не ти го пожелавам но дано някой ден някак си разбереш какво щеше да стане с крака на Дани Алвеш ако Пепе го беше ударил!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нямаше червен картон за Севиля   |   05.10.2012 18:24

Абе аре стига мрънка па ти бе - да, Барселона симулират в пъти повече от всички други отбори по света. И ти го казвам като човек, на който му е кеф Моуриньо като го поема анално. Меси, Фабрегас, Бускетс, Алвеш, Санчес, дори Шави и Иниеста - всичките поне по веднъж на мач се изреждат да се търкалят по тревата.
Колкото до това кой как бил печелил ШЛ - ми то няма случай, в който да не е имало поне едно явно подпиране за бъдещия шампион

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нямаше червен картон за Севиля   |   06.10.2012 21:56

Ми това си е твое/ваше мнение.Че има подпирания,спор няма но самия стил на игра на Барса провокира по-твърди влизания и съответно нарушения,кое е нарушение и кое не,можем да спорим до утре :)

А и кой мрънка?Вие тук сте се събрали няколко човек и се обяснявате как Барса е най-подпирания отбор в историята на футбола :helpless: :helpless: :helpless: :helpless:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 24 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2