| Автор |
Съобщение |
|
alabao13
|

Re: Ха ха | 13.11.2012 23:59
Абе, вие идиоти ли сте, можеха окото да му извадят - какво нежни, какви пет лева?!?!?!? Ей, Богу, на чужд гръб и 100 тояги са малко, са казали хората и КОЛКО СА ПРАВИ! 
_________________ Още малко ще остана, още секунда и ме няма...
|
|   |
|
 |
|
Medved
|

Re: Ха ха | 14.11.2012 00:23
Печелят стотици хиляди на седмица - ще си носят рисковете. В крайна сметка футболът не е само прибиране на чекове, позиране пред камери и развяване с нискоразредни путкеси. Да не говорим, че ситуацията, която визираш, е чисто и просто едно лошо стечение на обстоятелствата - случва се и на тренировка при слънчево време и 27 градуса на сянка. Споко, може да си позволи добри пластични хирурзи и няма да му остане белег от удареното!
|
|   |
|
 |
|
alabao13
|

Re: Ха ха | 14.11.2012 00:29
Не ми обЕснявай ти на мене кое какво било, не съм от вчера, нито съм в 10-и клас, ако се сещаш, не е там работата... Просто супер дразни как омаловажаваш ВИНАГИ човешките болки, щото са на Роналдо например, разбираш ли... Писна ми от пози вече. Вземи се стегни. Кажи едно човешко - да, бе, много гадно, наистина, за човека, че така чу отнесоха лицето, добре, че му се размина без нещо по-сериозно и това е... Кво веднага от 9 кладенеца вода ще носиш, че, виждаш ли, не било сериозно ча толкова, па не бил футбола само чекове и прочие простотии... А какво е футбола - да умреш на терена на 23 от инфаркт? да ходиш с пукнат череп доживот? или да ти накълцат краката и да ги зашият после като на парцалива кукла?! Тва твойто се нарича дървена философия... Тя, белята, веднъж става бе, Мейдж.. Може 99 пъти да ти се размине и веднъж да се осакатиш или да се убиеш от няма нищо... И тогава нито пари ще те оправят, нито чекове.
_________________ Още малко ще остана, още секунда и ме няма...
|
|   |
|
 |
|
Medved
|

Re: Ха ха | 14.11.2012 01:33
Чакай сега, акцентът ми в първия коментар беше върху условията за игра, не знам защо измести темата върху болката на Роналдо - една стандартна игрова ситуация, плод на кофти стечение на обстоятелствата, която може да се случи във всеки един мач... :/ Иначе не съм лицемер и няма да тръгна да лея крокодилски сълзи за Роналдо или някоя подобна нему манекенка. Това че е Роналдо, какво? Знаеш ли колко хора се осакатяват с футбол на някоя кална нива в някоя нискоразрядна лига и то от чиста любов към играта - за едно "браво" и евентуално някоя бира след мача?!?!? За футбол ти говоря, няма да ти отварям дума за едни други професии, които те оставят инвалид за цял живот за една шепа жълти стотинки! Ти конкретно даваш ли пет пари за тези съдби, че да ми държиш сметка на човечността и чувствителността към чуждите болки, а?!? Айде стига с тези пози вЕрно!!! .... 
|
|   |
|
|