Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 05:36

Отговори на тема  [ 10 мнения ] 
най-упоритото мъдо на планетата :) 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  най-упоритото мъдо на планетата :)   |   06.01.2013 19:26

абе ,не че нещо, ама седа и си гледам тука потънал в самодоволство Мансфийлд - Пуул, пускам ливескорето да видя кво се случва из футболна Ивропъ и що да видя....
в мача Реал - Сосиедад, ЧК за първия вратарски избор на Мъдото - Адан :laugh: :rofl:
предполагам,че Касияс го е сменил...и все пак, въпреки ината на Специалното Мъдо, съдбата си слага Касияс на вратата
но ако някой гледа мача, може ли да изкоментира ситуацията с ЧК, показаха ли камерите португалското менте при смяната, ала бала....голям цирк са балерините в момента,не може да се отрече :dance:

p.s
всъщност, намерих клипче в тубата веднага...със ситуацията...
комично отиграване на Адан, подавайки спорна топка на защитник, овалдява съперника и последва зверски фаул срещу откъсващия се нападател.
Това ако е по-добър вратар от Касияс, аз съм абориген и съм фен на Доко Столипиново ! :-o
Жалко че Касияс не хвана дузпата, ментето трябваше да си пише оставката на почивката още :laugh: :ireful:

Последна промяна ReZo на 06.01.2013 19:32, променена общо 1 път

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: най-упоритото мъдо на планетата :)   |   06.01.2013 19:48

Ахахаха специалното мъдо продължава да твори... Не знам какво чакат шефовете в Реал, може би да не се класират за ШЛ.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: най-упоритото мъдо на планетата :)   |   06.01.2013 19:57

Абе Касияс и на куц крак да играе със счупена ръка пак ще е 5 класи над Аданчо. Това е ясно за всички, да не говорим, че преди смяната предния мач, Мадрид беше допуснал най-малко голове в Примера, глупостите, че Адан бил в по добра форма са ала-абала, ясно е, че двамата се карат. 100 % съм зад Касияс.
А куция Кедира пропусна от три метра на празна врата :uuu: :tomate:

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: най-упоритото мъдо на планетата :)   |   06.01.2013 20:12

Balleta написа:
Абе Касияс и на куц крак да играе със счупена ръка пак ще е 5 класи над Аданчо. Това е ясно за всички, да не говорим, че преди смяната предния мач, Мадрид беше допуснал най-малко голове в Примера, глупостите, че Адан бил в по добра форма са ала-абала, ясно е, че двамата се карат. 100 % съм зад Касияс.

батенце, правете струвайте....ако искате с Адам на вратата играйте и с Ева в полузащитата, ама Педалчестър ги искам отстранени за ШЛ, дийл ? :handshake: :cheers:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: най-упоритото мъдо на планетата :)   |   06.01.2013 20:22

ReZo написа:
Balleta написа:

батенце, правете струвайте....ако искате с Адам на вратата играйте и с Ева в полузащитата, ама Педалчестър ги искам отстранени за ШЛ, дийл ? :handshake: :cheers:

С тия неразбории в съблекалнята е съмнително :-x

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: най-упоритото мъдо на планетата :)   |   06.01.2013 20:27

bai Momchil написа:
Ахахаха специалното мъдо продължава да твори... Не знам какво чакат шефовете в Реал, може би да не се класират за ШЛ.

Добре, че Малага няма да играят в евротурнирите догодина, иначе нищо чудно и на такова нещо да бяхме свидетели :)

Rezo написа:

Педалчестър вчера пак се измъкнаха по бели гащи в 90-тата! Иначе дотогава целия пъб пълен с фенове на Съдийчестър гледаше със зяпнала уста, докато аз им се смеех в очите. Трябваше да се види, безценно беше!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: най-упоритото мъдо на планетата :)   |   06.01.2013 20:31

Добре, че още имаме Роналдо, с голям хъс играе днес, евала, два перфектни негови гола. Чест му направи и че веднага подаде капитанската лента с влизането на Касияс, който обаче му я остави - добър жест и на двамата

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: най-упоритото мъдо на планетата :)   |   06.01.2013 20:35

какво прави тоя Арбелоа бееее, ей леващина, вместо 5:2 след гредата на Игуаин, сега 4:3 с хеттрик на Прието :ireful:

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: най-упоритото мъдо на планетата :)   |   06.01.2013 21:20

ReZo написа:
всъщност, намерих клипче в тубата веднага...със ситуацията...
комично отиграване на Адан, подавайки спорна топка на защитник, овалдява съперника и последва зверски фаул срещу откъсващия се нападател.
Това ако е по-добър вратар от Касияс, аз съм абориген и съм фен на Доко Столипиново ! :-o :

Е , ако трябва да сме честни , Касияс направи същата глупост , но имаше късмет че не я вкараха . Инак днес и тримата вратари бяха слаби .

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: най-упоритото мъдо на планетата :)   |   06.01.2013 22:43

Забавен е Мъдото, нема спор. Ся в следващия мач кой е трети вратар на Реал, да знаем кой ше е титуляр? :laugh:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 10 мнения ]