Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 05:36

Отговори на тема  [ 9 мнения ] 
FC Barcelona 2013/14 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  FC Barcelona 2013/14   |   26.08.2013 13:14

Считам че няма нужда от 150 теми за 2 отбора така че нека си направим по една тема както направи Балета и да си излизаме помиите в тях.

Барса започна сезона така както завърши стария - с абсолютна посредственост!

След онова 7-0 с/у предалия се още преди двубоя Хоакин Капарос и Леванте,мисля че на Калдерон и снощи на Ла Росаледа се видя че този отбор не е в състояние да спечели нито една битка. На Висенте Калдерон Атлетико ако бяха по-грамотни щяха да ни убият на контри а вместо това те се затвориха!

Снощи пък с 300 зора победихме Малага в мач който ако се беше играл преди 2 години щеше да завърши с 1-5 най-вероятно.

Абсолютни неадекватници са се събрали на Камп Ноу в лицето на Росей,Бартомеу и Субисарета. За Тата нищо не мога да кажа още но ми прави лошо впечатление че ОТНОВО се дава шанс на най-куция кон от Деко насам - Алексис Санчес!Това момче колкото и шансове да получи,от куция кон футболист не става. Просто той си е за Удинезе. Това му е тавана.

Друго лошо впечатление ми направи че забиха Педро на левия фланг. Педро който спечели всичко с Барса през последните години до сега ВИНАГИ,АМА АБСОЛЮТНО ВИНАГИ е играл на десния фланг. Това момче няма как да го забиеш от ляво при положение че Барса е играла най-силните си мачове с Педрито в дясно ...

Още един парадокс - Масчерано централен бранител!Не че е нещо ново ама не разбирам как ПОРЕДНИЯ треньор не разбира че Масче никога не е бил и никога няма да бъде централен бранител. Просто няма такъв ръст а и е много емоционален и хаотичен. Централния бранител трябва да е спокоен и уверен а Масчерано първо е нисък и второ действа много прибързано.

До тук само глупости се вършат на Камп Ноу и според мен тази година ако се добутаме до второто място в Примера ще е успех. Копата и Шампионската лига от сега ги отписвам!Няма как с такива управленци да печелиш трофеи ... да идва догодина и да го свалят тоя пудел от президентския пост че вече не се издържа. На път е да срине един УНИКАЛЕН отбор който мачкаше всичко живо до скоро ...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: FC Barcelona 2013/14   |   26.08.2013 16:33

снощи изкарахте уникален късмет, мача ТРЯБВАШЕ да е равен, а победа в Малага си е победа в Малага, това не е умрелия Леванте, който още плажува. Едно от двете - гредата или положението в края бяха длъжни да го направят Малага, ама понякога и късмета сработва.
Колкото до мача с Атлети ;-) аз гледах само второто, когато лузърите от Азърбейджан се бяха дръпнали назад и си получиха заслуженото (освен едно чисто положение на Вия другото беше само Барса). Но лично на мен Барса и тогава не ми хареса, да 90% владеенена топката, тики-така и никакви положения за гол.
Изненадата снощи - Меси контузен .. Неймар на пейката :laugh: 60 милиона евро играч още не може да се напожи ... дори и при контузен Меси ???

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: FC Barcelona 2013/14   |   26.08.2013 16:35

А и още нещо - нали ти ми спореше как нямало нищо между Меси и Вия тоест искаше тисе да е така, след като всички знаят за тяхната меко казано непоносимост или по точно на аржето към испанеца. Е какво стана, кого продадоха за жълти стотинки - Вия или пълния накдърник Санчес ??? Или ще кажеш дойде Тата и почна ерата на латиносите :-D

Отговори с цитат
Мнение  Re: FC Barcelona 2013/14   |   26.08.2013 17:33

Аз не вярвам един Меси да коли и да беси в Барселона. Да,той е най-добрия футболист в света за повечето, но лично на мен не ми се вярва че горд каталунец като Гуардиола например би поставил клуб като Барса на второ място след личността Лео Меси и да забие Вия на пейката. Същото се отнася и за Тито.
И не забравяй най-важното: до контузията си Давид Вия си играеше във всеки мач!!! Значи ако е имало проблем, той се е създал или повреме или след излекуването на контузията си.
Има я някаква там но няма и да разберем. Те така говореха и за Златан и че Меси не го бил харесвал а накрая се оказа че Златан е имал проблем не с Меси а с Пеп. Защо например един Давид Вия да не е имал проблем с Тито Виланова задето втория непрекъснато го забивал на пейката. Има си обяснение за всичко но лично на мен ми се струва че и Пеп и Тито осъзнаха че едни 42 000 000 евро бяха хвърлени на вятъра и сега тоя някак си трябва да бъде наложен да играе и да си възвърне поне част от сумата. Тата явно още не осъзнава че когато сред първите 11 е Алексис,Барса играе с човек по-малко. Другия вариант е Алексис да е налаган от ... ръковдството.

Иначе за Калдерон и Неймар.
Мисля че Атлетико си заслужаваха минималната победа с 1-0 и аз лично много се ядосах когато Вия изпусна пред Валдес защото тия капути в ръководството заслужават да бъдат наказвани от такива футболист. Лично аз няма да се оплача ако Видя забие хеттрик на Камп Ноу или ако класира Атлети с гол в 94. минута! Точно това си заслужават ...

Неймар според мен се е адаптирал вече,просто Мартино не иска да бърза. Като гледам и той,както и Пеп, е фен на ротациите и тепърва ще гледаме Неймар и Меси заедно.

Просто откъм състав и най-вече откъм треньор Реал в момента е с класа и половина над Барса .... като добавим и перфектната подготовка на Реал и най-осраната в последните 10 години на Барса ... и си мисля че до нова година минусовите точки за Барса ще са около 10.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: FC Barcelona 2013/14   |   26.08.2013 18:21

BATE написа:
Просто откъм състав и най-вече откъм треньор Реал в момента е с класа и половина над Барса .... като добавим и перфектната подготовка на Реал и най-осраната в последните 10 години на Барса ... и си мисля че до нова година минусовите точки за Барса ще са около 10.

Аз не съм на същото мнение. Анчелоти НЯМА все още яснота около състава си. Играе нападателен и привлекателен футбол, но защитата му е супер зле. Отделно е напрежението с вратарския пост - Икер-Диего. Кофти се получи, че двама супер вратари са в един отбор и трудно може да избираш между единия или другия. Избора на Диего за титуляр в първия мач на Реал за сезона, отприщи недоволството на Икер, който ако при Моу си мислеше, че всичко е на лична основа, сега вече е наранен на професионална основа.
Озил също ще започне да недоволства - Иско вече е халф номер едно и това се видя в първия мач, когато Иско игра 90 минути, а Озил бе сменен (иначе Иско засега кефи на макс). Но пък на Озил това може да му подейства за добро, макар, че май Моу беше казал, че Озил играе по добре, когато няма конкуренция за поста си.
Да видим как татко Карло ще се справи психологически, защото в отбор пълен със звезди няма как да няма недоволни от това, че не са в стартовия състав. Отделно Алонсо получи контузия и ще е аут поне 2-3 месеца.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: FC Barcelona 2013/14   |   27.08.2013 13:22

Като потенциал на отборите Реал са много под класата на Барса, но все пак и треньорският фактор е от значение, да видим дали Мартино ще напипа най-добрата формула за поредна титла и ШЛ. Атлетико трябва да са втори този сезон. Балеринките ще се борят с Реал Сосиедад за 3-4-то място.

Отговори с цитат
Мнение  Re: FC Barcelona 2013/14   |   07.09.2013 19:42

Балет,вие с атака Роналдо-Иско-Бейл-Бензема,ще ме прощаваш,ако не станете шампиони ще е фиаско!
Да не говорим че зад тях играят Алонсо,Кедира,Модрич,Ияраменди и т.н. т.е. единствената ви слабост в момента е двойката Пепе-Рамос.

Барса отзад е трагична,халфовата линия отдавна е предвидима а нападението си е гола вода ако не е Лео Меси т.е. Барса без Меси/дон Андрес/Шави и Валдес е една кръгла нула. Аз много харесвам всички състезатели в Барса в момента,с изключение на Санчевс,но мисля че е време за ъпдейт на индоуса. Боли ме да го кажа но онзи ден на Местая халфовата линия на Барса беше прекрасна,непредвидима и много остра .... може би заради липсата на Шави и играта на Сеск на негово място. Как да ти кажа,трудно ще ми е да се разделим с Пуйол,Шави,Валдес и останалите които вече или са на годинки или искат да напускат, но и това ще дойде някой ден а Фабрегас като че ли е идеалния заместник на Шави,може и на Иниеста ако дон Андрес заеме позицията на Шави.
Та,тази година очаквам кръгли нули но пък догодина предстоят избори и с махането на тоя неграмотен пудел Росей,Барса ще има възможност да се отърве от някои паразити и да започне да гради нова защита плюс един двама по-креативни офанзивни футболисти.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: FC Barcelona 2013/14   |   14.09.2013 22:55

Стршна драма на Камп Ноу :ludnica:
Добре, че имате Меси, пак той ви измъкна в продължението. Севиля заслужаваха точката.
Страхотен мач!

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: FC Barcelona 2013/14   |   15.09.2013 00:51

МЕСИ Е БОГ :90:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 9 мнения ]