Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 05:36

Отговори на тема  [ 301 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Следваща
Реал Мадрид 2013-2014 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Реал Мадрид 2013-2014   |   18.08.2013 17:08

Айде сезона започва. Днес откриваме с Бетис :yes:

След по малко от 6 часа започва официално ерата Анчелоти в Мадрид.

На вратата, Реал има най-силното дуо, като конкуренция в сверта - Касияс и Диего Лопес.

В защита са двама от най-проспериращите млади защитници - Варан (за жалост с неизлекувана контузия) и новото старо попълнение от школата - Карвахал.

В центъра е новата звезда на испанския футбол - Иско + хита на предсезонната подготовка Касемиро и звездата на младежкия национален отбор - Илара, който за жалост е все още с контузия. Другото ново попълнение от школата е Денис Черишев, вече национал на Русия.
Добрата новина - Контрао напуска.

В нападение, днес официално Кристиано Роналдо ще изиграе своя мач номер 200 за Мадрид, в 199 досега головата машина на Мадрид е с уникалните 201 гола или 1+ коефицент :yes:
Младоците Мората и Хесе (дано Перес не пусне никой от тях, като разменна монета) би трябвало да са бъдещето в нападение.

Старите пушки са ясни. Вероятност до края на трансферния прозорец да напусне има и за Ди Мария. Контрао и третия вратар Адан вече си търсят отбори.

Гарет Бейл - кога ? за колко? дали? - там вече никой не знае :-D

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   18.08.2013 18:45

Чакаме само и и елфоподобната принцеса да акустира и каталунските джуджета отбово ще бъдат унижавани. Особено новото им анорексично манго :laugh:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   18.08.2013 19:22

Balleta написа:
и третия вратар Адан вече си търсят отбори.

Ха, че той не беше ли по-добър от Касияс :question: ;-) :-D

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   18.08.2013 19:27

spurs написа:
Balleta написа:
и третия вратар Адан вече си търсят отбори.

Ха, че той не беше ли по-добър от Касияс :question: ;-) :-D

Мадрид е люпилня на качествени вратари, вкючително до 4-я, всичко е от класа нагоре, иначе на белот може и да е по добър ... :-D

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   18.08.2013 23:57

Асистенция и гол на Иско и трудни първи три точки за Мадрид. Победа в дебюта на татко Карло. Радващото са многото положения, които се създават, днес липсваше малко прецизност - мисля имаше 4 отменени гола на Реал за реални засади. Защитата не беше много на ниво, Карвахал имаше доста трудности първото полувреме, а Бетис направиха супермач, просто в края Реал си наложиха волята, но реално мача беше троен. Много добра игра на зелените.
Касемиро заслужава титулярно място, а Иско рулира.
Доста криминални пропуски на Бензема първото полувреме, но все пак вкара.

Последна промяна Balleta на 18.08.2013 23:58, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   19.08.2013 14:09

Слаба работа като начало. Това, което ме притесняваше преди сезона за сега става - Анчелоти почна така и крета така целия сезон с ПСЖ, на приливи и отливи. Вярно направи ги шампиони, ама игра йок. Все пак съм му фен като треньор.
Иначе като цяло състава не ме кефи на този етап. За мен поне 4 човека не са за титуляри - Пепе, Кедира, Модрич и Йозил, чиято слаба форма от миналия сезон продължава. Цигането Каземиро също не ми направи кой знае какво впечатление. Защо Алонсо липсва ? Иначе Иско много добре, Марсело също. Роналдо трябва да понабере форма и е на по-друга позиция сега. Да видим натам как ще са нещата.

За съжаление Испанското тази година тръгна яко надолу. Валенсия и Севиля си продадоха звездите. Малага и те залиняха и в момента има два отбора и половина. Единствено Атлетико могат до някъде да се опрат на Реал и Барса. Другите ще гледат първенството от близо.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   19.08.2013 14:56

Ледо написа:
Слаба работа като начало. Това, което ме притесняваше преди сезона за сега става - Анчелоти почна така и крета така целия сезон с ПСЖ, на приливи и отливи. Вярно направи ги шампиони, ама игра йок. Все пак съм му фен като треньор.
Иначе като цяло състава не ме кефи на този етап. За мен поне 4 човека не са за титуляри - Пепе, Кедира, Модрич и Йозил, чиято слаба форма от миналия сезон продължава. Цигането Каземиро също не ми направи кой знае какво впечатление. Защо Алонсо липсва ? Иначе Иско много добре, Марсело също. Роналдо трябва да понабере форма и е на по-друга позиция сега. Да видим натам как ще са нещата.

За съжаление Испанското тази година тръгна яко надолу. Валенсия и Севиля си продадоха звездите. Малага и те залиняха и в момента има два отбора и половина. Единствено Атлетико могат до някъде да се опрат на Реал и Барса. Другите ще гледат първенството от близо.

Е Алонсо е контузен, той не игра цялата предсезонна подготовка. За Касемиро не знам защо такова ти е впечетлението, от това което аз съм му гледал досега - 4-5 контроли и снощи, ми харесва доста. Да не забравяме, че е и още новобранец, но има клиничен пас и много добро виждане за играта. Според мен снощи леко подцениха Бетис, въодушевени от добрите резултати в погответо със силни отбори, не очакваха такава агресивна игра на Бетис на Бернабеу. Но пък поне три от засадите бяха почти на линията, при малко повече прецизност можеше и на разгром да отиде. Мен не ми харесаха защитата (Бетис създадоха прекалено много и лесно положения) и Бензема.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   19.08.2013 15:14

Balleta написа:

Е Алонсо е контузен, той не игра цялата предсезонна подготовка. За Касемиро не знам защо такова ти е впечетлението, от това което аз съм му гледал досега - 4-5 контроли и снощи, ми харесва доста. Да не забравяме, че е и още новобранец, но има клиничен пас и много добро виждане за играта. Според мен снощи леко подцениха Бетис, въодушевени от добрите резултати в погответо със силни отбори, не очакваха такава агресивна игра на Бетис на Бернабеу. Но пък поне три от засадите бяха почти на линията, при малко повече прецизност можеше и на разгром да отиде. Мен не ми харесаха защитата (Бетис създадоха прекалено много и лесно положения) и Бензема.

Е, няма как да ти хареса защита с Пепе в центъра. Дано като се оправи Варан да играе титуляр. За Бензема отдавна съм си казал мнението. Това не е играч, на който може да се разчита в какъвто и да е мач. Безумно е, че само той остана опитен типичен нападател. А колко щеше да е гот сега Кавани да водеше атаката...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   26.08.2013 21:58

Такаа излезе състава за мача на Мадрис с Гранада:

Diego Lopez, Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo, Modric, Isco, Ozil, Di Maria, Cristiano, and Benzema

Диего Лопез стартира за втори поред път, Икер на пейката. Вече и аз почвам да вярвам, че Диего е в по добра форма ... Икер е легенда и любимец, но привелигировани не трябва да има, който е в по добра форма той играе - дано случая да е такъв. А Висенте трябва да спре с приказките си ...
Анчелоти обаче продължава да ми се струва плах - тоя път единственото ново име е Иско, който е ясен. Карвахал направи някои грешки в предния мач, но му бе дебют все пак и днес айде пак Арбелоа се връща. Касемиро влиза от пейката, което е очаквано, а Ди Мария стартира, което също е радващо, поне за мен един от най-нестандартните в Реал. Много халфове, много нещо, а двата ни дефанзивни халфа Кедира и Алонсо са контузени, май пак ще има изпълнения в защита :-D

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   27.08.2013 00:23

Пестеливо 1:0, така де да не изоставаме от Барса. Не съм гледал мача, четох малко, имало е и греда на Иско, а Роналдо определено не е имал ден, очаквам следващия мач да забие хеттрик, че два мача, като не вкара и полудява :-D
Иначе вече официално си имаме "случаи'' - Касияс и Озил. :-( Озил разбрах след поредната смяна е поел гневен направо към съблекалните, май трябва да му се припомня къде се намира на германеца :stop:
Анчелоти да му мисли :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   27.08.2013 09:36

Balleta написа:
Пестеливо 1:0, така де да не изоставаме от Барса. Не съм гледал мача, четох малко, имало е и греда на Иско, а Роналдо определено не е имал ден, очаквам следващия мач да забие хеттрик, че два мача, като не вкара и полудява :-D
Иначе вече официално си имаме "случаи'' - Касияс и Озил. :-( Озил разбрах след поредната смяна е поел гневен направо към съблекалните, май трябва да му се припомня къде се намира на германеца :stop:
Анчелоти да му мисли :-)

Както писах и предния мач, слабичко. Йозил отдавна му е време да седне на пейката. Дано като дойде Бейл той да играе или ако не , то поне да пробват Кака. Не знам защо, но ми е някак си куц стила дето го налага Карлето. Може би още не са свикнали играчите с него?

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   27.08.2013 13:20

Имаше съдийско подпиране в края - неотсъдена чиста дузпа за Гранада. Като цяло не сте съвсем убедителни и съвсем скоро започвате да губите здраво точки. Този сезон се борите за 3-тото място. Предстои и (сравнително) ранно отпадане в ШЛ.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   27.08.2013 15:20

Dobril написа:
Имаше съдийско подпиране в края - неотсъдена чиста дузпа за Гранада. Като цяло не сте съвсем убедителни и съвсем скоро започвате да губите здраво точки. Този сезон се борите за 3-тото място. Предстои и (сравнително) ранно отпадане в ШЛ.

С други думи: да избягвам да ти давам да прогнозираш мачове на Реал в ПМЛ :rofl:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   27.08.2013 16:17

Крал Блуфен написа:
Dobril написа:

С други думи: да избягвам да ти давам да прогнозираш мачове на Реал в ПМЛ :rofl:

не му давай и Франция, че като му гледам прогнозата за шампион :rofl: :laugh: :rofl:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   27.08.2013 22:45

И баскетбол не му давай - абе въобще не знам що си му дал да прогнозира къвто и да е спорт ;-)

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   29.08.2013 00:43

alessandron написа:
И баскетбол не му давай - абе въобще не знам що си му дал да прогнозира къвто и да е спорт ;-)

Пропусна да споменеш и тениса - един от всичките спортове, които разбирам доста по-добре от теб. Плачещата кучка на Надал я чакат нови и все по-големи унижения до наближаващото пенсиониране...

Между другото за ШЛ тази година прогнозирам поредно брутално изнасилване на Милан... Подготви се! :rock:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   30.08.2013 12:15

Dobril написа:
alessandron написа:

Пропусна да споменеш и тениса - един от всичките спортове, които разбирам доста по-добре от теб. Плачещата кучка на Надал я чакат нови и все по-големи унижения до наближаващото пенсиониране...

Между другото за ШЛ тази година прогнозирам поредно брутално изнасилване на Милан... Подготви се! :rock:

Единственото, от което разбираш по-добре от мен, е животът на вечния лузър. :wave:

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   30.08.2013 17:22

Във всеки един спорт съм фен на най-добрите в историята - Барса и Меси във футбола, Лейкърс и Меджик и Коби в баскетбола, Сампрас в тениса, Сена във формула 1...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   30.08.2013 20:53

Според първа информация на АС, Гарет Бейл ще стане вторият най-скъп трансфер в историята на футбола, като Реал ще плати 91 милиона евро за уелсеца и ще сключи контракт за 6 години. Остава да се разберат единствено за имидж правата на Бейл и трансфера дбъде обявен официално.

Също така официално Озил обяви че твърдо остава, а Кака каза че иска да напусне, като за целта има един ден :-D

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   30.08.2013 21:01

Dobril написа:
Във всеки един спорт съм фен на най-добрите в историята - Барса и Меси във футбола, Лейкърс и Меджик и Коби в баскетбола, Сампрас в тениса, Сена във формула 1...

Само това ти изречение показва колко далеч си от истината в спортно отношение :laugh:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 301 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Следваща