Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 09:28

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
-> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума
-> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума
-> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове

Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
БЕЛГИЯ 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
 БЕЛГИЯ   |   27.05.2014 00:03

Преди малко в контролна среща беше разпиляно футболното страшилище Люксембург - 5:1 след хеттрик на Лукаку.

Иначе в тези теми стана модерно да се пускат състави, но кур състав от мен! Казвам само едно име: Марк Вилмотс. Според мен един от най-подценените играчи на нашето време - страхотен футболист и най-вече голям лидер. Интересно ми е дали ще може да направи нещо запомнящо се като мениджър с този освен другото и талантлив отбор, който само допреди няколко години изглеждаше по-жалък дори от родните перуки. Преди 12 години в Далечна Азия полетът на Вилмотс и компания беше спрян от един престъпник. Мисля, че е време съдбата да се реваншира това лято :)

Ето една страхотна статия: Wilmots makes Belgium's golden generation shine

:-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: БЕЛГИЯ   |   02.06.2014 02:06

Много ми се иска да видя Белгия на това световно. Не съм ги гледал от 12 години, а последния път ги порязаха брутално в Корeя и Япония с отменения гол на Вилмотс.

С Лукаку и Азар всичко е възможно.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: БЕЛГИЯ   |   02.06.2014 02:46

Одеве белгийците минаха като на шега през амортизираните шведи - 0:2 с голове на Лукаку и Азар. :devil:

Иначе минаването на групата е ясно, ама 1/8-финалът ще е огромно препятствие - най-вероятно мръсниците Португалия.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: БЕЛГИЯ   |   02.06.2014 11:25

Bjoern Bo написа:
Одеве белгийците минаха като на шега през амортизираните шведи - 0:2 с голове на Лукаку и Азар. :devil:

Иначе минаването на групата е ясно, ама 1/8-финалът ще е огромно препятствие - най-вероятно мръсниците Португалия.

Едно по-едно - да минем групите първо.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 4 мнения ]