Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 09:28

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
-> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума
-> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума
-> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове

Отговори на тема  [ 14 мнения ] 
ИТАЛИЯ 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  ИТАЛИЯ   |   17.05.2014 20:08

ИТАЛИЯ:

Goalkeepers: Buffon (Juventus), Perin (Genoa), Sirigu (Paris Saint Germain) [reserve: Mirante (Parma)]

Defenders: Abate (Milan), Barzagli (Juventus), Bonucci (Juventus), Chiellini (Juventus), Darmian (Torino), De Sciglio (Milan), Maggio (Napoli), Paletta (Parma), Pasqual (Fiorentina), Ranocchia (Inter)

Midfielders: Aquilani (Fiorentina), Candreva (Lazio), De Rossi (Roma), Marchisio (Juventus), Montolivo (Milan), Motta (Paris Saint Germain), Parolo (Parma), Pirlo (Juventus), Romulo (Verona), Verratti (Paris Saint Germain)

Forwards: Balotelli (Milan), Cassano (Parma), Cerci (Torino), Destro (Roma), Immobile (Torino), Insigne (Napoli), Rossi (Fiorentina).

Първо, да благодаря на Балета за извадените състави. Това, което лично аз виждам в тоя отбор на скуадрата е липса на качествени бекове, както и по-малко талант в халфовата линия спрямо други години. В атака обаче има остри крила като Инсине и Имобиле, които на скорост с топка в крака могат да са много опасни. Не знам Джузепе Роси след тая тежка контузия защо го взимат, но то все пак няма и кого толкова. Лично за мен Черчи също не е нападател, а проблем ще е липсата на истински таран, защото освен Балотели всички останали са тип "бързи джуджета", освен донякъде Дестро. Ако Пирло е в необходимата кондиция, с дълги пасове към остри играчи може да е много голяма опасност за всеки противник. Италия не е фаворит, но все пак рядко прави две поредни слаби първенства и мисля, че и сега ще се представи достойно.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ИТАЛИЯ   |   22.05.2014 07:35

Нямам търпение да започне световното и както винаги съм за скуадрата. Този състав ми се вижда доста старичък, няма много свежа кръв, но това си е типично за италианците. Предвиждам по-скоро посредствено представяне на това първенство, но дано се промъкнат някакси напред, както само те си знаят :-) .

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ИТАЛИЯ   |   24.05.2014 03:24

speranza написа:
Нямам търпение да започне световното и както винаги съм за скуадрата. Този състав ми се вижда доста старичък, няма много свежа кръв, но това си е типично за италианците. Предвиждам по-скоро посредствено представяне на това първенство, но дано се промъкнат някакси напред, както само те си знаят :-) .

Как ше си за жабите бе, не може хубаво момиче да е за тях, я бързо се пренастройвай към трите лъва! :-D

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: ИТАЛИЯ   |   24.05.2014 12:30

TheExorcist написа:
speranza написа:

Как ше си за жабите бе, не може хубаво момиче да е за тях, я бързо се пренастройвай към трите лъва! :-D

Ти не беше ли живял в Етиопия бе, Томи? И ти би трябвало да имаш тръпка по италиаското.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: ИТАЛИЯ   |   24.05.2014 12:53

SUBXERO написа:
TheExorcist написа:
speranza написа:

Ти не беше ли живял в Етиопия бе, Томи? И ти би трябвало да имаш тръпка по италиаското.

Toва какво общо има? Иначе Етиопия става английско владение след италианците, но това няма значение. Но да, там научих италиански, бях в италианска детска градина. И не последно място, аз италианците не ги обичам само във футбола иначе страната, храната и културата са ми сред любимите. :-)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: ИТАЛИЯ   |   24.05.2014 13:13

TheExorcist написа:
SUBXERO написа:
TheExorcist написа:
[quote="speranza"]Нямам търпение да започне световното и както винаги съм за скуадрата. Този състав ми се вижда доста старичък, няма много свежа кръв, но това си е типично за италианците. Предвиждам по-скоро посредствено представяне на това първенство, но дано се промъкнат някакси напред, както само те си знаят :-) .

Toва какво общо има? Иначе Етиопия става английско владение след италианците, но това няма значение. Но да, там научих италиански, бях в италианска детска градина. И не последно място, аз италианците не ги обичам само във футбола иначе страната, храната и културата са ми сред любимите. :-)[/quote]
Мисля, че последното е най-важно. Трябва да призная обаче, че и аз самият имам подобни "футболни" предразсъдъци относно Германия и не мога да се пречупя, но футболът си е футбол и далеч не е всичко.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ИТАЛИЯ   |   25.05.2014 00:57

Как да не се запиша в темата за любимия ми отбор :ura: :ura: :ura:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ИТАЛИЯ   |   25.05.2014 01:12

TheExorcist написа:
speranza написа:

Ъ?
Жена фенка на ония криви, триъгълни докерски тикви? Никогаж :laugh: :-P

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ИТАЛИЯ   |   25.05.2014 07:45

Ако говорим за външност, англичаните ми харесват в пъти повече от италианците. Не футболистите, а по принцип. Немците също. Но всички знаем, че любовта е сляпа :love:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ИТАЛИЯ   |   26.05.2014 20:08

speranza написа:
Ако говорим за външност, англичаните ми харесват в пъти повече от италианците. Не футболистите, а по принцип. Немците също. Но всички знаем, че любовта е сляпа :love:

Еми да, my point exactly. Но трябва да знаеш, защото всички го знаят вече, че Дявола колкото и велик спортен корифей познавач е, точно на обратния полюс е вкуса му за жени и явно и мъже. :laugh:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ИТАЛИЯ   |   26.05.2014 23:11

TheExorcist написа:
speranza написа:

Еми да, my point exactly. Но трябва да знаеш, защото всички го знаят вече, че Дявола колкото и велик спортен корифей познавач е, точно на обратния полюс е вкуса му за жени и явно и мъже. :laugh:

Само дето тука говорим за спорт, а във футбола Англия е ясна - дузпаааа, могат ли да вкарат? :rofl:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ИТАЛИЯ   |   29.05.2014 13:07

Какво беше слабото в представянето им преди 2 години? Финал слабо ли е? Тия стари чичковци не ми допадат много, само в Пирло има нещо креативно. И той остаря и не знам докога ще разчитат на него.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ИТАЛИЯ   |   29.05.2014 21:28

Нема Значка написа:
Какво беше слабото в представянето им преди 2 години? Финал слабо ли е? Тия стари чичковци не ми допадат много, само в Пирло има нещо креативно. И той остаря и не знам докога ще разчитат на него.

Слабо беше в ЮАР 2010, това имах предвид.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ИТАЛИЯ   |   04.06.2014 23:18

Голяма импотенция са скуадрата. Имах останало някое евро в сметката и сложих за над 2,5 гола на Италия - Люксембург. Е, до момента е 70-та минута и резултата е 1:0 + една греда. Смех.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 14 мнения ]