Правила на форума
-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция. -> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите. -> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума -> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума -> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове
Любими отбори/Бразилия 2014 г.
| Автор |
Съобщение |
|
terminator
(Crazy Band)
Регистриран на: 06.06.2012 19:49 Мнения: 5880 Местоположение: София
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 01.06.2014 08:49
 |  |  |  | goro_levskara написа: Интересен въпрос Ще бъда за този, за който заложа А сега сериозно... Винаги, откакто се помня на големите форуми съм бил за англичаните. В онези детските ми години гепех чаршафите от шкафовете и ги боядисвах с червения кръст. На мач на Англия всичко вкъщи беше в шалове на Левски и въпросните чаршафи. Имахме едни подвързии, с коио о принцип трябваше да си подвързваме учебниците. Да ама не, навивах ги на руло и взимах тенжерата (не знам дали между Н и Ж няма Д), като така си имах и тъпан. В началото на 90 те ни беше хванала манията за миниум и бронзките, та обстановката ставаше, като все едно си на стадиона и гледаш мач на Левски. Даже няма да забравя при гола на англичаните срещу Швеция през 92 ра, как без малко миниумката да експлоадира до една бързо движеща се кола пред блока. Въпросният ден повече не мятах, защото шведите вкараха два бързи. Ронех крокодилски сълзи, когато падат, силен гняв таях към противници и съдии. С годините обаче започнах по-леко да приемам нещата, започнах да мисля малко повече, не чак толкова фенски. В началото на ерата на интернета веднага установих контакти с феновете на Рочдейл, отбор, който подкрепям и в днешни дни. Започнахме да си разменяме тениски, шапки, програми и т.н. Но в мен остана онова гадно чувство, което се получава, когато си пренебрегнат, отхвърлен. Тези хора до последно не можаха да разберат, че и ние тука в България сме хора, че и ние се храним, пием, забавляваме. Обяснявах им за историята, за природата, за всичко, с което мога да издигна нашата малка България в очите на чужденеца. Но ние за тях си останахме държава от третия свят. Всичко това ме дръпна, секна ми всякакъв ентусиазъм за комуникация с фенове от острова. Освен това в тези години започнах да се интересувам повече от история и факти, които бях пренебрегвал преди това, тогава излезнаха отново на бял свят. Естествено става дума за отношенията между България и Англия и всичките мизерии, които са ни правили. Англичаните, които до вчера съм боготворял??? Постепенно фенството ми към Англия започна да изстива и сега е сведено до минимум. Освен това националният им отбор е супер наивен. Може да играят красиво, перфектно, зрелищно и накрая винаги губят. Едва ли някога това ще се промени, това им е манталитет и на това световно също ще е така. Аз пак ще съм за тях, но със сигурност и да отпаднат още в групата, няма да ми пука въобще. На сто процента съм сигурен, че ще подкрепям отбор от Европа, в това не може да има никакво съмнение. Като се замисля не бих подкрепил Италия, Португалия, Русия, Босна. Готини отборчета са Германия, Испания, Холандия, и може би сега, като се замисля именно немците ще са моя фаворит. Опааа, пак съм се разписал повече от необходимото и станало никое време. Лека от мен  |  |  |  |  |
... Насладих се на смисления и емоционален пост, който си сътворил Жоро! Истински мислещ левскар :)))
|
|   |
|
 |
|
Hiksa
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 02.06.2014 01:55
Tpябва да си копирам мнението от темата на Дяволо
За: САЩ, Англия, Австралия, Швейцaрия. Тези, които могат да направят нещо - Белгия, Кот Д' Ивоар
Против: Италия - кaтеначо Русия - ясно защо Архентина - пинокио Иран - ясно защо Екуадор - президент социалист Франция - президент социалист
|
|   |
|
 |
|
Бате Петку
(New Mersey Razors)
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 04.06.2014 16:30
Безценно е да чуеш как Англичаните вият когато отпадат! По възможност още в групите и искрено се надявам да е след съдийски тесли - картони, измислени дузпи и т.н.т За моя огромна радост са успели да се класират за 2014, което означава, че ще имат и възможността да отпаднат! Ще хвърлям пиратки на двора и при осирането на Бразилия, също така. Най-вероятно няма да гледам повече от 1-2 полувремена, защото мисля да се отдам на флайфишинг и високопланинско пиянство! Абсолютно ми е през оная работа кой ще спечели първенството. 
|
|   |
|
 |
|
alabao13
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 11.06.2014 20:56
Mangals only: 1. Spain 2. Portugal 3. Brazil 
_________________ Още малко ще остана, още секунда и ме няма...
|
|   |
|
 |
|
Prototype_Iblis
(The Grizzlies)
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 12.06.2014 17:44
1. Не искам да печели някой който вече има световна титла, а да има нов световен шампион. Всяко правило си има изключение, при мен са две даже: 2. а) - Няма да съм недоволен ако вземе, че Уругвай спечели. 2. б) - Изключително тъпо ще е световен да стане Португалия. 3. ЗА: Колумбия, Белгия, Уругвай, Босна и Херцеговина, Чили 4. ПРОТИВ: Бразилия, Португалия, САЩ, Гърция
|
|   |
|
 |
|
ZeppeR
(Синята Лавина)
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 12.06.2014 18:16
1.Италия . . . 2.Кот'д'Ивоар
|
|   |
|
 |
|
Canary
Регистриран на: 05.09.2012 10:43 Мнения: 328 Местоположение: Norwich, UK
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 12.06.2014 21:55
1 Германия 2 Англия
Против Русия, всички латиноси, Италия, Португалия......
_________________ Football is my religion - CARROW ROAD is my church !
|
|   |
|
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12958 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: AW: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 12.06.2014 22:08
Здрасти, Канар! Винаги ми е кеф като видя, че си тук, а с тези пристрастия ми оправяш още повече настроението. Жив и здрав, батка и Viel Spaß! PS Голяма набутка с Фабрегас, а?
_________________ GREEN AND GOLD UNTIL THE CLUB IS SOLD!
|
|   |
|
 |
|
Canary
|

Re: AW: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 12.06.2014 22:34
БАце, за Германия съм бил от дете, сега съм на почти 40г. Англия обаче е държавата, в която живея от години и не искам да разочаровам сума си народ приятели англичани! Иначе, Сеск мисля, че е добър трансфер. Играл е в ПШ и то беше един от най-добрите. Моу може да изкара и още от него. Приятно гледане на Мундиала и много емоции с любимите отбори!
|
|   |
|
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12958 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: AW: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 12.06.2014 22:42
При мен е точно обратното с Англия и Германия, както знаеш, така че ти е ясна картинката. За Сеск те подебах естествено, недей се връзва веднага. Аз щях да се радвам ако беше дошъл при нас, признавам си!
_________________ GREEN AND GOLD UNTIL THE CLUB IS SOLD!
|
|   |
|
 |
|
Canary
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 12.06.2014 22:48
И аз да те подеба, но при вас без ШЛ, едва ли сериозно име ще дойде. Не е лошо, защото Ван ХАл ще направи някое откритие, на първи поглед, което не е от световна класа. Освен това, ще фокусирате само в ПШ и това ще е огромен плюс. Видя Пуля как държаха фронта до края...
|
|   |
|
|