Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 09:28

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
-> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума
-> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума
-> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове

Отговори на тема  [ 37 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Испания и Португалия 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Испания и Португалия   |   01.06.2014 04:59

Абе не знам колко ги е страх другите, но твърдението, че това бил най-силния испански отбор е повече от лаишко :-) Вия не знам какъв талисман е и колко греди :-o е направил, но е според мен Испания няма нужда от греди Тонзе, а от голове ... Вия отдавна си е изпял песента

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Испания и Португалия   |   01.06.2014 11:14

Balleta написа:
Абе не знам колко ги е страх другите, но твърдението, че това бил най-силния испански отбор е повече от лаишко :-) Вия не знам какъв талисман е и колко греди :-o е направил, но е според мен Испания няма нужда от греди Тонзе, а от голове ... Вия отдавна си е изпял песента

Обединяваме се около мнението, че Вия се пада талисман на отбора ;-)
Виж само колко испанци играят в европейските грандове извън Испания, това ми е идеята за това силно тяхно поколение ;-)
Могат да направят спокойно два отбора за Бразилия.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Испания и Португалия   |   01.06.2014 23:25

Нема Значка написа:
И на мен ми харесва как играят португалците. Дано повторят футбола от преди 2 години. Испания са силни но не искам пак да стават шампиони. Колко и да си кривим душата, фаворитите са от Европа: Германия, Холандия, Португалия и Испания.

Айде сега, фаворитите да са от Европа и то точно в ЮжнаАмерика, с които си делиха титлите до последното световно!!!
Моето мнение за тези 4:
Германия - няма да са никакъв фаворит никъде, докато Йоки Льов им е треньор. Един среднюрко няма как да направи шампионски отбор, още повече, че не видях Бундестима да прогресира в последните квалификации. Германия отдавна не е това, което е била - виж колко негерманци има в състава.
Холандия - последнен напън на едно поколение, чийто пик бе преди 4 години. Фаворит? Ко? Нье!
Португалия - от доста време Португалия е Роналдо, и сега след неговия тежък сезон, и с бедрена травма и възпаление на сухожилие...
Испания - за мен ще са разочарованието, уморени играчи, изцедени до дупка и със сбъркана селекция в нападение. От Европа бих посочил или Хърватска или Босна, но по сметките хърватите ще се сблъскат в много тежки мачове, а Нико Ковач не е име, което да обръща суперзаплетени мачове.
Фаворити са голямата тройка на ЮА, а именно домакините (вечните заподозрени), техния вечен враг - Аржентина, както и убиеца на гиганти Уругвай.
Бразилия няма името, което да тегли тима, няма лидера.
Аржентина - ако Меси направи шампионата на живота си...
Уругвай - с Муслера на вратата и защита от Атлетико Мадрид, напред Суарес, Кавани и Фурлан - не мисля, че има по-силно атакуващо звено на този шампионат! Суарес вкарва отвсякъде, прави дузпи, въобще залагам на тях.

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Испания и Португалия   |   02.06.2014 00:12

navy написа:
Уругвай - с Муслера на вратата и защита от Атлетико Мадрид, напред Суарес, Кавани и Фурлан - не мисля, че има по-силно атакуващо звено на този шампионат! Суарес вкарва отвсякъде, прави дузпи, въобще залагам на тях.

Е, стига бе, баце. Писал си за Холандия, че било последен напън, ами то за тия какво е? :) Суарес я играе, я не. Форлан е на 35 и не знам изобщо къде играе. Лугано май никъде не играе. От другите в отбора сигурно 80% гонят трийсетака или вече са го минали. Те въобще имат ли играч под 25 години? Коатес, който не го знам и него дали е играл футбол тая година.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Испания и Португалия   |   02.06.2014 02:23

Доминация на Испания като игра няма според мен.

2008-ма отстраняват Италия с дyзпи
2010-та късмет срещу Парагвай, Късиял спасява дyзпа. На финала Робен прави пропуск 1 на 1 срещу Кaсияс
2012-та печелят срещу Португалия рулетката на дyзпите.

Време е най-после да изиграят мач, в който всичко да се обърне срещу тях. Това стана миналата година на купата на конфедерациите срещу Бразилия, така че е възможно.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Испания и Португалия   |   02.06.2014 10:35

Никога не съм имал кой знае какви симпатии към Испания и това сигурно се дължи на ония мач от Евро 1996-та, когато топката случайно рикушира в недоразумението Алфонсо и ни изравниха в последната минута, а преди това бяха отменили редовен гол на Кюрда.

Сега обаче ситуацията е различна. Първо, там играе феноменалният Фернандо Торес - нападателя бижу на съвременния футбол. След Луиш Назарио Делима Роналдо (да не се бърка със зализания хермафродит Мангалда) Торес е човека, който гледам с изключителен кеф дори и в контролен мач!

Другата причина, поради която имам симпатии към Ла Фурия е факта,че освен Колумбия и Англия те са 3тия отбор, който може да спре нефелните бразилски примадони. Бразилия след Роналдо не си заслужава да се гледа и това е светвно-известен факт.

Що се отнася до НАЙ-ЦИГАНСКАТА и работническа нация в Европа - Портумангалската там няма какво повече да добавя от нещата, които съм казвал за тях през годините. Жалки, бедни, завистливи и долни твари!

Прощавай велики Жозе, ти си изключение, но сънародниците ти са колосални боклуци.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 02.06.2014 10:38, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Испания и Португалия   |   02.06.2014 11:55

navy написа:
Нема Значка написа:
И на мен ми харесва как играят португалците. Дано повторят футбола от преди 2 години. Испания са силни но не искам пак да стават шампиони. Колко и да си кривим душата, фаворитите са от Европа: Германия, Холандия, Португалия и Испания.

Айде сега, фаворитите да са от Европа и то точно в ЮжнаАмерика, с които си делиха титлите до последното световно!!!
Моето мнение за тези 4:
Германия - няма да са никакъв фаворит никъде, докато Йоки Льов им е треньор. Един среднюрко няма как да направи шампионски отбор, още повече, че не видях Бундестима да прогресира в последните квалификации. Германия отдавна не е това, което е била - виж колко негерманци има в състава.
Холандия - последнен напън на едно поколение, чийто пик бе преди 4 години. Фаворит? Ко? Нье!
Португалия - от доста време Португалия е Роналдо, и сега след неговия тежък сезон, и с бедрена травма и възпаление на сухожилие...
Испания - за мен ще са разочарованието, уморени играчи, изцедени до дупка и със сбъркана селекция в нападение. От Европа бих посочил или Хърватска или Босна, но по сметките хърватите ще се сблъскат в много тежки мачове, а Нико Ковач не е име, което да обръща суперзаплетени мачове.
Фаворити са голямата тройка на ЮА, а именно домакините (вечните заподозрени), техния вечен враг - Аржентина, както и убиеца на гиганти Уругвай.
Бразилия няма името, което да тегли тима, няма лидера.
Аржентина - ако Меси направи шампионата на живота си...

За мен, освен Аржентина и Бразилия другите фаворити за титлата са Испания. Просто друг отбор от Европа не виждам. Португалия евентуално, но нямат манталитет на световни шампиони. Урусите също са ми сред любимците, но в група с Англия и Италия ще е доста тегаво.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Испания и Португалия   |   02.06.2014 18:09

И като сте заговорили за Давид Виля - днес е подписал с новия американски отбор "Ню Йорк Сити", който ще се включи в MLS от следващия сезон: http://nycfc.com/News/Latest%20News/2014/June/David-Villa-signs-for-NYCFC

За мен това е един от най-добрите испански нападатели в последните 10-ина години, но откакто премина в онази месомелачка за таланти и оня миризлив гном започна да му прави интриги, защото се чувстваше незначим покрай него, кариерата му тръгна яко надолу. Пък и голям малшанс с контузиите... Но Виля си е родено куче и точно от него може да се очаква избухване, тъй че не бързайте да го отписвате :)

Иначе испанците отпадат на 1/8-финала, най-късно на 1/4-финала. Преизпълниха си петдесетилетката и време да се връщат в добре познатата си роля на вечния 1/4-финалист и точно в момента са налице всички условия за това :) Португалците имат много по-големи шансове да направят нещо значимо, но да не забравяме, че на 1/8-финала срещат товарния влак с машинист Марк Вилмотс и се връщат насрани в родината си под нестихващия плач на гелосан бебчо.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Испания и Португалия   |   02.06.2014 19:19

Bjoern Bo написа:
И като сте заговорили за Давид Виля - днес е подписал с новия американски отбор "Ню Йорк Сити", който ще се включи в MLS от следващия сезон: http://nycfc.com/News/Latest%20News/2014/June/David-Villa-signs-for-NYCFC

Той и Франк Лампард май отиде там...

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Испания и Португалия   |   07.06.2014 10:56

Stuart написа:
navy написа:

Е, стига бе, баце. Писал си за Холандия, че било последен напън, ами то за тия какво е? :) Суарес я играе, я не. Форлан е на 35 и не знам изобщо къде играе. Лугано май никъде не играе. От другите в отбора сигурно 80% гонят трийсетака или вече са го минали. Те въобще имат ли играч под 25 години? Коатес, който не го знам и него дали е играл футбол тая година.

Тотално съгласен. А Уругвай е в група с Англия и Италия, да добавим. Суарес и аз много го харесвам, ама кога за последно реши голям мач с Ливърпул? Урусите за мен са кандидат да си идат от групата още.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Испания и Португалия   |   12.06.2014 00:26

:outofspace: :no:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Испания и Португалия   |   12.06.2014 09:41

Balleta написа:
:outofspace: :no:

Така се става световен шампион за втори път подред. :rock:

Vamos :ludnica:

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Испания и Португалия   |   17.06.2014 18:15

Общ резултат след първите срещи на двата отбора - 2 загуби и голова разлика 1:9 :rofl: :ura:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Испания и Португалия   |   20.06.2014 16:47

:unsure: :blink: :blink:

Cristiano Ronaldo: Portugal star defies medics who warn playing against USA could end his career

"Cristiano Ronaldo is ready to ignore doctors' warnings that playing while carrying a knee injury could risk ending his career and play against the USA, reports in Spain say.

Ronaldo, who featured in Portugal's heavy 4-0 defeat to the Netherlands, suffered a reccurrence of his knee injury in training which hampered him throughout last season.

Doctors have reportedly told the 29-year-old that the injury will rule him out for the remainder of the tournament.

According to El Confidencial, Dr Jose Carlos Noronha advised Ronaldo to rest his knee for around two months after an MRI scan showed significant pressure on his tendon, risking a tear that could end his career. However, conflicting reports from Portuguese newspaper Record say that Noronha categorically denies telling Ronaldo not to play.

But the Real Madrid forward is ready to play through the pain barrier regardless and may have painkilling injections for the crucial game against the USA on Sunday.''

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Испания и Португалия   |   20.06.2014 19:51

Ледо, за теб както гледам, световното свърши! Остава и портумангалия да замине и всичко ще бъде наред:)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Испания и Португалия   |   23.06.2014 21:19

В карйна сметка испанците поне не са последни в групата, като Франция 2002 и Италия през 2010 .... :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Испания и Португалия   |   23.06.2014 21:26

На тоя дел боске да му еба пичката лелина и прасето мръсно, да мрие в клозета свинята мръсна!!!!!!! Остави Виля един пълен мач бе, майка ти да еба и плондира неадекватен!!!

:-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 37 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2